Dasma Shqiptare👐🇦🇱🇽🇰👐 ( @dasma_shqiptare_etnike ) Instagram Profile

dasma_shqiptare_etnike

Dasma Shqiptare👐🇦🇱🇽🇰👐 Dasma shqiptare👐🇦🇱👐. Albanian wedding👰🏻🤵🏻🇽🇰🇦🇱. Idetë e duhura për ditën më të veçantë të jetës i gjeni tek ne. Për REKLAMA,na shkruni ne insta-direct

 • 520 posts
 • 34.1k followers
 • 19 following

Advertisements

 • Shampo Special kundrr thinjave!
E gjeni tek 👉 @eblej.net_ . 🔷️ Shampo bimorë për thinja 🔷️ 🔹️Sasia: 250ml . 
Ndihmon të bëjmë një transformim natyral nga flokët me ngjyrë të hapur në flokë të errët, nga dita në ditë pa dëmtuar flokët.

Është prodhuar nga ekstrakte natyrore të bimëve. - Reduktimi i flokëve të bardha
- Ndihmon forcimin e flokut tuaj. 🔷️ •Përdorimi:
Lajini flokët me shampon Dermaderm anti-thinja. Lajini dy herë flokët nëse flokët janë të pista pas herës së parë. Në mënyrë që ekstraktet aktive të bimëve të depërtojnë në qime, flokët e sh 
Shkalla e ndryshimit të ngjyrës që mund të shihni varet nga struktura dhe gjendja e flokëve tuaj. Nëse flokët tuaj janë të hollë dhe porozë, ato mund të arrijnë rezultate më të shpejta, nëse janë më të trasha dhe më pak poroze, koha e arritjes së rëzultatit është më e gjatë.
 • Shampo Special kundrr thinjave!
  E gjeni tek 👉 @eblej.net_ . 🔷️ Shampo bimorë për thinja 🔷️ 🔹️Sasia: 250ml .
  Ndihmon të bëjmë një transformim natyral nga flokët me ngjyrë të hapur në flokë të errët, nga dita në ditë pa dëmtuar flokët.

  Është prodhuar nga ekstrakte natyrore të bimëve. - Reduktimi i flokëve të bardha
  - Ndihmon forcimin e flokut tuaj. 🔷️ •Përdorimi:
  Lajini flokët me shampon Dermaderm anti-thinja. Lajini dy herë flokët nëse flokët janë të pista pas herës së parë. Në mënyrë që ekstraktet aktive të bimëve të depërtojnë në qime, flokët e sh
  Shkalla e ndryshimit të ngjyrës që mund të shihni varet nga struktura dhe gjendja e flokëve tuaj. Nëse flokët tuaj janë të hollë dhe porozë, ato mund të arrijnë rezultate më të shpejta, nëse janë më të trasha dhe më pak poroze, koha e arritjes së rëzultatit është më e gjatë.
 • 10 0 15 hours ago

Advertisements

Advertisements

 • Mjalte me dhjam guse 
E gjeni tek 👉 @eblej.net .
Mjalte me dhjam te Guses

Porosit n'Tel, Viber & WhatsApp
Viber:📲+377 241 018
Whatsapp:📲 +377 241 018

Dhjami i Guses është pjesë thelbësore e çdo diete të ekuilibruar. Ai siguron trupin me vitaminat A, D, E dhe K të tretshme në yndyrë; të cilat janë thelbësore për rritjen, gjithashtu përmban acide yndyrore esenciale të cilat janë të rëndësishme në ruajtjen e funksioneve normale të trupit dhe shëndetit.

Efektet:
• Dhjami i guses përmban 58% acid oleik, i cili ndihmon ne uljen e nivelit te kol
Efektet:
• Dhjami i guses përmban 58% acid oleik, i cili ndihmon ne uljen e nivelit te kolesterolit në gjak.
• Ndihmon në shërimin e sëmundjes së bronkitit.
• Rregullon problemet e frymëmarrjes si kollitjen, dhimbjen e fytit dhe ftohjet.

Përdorimi:
Të rriturit: 3 here ne dite nga nje luge e mesme nga Mjalti me Dhjam te Guses
Fëmijët: 2-3here ne dite nga nje luge e vogel nga Mjalti me dhjam te Guses.
 • Mjalte me dhjam guse
  E gjeni tek 👉 @eblej.net .
  Mjalte me dhjam te Guses

  Porosit n'Tel, Viber & WhatsApp
  Viber:📲+377 241 018
  Whatsapp:📲 +377 241 018

  Dhjami i Guses është pjesë thelbësore e çdo diete të ekuilibruar. Ai siguron trupin me vitaminat A, D, E dhe K të tretshme në yndyrë; të cilat janë thelbësore për rritjen, gjithashtu përmban acide yndyrore esenciale të cilat janë të rëndësishme në ruajtjen e funksioneve normale të trupit dhe shëndetit.

  Efektet:
  • Dhjami i guses përmban 58% acid oleik, i cili ndihmon ne uljen e nivelit te kol
  Efektet:
  • Dhjami i guses përmban 58% acid oleik, i cili ndihmon ne uljen e nivelit te kolesterolit në gjak.
  • Ndihmon në shërimin e sëmundjes së bronkitit.
  • Rregullon problemet e frymëmarrjes si kollitjen, dhimbjen e fytit dhe ftohjet.

  Përdorimi:
  Të rriturit: 3 here ne dite nga nje luge e mesme nga Mjalti me Dhjam te Guses
  Fëmijët: 2-3here ne dite nga nje luge e vogel nga Mjalti me dhjam te Guses.
 • 17 0 23 May, 2019