#bazaarpaknil Instagram Photos & Videos

bazaarpaknil - 12.7m posts

Top Posts

  • Hey you 🙈
  • Hey you 🙈
  • 8,825 97 17 November, 2019
  • Asif minta suruh @syahmisazli bagi watak sedih utk asif plk.. esk asif nk berlakon cerita sedih. Jadi, syahmi suruh cuba buat muka sedih. Ni hasilnya.. nanti korang tgk video asif berlakon watak sedih rabu ni ok..🤗🔥
.
Jom support: @drama.spontan
  • Asif minta suruh @syahmisazli bagi watak sedih utk asif plk.. esk asif nk berlakon cerita sedih. Jadi, syahmi suruh cuba buat muka sedih. Ni hasilnya.. nanti korang tgk video asif berlakon watak sedih rabu ni ok..🤗🔥
    .
    Jom support: @drama.spontan
  • 5,237 23 17 hours ago
  • Bereh ke sek kito? 👍
.
Jom support: @drama.spontan ✌️
  • Bereh ke sek kito? 👍
    .
    Jom support: @drama.spontan ✌️
  • 5,424 13 16 November, 2019

Latest Instagram Posts

  • KELEBIHAN BEAUTEASLIM aka lolita :-
.
*MENGURUSKAN BADAN
*MENINGKATKN KADAR METABOLISMA
*MEMBAKAR KALORI BERLEBIHAN
*MELAWASKAN SERTA MELANCARKAN PEMBUANGAN ANGIN
*BERTINDAK MENGAWAL SELERA MAKAN
*MEMBUANG LEMAK DLM USUS
*MENGHALANG PEMBENTUKAN LEMAK
*MENGHALANG BADAN MENERIMA LEBIHAN LEMAK & KARBOHIDRAT
*MEMBANTU SISTEM PENCERNAAN & BERFUNGSI DENGAN BAIK.

Cara makan :-
1 biji pagi 15 min sebelum sarapan @1 biji 15min selepas sarapan bg yg ada mslh Gastric .
Dijamin 100% original✅
Ready stok

WhatsApp 0194473007 📮Postage on Monday to Friday * Payment before 2pm will be posted on the same day♡

#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #urusanhaticikdramaqueen #igbiz #onlineshopping #kedaionline #produkkecantikan #produkkesihatan #supportlocal #trustedseller
  • KELEBIHAN BEAUTEASLIM aka lolita :-
    .
    *MENGURUSKAN BADAN
    *MENINGKATKN KADAR METABOLISMA
    *MEMBAKAR KALORI BERLEBIHAN
    *MELAWASKAN SERTA MELANCARKAN PEMBUANGAN ANGIN
    *BERTINDAK MENGAWAL SELERA MAKAN
    *MEMBUANG LEMAK DLM USUS
    *MENGHALANG PEMBENTUKAN LEMAK
    *MENGHALANG BADAN MENERIMA LEBIHAN LEMAK & KARBOHIDRAT
    *MEMBANTU SISTEM PENCERNAAN & BERFUNGSI DENGAN BAIK.

    Cara makan :-
    1 biji pagi 15 min sebelum sarapan @1 biji 15min selepas sarapan bg yg ada mslh Gastric .
    Dijamin 100% original✅
    Ready stok

    WhatsApp 0194473007 📮Postage on Monday to Friday * Payment before 2pm will be posted on the same day♡

    #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #urusanhaticikdramaqueen #igbiz #onlineshopping #kedaionline #produkkecantikan #produkkesihatan #supportlocal #trustedseller
  • 0 0 2 hours ago
  • READY STOCK

Ukuran : 29 x 11 x 21

SM RM 75
SS RM 80

Berminat wssp
0139414891
@
Just click link di bio..😘😘
  • READY STOCK

    Ukuran : 29 x 11 x 21

    SM RM 75
    SS RM 80

    Berminat wssp
    0139414891
    @
    Just click link di bio..😘😘
  • 0 1 2 hours ago
  • NEW ARRIVALS

LC609#

SM RM 62 (CITYLINK)
SS RM 70 (POSLAJU)

Berminat wssp
0139414891
@
Just click link di bio..😘😘
  • NEW ARRIVALS

    LC609#

    SM RM 62 (CITYLINK)
    SS RM 70 (POSLAJU)

    Berminat wssp
    0139414891
    @
    Just click link di bio..😘😘
  • 1 1 2 hours ago
  • HOT RESTOCK

C339#

SM RM 61 (CITYLINK)
SS RM 69 (POSLAJU)

Berminat wssp
0139414891
@
Just click link di bio..😘😘
  • HOT RESTOCK

    C339#

    SM RM 61 (CITYLINK)
    SS RM 69 (POSLAJU)

    Berminat wssp
    0139414891
    @
    Just click link di bio..😘😘
  • 1 1 2 hours ago
  • New Arrival
8329

4 Color available. High PU quality. Nice design 😍

SM RM 77
SS RM 83

Berminat wssp
0139414891
@
Just click link di bio..😘😘
  • New Arrival
    8329

    4 Color available. High PU quality. Nice design 😍

    SM RM 77
    SS RM 83

    Berminat wssp
    0139414891
    @
    Just click link di bio..😘😘
  • 1 1 2 hours ago
  • "Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
.
Why not? Mestilah boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
.
Jom dapatkan sekarang, klik at bio! Jom borak-borak dgn Dfa😍
.
𝓛𝓸𝓿𝓮, 𝓓𝓯𝓪
  • "Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser ?"
    .
    Why not? Mestilah boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
    .
    Jom dapatkan sekarang, klik at bio! Jom borak-borak dgn Dfa😍
    .
    𝓛𝓸𝓿𝓮, 𝓓𝓯𝓪
  • 1 1 2 hours ago
  • JOM GRAB SET COMBO!!
.
Macam mana zat dari produk nak menyerap, kalau kulit mati ada kat muka!! 😱
.
First, cuci muka dengan CLEANSER and then singkirkan sel kulit mati dengan FACE SCRUB, lepas tuh apply SERUM, berdouble double kesan dia! 😍
.
Grab terus SET COMBO ni !!
🎀 FACIAL CLEANSER
🎀️ ADVANCED SERUM
🎀 FACE SCRUB
.
SET BOUGAS BEAUTY : RM 193
.
Psttttt! SPECIAL FREE GIFT menanti uolss untuk setiap pembelian set ni !! 😍😍🎉
.
.
📲 017-9403679 | Click link on bio
📲 017-9403679 | Click link on bio
📲 017-9403679 | Click link on bio
  • JOM GRAB SET COMBO!!
    .
    Macam mana zat dari produk nak menyerap, kalau kulit mati ada kat muka!! 😱
    .
    First, cuci muka dengan CLEANSER and then singkirkan sel kulit mati dengan FACE SCRUB, lepas tuh apply SERUM, berdouble double kesan dia! 😍
    .
    Grab terus SET COMBO ni !!
    🎀 FACIAL CLEANSER
    🎀️ ADVANCED SERUM
    🎀 FACE SCRUB
    .
    SET BOUGAS BEAUTY : RM 193
    .
    Psttttt! SPECIAL FREE GIFT menanti uolss untuk setiap pembelian set ni !! 😍😍🎉
    .
    .
    📲 017-9403679 | Click link on bio
    📲 017-9403679 | Click link on bio
    📲 017-9403679 | Click link on bio
  • 0 1 17 hours ago