#barbielife Instagram Photos & Videos

barbielife - 151.1k posts

Top Posts

  • new balenciagas 🔥✨
shoes from @dollsydoll ❤️
  • new balenciagas 🔥✨
    shoes from @dollsydoll ❤️
  • 2,212 57 9 October, 2019
  • Perfectly Spooky 🖤
.
.
You will see this girl & more in my next YouTube video! 🕸
  • Perfectly Spooky 🖤
    .
    .
    You will see this girl & more in my next YouTube video! 🕸
  • 1,964 77 4 October, 2019
  • Nothing can stop me i’m all the way up ✈️ #BarbieLife
  • Nothing can stop me i’m all the way up ✈️ #BarbieLife
  • 4,226 143 8 October, 2019

Latest Instagram Posts

  • ◾Том: А Бен отчего не пошел?
Эмма тихо вздохнула: Он вступил в волонтёрское сообщество и постоянно занят.
Том: Бен всегда был активистом. Везде первый, везде лучший, самые красивые девченки только у него. 
Эмма: Так значит, Клер встречается с Джеймсом? Кто бы мог подумать...
Том: Да. Никто не верил, все отговаривали Клер и даже я... Она молодец, до последнего верила, что её чувства взаимны. Мне бы её настрой.
Эмма:..
Том:...
Эмма: Что ты хочешь от меня услышать? Том, зачем...
Том: Прости, я не хотел обидеть тебя..я.. прости...
Недоговорив, Том ушёл.
◾Tom: Why didn’t Ben come?
 Emma sighed quietly: He joined the volunteer community and was constantly busy.
 Tom: Ben has always been an activist.  Everywhere the first, everywhere the best, the most beautiful girls only with him.
 Emma tried to translate the conversation: So, does Claire meet with James?  Who would have thought... Tom: Yes.  Nobody believed, everyone was discouraged by Claire, and even I ... She was great, until recently she believed that her feelings were mutual.  I would like her mood.
 Emma:...
Tom:... Emma: What do you want to hear from me?  Tom, why ... Tom: Sorry, I didn’t mean to offend you ... I ... sorry ... Having missed it, Tom left.
 Tom is gone.
#barbie #barbiedoll #dollgram #barbiegram #dollstagram #dollphoto #dolldiary#kendoll #instadoll #love #lovestory #lovestories #dolldiarytomemma #кукольнаяжизнь #toystory #barbielife #barbiestory #dollstory #dolllife #барби #кукольныеистории #барбимания #куклохобби #dollcollector
  • ◾Том: А Бен отчего не пошел?
    Эмма тихо вздохнула: Он вступил в волонтёрское сообщество и постоянно занят.
    Том: Бен всегда был активистом. Везде первый, везде лучший, самые красивые девченки только у него.
    Эмма: Так значит, Клер встречается с Джеймсом? Кто бы мог подумать...
    Том: Да. Никто не верил, все отговаривали Клер и даже я... Она молодец, до последнего верила, что её чувства взаимны. Мне бы её настрой.
    Эмма:..
    Том:...
    Эмма: Что ты хочешь от меня услышать? Том, зачем...
    Том: Прости, я не хотел обидеть тебя..я.. прости...
    Недоговорив, Том ушёл.
    ◾Tom: Why didn’t Ben come?
    Emma sighed quietly: He joined the volunteer community and was constantly busy.
    Tom: Ben has always been an activist. Everywhere the first, everywhere the best, the most beautiful girls only with him.
    Emma tried to translate the conversation: So, does Claire meet with James? Who would have thought... Tom: Yes. Nobody believed, everyone was discouraged by Claire, and even I ... She was great, until recently she believed that her feelings were mutual. I would like her mood.
    Emma:...
    Tom:... Emma: What do you want to hear from me? Tom, why ... Tom: Sorry, I didn’t mean to offend you ... I ... sorry ... Having missed it, Tom left.
    Tom is gone.
    #barbie #barbiedoll #dollgram #barbiegram #dollstagram #dollphoto #dolldiary #kendoll #instadoll #love #lovestory #lovestories #dolldiarytomemma #кукольнаяжизнь #toystory #barbielife #barbiestory #dollstory #dolllife #барби #кукольныеистории #барбимания #куклохобби #dollcollector
  • 19 8 35 minutes ago
  • THAT @scrubdistrict TRAVEL DIAMOND JAR 😍😍😍 Kiyuuuuuuutttt sangat okayyyy 😍✈️ Pitammmm Barbie !!! Berapa berat @scrubdistrict Travel jar Barbie?? 80ml ONLY GIRLS YES ! Finally ! nak travel London Paris New York Italy ? Kedah Terengganu Johor Ipoh Kuantan semua dah tak payah pack jar besar dah okay ! Yes we heard you !  YAAAAAS 80ml je berat boleh bawak check in CABIN FLIGHT OKAY harus ✈️ Masuk dalam handbag je 💁🏼‍♀️ AND PLEASEEEE sangat sangat sangat sangat sangat comel & OF COURSE LIMITED EDITION LA YAAA ! So kalau tak grab menangis confirm kat bucu katil bila sold out okay ! #ScrubDistrictTravelJar #ExcitedKeTak #BarbieLife
  • THAT @scrubdistrict TRAVEL DIAMOND JAR 😍😍😍 Kiyuuuuuuutttt sangat okayyyy 😍✈️ Pitammmm Barbie !!! Berapa berat @scrubdistrict Travel jar Barbie?? 80ml ONLY GIRLS YES ! Finally ! nak travel London Paris New York Italy ? Kedah Terengganu Johor Ipoh Kuantan semua dah tak payah pack jar besar dah okay ! Yes we heard you ! YAAAAAS 80ml je berat boleh bawak check in CABIN FLIGHT OKAY harus ✈️ Masuk dalam handbag je 💁🏼‍♀️ AND PLEASEEEE sangat sangat sangat sangat sangat comel & OF COURSE LIMITED EDITION LA YAAA ! So kalau tak grab menangis confirm kat bucu katil bila sold out okay ! #ScrubDistrictTravelJar #ExcitedKeTak #BarbieLife
  • 18 7 37 minutes ago
  • OUR DREAM MAGICAL SCRUB 😍 Tak sangka sangat2 kan ada scrub yg magic berkesan love macam @scrubdistrict ? Barbie pun masa baru2 release kan @scrubdistrict beberapa tahun dulu tak sangka sangat how viral this product is right now . Seriously ! And Barbie bersyukur sangat2 Amin Ya Allah , Barbie dapat help ramai sangat girls kat luar tu gain confidence balik, bantu girls kat luar sana to feel confident in their own skin and bantu semua perempuan rasa cantik and excited nak rasa cantik macam Barbie (Gituuuuuuuuuu) ! Alhamdulillah FORMULA POWER MAGIC BERKESAN DAH TERBUKTI memang rugi rugi rugi rugiiii sangat lah Barbie cakap if korang tak try lagi , korang nangis je la okay tengok kitorg flawless & putih dari dinding 😘 Bukan muka je tau kita wajib scrub,  tapi satu badannnnn tauuuuu wajibbb kalau nak kulit cantik cam Barbie! Nak siku pun nipis flawless pink2 takde kerakkk wajib scrub daily sental satu badan okay kesayanganssss 😘 Okay bye nak masak sup vege Barbie 🤣 Love you girlssssssssss #BarbieLife
.
Click link di bio untuk oder

www.wasap.my/60134925813 
#scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawles -
  • OUR DREAM MAGICAL SCRUB 😍 Tak sangka sangat2 kan ada scrub yg magic berkesan love macam @scrubdistrict ? Barbie pun masa baru2 release kan @scrubdistrict beberapa tahun dulu tak sangka sangat how viral this product is right now . Seriously ! And Barbie bersyukur sangat2 Amin Ya Allah , Barbie dapat help ramai sangat girls kat luar tu gain confidence balik, bantu girls kat luar sana to feel confident in their own skin and bantu semua perempuan rasa cantik and excited nak rasa cantik macam Barbie (Gituuuuuuuuuu) ! Alhamdulillah FORMULA POWER MAGIC BERKESAN DAH TERBUKTI memang rugi rugi rugi rugiiii sangat lah Barbie cakap if korang tak try lagi , korang nangis je la okay tengok kitorg flawless & putih dari dinding 😘 Bukan muka je tau kita wajib scrub, tapi satu badannnnn tauuuuu wajibbb kalau nak kulit cantik cam Barbie! Nak siku pun nipis flawless pink2 takde kerakkk wajib scrub daily sental satu badan okay kesayanganssss 😘 Okay bye nak masak sup vege Barbie 🤣 Love you girlssssssssss #BarbieLife
    .
    Click link di bio untuk oder

    www.wasap.my/60134925813
    #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawles -
  • 0 0 1 hour ago
  • Scrub District Double Whitening 😍🌹
  • Scrub District Double Whitening 😍🌹
  • 0 1 2 hours ago
  • Apricot acts like MAGIC to your skin , dengan kandungan VITAMIN C yang sgt tinggi dalam @scrubdistrict boleh cantikkan & putihkan kulit kita wow ! Rock salt bahan TOP MELETOP dalam SCRUB MAGIC VIRAL tu berkesan ya ampun untuk kecutkan semua jerawat2 kita & hilangkan trus eczema begitu sahajaaaa zisss 🔥 Hari2 kulit putih flawlesssss halusssss dengan @scrubdistrict 🌈 #BarbieLife
  • Apricot acts like MAGIC to your skin , dengan kandungan VITAMIN C yang sgt tinggi dalam @scrubdistrict boleh cantikkan & putihkan kulit kita wow ! Rock salt bahan TOP MELETOP dalam SCRUB MAGIC VIRAL tu berkesan ya ampun untuk kecutkan semua jerawat2 kita & hilangkan trus eczema begitu sahajaaaa zisss 🔥 Hari2 kulit putih flawlesssss halusssss dengan @scrubdistrict 🌈 #BarbieLife
  • 1 0 3 hours ago
  • ❥ my babygirl’s life size #Barbie 💞box I made for her party.🎉 #iDidThat.💪🏼💖 ( Now time to work on Hendrix’s Five Nights at Freddy’s🐻 poster... ]
  • ❥ my babygirl’s life size #Barbie 💞box I made for her party.🎉 #iDidThat .💪🏼💖 ( Now time to work on Hendrix’s Five Nights at Freddy’s🐻 poster... ]
  • 796 39 5 hours ago
  • When was the last time you hung out with your friends? 
Last weekend, some of us dollstagramers were at the @bella_barbiedoll wedding together, and this weekend we went to the @thetinycellar photography exhibit. Can you believe I got @myfroggystuff to sneak away to a park afterwards and help me with some Barbie photos? 😉 
I love what C.S. Lewis wrote, “Friendship ... is born at the moment when one man says to another "What! You too? I thought that no one but myself . .”
❤️ I know a lot of you have been having wonderful doll events. If I was organized enough I would be at each one. ❤
  • When was the last time you hung out with your friends?
    Last weekend, some of us dollstagramers were at the @bella_barbiedoll wedding together, and this weekend we went to the @thetinycellar photography exhibit. Can you believe I got @myfroggystuff to sneak away to a park afterwards and help me with some Barbie photos? 😉
    I love what C.S. Lewis wrote, “Friendship ... is born at the moment when one man says to another "What! You too? I thought that no one but myself . .”
    ❤️ I know a lot of you have been having wonderful doll events. If I was organized enough I would be at each one. ❤
  • 708 47 6 hours ago
  • Choose a dance from this film💃🏽🤔
-
-
-
-
©The 12 Dancing Princesses
  • Choose a dance from this film💃🏽🤔
    -
    -
    -
    -
    ©The 12 Dancing Princesses
  • 65 1 10 hours ago
  • After eating delicious pizza Marianne and Osku sits at the sofa.
Osku :"Ok. I have to tell you one more thing... That girl... Her name is Li and she is verry interrested of Julle... They have met at university earlier. Man, i hate to tell this to you, but on this circumstance i think you have right to know..."
Marianne:"Julius was avoidant when i confronted him about those photos. He was more interrested about who showed them to me... I'm so sad and dissapointed! He obviously cheated me..."
Marianne cries and Osku holds her.

#barbieselfie #mariannefromlappeenranta #barbielife #barbiephoto #barbiedoll #instadoll #instabarbie #madetomovebarbie #mtmbarbie #matteldoll #barbie
  • After eating delicious pizza Marianne and Osku sits at the sofa.
    Osku :"Ok. I have to tell you one more thing... That girl... Her name is Li and she is verry interrested of Julle... They have met at university earlier. Man, i hate to tell this to you, but on this circumstance i think you have right to know..."
    Marianne:"Julius was avoidant when i confronted him about those photos. He was more interrested about who showed them to me... I'm so sad and dissapointed! He obviously cheated me..."
    Marianne cries and Osku holds her.

    #barbieselfie #mariannefromlappeenranta #barbielife #barbiephoto #barbiedoll #instadoll #instabarbie #madetomovebarbie #mtmbarbie #matteldoll #barbie
  • 12 0 11 hours ago
  • All moved in and spending Sunday relaxing with her two fur babies! 🎀
  • All moved in and spending Sunday relaxing with her two fur babies! 🎀
  • 5 1 12 hours ago
  • What is your favorite Barbie's dance?
I will upload it or show you in my stories if I have upload it yet✨🙂💓🎊
-
-
-
-
©Three musketeers
  • What is your favorite Barbie's dance?
    I will upload it or show you in my stories if I have upload it yet✨🙂💓🎊
    -
    -
    -
    -
    ©Three musketeers
  • 38 1 12 October, 2019