Luxury Travel Hotel Beauty ( @herman_wang ) Instagram Profile

herman_wang

Luxury Travel Hotel Beauty I’m Indonesian 👬 Capricorn man #Fashion designer @herman_arifin #Travel #Hotel @wang_baliluxuryhotel #Luxury brands @hermanwang_luxurycloset

  • 7.6k posts
  • 53.6k followers
  • 1.7k following
  • Introducing the 1st premium instant Luwak coffee in Indonesia ... all premium ingredients, no artificial flavours, contains colostrum , and it tastesss sooo fuck*ng amazing !!! (Only if you know what Luwak coffee is - one of the most premium coffee in the world), and only Idr 200K/box for Ramadhan package !!!! If you can give the best and prestige to your family, valuable clients, and colleaques with this very good price , why should you choose something less with the same price ??? Time to share your happiness, bring more love and laugh when you enjoy this instant Luwak coffee .... @luwakglobal.id ——————————————————
Ini instant kopi luwak pertama di Indonesia looo, kemasannya juga cakep banget, semuanya pake premium ingredients, mengandung colostrum, dan jelas tanpa rasa rasa buatan, semua bahan alami !! Dan untuk Ramadhan , harga cuma Rp.200K/box !!!! Gilllaaa , ini mah benerann murah buat Kopi Luwak, kalo emang bisa kasih yang terbaik dan kaga malu maluin ke orang orang tercinta, rekan bisnis, dan kolega... trus kenapa harus memberikan sesuatu yang biasa biasa saja dengan harga yang sama, bener kan??? Ayooo berbagi kebahagiaan, biarkan cinta dan tawa memenuhi ruangan keluarga anda ditemani dengan instant kopi luwak dari @luwakglobal.id
  • Introducing the 1st premium instant Luwak coffee in Indonesia ... all premium ingredients, no artificial flavours, contains colostrum , and it tastesss sooo fuck*ng amazing !!! (Only if you know what Luwak coffee is - one of the most premium coffee in the world), and only Idr 200K/box for Ramadhan package !!!! If you can give the best and prestige to your family, valuable clients, and colleaques with this very good price , why should you choose something less with the same price ??? Time to share your happiness, bring more love and laugh when you enjoy this instant Luwak coffee .... @luwakglobal.id ——————————————————
    Ini instant kopi luwak pertama di Indonesia looo, kemasannya juga cakep banget, semuanya pake premium ingredients, mengandung colostrum, dan jelas tanpa rasa rasa buatan, semua bahan alami !! Dan untuk Ramadhan , harga cuma Rp.200K/box !!!! Gilllaaa , ini mah benerann murah buat Kopi Luwak, kalo emang bisa kasih yang terbaik dan kaga malu maluin ke orang orang tercinta, rekan bisnis, dan kolega... trus kenapa harus memberikan sesuatu yang biasa biasa saja dengan harga yang sama, bener kan??? Ayooo berbagi kebahagiaan, biarkan cinta dan tawa memenuhi ruangan keluarga anda ditemani dengan instant kopi luwak dari @luwakglobal.id
  • 1,189 9 19 hours ago

Advertisements

  • GIVEAWAY ALERT !!! Karena aku sudah coba SKIN BOOSTER dan puas bangetttt dengan hasilnya, KULITKU JAUH LEBIH KENYAL, PORI PORI MENGECIL, SMILING LINE MEMUDAR, and JELAS TAMBAH GLOWINGGGGG, makanya aku mau berbagi buat kalian semua , ini ada FREE untuk 2 orang pemenang bisa cobain SKIN BOOSTER/PRP/LASER di @annabelles_skincare , caranya gampang bangettt :
1. Follow 4 account ini ya : @annabelles_skincare @herman_wang @herman_arifin @wang_baliluxuryhotel 
2. Tulis comment di bawah ini : MASALAH KULIT KAMU , dan tag 5 teman kamu lainnya 
3. Itu saja !!! 🥰🥰🥰🥰🥰 Giveaway akan ditutup pada tanggal 26 mei 2019, midnight !!! Dan diumumkan tanggal 27mei yaaa

Trus bagi siapa saja yang mungkin tidak mau ikut giveaway, tapi pingin konsultasi atau treatment apapun juga, pake code “HERMAN WANG” ya biar bisa dapet special diskon :
Nyag/hifu/ipl/PRP disc 20%-30%
Skin booster disc 35%-40%
Botox disc 25%

Yukkkkkk, cantikkkk dan kulit sehat bersama samaaa yaa di @annabelles_skincare
  • GIVEAWAY ALERT !!! Karena aku sudah coba SKIN BOOSTER dan puas bangetttt dengan hasilnya, KULITKU JAUH LEBIH KENYAL, PORI PORI MENGECIL, SMILING LINE MEMUDAR, and JELAS TAMBAH GLOWINGGGGG, makanya aku mau berbagi buat kalian semua , ini ada FREE untuk 2 orang pemenang bisa cobain SKIN BOOSTER/PRP/LASER di @annabelles_skincare , caranya gampang bangettt :
    1. Follow 4 account ini ya : @annabelles_skincare @herman_wang @herman_arifin @wang_baliluxuryhotel
    2. Tulis comment di bawah ini : MASALAH KULIT KAMU , dan tag 5 teman kamu lainnya
    3. Itu saja !!! 🥰🥰🥰🥰🥰 Giveaway akan ditutup pada tanggal 26 mei 2019, midnight !!! Dan diumumkan tanggal 27mei yaaa

    Trus bagi siapa saja yang mungkin tidak mau ikut giveaway, tapi pingin konsultasi atau treatment apapun juga, pake code “HERMAN WANG” ya biar bisa dapet special diskon :
    Nyag/hifu/ipl/PRP disc 20%-30%
    Skin booster disc 35%-40%
    Botox disc 25%

    Yukkkkkk, cantikkkk dan kulit sehat bersama samaaa yaa di @annabelles_skincare
  • 474 61 23 May, 2019

Advertisements

  • Happiieessttt b’day, @cysawsean !! Wish you nothing but the best !!! 😘😘😘😘😘
  • Happiieessttt b’day, @cysawsean !! Wish you nothing but the best !!! 😘😘😘😘😘
  • 1,874 47 21 May, 2019
  • Sometimes no words speak a million words, just like this moment ... sunset at @swissotelthestamford
  • Sometimes no words speak a million words, just like this moment ... sunset at @swissotelthestamford
  • 1,980 53 17 May, 2019

Advertisements

  • See you all again tonighttttt ??? 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
  • See you all again tonighttttt ??? 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
  • 1,306 37 17 May, 2019
  • Ohhhh yeeahhhh !!! I feel sooooo geewwddd !!!! 💩💩💩💩💩 ahhahaha !!! And it’s only happened at @haluuworld , Tunjungan Plaza 6 Level 2 (in front of Planet Sports ) ... open for public : Friday, may 17th, 2019 !!! Come and get your bestttt selfiee ever !!! #haluuworld #haluubanget
  • Ohhhh yeeahhhh !!! I feel sooooo geewwddd !!!! 💩💩💩💩💩 ahhahaha !!! And it’s only happened at @haluuworld , Tunjungan Plaza 6 Level 2 (in front of Planet Sports ) ... open for public : Friday, may 17th, 2019 !!! Come and get your bestttt selfiee ever !!! #haluuworld #haluubanget
  • 1,924 167 16 May, 2019
  • GOOD NEWWWSSS !!! For all of you, whether you are moslem or non moslem, but if you are happened to be in Singapore at this moment, I think you guys should try this famous Indonesian restaurant since 1985 : Kintamani Indonesian Restaurant, it’s definitely 100% Halal food, top 5 by Trip Advisor, Balinese Chef, famous with Indonesian style Chili Crab, wok-fried spicy prawn with wild petai, kikil sapi, gulai kambing, ikan bakar jimbaran, and etc ... somemore, got special buffet promotion, alwayssss great to share happiness with your beloved people, right ?? Time to forgive, to let go, and to love ❤️ Please please pleaseee make a reservation in advance since it’s mostly packed during fasting festive .... for further information , please swipe left these pics ❤️ ... Kintamani Indonesian Restaurant at @furamasingapore
  • GOOD NEWWWSSS !!! For all of you, whether you are moslem or non moslem, but if you are happened to be in Singapore at this moment, I think you guys should try this famous Indonesian restaurant since 1985 : Kintamani Indonesian Restaurant, it’s definitely 100% Halal food, top 5 by Trip Advisor, Balinese Chef, famous with Indonesian style Chili Crab, wok-fried spicy prawn with wild petai, kikil sapi, gulai kambing, ikan bakar jimbaran, and etc ... somemore, got special buffet promotion, alwayssss great to share happiness with your beloved people, right ?? Time to forgive, to let go, and to love ❤️ Please please pleaseee make a reservation in advance since it’s mostly packed during fasting festive .... for further information , please swipe left these pics ❤️ ... Kintamani Indonesian Restaurant at @furamasingapore
  • 996 11 16 May, 2019
  • Sooo .... @haluuworld is in townnn now !!! Start from May 17th will be open for public , at Tunjungan Plaza 6 Level 2 (depannya Planet sports) ... it’s time for selfieeee , guyssss !!!
  • Sooo .... @haluuworld is in townnn now !!! Start from May 17th will be open for public , at Tunjungan Plaza 6 Level 2 (depannya Planet sports) ... it’s time for selfieeee , guyssss !!!
  • 1,784 38 15 May, 2019