Penang, Malaysia

Penang, Malaysia - 2.2m posts

Top Posts

  • I Don't Care What People Say About Me. I Know Who I Am And I Don't Have To Prove Anything To Anyone.
  • I Don't Care What People Say About Me. I Know Who I Am And I Don't Have To Prove Anything To Anyone.
  • 5,959 243 14 hours ago

Advertisements

  • “ GIVEAWAY Kembali Lagi 🔥 .
.
Disebabkan ramai yang tertunggu tunggu “ GIVEAWAY “ dari along . .
Okay syarat nak menang WAKAI LIMITED ni mudah ja . .
.
1 : Follow & Like page @victus_shoppe .
2 : Tag 3 rakan anda .
3 : Comment “ Saya Nak “ .
. 
Along akan pilih secara RANDOM pemenang GIVEAWAY . So siapa paling banyak COMMENT and TAG anda dikira sebagai pemenang 🔥 .
  • “ GIVEAWAY Kembali Lagi 🔥 .
    .
    Disebabkan ramai yang tertunggu tunggu “ GIVEAWAY “ dari along . .
    Okay syarat nak menang WAKAI LIMITED ni mudah ja . .
    .
    1 : Follow & Like page @victus_shoppe .
    2 : Tag 3 rakan anda .
    3 : Comment “ Saya Nak “ .
    .
    Along akan pilih secara RANDOM pemenang GIVEAWAY . So siapa paling banyak COMMENT and TAG anda dikira sebagai pemenang 🔥 .
  • 5,751 119 18 hours ago
  • Setiap pagi kita sentiasa ada 2 pilihan.

Sama ada mahu teruskan tidur, lena diulit mimpi.

Atau,

Bangun untuk realisasikan perkara yang kita impi...
  • Setiap pagi kita sentiasa ada 2 pilihan.

    Sama ada mahu teruskan tidur, lena diulit mimpi.

    Atau,

    Bangun untuk realisasikan perkara yang kita impi...
  • 3,053 11 3 hours ago

Advertisements

  • Hai awak 🌻
  • Hai awak 🌻
  • 3,439 66 21 hours ago
  • Throwback sikit , lepak with the girl 🌸 @fieraa_senrose
  • Throwback sikit , lepak with the girl 🌸 @fieraa_senrose
  • 2,196 35 25 March, 2019
  • rempit lui 😂👭
  • rempit lui 😂👭
  • 2,649 13 24 March, 2019

Advertisements

  • We are born to love, not to hate 💛🧡
  • We are born to love, not to hate 💛🧡
  • 2,830 1 20 hours ago
  • Tengok mana tu cik balqis oii 😂❤.
  • Tengok mana tu cik balqis oii 😂❤.
  • 2,557 17 24 March, 2019
  • Casually waiting
  • Casually waiting
  • 2,835 103 24 March, 2019

Latest Instagram Posts

  • RM50.00

Exc delivery charge
  • RM50.00

    Exc delivery charge
  • 0 0 1 minute ago

Advertisements

Advertisements

  • 1 0 3 minutes ago

Advertisements

  • Stelah berpisah sekian tahun.
Akhirnya kami brtemu lagi
Akak @venny1033 😍😘
  • Stelah berpisah sekian tahun.
    Akhirnya kami brtemu lagi
    Akak @venny1033 😍😘
  • 1 0 4 minutes ago
  • Order yuk..... mau makanan, beauty stuff mpe obat2an(as long as with no prescription, we will take the order).
  • Order yuk..... mau makanan, beauty stuff mpe obat2an(as long as with no prescription, we will take the order).
  • 1 0 4 minutes ago
  • 5 0 5 minutes ago
  • 🌼
  • 🌼
  • 19 1 7 minutes ago
  • Wuhhhhhh
  • Wuhhhhhh
  • 1 0 10 minutes ago
  • 0 0 10 minutes ago
  • Trutt trutt 😁🖤.
  • Trutt trutt 😁🖤.
  • 15 0 10 minutes ago
  • si montok.....
  • si montok.....
  • 0 0 11 minutes ago
  • 🎈
  • 🎈
  • 88 0 12 minutes ago
  • Posting an old photo to distract myself from thinking about bubble tea.
.
.... it’s not working.
  • Posting an old photo to distract myself from thinking about bubble tea.
    .
    .... it’s not working.
  • 12 3 13 minutes ago
  • Lagi cepat uolls join, lagi cepat boleh start berbisnes sendiri.

Pendaftaran sepantas 15 minit. Lepas tu terus uolls boleh start menjual dengan gembira.

Tak perlu pos barang
Tak perlu packing barang
Tak perlu restock
Tak perlu beratur d pjbat pos

Semua HQ buatkan.. Best kan?

Nak tau details lanjut, pm syifa laju2. Syifa akan guide sampai faham.. Suri rumah pun boleh ada slip gaji sendiri oi!!!
Bolehla bantu tingkatkan ekonomi keluarga😍

www.wasap.my/60183667900
  • Lagi cepat uolls join, lagi cepat boleh start berbisnes sendiri.

    Pendaftaran sepantas 15 minit. Lepas tu terus uolls boleh start menjual dengan gembira.

    Tak perlu pos barang
    Tak perlu packing barang
    Tak perlu restock
    Tak perlu beratur d pjbat pos

    Semua HQ buatkan.. Best kan?

    Nak tau details lanjut, pm syifa laju2. Syifa akan guide sampai faham.. Suri rumah pun boleh ada slip gaji sendiri oi!!!
    Bolehla bantu tingkatkan ekonomi keluarga😍

    www.wasap.my/60183667900
  • 1 0 13 minutes ago
  • kepingin bikin ini....
  • kepingin bikin ini....
  • 1 0 13 minutes ago
  • Ciak cah bebek.
  • Ciak cah bebek.
  • 2 0 14 minutes ago