#bawalovers Instagram Photos & Videos

bawalovers - 329.4k posts

Top Posts

  • Pin pin tumpang lalu semuaa 🗣 Promosi tamat sebelum raya ‼️ Code : Pink Adora
Material SYASHAZWANI SCARVES ini 👇🏻
.
.
1. Material chiffon yang tidak kejung,lembut dan sejuk dipakai.

2. Warna warna yang senang matching dengan kulit muka .

3. Senang digosok .

4. Boleh pelbagaikan cara pakai.

5. Bidang 45/50
•
•
Harga biasa RM40
Harga Promo RM35
Tidak termasuk pos .

Cara order? Boleh tekan link dekat bio tuu😘 Stock dh tak banyak semua 🙈  #bawalovers #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoileprinted #bawalcantik #bawalviral #bawalmalaysia
  • Pin pin tumpang lalu semuaa 🗣 Promosi tamat sebelum raya ‼️ Code : Pink Adora
    Material SYASHAZWANI SCARVES ini 👇🏻
    .
    .
    1. Material chiffon yang tidak kejung,lembut dan sejuk dipakai.

    2. Warna warna yang senang matching dengan kulit muka .

    3. Senang digosok .

    4. Boleh pelbagaikan cara pakai.

    5. Bidang 45/50


    Harga biasa RM40
    Harga Promo RM35
    Tidak termasuk pos .

    Cara order? Boleh tekan link dekat bio tuu😘 Stock dh tak banyak semua 🙈 #bawalovers #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoileprinted #bawalcantik #bawalviral #bawalmalaysia
  • 363 8 16 April, 2019
  • Dah ready untuk Bawal Arabella de Premira 3.0..?? Koleksi Raya 2019 yang wajib ada 😚
⛔JAGA-JAGA TAKOT NNT MEMORY LAMA BERULANG LAGI, JGN SAMPAI TAK DAPAT GRAB LAGI BATCH KALI NI⛔
.
--------------------------------------------------
BAWAL ARABELLA DE PREMIRA
--------------------------------------------------
.
🏵️Design : bawal express scarves costume printed with crochet detailing
🏵️Material : body from high quality korean chiffon, awning from high quality scuba
🏵️Measurement : BIDANG 55'
measurement : Bidang 55
bukaan muka : 11 - 11.5 inci
labuh depan : 20 - 20.5 inci
labuh belakang : 37.5 inci
. 💥Price : Normal Price : RM69 , *PRE RELEASE PRICE RM65* 💥 POSTAGE : *SECARA BERPERINGKAT START ISNIN - JUMAAT (29 APRIL - 03 MEI 2019) .
. 💥Postage : 
1PC : SM RM7.20 SS RM10.50
2PCS : SM RM8.50 SS RM13.10
3PCS : SM RM9.80 SS RM15.75
4PCS : SM RM11.15 SS RM18.40
.
.
Cepat2 WhatsApp 0136434878.. Lambat habis 😭😭😭
.
.
#tudungexpress #tudungtravel #tudunginstant #tudungmurah #bawalbidang55 #bawalinstant #bawalchiffonmurah #bawalsenangbentuk #bawalselesa #bawallabuh #bawaltakjarang #bawalawningcantik #bawalawningcantik #bawalovers #bawaltakpayahtiup #agentsahhanami
  • Dah ready untuk Bawal Arabella de Premira 3.0..?? Koleksi Raya 2019 yang wajib ada 😚
    ⛔JAGA-JAGA TAKOT NNT MEMORY LAMA BERULANG LAGI, JGN SAMPAI TAK DAPAT GRAB LAGI BATCH KALI NI⛔
    .
    --------------------------------------------------
    BAWAL ARABELLA DE PREMIRA
    --------------------------------------------------
    .
    🏵️Design : bawal express scarves costume printed with crochet detailing
    🏵️Material : body from high quality korean chiffon, awning from high quality scuba
    🏵️Measurement : BIDANG 55'
    measurement : Bidang 55
    bukaan muka : 11 - 11.5 inci
    labuh depan : 20 - 20.5 inci
    labuh belakang : 37.5 inci
    . 💥Price : Normal Price : RM69 , *PRE RELEASE PRICE RM65* 💥 POSTAGE : *SECARA BERPERINGKAT START ISNIN - JUMAAT (29 APRIL - 03 MEI 2019) .
    . 💥Postage :
    1PC : SM RM7.20 SS RM10.50
    2PCS : SM RM8.50 SS RM13.10
    3PCS : SM RM9.80 SS RM15.75
    4PCS : SM RM11.15 SS RM18.40
    .
    .
    Cepat2 WhatsApp 0136434878.. Lambat habis 😭😭😭
    .
    .
    #tudungexpress #tudungtravel #tudunginstant #tudungmurah #bawalbidang55 #bawalinstant #bawalchiffonmurah #bawalsenangbentuk #bawalselesa #bawallabuh #bawaltakjarang #bawalawningcantik #bawalawningcantik #bawalovers #bawaltakpayahtiup #agentsahhanami
  • 115 0 6 hours ago
  • Peminat bunga kekwa cuba angkat tangan sikit. Haaa, sah-sah yang ni Kak boo buat khas untuk awak. Background dia ni dark green ya, gelap dah macam nak black dah. Ok, esok jangan lupa 11 pagi ok
_

#kekaboolovers 
#kekaboo 
#bawal 
#bawalovers
  • Peminat bunga kekwa cuba angkat tangan sikit. Haaa, sah-sah yang ni Kak boo buat khas untuk awak. Background dia ni dark green ya, gelap dah macam nak black dah. Ok, esok jangan lupa 11 pagi ok
    _

    #kekaboolovers
    #kekaboo
    #bawal
    #bawalovers
  • 666 183 24 April, 2019

Latest Instagram Posts

  • PARUT JERAWAT DAH HILANG 🤩🤩
.
.
Lepas dah pakai carmela soap tak cari lain dah ❤ Berbaloi pakai sabun ni. Muka nampak lebih glowing tanpa perlu make up 🤩
.
.
Nak order boleh terus click dekat link bio or whatsapp 01133133183.
  • PARUT JERAWAT DAH HILANG 🤩🤩
    .
    .
    Lepas dah pakai carmela soap tak cari lain dah ❤ Berbaloi pakai sabun ni. Muka nampak lebih glowing tanpa perlu make up 🤩
    .
    .
    Nak order boleh terus click dekat link bio or whatsapp 01133133183.
  • 3 1 2 hours ago
  • Tudung bco memang perfect sangat untuk Nuren , sebab bco bukan bawal besher besher tau 😁
-
_
✔️ kain superb senang bentuk forever
✔️ basuh tak kan berbulu
✔️ boleh labuhkan sehingga bidang 48/50
✔️ mudah sangat untuk menggosok
✔️ tidak jarang dan tak perlu pakai innerneck
✔️ terbentuk onzz!!
✔️ tak perlukan starch langsung
✔️ jahitan sangat kemas
-
#bawalovers
#singatf
#bawalcottononzz
#tudungraya2019
  • Tudung bco memang perfect sangat untuk Nuren , sebab bco bukan bawal besher besher tau 😁
    -
    _
    ✔️ kain superb senang bentuk forever
    ✔️ basuh tak kan berbulu
    ✔️ boleh labuhkan sehingga bidang 48/50
    ✔️ mudah sangat untuk menggosok
    ✔️ tidak jarang dan tak perlu pakai innerneck
    ✔️ terbentuk onzz!!
    ✔️ tak perlukan starch langsung
    ✔️ jahitan sangat kemas
    -
    #bawalovers
    #singatf
    #bawalcottononzz
    #tudungraya2019
  • 0 0 2 hours ago
  • SALE GILA GILA RAYA . BAWALSHAWL RM100 EXC POSTAGE . 25 April 10 mei (15 hari) Kepada semua followers atyrascarf. .

Bagi menghargai semua yang pernah membeli tudung atyrascarf atau baru sahaja nak mencuba.
.
Ajak semua saudara mara , kawan kawan, keluarga utk sama2 beli set combo yang jarang sekali kami buat set combo mcm ni. Gila gila murah. .
Ramai yang beli 1 then mereka nak repeat lagi, katanya material sgt best. Rugi taw beli 1, sebab material best.
Alang2 ada set combo ni jom beli ramai2.
.
Alah yeke material best. Tak percaya? Cuba scroll bawah2, cuba tgk testimoni yang dah cuba bawal dari atyrascarf Dari mata turun ke hati taw . .
Apa lagi.Cepat wsp sekarang "set combo"

#bawalshawl #murah #bawal #bawalovers #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalshawlmurah #bawalshawlplain #bawalshawllabuh #shawl #shawlchiffon
  • SALE GILA GILA RAYA . BAWALSHAWL RM100 EXC POSTAGE . 25 April 10 mei (15 hari) Kepada semua followers atyrascarf. .

    Bagi menghargai semua yang pernah membeli tudung atyrascarf atau baru sahaja nak mencuba.
    .
    Ajak semua saudara mara , kawan kawan, keluarga utk sama2 beli set combo yang jarang sekali kami buat set combo mcm ni. Gila gila murah. .
    Ramai yang beli 1 then mereka nak repeat lagi, katanya material sgt best. Rugi taw beli 1, sebab material best.
    Alang2 ada set combo ni jom beli ramai2.
    .
    Alah yeke material best. Tak percaya? Cuba scroll bawah2, cuba tgk testimoni yang dah cuba bawal dari atyrascarf Dari mata turun ke hati taw . .
    Apa lagi.Cepat wsp sekarang "set combo"

    #bawalshawl #murah #bawal #bawalovers #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalshawlmurah #bawalshawlplain #bawalshawllabuh #shawl #shawlchiffon
  • 12 0 3 hours ago
  • Hye sister! ✨⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Promo Bawal power alam semesta ni tinggal  3 hari je lagi. Uols tak nak grab ke? 🤗⁣
⁣
Bawal Nadine Cotton 50"⁣⁣⁣⁣
⁣
𝟏 𝐩𝐜𝐬 𝐑𝐌𝟐𝟗 𝗪𝐢𝐭𝐡 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐚𝐠𝐞⁣⁣⁣⁣
𝟓 𝐩𝐜𝐬 𝐑𝐌𝟏𝟎𝟎 𝗪𝐢𝐭𝐡 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐚𝐠𝐞⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
{𝐒𝐒 𝐀𝐝𝐝 𝐑𝐌𝟏𝟎}⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
✔️Material Voile Cotton yang sangat mudah 100% senang bentuk, dan tidak jarang !⁣⁣⁣⁣
✔️32 Warna Menjadi Pilihan Anda !⁣⁣⁣⁣
✔️Bidang 50, labuh, nampak sopan, senang nak lilit buat macam macam gaya !⁣⁣⁣⁣
✔️Material a bit shining seperti bintang bekerlipan di waktu malam !⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
📲Berminat boleh dm / whatsapp +60185721157 / klik link on bio
  • Hye sister! ✨⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Promo Bawal power alam semesta ni tinggal 3 hari je lagi. Uols tak nak grab ke? 🤗⁣

    Bawal Nadine Cotton 50"⁣⁣⁣⁣

    𝟏 𝐩𝐜𝐬 𝐑𝐌𝟐𝟗 𝗪𝐢𝐭𝐡 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐚𝐠𝐞⁣⁣⁣⁣
    𝟓 𝐩𝐜𝐬 𝐑𝐌𝟏𝟎𝟎 𝗪𝐢𝐭𝐡 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐚𝐠𝐞⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    {𝐒𝐒 𝐀𝐝𝐝 𝐑𝐌𝟏𝟎}⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ✔️Material Voile Cotton yang sangat mudah 100% senang bentuk, dan tidak jarang !⁣⁣⁣⁣
    ✔️32 Warna Menjadi Pilihan Anda !⁣⁣⁣⁣
    ✔️Bidang 50, labuh, nampak sopan, senang nak lilit buat macam macam gaya !⁣⁣⁣⁣
    ✔️Material a bit shining seperti bintang bekerlipan di waktu malam !⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    📲Berminat boleh dm / whatsapp +60185721157 / klik link on bio
  • 9 1 19 hours ago
  • Hye sister! ✨⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Promo Bawal power alam semesta ni tinggal  3 hari je lagi. Uols tak nak grab ke? 🤗⁣
⁣
Bawal Nadine Cotton 50"⁣⁣⁣⁣
⁣
𝟏 𝐩𝐜𝐬 𝐑𝐌𝟐𝟗 𝗪𝐢𝐭𝐡 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐚𝐠𝐞⁣⁣⁣⁣
𝟓 𝐩𝐜𝐬 𝐑𝐌𝟏𝟎𝟎 𝗪𝐢𝐭𝐡 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐚𝐠𝐞⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
{𝐒𝐒 𝐀𝐝𝐝 𝐑𝐌𝟏𝟎}⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
✔️Material Voile Cotton yang sangat mudah 100% senang bentuk, dan tidak jarang !⁣⁣⁣⁣
✔️Bukan material cotton kanggaro atau Rania ❌⁣⁣⁣⁣
✔️32 Warna Menjadi Pilihan Anda !⁣⁣⁣⁣
✔️Bidang 50, labuh, nampak sopan, senang nak lilit buat macam macam gaya !⁣⁣⁣⁣
✔️Material a bit shining seperti bintang bekerlipan di waktu malam !⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
📲Berminat boleh dm / whatsapp +60185721157 / klik link on bio
  • Hye sister! ✨⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Promo Bawal power alam semesta ni tinggal 3 hari je lagi. Uols tak nak grab ke? 🤗⁣

    Bawal Nadine Cotton 50"⁣⁣⁣⁣

    𝟏 𝐩𝐜𝐬 𝐑𝐌𝟐𝟗 𝗪𝐢𝐭𝐡 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐚𝐠𝐞⁣⁣⁣⁣
    𝟓 𝐩𝐜𝐬 𝐑𝐌𝟏𝟎𝟎 𝗪𝐢𝐭𝐡 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐚𝐠𝐞⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    {𝐒𝐒 𝐀𝐝𝐝 𝐑𝐌𝟏𝟎}⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ✔️Material Voile Cotton yang sangat mudah 100% senang bentuk, dan tidak jarang !⁣⁣⁣⁣
    ✔️Bukan material cotton kanggaro atau Rania ❌⁣⁣⁣⁣
    ✔️32 Warna Menjadi Pilihan Anda !⁣⁣⁣⁣
    ✔️Bidang 50, labuh, nampak sopan, senang nak lilit buat macam macam gaya !⁣⁣⁣⁣
    ✔️Material a bit shining seperti bintang bekerlipan di waktu malam !⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    📲Berminat boleh dm / whatsapp +60185721157 / klik link on bio
  • 9 1 25 April, 2019