#ada Instagram Photos & Videos

ada - 1.6m posts

Top Posts

  • 丁度見頃を迎えた60cm水槽🖼✨
水草とカージナルテトラの組み合わせは、眺めていて1番美しいペアかもしれませんね🐟🌿🐟🌿


🗒定休日変更のお知らせ
9月より、毎週月曜日、火曜日に加え、水曜日も定休日となります。※祝日の場合は営業します。

📺Official YouTube Channel
「WASABI Mizukusa Channel 」
Check the URL on our profile ☝🏻

📺水草水槽のノウハウは
当店公式YouTube「WASABI水草チャンネル」で
詳しく解説しています💪🏻
プロフィール画面のURLリンクからどうぞ☝🏻

🖥店舗情報は、Google検索「アクアショップワサビ」クリック
👆🏻日々更新中👆🏻

🌿life with green〜水と緑のある生活🌿
🌳Produced by AQUASHOPwasabi KYOTO JAPAN🌳

🇯🇵We are tax free shop🇯🇵
💳All major credit cards and Alipay accepted💳


#aquashopwasabi 
#ADA 
#グリーンのある暮らし
#homedecor
#水草
#aquarium 
#aquariumhobby
#アクアショップワサビ 
#アクアリウム 
#緑のある暮らし
#インテリア
#aquariumlife
#水槽
#freshwateraquarium
#aquariums 
#aquascape 
#houseplant 
#植物のある暮らし
#熱帯魚
#aquaticplants 
#水草水槽 
#aquascaping
#aquaplants 
#plantedaquarium
#水草 
#indoorplants
#ネイチャーアクアリウム 
#plantedtank
#natureaquarium 
#tropicalfish
  • 丁度見頃を迎えた60cm水槽🖼✨
    水草とカージナルテトラの組み合わせは、眺めていて1番美しいペアかもしれませんね🐟🌿🐟🌿
    
    
    🗒定休日変更のお知らせ
    9月より、毎週月曜日、火曜日に加え、水曜日も定休日となります。※祝日の場合は営業します。
    
    📺Official YouTube Channel
    「WASABI Mizukusa Channel 」
    Check the URL on our profile ☝🏻
    
    📺水草水槽のノウハウは
    当店公式YouTube「WASABI水草チャンネル」で
    詳しく解説しています💪🏻
    プロフィール画面のURLリンクからどうぞ☝🏻
    
    🖥店舗情報は、Google検索「アクアショップワサビ」クリック
    👆🏻日々更新中👆🏻
    
    🌿life with green〜水と緑のある生活🌿
    🌳Produced by AQUASHOPwasabi KYOTO JAPAN🌳
    
    🇯🇵We are tax free shop🇯🇵
    💳All major credit cards and Alipay accepted💳
    
    
    #aquashopwasabi 
    #ADA 
    #グリーンのある暮らし 
    #homedecor 
    #水草 
    #aquarium 
    #aquariumhobby 
    #アクアショップワサビ 
    #アクアリウム 
    #緑のある暮らし 
    #インテリア 
    #aquariumlife 
    #水槽 
    #freshwateraquarium 
    #aquariums 
    #aquascape 
    #houseplant 
    #植物のある暮らし 
    #熱帯魚 
    #aquaticplants 
    #水草水槽 
    #aquascaping 
    #aquaplants 
    #plantedaquarium 
    #水草 
    #indoorplants 
    #ネイチャーアクアリウム 
    #plantedtank 
    #natureaquarium 
    #tropicalfish
  • 1,684 11 16 September, 2019
  • THIS IS FOR EVERY OVERCOMER ✊🏽
𝙄 𝙊𝙑𝙀𝙍𝘾𝘼𝙈𝙀 𝙇𝙄𝙑𝙀 | 𝙏𝙝𝙚 𝙁𝙪𝙩𝙪𝙧𝙚 𝙉𝙤𝙬 𝙏𝙤𝙪𝙧
Out on Youtube. link on my bio
https://youtu.be/_I2rN_6Q5vM

#IOvercameLive #Ada #AdaEhi #FutureNowTour
#BornOfGod
  • THIS IS FOR EVERY OVERCOMER ✊🏽
    𝙄 𝙊𝙑𝙀𝙍𝘾𝘼𝙈𝙀 𝙇𝙄𝙑𝙀 | 𝙏𝙝𝙚 𝙁𝙪𝙩𝙪𝙧𝙚 𝙉𝙤𝙬 𝙏𝙤𝙪𝙧
    Out on Youtube. link on my bio
    https://youtu.be/_I2rN_6Q5vM

    #IOvercameLive #Ada #AdaEhi #FutureNowTour
    #BornOfGod
  • 12,170 666 17 September, 2019

Latest Instagram Posts

  • “Pois também eu te digo que tu és Pedro, e sobre esta pedra edificarei a minha igreja, e as portas do inferno não prevalecerão contra ela”
Mat.16.18
Cristo a rocha sobre a qual estamos edificados 🙏🏽
Sermão de domingo - Lucas Souza Paula 
#adalphaville #adalphavillesp #igrejareformada #igrejadeféreformada #ada
  • “Pois também eu te digo que tu és Pedro, e sobre esta pedra edificarei a minha igreja, e as portas do inferno não prevalecerão contra ela”
    Mat.16.18
    Cristo a rocha sobre a qual estamos edificados 🙏🏽
    Sermão de domingo - Lucas Souza Paula
    #adalphaville #adalphavillesp #igrejareformada #igrejadeféreformada #ada
  • 0 0 18 September, 2019
  • #Repost @cripplepunkdesigns (@get_repost)
・・・
Update on ADA required clearances: .
.
.
Business owners - assuming they know anything about the ADA - like to pull the 32” exception (shown in the diagram) as much as possible. According to the US Access Board who make the law and determine how it is applied, this exception is meant to be used where there is a fixed architectural feature like a column in the way, and then only in an old building. Any new building would be required to provide at least 36” clearance. .
.
.
The 32” exception is NOT there so that a business can squeeze in more chairs, display more inventory, or stack more boxes on the floor. So unless there is an unmovable architectural feature in an old building that is reducing the path of travel, the accessible route should be at minimum 36” wide. If you see something narrower than 36”, that’s almost always a violation of the ADA. .
.
.
As always, these are the *minimum* clearances, and they have to be unobstructed - they can’t have displays standing in them, boxes and inventory on the floor or sticking out from the shelves, chairs in the way or clothing scattered all over the floor. The business must also provide extra space for turns, for passing (at intervals), in front of counters, at doorways, at the base of ramps, and for other various things which are detailed in the ADA.
.
.
If you have specific questions about the ADA you can contact the US Access Board directly via email or phone. .
.
.
[ID: A figure labeled 403.5.1 Clear Width of an Accessible Route that shows a figure in a wheelchair traveling down a hallway that is 36” wide for 4’ of length then narrowed to 32” wide for 2’ of length.]
.
#wheelchair #WheelchairUser #LifeGoesOnWheels #CripplePunk #CPunk #ADA #DisabilityLaw #disability #disabled #WheelchairLife #WheelchairStyle #DisabilityLaw #DisabilityRights #DisabilityRightsAreCivilRights #DisabilityLife #DisabledLife
  • #Repost @cripplepunkdesigns (@get_repost)
    ・・・
    Update on ADA required clearances: .
    .
    .
    Business owners - assuming they know anything about the ADA - like to pull the 32” exception (shown in the diagram) as much as possible. According to the US Access Board who make the law and determine how it is applied, this exception is meant to be used where there is a fixed architectural feature like a column in the way, and then only in an old building. Any new building would be required to provide at least 36” clearance. .
    .
    .
    The 32” exception is NOT there so that a business can squeeze in more chairs, display more inventory, or stack more boxes on the floor. So unless there is an unmovable architectural feature in an old building that is reducing the path of travel, the accessible route should be at minimum 36” wide. If you see something narrower than 36”, that’s almost always a violation of the ADA. .
    .
    .
    As always, these are the *minimum* clearances, and they have to be unobstructed - they can’t have displays standing in them, boxes and inventory on the floor or sticking out from the shelves, chairs in the way or clothing scattered all over the floor. The business must also provide extra space for turns, for passing (at intervals), in front of counters, at doorways, at the base of ramps, and for other various things which are detailed in the ADA.
    .
    .
    If you have specific questions about the ADA you can contact the US Access Board directly via email or phone. .
    .
    .
    [ID: A figure labeled 403.5.1 Clear Width of an Accessible Route that shows a figure in a wheelchair traveling down a hallway that is 36” wide for 4’ of length then narrowed to 32” wide for 2’ of length.]
    .
    #wheelchair #WheelchairUser #LifeGoesOnWheels #CripplePunk #CPunk #ADA #DisabilityLaw #disability #disabled #WheelchairLife #WheelchairStyle #DisabilityLaw #DisabilityRights #DisabilityRightsAreCivilRights #DisabilityLife #DisabledLife
  • 0 0 18 September, 2019
  • A visually impaired student is taking action at Cal State LA to make sure they follow ADA standards. Read all about it in my front cover story at @csula_universitytimes or hit the link in my bio! #csula #ada #csu
  • A visually impaired student is taking action at Cal State LA to make sure they follow ADA standards. Read all about it in my front cover story at @csula_universitytimes or hit the link in my bio! #csula #ada #csu
  • 9 0 18 September, 2019
  • Igrejas, Escolas , Congressos e recepções de empresas e inauguração e reinauguração de empresas ! Jantares românticos , aniversários e Formaturas 
Contato (18) 99744-5024 
Maestro Emanuel Inácio ....
Congresso ... Aulas de canto e coral !
Aulas de técnicas vocal , separação de vozes..... #igrejacatólica #igrejabatista #ada
  • Igrejas, Escolas , Congressos e recepções de empresas e inauguração e reinauguração de empresas ! Jantares românticos , aniversários e Formaturas
    Contato (18) 99744-5024
    Maestro Emanuel Inácio ....
    Congresso ... Aulas de canto e coral !
    Aulas de técnicas vocal , separação de vozes..... #igrejacatólica #igrejabatista #ada
  • 1 0 18 September, 2019
  • Ini contoh dalam lemarinya yaa putih bersih,susunan pakaianpun jd trtata rapi,&menarik.😊
#Ada harga.ada kualitas🤗🤳🙏
  • Ini contoh dalam lemarinya yaa putih bersih,susunan pakaianpun jd trtata rapi,&menarik.😊
    #Ada harga.ada kualitas🤗🤳🙏
  • 1 0 18 September, 2019
  • ```Ini lah pola rahasia yang sering saya gunakan untuk mempercepat penghasilan di bisnis ini
.
Pertama saya melakukan isi saldo lalu transaksi 
Tak lupa ubek ubek aplikasi dan web treni.co.id
.
Kedua
Sambil sedia saldo di aplikasi .Saya mencoba untuk membantu orang yang biasa nya mendadak suka kehabisan pulsa atau token listrik atau bayar bayar lainnya. Di sini saya dapat untung baik dari bagi hasil transaksi juga dari selisih harga pasar .
Ketiga 
Saya mulai merasakan  manfaat menjadi mitra PayTren dan mulai ber cerita ke org org dekat ,teman dan semua kenalan .
Agar apa ?? Agar mereka juga merasakan seperti yang saya rasakan tentunya.  Di sini akan di beri beberapa  komisi  dari 80 ribu, 27 ribu, 2000 dan 1000 serta ada bagi hasil komunitas .
Ke empat 
Saya terus berusaha untuk belajar baik nyimak grup atau sharing info ke medsos atau bc ke kontak wa tiap hari .
Kelima 
Keadilan sosial bagi seluruh rakyat indonesia.hehehe```
.
#paytren517
#treninet 
#lagi 
#ada
#promo
#bagibagimobilxpander
  • ```Ini lah pola rahasia yang sering saya gunakan untuk mempercepat penghasilan di bisnis ini
    .
    Pertama saya melakukan isi saldo lalu transaksi
    Tak lupa ubek ubek aplikasi dan web treni.co.id
    .
    Kedua
    Sambil sedia saldo di aplikasi .Saya mencoba untuk membantu orang yang biasa nya mendadak suka kehabisan pulsa atau token listrik atau bayar bayar lainnya. Di sini saya dapat untung baik dari bagi hasil transaksi juga dari selisih harga pasar .
    Ketiga
    Saya mulai merasakan manfaat menjadi mitra PayTren dan mulai ber cerita ke org org dekat ,teman dan semua kenalan .
    Agar apa ?? Agar mereka juga merasakan seperti yang saya rasakan tentunya. Di sini akan di beri beberapa komisi dari 80 ribu, 27 ribu, 2000 dan 1000 serta ada bagi hasil komunitas .
    Ke empat
    Saya terus berusaha untuk belajar baik nyimak grup atau sharing info ke medsos atau bc ke kontak wa tiap hari .
    Kelima
    Keadilan sosial bagi seluruh rakyat indonesia.hehehe```
    .
    #paytren517
    #treninet
    #lagi
    #ada
    #promo
    #bagibagimobilxpander
  • 1 0 18 September, 2019
  • 30 9 18 September, 2019
  • Perkembangan teknologi tidak pernah mengalami kemunduran, justru berkembang semakin pesat. Mulai dari komputer hingga jaringan internet, sudah jadi pegangan manusia modern. Perkembangan teknologi ini tentu sangat memudahkan aktivitas sehari-hari.

Para ilmuwan pun terus melakukan inovasi membuat teknologi tercanggih. Mereka sudah mendesain ide teknologi futuristik yang bakal ada di masa depan. Para ilmuwan mencoba menciptakan alat-alat yang semakin memudahkan kebutuhan manusia.

Fokus dari para ilmuwan ini ialah meningkatkan kemampuan teknologi yang ada saat ini Didunia menjadi semakin terhubung, canggih dan praktis.

Apa saja sih penemuan-penemuan futiristik yang ada di masa depan? Simak informasinya berikut ini⬅️
----------------------------------------------------
Follow,like & tag teman kamu juga ya.. supaya kamu atau temanmu tidak ketinggalan dengan informasi dan hal-hal unik lainnya..👋
----------------------------------------------------
#masa #depan #teknologi #informasi #praktis #ada #9 #infonawa #pssi #bisa #apa #nawadunia #hal #unik
  • Perkembangan teknologi tidak pernah mengalami kemunduran, justru berkembang semakin pesat. Mulai dari komputer hingga jaringan internet, sudah jadi pegangan manusia modern. Perkembangan teknologi ini tentu sangat memudahkan aktivitas sehari-hari.

    Para ilmuwan pun terus melakukan inovasi membuat teknologi tercanggih. Mereka sudah mendesain ide teknologi futuristik yang bakal ada di masa depan. Para ilmuwan mencoba menciptakan alat-alat yang semakin memudahkan kebutuhan manusia.

    Fokus dari para ilmuwan ini ialah meningkatkan kemampuan teknologi yang ada saat ini Didunia menjadi semakin terhubung, canggih dan praktis.

    Apa saja sih penemuan-penemuan futiristik yang ada di masa depan? Simak informasinya berikut ini⬅️
    ----------------------------------------------------
    Follow,like & tag teman kamu juga ya.. supaya kamu atau temanmu tidak ketinggalan dengan informasi dan hal-hal unik lainnya..👋
    ----------------------------------------------------
    #masa #depan #teknologi #informasi #praktis #ada #9 #infonawa #pssi #bisa #apa #nawadunia #hal #unik
  • 2 0 18 September, 2019
  • Enaknya bisnis di MSI...kenapa??? #gak usah ngotot cari member...
#nawarin produk juga gampang..
#tinggal share keterangan produk sama testi...
yang ragu saya gak pernah maksa untuk mereka harus beli...
#saya cuman bekal kejujuran apa yang dirasain sendiri manfaat produknya...
#soalnya kan pake juga...
#gak harus kuatir dengan legalitasnya...semua dah terpenuhi...
#gak takut juga dengan kata kata MLM dan katanya mencekik dan pula haram...
semua udah di pelajari dulu..
semuanya masuk akal bagi saya...
#gak diimingi bonus yang langsung jutaan...
karna sama àjah sama riba...
#kenapa gak termasuk haram karna gak ada tutup point yang mengharuskan kita belanja biar target tercapai dan juga menjerumuskan...
#ada uang ada barañg...
#manfaat produk jelas...halàl dan àman..
#boleh dipakai dr bayi sampai manula... udah yuk ah gak usah malu dan gengsi buat join semangat n usaha yg paling penting,,,
gak pengen apa berdiri diantara ribuan mata yg menangis haru menyaksikan kita yg sukses melalui prosesnya😇😇😇 Kita bisa,pasti bisa,harus bisa
Go pajero all,go royal crown,

Order wa.me/6285758649170
  • Enaknya bisnis di MSI...kenapa??? #gak usah ngotot cari member...
    #nawarin produk juga gampang..
    #tinggal share keterangan produk sama testi...
    yang ragu saya gak pernah maksa untuk mereka harus beli...
    #saya cuman bekal kejujuran apa yang dirasain sendiri manfaat produknya...
    #soalnya kan pake juga...
    #gak harus kuatir dengan legalitasnya...semua dah terpenuhi...
    #gak takut juga dengan kata kata MLM dan katanya mencekik dan pula haram...
    semua udah di pelajari dulu..
    semuanya masuk akal bagi saya...
    #gak diimingi bonus yang langsung jutaan...
    karna sama àjah sama riba...
    #kenapa gak termasuk haram karna gak ada tutup point yang mengharuskan kita belanja biar target tercapai dan juga menjerumuskan...
    #ada uang ada barañg...
    #manfaat produk jelas...halàl dan àman..
    #boleh dipakai dr bayi sampai manula... udah yuk ah gak usah malu dan gengsi buat join semangat n usaha yg paling penting,,,
    gak pengen apa berdiri diantara ribuan mata yg menangis haru menyaksikan kita yg sukses melalui prosesnya😇😇😇 Kita bisa,pasti bisa,harus bisa
    Go pajero all,go royal crown,

    Order wa.me/6285758649170
  • 1 0 18 September, 2019
  • Meet Virginia! At 88 years old, Virginia is funny, kind, and quick witted. But the last few months have been difficult for Virginia. Her inability to go up and down the high and narrow stairs of her mobile home has kept her indoors, and the lack of independence and safety started to effect her awesome spark! 
___
When she was referred to ACTION, our Accessibility Team quickly designed and built a new set of steps that allow Virginia to get in and out of her mobile home with ease. We love to see her smile! 
___
We are grateful to @genebruni and the Accessibility Team for another great build. 🔨🧡
___
#actionvc #accessibility #adaramps #ada
  • Meet Virginia! At 88 years old, Virginia is funny, kind, and quick witted. But the last few months have been difficult for Virginia. Her inability to go up and down the high and narrow stairs of her mobile home has kept her indoors, and the lack of independence and safety started to effect her awesome spark!
    ___
    When she was referred to ACTION, our Accessibility Team quickly designed and built a new set of steps that allow Virginia to get in and out of her mobile home with ease. We love to see her smile!
    ___
    We are grateful to @genebruni and the Accessibility Team for another great build. 🔨🧡
    ___
    #actionvc #accessibility #adaramps #ada
  • 11 1 18 September, 2019
  • #x suka main jauh2
#ada aku kisah..
  • #x suka main jauh2
    #ada aku kisah..
  • 2 0 18 September, 2019
  • ##Ada kesan terindah dibalik setiap kebijaksanaan diri menerima segala ketetapan tuhan kepada diri sendiri## Save yourself!!! 😊😊😊
  • # #Ada kesan terindah dibalik setiap kebijaksanaan diri menerima segala ketetapan tuhan kepada diri sendiri## Save yourself!!! 😊😊😊
  • 0 0 18 September, 2019
  • "Because money is not linked to physical reserves, such as a national stockpile of gold or silver, it risks losing value due to inflation or even becoming worthless in the event of hyperinflation. If people lose faith in a nation's currency, the money will no longer hold value." Sep 2, 2019

That's why we are moving towards cryptocurrency. Do you get it now?! If you think this is serious, come join me with thousand others!

#Lifeinspiringlife #Cryptocurrency #Digitalassets #BTC #ETH #MSD #EOS #LTC #XRP #ADA #Millionaires #Entrepreneurs #lego
  • "Because money is not linked to physical reserves, such as a national stockpile of gold or silver, it risks losing value due to inflation or even becoming worthless in the event of hyperinflation. If people lose faith in a nation's currency, the money will no longer hold value." Sep 2, 2019

    That's why we are moving towards cryptocurrency. Do you get it now?! If you think this is serious, come join me with thousand others!

    #Lifeinspiringlife #Cryptocurrency #Digitalassets #BTC #ETH #MSD #EOS #LTC #XRP #ADA #Millionaires #Entrepreneurs #lego
  • 2 0 18 September, 2019
  • Блин пацаны, это нормально видеть отсылки к Псам и Ангелу кровопролития и песне? 
Я совсем тронулся?

#bungoustraydogs #ada #portmafia
  • Блин пацаны, это нормально видеть отсылки к Псам и Ангелу кровопролития и песне?
    Я совсем тронулся?

    #bungoustraydogs #ada #portmafia
  • 2 0 18 September, 2019
  • last dazai post!! thank u for all the support ❤️❤️ i might take a couple days off and start making memes to post :))
  • last dazai post!! thank u for all the support ❤️❤️ i might take a couple days off and start making memes to post :))
  • 48 7 18 September, 2019
  • Operation Diabetes supported the American Diabetes Association at today’s Tour de Cure event in Charlotte, NC. This event celebrates the ADA’s mission, while raising awareness and funds to help fight diabetes. Thanks to our chairs and members for their participation!
  • Operation Diabetes supported the American Diabetes Association at today’s Tour de Cure event in Charlotte, NC. This event celebrates the ADA’s mission, while raising awareness and funds to help fight diabetes. Thanks to our chairs and members for their participation!
  • 10 1 14 September, 2019