Shah Alam, Malaysia

Shah Alam, Malaysia - 2.2m posts

Top Posts

  • OMG!!!!! Sexy sgt la DEQWA malam ni pakai bra mak mak !!! Omg omg omg 🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭
  • OMG!!!!! Sexy sgt la DEQWA malam ni pakai bra mak mak !!! Omg omg omg 🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭
  • 3,012 104 7 hours ago

Advertisements

  • Kawan kawan kita adalah cerminan diri kita. Kan?
.
.
tq for sponsoring me this paintjob. Hasil tangan number 1 👍👍👍👍
.
.
Paintjob by @dntbodyworks
  • Kawan kawan kita adalah cerminan diri kita. Kan?
    .
    .
    tq for sponsoring me this paintjob. Hasil tangan number 1 👍👍👍👍
    .
    .
    Paintjob by @dntbodyworks
  • 3,799 12 9 hours ago
  • In the guest house, there was no surau so I used to solat like this among big bags of travellers. Towel was my sajadah🧺 *banyak yang bertanya bagaimana aku bayar biaya sekolah. Aku dapat beasiswa loh 😉✌🏻* #JourneytoISLAM #oldmemory
  • In the guest house, there was no surau so I used to solat like this among big bags of travellers. Towel was my sajadah🧺 *banyak yang bertanya bagaimana aku bayar biaya sekolah. Aku dapat beasiswa loh 😉✌🏻* #JourneytoISLAM #oldmemory
  • 95,224 1,265 10 hours ago

Advertisements

  • CAK! Have a cheerful and positive day everyone 🤗✨ #kduuc #kduedu
  • CAK! Have a cheerful and positive day everyone 🤗✨ #kduuc #kduedu
  • 15,491 65 15 hours ago
  • One and only my girl, 💕 thank you for coming dari jauh semata mata nak hadir for my convocation. Panas panas jemur diri bawah mata hari! Love you always sayang, btw mama dah bagi green light tu HAHA
  • One and only my girl, 💕 thank you for coming dari jauh semata mata nak hadir for my convocation. Panas panas jemur diri bawah mata hari! Love you always sayang, btw mama dah bagi green light tu HAHA
  • 3,987 30 7 hours ago

Advertisements

  • Takpela kalau seri pun, you dah memang menang dalam hati i🙈🇲🇾
  • Takpela kalau seri pun, you dah memang menang dalam hati i🙈🇲🇾
  • 2,372 24 7 hours ago
  • Remain silent and let the action talks.
  • Remain silent and let the action talks.
  • 2,960 13 11 hours ago

Latest Instagram Posts

  • Bersama SIFU aka TOK WAN X2G (Siapa boleh teka apa kebenda X2G tu, hakak bagi hadiah ❤️) Sekarang ni saya bergambo memang selalu nampak gigi la 😁. Apasal TOK WAN tak senyum eyh bila selfie dengan Nurul?
  • Bersama SIFU aka TOK WAN X2G (Siapa boleh teka apa kebenda X2G tu, hakak bagi hadiah ❤️) Sekarang ni saya bergambo memang selalu nampak gigi la 😁. Apasal TOK WAN tak senyum eyh bila selfie dengan Nurul?
  • 0 1 4 minutes ago

Advertisements

Advertisements

  • Jom zikir hari rabu!
  • Jom zikir hari rabu!
  • 1 1 7 minutes ago
  • Too much things to say but i should SAY 
Kenal @jihah masa first class on first semester degree..kelas OSH 🤭mcm biasa kenal2 mcmtu tpi ter-rapat tnpa di duga..satu lagi jdi rapat sbb muka ada iras2..doppelgänger gitu..suka dgr minah ni brleter & tnya byk3 soalan dlm satu masa 😂 she’s annoying tho to be honest at first tpi skrg xbleh trpisah ngan semua tuu..dia xpernah miss tgk story,news feed,& segala2 hal..kalau jmpa d mana2 bila2 masa prkara pertama aku tggu adalah ‘okay apa topik yg dia mo ckp ni 🤔’ masa kenal dia berat aku 80..day by day skrg Alhamdulillah turun gak sikit2..what I’m tryin to say is that we’re been thru this friendship thru thick & thin..Jihah byk ajar bnda2 positif & salu dgr luahan aku (dgn kwn2 lain pun dia mcmtu) very concern & caring..susah nk explain..First video on how we’re bonded thru the chemistry of friendship..slowly develop & expand our clan..dri berdua jdi bertiga pastu berempat & skrg sdh berlima 😍..Seorang sahabat yg selalu ada disaat kita sdg merasakan sedih maupun senang & dia akan berjuang brsama2 dgn sahabatnya..Meskipun terkadang terpisah oleh jarak..salah faham..tpi akan support each other 👬..Sanah helwah Sahabatku 💕 Happy birthday..Selamat hari lahir! Dgn iringan doa, moga berjaya dunia akhirat..Moga jadi hamba Allah yang solehah..Moga berjaya mencapai apa yang diimpikan dll..cepat2 dpt jodoh 😜This friendship really means everything..Persahabatan itu lebih susah dri matematik,lebih rumit dari fizik.. Walaupun sgt x membosankan, dgn dia banyak sejarah yang luar biasa..Hugs from Siti Nurasnizan..Lots of love to doppelgänger ! ❤️ ❤️ ❤️
  • Too much things to say but i should SAY
    Kenal @jihah masa first class on first semester degree..kelas OSH 🤭mcm biasa kenal2 mcmtu tpi ter-rapat tnpa di duga..satu lagi jdi rapat sbb muka ada iras2..doppelgänger gitu..suka dgr minah ni brleter & tnya byk3 soalan dlm satu masa 😂 she’s annoying tho to be honest at first tpi skrg xbleh trpisah ngan semua tuu..dia xpernah miss tgk story,news feed,& segala2 hal..kalau jmpa d mana2 bila2 masa prkara pertama aku tggu adalah ‘okay apa topik yg dia mo ckp ni 🤔’ masa kenal dia berat aku 80..day by day skrg Alhamdulillah turun gak sikit2..what I’m tryin to say is that we’re been thru this friendship thru thick & thin..Jihah byk ajar bnda2 positif & salu dgr luahan aku (dgn kwn2 lain pun dia mcmtu) very concern & caring..susah nk explain..First video on how we’re bonded thru the chemistry of friendship..slowly develop & expand our clan..dri berdua jdi bertiga pastu berempat & skrg sdh berlima 😍..Seorang sahabat yg selalu ada disaat kita sdg merasakan sedih maupun senang & dia akan berjuang brsama2 dgn sahabatnya..Meskipun terkadang terpisah oleh jarak..salah faham..tpi akan support each other 👬..Sanah helwah Sahabatku 💕 Happy birthday..Selamat hari lahir! Dgn iringan doa, moga berjaya dunia akhirat..Moga jadi hamba Allah yang solehah..Moga berjaya mencapai apa yang diimpikan dll..cepat2 dpt jodoh 😜This friendship really means everything..Persahabatan itu lebih susah dri matematik,lebih rumit dari fizik.. Walaupun sgt x membosankan, dgn dia banyak sejarah yang luar biasa..Hugs from Siti Nurasnizan..Lots of love to doppelgänger ! ❤️ ❤️ ❤️
  • 0 0 7 minutes ago
  • 4 0 10 minutes ago

Advertisements

  • 2 0 11 minutes ago
  • Goodluck ah cakap kat dia ..
  • Goodluck ah cakap kat dia ..
  • 3 0 15 minutes ago
  • Hello!!!
  • Hello!!!
  • 3 0 18 minutes ago
  • 💙💓
  • 💙💓
  • 1 0 21 minutes ago
  • Morning sayang Acikk😍🌸
  • Morning sayang Acikk😍🌸
  • 2 0 22 minutes ago
  • Code Elena please take note that the packaging the video was an old opackaging.Latest packaging more exclusive and bombastic!
RM49.90 only

Bibir yg menawan?Pasti dengan Elena  DM Mak Kuntum now2!! #anasism
#anasliquidlipstick 
#teamstarsanas 
#srteam
  • Code Elena please take note that the packaging the video was an old opackaging.Latest packaging more exclusive and bombastic!
    RM49.90 only

    Bibir yg menawan?Pasti dengan Elena DM Mak Kuntum now2!! #anasism
    #anasliquidlipstick
    #teamstarsanas
    #srteam
  • 0 0 28 minutes ago
  • Code Elena please take note that the packaging the video was an old opackaging.Latest packaging more exclusive and bombastic!
RM49.90 only

Bibir yg menawan?Pasti dengan Elena  DM Mak Kuntum now2!! #anasism
#anasliquidlipstick 
#teamstarsanas 
#srteam
  • Code Elena please take note that the packaging the video was an old opackaging.Latest packaging more exclusive and bombastic!
    RM49.90 only

    Bibir yg menawan?Pasti dengan Elena DM Mak Kuntum now2!! #anasism
    #anasliquidlipstick
    #teamstarsanas
    #srteam
  • 0 0 28 minutes ago
  • Subhanalallah allahuakbar
  • Subhanalallah allahuakbar
  • 0 0 28 minutes ago
  • .
HAZEL CHOC COOKIES RM35
.
Tudiaaaaa....dia kuaq dah😜
Rm35 boleh pos tau🙂
.
.
Untuk tempahan boleh wassap 👇👇👇
.
http://www.wassap.my/60194569490/mymumsbakery
.
🚗 Delivery setiap Hari kecuali AHAD (10am - 6pm)
.
.
🚶Untuk walk in, ni ALAMAT: NO 9 JALAN SURIA X U5/X BANDAR PINGGIRAN SUBANG 40150 SHAH ALAM😊
.
#hazelchoccookies #cookies  #anneidris #mymumsbakery #mymumsbakeryshahalam
  • .
    HAZEL CHOC COOKIES RM35
    .
    Tudiaaaaa....dia kuaq dah😜
    Rm35 boleh pos tau🙂
    .
    .
    Untuk tempahan boleh wassap 👇👇👇
    .
    http://www.wassap.my/60194569490/mymumsbakery
    .
    🚗 Delivery setiap Hari kecuali AHAD (10am - 6pm)
    .
    .
    🚶Untuk walk in, ni ALAMAT: NO 9 JALAN SURIA X U5/X BANDAR PINGGIRAN SUBANG 40150 SHAH ALAM😊
    .
    #hazelchoccookies #cookies #anneidris #mymumsbakery #mymumsbakeryshahalam
  • 5 0 40 minutes ago