#bawaldiamond Instagram Photos & Videos

bawaldiamond - 217.9k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • Nak berselfie hari hari pun tadak hal dah korang, dah tak perlu malu malu dah lps nie, lawooo betui crown viana ni😍
.
.
Sebab apa dah tak perlu malu, sebab dengan adanya Tudung bawal design Crown Viana dari Scarff.Co nie gambar selfie korang akan meletupss 🥰
.
Cantik bukan?? Tambah tambah lagi tudung sentiasa on point, harga pun berbaloi diknon😘
.
.
Dah tak sabar nak grab?? Haa cecepat tekan link dibawah
==> http://www.wasap.my//60102859064

#teamainshafiqa #ScarffCo  #bawal #bawalovers #bawaldiamond #bawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudungmalaysia
  • Nak berselfie hari hari pun tadak hal dah korang, dah tak perlu malu malu dah lps nie, lawooo betui crown viana ni😍
    .
    .
    Sebab apa dah tak perlu malu, sebab dengan adanya Tudung bawal design Crown Viana dari Scarff.Co nie gambar selfie korang akan meletupss 🥰
    .
    Cantik bukan?? Tambah tambah lagi tudung sentiasa on point, harga pun berbaloi diknon😘
    .
    .
    Dah tak sabar nak grab?? Haa cecepat tekan link dibawah
    ==> http://www.wasap.my//60102859064

    #teamainshafiqa #ScarffCo #bawal #bawalovers #bawaldiamond #bawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudungmalaysia
  • 3 0 2 hours ago