#bangleemas916 Instagram Photos & Videos

bangleemas916 - 33.3k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • Kak liza tahu korang mesti suka kumpul emas kan.Haa kecil pun kalau terdesak laku jugak kalau nak jual🤗
.
.
Sape yang tak mampu nak beli cash sedebuk boleh join beli emas 916secara ansuran .
.
Bayar selama 6 bulan,  baru  deliver korang punya item idaman tu tau😍
.
Untuk fast respon whatsapp kak liza di 017 624 2529, atau  klick saja di bio tu untuk keterangan lanjut
.
.
NOTA : KUTU EMAS PUN ADA RM100×7 BULAN.NAK JOIN ROJER K .
.
  • Kak liza tahu korang mesti suka kumpul emas kan.Haa kecil pun kalau terdesak laku jugak kalau nak jual🤗
    .
    .
    Sape yang tak mampu nak beli cash sedebuk boleh join beli emas 916secara ansuran .
    .
    Bayar selama 6 bulan, baru deliver korang punya item idaman tu tau😍
    .
    Untuk fast respon whatsapp kak liza di 017 624 2529, atau klick saja di bio tu untuk keterangan lanjut
    .
    .
    NOTA : KUTU EMAS PUN ADA RM100×7 BULAN.NAK JOIN ROJER K .
    .
  • 4 1 19 hours ago
  • Kak liza tahu korang mesti suka kumpul emas kan.Haa kecil pun kalau terdesak laku jugak kalau nak jual🤗
.
.
Sape yang tak mampu nak beli cash sedebuk boleh join beli emas 916secara ansuran .
.
Bayar selama 6 bulan,  baru  deliver korang punya item idaman tu tau😍
.
Untuk fast respon whatsapp kak liza di 017 624 2529, atau  klick saja di bio tu untuk keterangan lanjut
.
.
NOTA : KUTU EMAS PUN ADA RM100×7 BULAN.NAK JOIN ROJER K .
.
  • Kak liza tahu korang mesti suka kumpul emas kan.Haa kecil pun kalau terdesak laku jugak kalau nak jual🤗
    .
    .
    Sape yang tak mampu nak beli cash sedebuk boleh join beli emas 916secara ansuran .
    .
    Bayar selama 6 bulan, baru deliver korang punya item idaman tu tau😍
    .
    Untuk fast respon whatsapp kak liza di 017 624 2529, atau klick saja di bio tu untuk keterangan lanjut
    .
    .
    NOTA : KUTU EMAS PUN ADA RM100×7 BULAN.NAK JOIN ROJER K .
    .
  • 1 2 19 hours ago