#anggun Instagram Photos & Videos

anggun - 453.9k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • ❤Pisang emas dibawa belayar❤
❤Masak sebiji diatas peti❤
❤PINKLADY mahal suami tolonglah bayar❤
❤Supaya isteri tercinta senang hati❤

MR. HUSBAND JANGANLAH KEDEKUT NAK BAGI DUIT DENGAN ISTER BELI 😂😂
.
Jimat duit 1produk semua DAPAT
.
✅Kulit putih melepak⚘
✅B0di seliimm meliimm⚘
✅Kulitt liciin macam baby⚘
✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘
✅jerawaatt semakinn hilangg⚘
✅bawah tuu semakinn ketattt⚘
✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
.
.
KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION:
❤ menambah keaslian aset wanita
❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk
❤ menegang dan menganjalkan
❤ melentikkan bentuk badan
❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish
❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan
❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total.
. ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN 
JOM ORDER SKRG MR.HUSBAND??
.
.
.
Nak order? Klik whatsapp link di BIO okay 😊
.
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #superstokispinklady #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #kulithaluslicin #allinone #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #mantap #bergetah #cantikluardalam #suamimakinsayang
  • ❤Pisang emas dibawa belayar❤
    ❤Masak sebiji diatas peti❤
    ❤PINKLADY mahal suami tolonglah bayar❤
    ❤Supaya isteri tercinta senang hati❤

    MR. HUSBAND JANGANLAH KEDEKUT NAK BAGI DUIT DENGAN ISTER BELI 😂😂
    .
    Jimat duit 1produk semua DAPAT
    .
    ✅Kulit putih melepak⚘
    ✅B0di seliimm meliimm⚘
    ✅Kulitt liciin macam baby⚘
    ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
    ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘
    ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘
    ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘
    ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
    .
    .
    KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION:
    ❤ menambah keaslian aset wanita
    ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk
    ❤ menegang dan menganjalkan
    ❤ melentikkan bentuk badan
    ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
    ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish
    ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan
    ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total.
    . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN
    JOM ORDER SKRG MR.HUSBAND??
    .
    .
    .
    Nak order? Klik whatsapp link di BIO okay 😊
    .
    .
    #pinklady #pinkladybodyperfection #superstokispinklady #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #kulithaluslicin #allinone #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #mantap #bergetah #cantikluardalam #suamimakinsayang
  • 1 0 56 minutes ago
  • Tanda-tanda sis perlu beli PINK LADY skrg.. 1. Suami pusing kepala 360° bila nampak prompuan lain body cutting baikk pnye.
2. Haid tidak teratur. Bahagian v sangat berbau hanyir ketika period. 
3. Rambut gugur melampau. 
4. Jerawat Jeragat bermaharajalela walau dh guna macam2 skincare
5. Dada pinggang pinggul kaki straight mcm papan.
6. Kurang kehendak melayan suami. 
7. Baby kuat menyusu tapi susu badan limited.
8. Ketiak tetap berbau walau dah spray deodorant / perfume. 
9. Baru makin menambah size. Dri L ke XL ke XXL ke XXXL ... em bahaya ni
10. Selalu letih lesu lemau tak bersemangat.
11. Bru lepas melahirkan anak tapi penakut makan jamu. 
12. Perut buncit disangka pregnant.

Kalau ada tanda macam ni... jangan fikir banyak kali. Maiii PM datin. 
Datin bantu. Takde duit letak selepuk? Boleh bayar ansur2. Habis payment bru datin post barang. 
Item ofcoz original dri HQ. Datin agent sah PL.
PL ni very exclusive. Tak jual sepah2 kat kedai jamu. Bila barang exclusive. 
Hasil dia pastinya power menjadi 500% 
Banyak dah pun testimoni yg share banyak perubahan yg telah mereka alami. 
Jomm sis.. tak rugi melabur cuba Pink Lady.
.
.
.
.
Nak order? Klik whatsapp link di BIO okay 😊
.
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #superstokispinklady #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #kulithaluslicin #allinone #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #mantap #bergetah #cantikluardalam #suamimakinsayang
  • Tanda-tanda sis perlu beli PINK LADY skrg.. 1. Suami pusing kepala 360° bila nampak prompuan lain body cutting baikk pnye.
    2. Haid tidak teratur. Bahagian v sangat berbau hanyir ketika period.
    3. Rambut gugur melampau.
    4. Jerawat Jeragat bermaharajalela walau dh guna macam2 skincare
    5. Dada pinggang pinggul kaki straight mcm papan.
    6. Kurang kehendak melayan suami.
    7. Baby kuat menyusu tapi susu badan limited.
    8. Ketiak tetap berbau walau dah spray deodorant / perfume.
    9. Baru makin menambah size. Dri L ke XL ke XXL ke XXXL ... em bahaya ni
    10. Selalu letih lesu lemau tak bersemangat.
    11. Bru lepas melahirkan anak tapi penakut makan jamu.
    12. Perut buncit disangka pregnant.

    Kalau ada tanda macam ni... jangan fikir banyak kali. Maiii PM datin.
    Datin bantu. Takde duit letak selepuk? Boleh bayar ansur2. Habis payment bru datin post barang.
    Item ofcoz original dri HQ. Datin agent sah PL.
    PL ni very exclusive. Tak jual sepah2 kat kedai jamu. Bila barang exclusive.
    Hasil dia pastinya power menjadi 500%
    Banyak dah pun testimoni yg share banyak perubahan yg telah mereka alami.
    Jomm sis.. tak rugi melabur cuba Pink Lady.
    .
    .
    .
    .
    Nak order? Klik whatsapp link di BIO okay 😊
    .
    .
    #pinklady #pinkladybodyperfection #superstokispinklady #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #kulithaluslicin #allinone #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #mantap #bergetah #cantikluardalam #suamimakinsayang
  • 1 0 57 minutes ago
  • DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂
.
Jimat duit 1produk semua DAPAT
.
✅Kulit putih melepak⚘
✅B0di seliimm meliimm⚘
✅Kulitt liciin macam baby⚘
✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘
✅jerawaatt semakinn hilangg⚘
✅bawah tuu semakinn ketattt⚘
✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
.
.
KELEBIHAN JAMMU QHITA:
❤ menambah keaslian aset wanita
❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk
❤ menegang dan menganjalkan
❤ melentikkan bentuk badan
❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan
❤ Merawat masalah keputihan secara total.
. ✔ TAHAN 1 BULAN 
Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗
.JAMMU QHITA
.
.CARA ORDER BOLEH WASAPP .
www.wasap.my/60176573036
.
#jammuqhita #superstokisjammu #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #kulithaluslicin #allinone #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #mantap #bergetah #cantikluardalam #suamimakinsayang
  • DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂
    .
    Jimat duit 1produk semua DAPAT
    .
    ✅Kulit putih melepak⚘
    ✅B0di seliimm meliimm⚘
    ✅Kulitt liciin macam baby⚘
    ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
    ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘
    ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘
    ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘
    ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
    .
    .
    KELEBIHAN JAMMU QHITA:
    ❤ menambah keaslian aset wanita
    ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk
    ❤ menegang dan menganjalkan
    ❤ melentikkan bentuk badan
    ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
    ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan
    ❤ Merawat masalah keputihan secara total.
    . ✔ TAHAN 1 BULAN
    Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗
    .JAMMU QHITA
    .
    .CARA ORDER BOLEH WASAPP .
    www.wasap.my/60176573036
    .
    #jammuqhita #superstokisjammu #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #kulithaluslicin #allinone #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #mantap #bergetah #cantikluardalam #suamimakinsayang
  • 3 0 1 hour ago
  • 3 GERAKAN YOGA KHUSUS UNTUK  MENINGGIKAN BADAN

Tag teman km yang suka olahraga yoga dan ingin tinggi!!! 1. HERO POSE (20Detik)
* Mulailah dengan posisi duduk berlutut.
.
* Taruh telapak tangan pada lantai di depan dan angkat pinggul sedikit sehingga Anda dapat melebarkan tumit ke sisi mana pun. .
* Perlahan posisikan kembali tulang duduk ke bawah sehingga Anda duduk di sebelah dalam tumit, dengan bagian atas kaki di lantai.
. * Panjangkan melalui tulang belakang, masukkan tulang rusuk depan ke bagian dalam.

2. CHILD POSE (20 DETIK) * Mulailah pada posisi berlutut dengan kedua lutut sedikit melebar. .
* Merangkak ke depan dengan tangan, lengan lurus dan di posisi depan.
. * Pertahankan posisi tubuh relaks pada paha dan kening untuk beristirahat di lantai. Bernapaslah di posisi ini sekurangnya tiga tarikan napas panjang.

3. CAMEL POSE (20DETIK)
* Mulai pada posisi berlutut tinggi dengan pinggul di atas lutut dan berat Anda didukung oleh tulang kering kaki dan bagian atas kaki.
. * Tempatkan telapak tangan di sakrum, jari menghadap ke atas atau ke bawah, mana pun yang dirasa lebih nyaman, tulang ekor mencapai ke bawah, dan tarik siku satu sama lain sehingga tidak bersayap. .
* Menjaga paha berputar ke dalam, tarik bidang bahu ke arah satu sama lain dan ke bawah punggung. Lihat ke langit-langit saat mengangkat dada ke atas. .
* Lepaskan tangan ke tumit dan lengkungkan tulang belakang.
. * Sentuh kepala ke belakang untuk mempertahankan pemanjangan semua tulang belakang selama dirasa nyaman untuk leher Anda. Bernapaslah di posisi ini sekurangnya tiga tarikan napas panjang.

Itulah beberapa cara meninggikan badan dan yoga.

Tapi ada trobosan baru cara meninggikan dengan cepat  yuk kepon aja . 👇👇👇👇👇
.
.
@supertinggi.id
@supertinggi.id
@supertinggi.id
.
.
.
.
#tinggi #tinggibadan
 #peninggi #peninggibadan #peninggibadanmurah #peninggiherbal #kalsium #masker #maskerwajah #maskermurah #maskerjerawat #maskermurah #maskeran #maskermuka #maskeralami #cantik #wanitacantik #perempuan #cantikalami #cantiksehat #anggun #kecantikan #perawatanwajah #perawatanmuka #perawatankulit #perawatantubuh
  • 3 GERAKAN YOGA KHUSUS UNTUK MENINGGIKAN BADAN

    Tag teman km yang suka olahraga yoga dan ingin tinggi!!! 1. HERO POSE (20Detik)
    * Mulailah dengan posisi duduk berlutut.
    .
    * Taruh telapak tangan pada lantai di depan dan angkat pinggul sedikit sehingga Anda dapat melebarkan tumit ke sisi mana pun. .
    * Perlahan posisikan kembali tulang duduk ke bawah sehingga Anda duduk di sebelah dalam tumit, dengan bagian atas kaki di lantai.
    . * Panjangkan melalui tulang belakang, masukkan tulang rusuk depan ke bagian dalam.

    2. CHILD POSE (20 DETIK) * Mulailah pada posisi berlutut dengan kedua lutut sedikit melebar. .
    * Merangkak ke depan dengan tangan, lengan lurus dan di posisi depan.
    . * Pertahankan posisi tubuh relaks pada paha dan kening untuk beristirahat di lantai. Bernapaslah di posisi ini sekurangnya tiga tarikan napas panjang.

    3. CAMEL POSE (20DETIK)
    * Mulai pada posisi berlutut tinggi dengan pinggul di atas lutut dan berat Anda didukung oleh tulang kering kaki dan bagian atas kaki.
    . * Tempatkan telapak tangan di sakrum, jari menghadap ke atas atau ke bawah, mana pun yang dirasa lebih nyaman, tulang ekor mencapai ke bawah, dan tarik siku satu sama lain sehingga tidak bersayap. .
    * Menjaga paha berputar ke dalam, tarik bidang bahu ke arah satu sama lain dan ke bawah punggung. Lihat ke langit-langit saat mengangkat dada ke atas. .
    * Lepaskan tangan ke tumit dan lengkungkan tulang belakang.
    . * Sentuh kepala ke belakang untuk mempertahankan pemanjangan semua tulang belakang selama dirasa nyaman untuk leher Anda. Bernapaslah di posisi ini sekurangnya tiga tarikan napas panjang.

    Itulah beberapa cara meninggikan badan dan yoga.

    Tapi ada trobosan baru cara meninggikan dengan cepat yuk kepon aja . 👇👇👇👇👇
    .
    .
    @supertinggi.id
    @supertinggi.id
    @supertinggi.id
    .
    .
    .
    .
    #tinggi #tinggibadan
    #peninggi #peninggibadan #peninggibadanmurah #peninggiherbal #kalsium #masker #maskerwajah #maskermurah #maskerjerawat #maskermurah #maskeran #maskermuka #maskeralami #cantik #wanitacantik #perempuan #cantikalami #cantiksehat #anggun #kecantikan #perawatanwajah #perawatanmuka #perawatankulit #perawatantubuh
  • 21 1 2 hours ago
  • "TAK SANGKA SUAMI SEKARANG ASYIK DUK TEGUR DENGAN PERUBAHAN DIRI"
.
.
.
"sejak saya amalkan SUPERBOOBS.. perubahan diri memang nampak ketara sangat.. aset mantap..kulit putih..jerawat jeragat pon hilang. sangat berpuas hati.. sblm ni pakai produk lain pn xnmpk kesan sampai macam ni."
.
.
"Khas untuk 25 Terawal, Harga diskaun menanti anda! "
.
Nak kami bantu anda? . pm sekarang
.
.
#superboobs #pinggangramping #jerawat #fit #anggun #mantap #neelofa #breastegang #gebugebas #mantap  #gadisayu
  • "TAK SANGKA SUAMI SEKARANG ASYIK DUK TEGUR DENGAN PERUBAHAN DIRI"
    .
    .
    .
    "sejak saya amalkan SUPERBOOBS.. perubahan diri memang nampak ketara sangat.. aset mantap..kulit putih..jerawat jeragat pon hilang. sangat berpuas hati.. sblm ni pakai produk lain pn xnmpk kesan sampai macam ni."
    .
    .
    "Khas untuk 25 Terawal, Harga diskaun menanti anda! "
    .
    Nak kami bantu anda? . pm sekarang
    .
    .
    #superboobs #pinggangramping #jerawat #fit #anggun #mantap #neelofa #breastegang #gebugebas #mantap #gadisayu
  • 6 0 2 hours ago