#10yearschallenge Instagram Photos & Videos

10yearschallenge - 3.2m posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • BUKTI MEKAP REMOVER MARY KAY OIL FREE🌼. .
JIKA OIL BASE, TAK MUNGKIN BERCAMPUR KAN DUA LAYER TU 😊NAMA PENUH IA IALAH oil free makeup remover. Oil seed  akan naik dengan senang hati jika kita guna mekap remover yg oil base tau.. Pilihan anda menjamin kualiti kulit anda.. 😊
. 
Fav fav fav ❤️😍😍 make up remover paling best oni pernah cuba setakat ni , senang dan tak mengeringkan kulit langsung ❤️💛💚 tahu tak kalau kita tak cuci mekap betul2 sekitar mata , biji2 kecik macam oil seed akan develop 🌼🌼 dan yang best nya mekap remover mary kay ialah oil free makeup remover yang tak sumbatkan liang korang dann sekali dap, holddd kejap dan lap terus hilang semua mekap . Vid sebelah💡💡
.
🌷🌼MANFAAT & KEISTIMEWAAN
- Menanggalkan semua jenis solekan mata dengan
lembut, termasuk mekap kalis air
- Tidak menyebabkan kulit terasa berminyak.
.
🌷🌸PELANGGAN SASARAN
- Wanita yang memakai solekan mata. Dan bibir .
.
🌷🌼BAGAIMANA PRODUK INI MEMBANTU ANDA
- Formula dua fasa bebas minyak ini berkesan menanggalkan semua jenis solekan mata dengan lembut.
- Fasa atas menanggalkan solekan mata kalis air dan fasa bawah menanggalkan solekan mata tidak kalis air.
- Oleh kerana kedua-dua fasa ini bertindak bersama, anda perlu menggoncang botol dengan sekata untuk
keberkesanan produk yang maksimum.
.
Jum jum join kelab Mary Kay 💃🏻💃🏻 kelab pengguna setia yang idamkan kulit yang sihat 💋💋
.
🌼Perlukan consultation ? 🤔
Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗❤ 🌼Nak percubaan produk?🤔
Jom whatsapp saya 😘💖 🌼Part/Full time career ?🤔
Jom tanya saya 😉💓
.
Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm oni 😚💋 will reply as soon as posibble 😉
.
.
Auni Mazlan 
01125516846
Mary Kay Ind Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#ilovemarykay #marykayumt #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayproduct #umtsohor #uniszapastitahu #likeforlikes #igers #followforfollowback #marykaymalaysia #marykayfacial #marykaybotanical #marykaykualanerus #marykaygongbadak #ARIANI #DUCKSCARVES #marykayskincare #10yearschallenge #RAYYANHAYYA #jakel #marykayskincare #marykaylovers #testimonimarykay #jubahsouq #BELLAAMMARA #obsesmakeup
  • BUKTI MEKAP REMOVER MARY KAY OIL FREE🌼. .
    JIKA OIL BASE, TAK MUNGKIN BERCAMPUR KAN DUA LAYER TU 😊NAMA PENUH IA IALAH oil free makeup remover. Oil seed akan naik dengan senang hati jika kita guna mekap remover yg oil base tau.. Pilihan anda menjamin kualiti kulit anda.. 😊
    .
    Fav fav fav ❤️😍😍 make up remover paling best oni pernah cuba setakat ni , senang dan tak mengeringkan kulit langsung ❤️💛💚 tahu tak kalau kita tak cuci mekap betul2 sekitar mata , biji2 kecik macam oil seed akan develop 🌼🌼 dan yang best nya mekap remover mary kay ialah oil free makeup remover yang tak sumbatkan liang korang dann sekali dap, holddd kejap dan lap terus hilang semua mekap . Vid sebelah💡💡
    .
    🌷🌼MANFAAT & KEISTIMEWAAN
    - Menanggalkan semua jenis solekan mata dengan
    lembut, termasuk mekap kalis air
    - Tidak menyebabkan kulit terasa berminyak.
    .
    🌷🌸PELANGGAN SASARAN
    - Wanita yang memakai solekan mata. Dan bibir .
    .
    🌷🌼BAGAIMANA PRODUK INI MEMBANTU ANDA
    - Formula dua fasa bebas minyak ini berkesan menanggalkan semua jenis solekan mata dengan lembut.
    - Fasa atas menanggalkan solekan mata kalis air dan fasa bawah menanggalkan solekan mata tidak kalis air.
    - Oleh kerana kedua-dua fasa ini bertindak bersama, anda perlu menggoncang botol dengan sekata untuk
    keberkesanan produk yang maksimum.
    .
    Jum jum join kelab Mary Kay 💃🏻💃🏻 kelab pengguna setia yang idamkan kulit yang sihat 💋💋
    .
    🌼Perlukan consultation ? 🤔
    Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗❤ 🌼Nak percubaan produk?🤔
    Jom whatsapp saya 😘💖 🌼Part/Full time career ?🤔
    Jom tanya saya 😉💓
    .
    Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm oni 😚💋 will reply as soon as posibble 😉
    .
    .
    Auni Mazlan
    01125516846
    Mary Kay Ind Beauty Consultant
    Mary Kay Malaysia
    .
    #ilovemarykay #marykayumt #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayproduct #umtsohor #uniszapastitahu #likeforlikes #igers #followforfollowback #marykaymalaysia #marykayfacial #marykaybotanical #marykaykualanerus #marykaygongbadak #ARIANI #DUCKSCARVES #marykayskincare #10yearschallenge #RAYYANHAYYA #jakel #marykayskincare #marykaylovers #testimonimarykay #jubahsouq #BELLAAMMARA #obsesmakeup
  • 1 0 13 hours ago
  • BUKTI MEKAP REMOVER MARY KAY OIL FREE🌼. .
JIKA OIL BASE, TAK MUNGKIN BERCAMPUR KAN DUA LAYER TU 😊NAMA PENUH IA IALAH oil free makeup remover. Oil seed  akan naik dengan senang hati jika kita guna mekap remover yg oil base tau.. Pilihan anda menjamin kualiti kulit anda.. 😊
. 
Fav fav fav ❤️😍😍 make up remover paling best oni pernah cuba setakat ni , senang dan tak mengeringkan kulit langsung ❤️💛💚 tahu tak kalau kita tak cuci mekap betul2 sekitar mata , biji2 kecik macam oil seed akan develop 🌼🌼 dan yang best nya mekap remover mary kay ialah oil free makeup remover yang tak sumbatkan liang korang dann sekali dap, holddd kejap dan lap terus hilang semua mekap . Vid sebelah💡💡
.
🌷🌼MANFAAT & KEISTIMEWAAN
- Menanggalkan semua jenis solekan mata dengan
lembut, termasuk mekap kalis air
- Tidak menyebabkan kulit terasa berminyak.
.
🌷🌸PELANGGAN SASARAN
- Wanita yang memakai solekan mata. Dan bibir .
.
🌷🌼BAGAIMANA PRODUK INI MEMBANTU ANDA
- Formula dua fasa bebas minyak ini berkesan menanggalkan semua jenis solekan mata dengan lembut.
- Fasa atas menanggalkan solekan mata kalis air dan fasa bawah menanggalkan solekan mata tidak kalis air.
- Oleh kerana kedua-dua fasa ini bertindak bersama, anda perlu menggoncang botol dengan sekata untuk
keberkesanan produk yang maksimum.
.
Jum jum join kelab Mary Kay 💃🏻💃🏻 kelab pengguna setia yang idamkan kulit yang sihat 💋💋
.
🌼Perlukan consultation ? 🤔
Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗❤ 🌼Nak percubaan produk?🤔
Jom whatsapp saya 😘💖 🌼Part/Full time career ?🤔
Jom tanya saya 😉💓
.
Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm oni 😚💋 will reply as soon as posibble 😉
.
.
Auni Mazlan 
01125516846
Mary Kay Ind Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#ilovemarykay #marykayumt #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayproduct #umtsohor #uniszapastitahu #likeforlikes #igers #followforfollowback #marykaymalaysia #marykayfacial #marykaybotanical #marykaykualanerus #marykaygongbadak #ARIANI #DUCKSCARVES #marykayskincare #10yearschallenge #RAYYANHAYYA #jakel #marykayskincare #marykaylovers #testimonimarykay #jubahsouq #BELLAAMMARA #obsesmakeup
  • BUKTI MEKAP REMOVER MARY KAY OIL FREE🌼. .
    JIKA OIL BASE, TAK MUNGKIN BERCAMPUR KAN DUA LAYER TU 😊NAMA PENUH IA IALAH oil free makeup remover. Oil seed akan naik dengan senang hati jika kita guna mekap remover yg oil base tau.. Pilihan anda menjamin kualiti kulit anda.. 😊
    .
    Fav fav fav ❤️😍😍 make up remover paling best oni pernah cuba setakat ni , senang dan tak mengeringkan kulit langsung ❤️💛💚 tahu tak kalau kita tak cuci mekap betul2 sekitar mata , biji2 kecik macam oil seed akan develop 🌼🌼 dan yang best nya mekap remover mary kay ialah oil free makeup remover yang tak sumbatkan liang korang dann sekali dap, holddd kejap dan lap terus hilang semua mekap . Vid sebelah💡💡
    .
    🌷🌼MANFAAT & KEISTIMEWAAN
    - Menanggalkan semua jenis solekan mata dengan
    lembut, termasuk mekap kalis air
    - Tidak menyebabkan kulit terasa berminyak.
    .
    🌷🌸PELANGGAN SASARAN
    - Wanita yang memakai solekan mata. Dan bibir .
    .
    🌷🌼BAGAIMANA PRODUK INI MEMBANTU ANDA
    - Formula dua fasa bebas minyak ini berkesan menanggalkan semua jenis solekan mata dengan lembut.
    - Fasa atas menanggalkan solekan mata kalis air dan fasa bawah menanggalkan solekan mata tidak kalis air.
    - Oleh kerana kedua-dua fasa ini bertindak bersama, anda perlu menggoncang botol dengan sekata untuk
    keberkesanan produk yang maksimum.
    .
    Jum jum join kelab Mary Kay 💃🏻💃🏻 kelab pengguna setia yang idamkan kulit yang sihat 💋💋
    .
    🌼Perlukan consultation ? 🤔
    Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗❤ 🌼Nak percubaan produk?🤔
    Jom whatsapp saya 😘💖 🌼Part/Full time career ?🤔
    Jom tanya saya 😉💓
    .
    Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm oni 😚💋 will reply as soon as posibble 😉
    .
    .
    Auni Mazlan
    01125516846
    Mary Kay Ind Beauty Consultant
    Mary Kay Malaysia
    .
    #ilovemarykay #marykayumt #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayproduct #umtsohor #uniszapastitahu #likeforlikes #igers #followforfollowback #marykaymalaysia #marykayfacial #marykaybotanical #marykaykualanerus #marykaygongbadak #ARIANI #DUCKSCARVES #marykayskincare #10yearschallenge #RAYYANHAYYA #jakel #marykayskincare #marykaylovers #testimonimarykay #jubahsouq #BELLAAMMARA #obsesmakeup
  • 1 0 13 hours ago
  • Mary Kay Botanical Effects my fav set BE sbb bila pkai rsa licin je kulit so i like it❤️Jom baca sama2 fungsi Botanical Effect 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap  satu produk botancial effect ✅CLEANSE:
Fungsinya:
👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..
👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi  satu bahan kimia  yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . ✅MASK: 
Fungsinya untuk :
👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati
👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..
👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. ✅FRESHEN:.
Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah
👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. ✅HYDRATE:
ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :
👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..
👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap
👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap
.
🌼Perlukan consultation ? 🤔
Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗❤ 🌼Nak percubaan produk?🤔
Jom whatsapp saya 😘💖 🌼Part/Full time career ?🤔
Jom tanya saya 😉💓
.
Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm oni 😚💋 will reply as soon as posibble 😉
.
.
Auni Mazlan 
01125516846
Mary Kay Ind Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#ilovemarykay #marykayumt #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayproduct #umtsohor #uniszapastitahu #likeforlikes #igers #followforfollowback #marykaymalaysia #marykayfacial #marykaybotanical #marykaykualanerus #marykaygongbadak #marykaycosmetic #marykaymakeup #marykayskincare #10yearschallenge #RAYYANHAYYA #jakel #marykayskincare #mary
  • Mary Kay Botanical Effects my fav set BE sbb bila pkai rsa licin je kulit so i like it❤️Jom baca sama2 fungsi Botanical Effect 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect ✅CLEANSE:
    Fungsinya:
    👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..
    👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . ✅MASK:
    Fungsinya untuk :
    👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati
    👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..
    👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. ✅FRESHEN:.
    Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah
    👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. ✅HYDRATE:
    ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :
    👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..
    👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap
    👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap
    .
    🌼Perlukan consultation ? 🤔
    Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗❤ 🌼Nak percubaan produk?🤔
    Jom whatsapp saya 😘💖 🌼Part/Full time career ?🤔
    Jom tanya saya 😉💓
    .
    Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm oni 😚💋 will reply as soon as posibble 😉
    .
    .
    Auni Mazlan
    01125516846
    Mary Kay Ind Beauty Consultant
    Mary Kay Malaysia
    .
    #ilovemarykay #marykayumt #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayproduct #umtsohor #uniszapastitahu #likeforlikes #igers #followforfollowback #marykaymalaysia #marykayfacial #marykaybotanical #marykaykualanerus #marykaygongbadak #marykaycosmetic #marykaymakeup #marykayskincare #10yearschallenge #RAYYANHAYYA #jakel #marykayskincare #mary
  • 0 0 13 hours ago
  • Kiss him will I diss him I don't know but I miss him ✨❤️
  • Kiss him will I diss him I don't know but I miss him ✨❤️
  • 16 1 13 hours ago
  • Красавец🖤
————————————————-
📍 Скидывайте 🎥 и 📸 в WhatsApp и Директ ➖
📎 Сотрудничество и Реклама в Direct и WA 8(909)883-28-88 💼
➖
#auto27 #khv #khv27 #khabarovsk #10yearchallenge #10yearschallenge
  • Красавец🖤
    ————————————————-
📍 Скидывайте 🎥 и 📸 в WhatsApp и Директ ➖
📎 Сотрудничество и Реклама в Direct и WA 8(909)883-28-88 💼
➖
 #auto27 #khv #khv27 #khabarovsk #10yearchallenge #10yearschallenge
  • 21 0 13 hours ago
  • " Ve bilinsin ki ; Kadın ;
Karşısına tüm dünyayı alırken ,
yanında yalnızca tek bir adam ister.
Öyle çok detaylı değil , " Kararlı "
Biliniz ki ; Kadının solundaki boşluğa oturursa biri , dünyadaki erkek sayısı yalnız bire düşer ." .
.
.
#mylife9t#tren0731#ucak57esr#lilanur1177#baloncum8#kesşm
  • " Ve bilinsin ki ; Kadın ;
    Karşısına tüm dünyayı alırken ,
    yanında yalnızca tek bir adam ister.
    Öyle çok detaylı değil , " Kararlı "
    Biliniz ki ; Kadının solundaki boşluğa oturursa biri , dünyadaki erkek sayısı yalnız bire düşer ." .
    .
    .
    #mylife9t #tren0731 #ucak57esr #lilanur1177 #baloncum8 #kesşm
  • 177 2 13 hours ago
  • А давайте повторим #10yearschallenge
⠀
Собрала для вас модниц двух разных эпох - 2008 и 2019. Вроде 2008-й был совсем недавно, но разница во внешнем виде колоссальна. Согласны? Давайте искать отличия:
⠀
🧶 Первое, что бросается в глаза - цвет. Смотрите какие вкусные сочетания, благородные оттенки, светлые цвета. 2008-й запомнился обилием черного и ядерных оттенков
⠀
🧶 Из очевидного - одежда стала свободнее, комфортнее
⠀
🧶 Появилась многослойность
⠀
🧶 Посадка “низов” стремится вверх
⠀
🧶 Аксессуары становятся акцентом в образе, чем ярче и необычнее тем лучше
⠀
🧶 Вектор на авангард и минимализм - одежда становится одновременно лаконичной и необычной
⠀
🧶 Принты! Носим без проблем, сочетаем несколько
⠀
🧶 2019-й - эпоха, где мы умеем строить идеальные пропорции и круто их ломать
⠀
🧶 Это касается и модных правил - знать их обязательно, но соблюдать ли - ваше дело. Кроссовки с платьем, босоножки на носки - сейчас для нас уже банальщина.
⠀
👉🏻Добавите что-то еще? Какие изменения видите? Нравятся они вам?
  • А давайте повторим #10yearschallenge

    Собрала для вас модниц двух разных эпох - 2008 и 2019. Вроде 2008-й был совсем недавно, но разница во внешнем виде колоссальна. Согласны? Давайте искать отличия:

    🧶 Первое, что бросается в глаза - цвет. Смотрите какие вкусные сочетания, благородные оттенки, светлые цвета. 2008-й запомнился обилием черного и ядерных оттенков

    🧶 Из очевидного - одежда стала свободнее, комфортнее

    🧶 Появилась многослойность

    🧶 Посадка “низов” стремится вверх

    🧶 Аксессуары становятся акцентом в образе, чем ярче и необычнее тем лучше

    🧶 Вектор на авангард и минимализм - одежда становится одновременно лаконичной и необычной

    🧶 Принты! Носим без проблем, сочетаем несколько

    🧶 2019-й - эпоха, где мы умеем строить идеальные пропорции и круто их ломать

    🧶 Это касается и модных правил - знать их обязательно, но соблюдать ли - ваше дело. Кроссовки с платьем, босоножки на носки - сейчас для нас уже банальщина.

    👉🏻Добавите что-то еще? Какие изменения видите? Нравятся они вам?
  • 8 1 13 hours ago
  • Kindly rate her beauty over 10
_____________________________

DM for advert / promo/ shout
  • Kindly rate her beauty over 10
    _____________________________

    DM for advert / promo/ shout
  • 50 2 13 hours ago
  • ГДЕ ВЫПИТЬ (мегапользу вам в чашки, так что сразу в закладки)

Вкусный кофе. Я вам напишу только те места, где пробовала сама🙂

Что значит «вкусный» для меня: качественные зерна, свежая обжарка, грамотно приготовленный кофе и бонусом приятное отношение (при подаче кофе это важно😁)
⠀
@soyka.cafe и @family_cafe_ast - Крис, твои кофейные руки творят добро в моей чашке🙏😻 ну вообще там все ребята хорошо готовят, просто я не знаю их имён☺️ Если будете брать пирожное, то Кристина подберёт вариант приготовления и состав кофе, чтобы все зашло мягко и красиво☺️😅
⠀
@roast.n.roll - божественный кемекс на Колумбии. Простой американо и латте тоже очень вкусные👌 Юля там дышит над зёрнами, как над своими детьми. За свежесть и обжаристость я прям супер спокойна.
⠀
@gallery_nicole - открытие года. Здесь настолько тонкое и бережное отношение к клиенту, что кофе - это просто приятное продолжение. И да, он вкусный😱 Хотя я без особых ожиданий пробую кофе в новых местах. И круассаны божественные🥰😋
⠀
@kustovcoffee всегда тот самый интеллектуальный американо возле филармонии. И ещё Сережа готовит несуществующие кофейные напитки под ваше настроение😏😁
⠀
@ast_depo12 - здесь вкусный американо с ароматом чистой машины🌷 И вкусное печенье😭🙈 Если вы уверены в своих зёрнах, кофемашине и вкусе конечного напитка, зовите🙂😏 Будем пробовать😋

Список мест с самым отвратительным кофе я публиковать не буду😁😅 Но вы можете проконсультироваться в личке, если думаете пить или не пить. И если пить, то какой👌
⠀
И все-таки кофе или чай?😄
  • ГДЕ ВЫПИТЬ (мегапользу вам в чашки, так что сразу в закладки)

    Вкусный кофе. Я вам напишу только те места, где пробовала сама🙂

    Что значит «вкусный» для меня: качественные зерна, свежая обжарка, грамотно приготовленный кофе и бонусом приятное отношение (при подаче кофе это важно😁)

    @soyka.cafe и @family_cafe_ast - Крис, твои кофейные руки творят добро в моей чашке🙏😻 ну вообще там все ребята хорошо готовят, просто я не знаю их имён☺️ Если будете брать пирожное, то Кристина подберёт вариант приготовления и состав кофе, чтобы все зашло мягко и красиво☺️😅

    @roast.n.roll - божественный кемекс на Колумбии. Простой американо и латте тоже очень вкусные👌 Юля там дышит над зёрнами, как над своими детьми. За свежесть и обжаристость я прям супер спокойна.

    @gallery_nicole - открытие года. Здесь настолько тонкое и бережное отношение к клиенту, что кофе - это просто приятное продолжение. И да, он вкусный😱 Хотя я без особых ожиданий пробую кофе в новых местах. И круассаны божественные🥰😋

    @kustovcoffee всегда тот самый интеллектуальный американо возле филармонии. И ещё Сережа готовит несуществующие кофейные напитки под ваше настроение😏😁

    @ast_depo12 - здесь вкусный американо с ароматом чистой машины🌷 И вкусное печенье😭🙈 Если вы уверены в своих зёрнах, кофемашине и вкусе конечного напитка, зовите🙂😏 Будем пробовать😋

    Список мест с самым отвратительным кофе я публиковать не буду😁😅 Но вы можете проконсультироваться в личке, если думаете пить или не пить. И если пить, то какой👌

    И все-таки кофе или чай?😄
  • 317 8 13 hours ago
  • В принципе за 10 лет совсем не изменился🤣🤣🤣 #10yearschallenge
  • В принципе за 10 лет совсем не изменился🤣🤣🤣 #10yearschallenge
  • 7 2 13 hours ago