#batikindonesia Instagram Photos & Videos

batikindonesia - 8.9m posts

Top Posts

  • Batik coming together nicely!! Added some gold trimming and dots to transform the painted base into a familiar visual style for us peranakan folk! 🌸 Also decided to go with a painted driftwood border instead of the usual bold brown because it was too strong. So far so good and these colours are a breath of fresh air for me!
  • Batik coming together nicely!! Added some gold trimming and dots to transform the painted base into a familiar visual style for us peranakan folk! 🌸 Also decided to go with a painted driftwood border instead of the usual bold brown because it was too strong. So far so good and these colours are a breath of fresh air for me!
  • 994 20 19 August, 2019

Latest Instagram Posts

  • Harga asal RM140 tauuuu! Jimat sangat sangat kalau beli sekarang, jaranglah HQ nak buat sale macam ni sekali 😂 Batik Klasik ni sedikit berbeza dengan batik premium tau. Both are cotton tapi batik premium extra lembut 😘 dah nama pun premium kan? 😂
/
This one batik klasik, so kain dia tidaklah selembut batik premium tapi quality tetap ONZ 🥳 ramai dah grab tau, rugi kalau tak beli sekarang 🤩
  • Harga asal RM140 tauuuu! Jimat sangat sangat kalau beli sekarang, jaranglah HQ nak buat sale macam ni sekali 😂 Batik Klasik ni sedikit berbeza dengan batik premium tau. Both are cotton tapi batik premium extra lembut 😘 dah nama pun premium kan? 😂
    /
    This one batik klasik, so kain dia tidaklah selembut batik premium tapi quality tetap ONZ 🥳 ramai dah grab tau, rugi kalau tak beli sekarang 🤩
  • 1 1 3 hours ago