#Quotes_pagiku Instagram Photos & Videos

Quotes_pagiku - 17 posts

Top Posts

  • Sunyi karo sepi iku bedo.
Masio enek kopi, rokok,karo cangkeme konco seng haahaa tp lek awakmu rumongso dewe iku sepi!! #Quotes_pagiku 
@aris_jhonsetiawan
  • Sunyi karo sepi iku bedo.
    Masio enek kopi, rokok,karo cangkeme konco seng haahaa tp lek awakmu rumongso dewe iku sepi!! #Quotes_pagiku
    @aris_jhonsetiawan
  • 36 1 25 August, 2019

Latest Instagram Posts

  • Proses tdk pernah mengkhianati hasil.saiki gagal sesuk urung meski berhasil 😁. sabar tuhan kita maha kaya kok.
📷@aris_jhonsetiawan
#Quotes_pagiku
  • Proses tdk pernah mengkhianati hasil.saiki gagal sesuk urung meski berhasil 😁. sabar tuhan kita maha kaya kok.
    📷@aris_jhonsetiawan
    #Quotes_pagiku
  • 24 0 26 August, 2019
  • Sunyi karo sepi iku bedo.
Masio enek kopi, rokok,karo cangkeme konco seng haahaa tp lek awakmu rumongso dewe iku sepi!! #Quotes_pagiku 
@aris_jhonsetiawan
  • Sunyi karo sepi iku bedo.
    Masio enek kopi, rokok,karo cangkeme konco seng haahaa tp lek awakmu rumongso dewe iku sepi!! #Quotes_pagiku
    @aris_jhonsetiawan
  • 36 1 25 August, 2019