#50followbackteam Instagram Photos & Videos

50followbackteam - 9.7k posts

Top Posts

 • ...❤
 • ...❤
 • 156 2 30 March, 2019
 • 🚨 المدينة |
‏اختار التشيلي لويس سييرا 5 اسماء للمشاركة في البطولة العربية وهم : ‏• مارسيلو غورهي
‏• داكوستا
‏• الاحمدي
‏• بيرجوفيتش
‏• لاعب سيتم اختياره بعد مباراة ذوب آهن الايراني
 • 🚨 المدينة |
  ‏اختار التشيلي لويس سييرا 5 اسماء للمشاركة في البطولة العربية وهم : ‏• مارسيلو غورهي
  ‏• داكوستا
  ‏• الاحمدي
  ‏• بيرجوفيتش
  ‏• لاعب سيتم اختياره بعد مباراة ذوب آهن الايراني
 • 850 28 11 August, 2019
 • 1,137 40 26 April, 2019
 • 149 4 11 August, 2019

Latest Instagram Posts

 • ⁣
Just need ☕ & my space...⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣Grab⚡ http://bit.ly/2Zhm9fQ⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
👉 Unisex Tshirts, Hoodies, Mug and More. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉 Best Quality.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉 Affordable Price.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉 Worldwide Shipping.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉 Link in bio @coffeeholic.store

 • Just need ☕ & my space...⁣
  ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  ⁣⁣⁣
  ⁣⁣Grab⚡ http://bit.ly/2Zhm9fQ⁣
  ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  ⁣⁣⁣
  👉 Unisex Tshirts, Hoodies, Mug and More. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  👉 Best Quality.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  👉 Affordable Price.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  👉 Worldwide Shipping.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  👉 Link in bio @coffeeholic.store
 • 6 1 20 August, 2019
 • 3 2 20 August, 2019
 • 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
 • 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
 • 16 1 20 August, 2019
 • SHAMPO PËR NXIRJEN E FLOKËVE NGA THINJAT 
Per Femra dhe Meshkuj.. Vera ka ardhur dhe ndryshimi juaj pozitiv duhet të ndodh, 
Transporti Falas 🚕
Porosia arrin 24/48h

Ju prezantojm Shampo kundër thinjave.. Black Hair Shampoo është shampo i cili kthen floket tuaj në ngjyrën natyrale të zezë, për vetem 5 minuta.

Black Hair Shampoo ka përbërsit jo-toksik të cilat ushqejne, mbrojne, dhe riparojne flokun tuaj duke e ndihmuar të kthehet në menyren natyrale.

PËRDORIMI:
Hapi i parë: -Floket duhët të jenetë thara.
Hapi i dytë: -Vendosi dorzat te cilat jan ne kuti dhe vendose shamponin tek floket.
Hapi i trete:
-Ferkojeni flokun ne menyre te barabart per se paku 5 minuta.
Hapi i katert:
-Pastroni floket mire me uje.
 • SHAMPO PËR NXIRJEN E FLOKËVE NGA THINJAT
  Per Femra dhe Meshkuj.. Vera ka ardhur dhe ndryshimi juaj pozitiv duhet të ndodh,
  Transporti Falas 🚕
  Porosia arrin 24/48h

  Ju prezantojm Shampo kundër thinjave.. Black Hair Shampoo është shampo i cili kthen floket tuaj në ngjyrën natyrale të zezë, për vetem 5 minuta.

  Black Hair Shampoo ka përbërsit jo-toksik të cilat ushqejne, mbrojne, dhe riparojne flokun tuaj duke e ndihmuar të kthehet në menyren natyrale.

  PËRDORIMI:
  Hapi i parë: -Floket duhët të jenetë thara.
  Hapi i dytë: -Vendosi dorzat te cilat jan ne kuti dhe vendose shamponin tek floket.
  Hapi i trete:
  -Ferkojeni flokun ne menyre te barabart per se paku 5 minuta.
  Hapi i katert:
  -Pastroni floket mire me uje.
 • 4 1 18 August, 2019
 • ☀️
 • ☀️
 • 33 2 11 August, 2019