#beu Instagram Photos & Videos

beu - 203.3k posts

Top Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • Telefonuma gelen ilk mesaja baktığımda şu cümle yazıyordu:
- bir gün hayatta örnek alacağım bir insan varsa bunlardan biri sizsiniz. Benim düşüncelerimi şu saatten sonra değiştiren, hayatıma yol gösteren, insanlarla nasıl iletişim kurulabileceğini gösteren bir akıl hocam var. Kusura bakmayın sizi ilahlaştırmak değil amacım, sizin tüm hikayelerinizi özen ve merakla izliyorum. Siz gezerken bu beni çok mutlu ediyor. Sizin sayenizde şuan çantamı sırtlayıp yola çıkıyorum. Takıldığım yerlerde size soru sormak ve yardımcı olabileceğinizi düşünerek sizden yardım istiyorum. Sizin gibi gezmek ve sizin gibi yaşamak istiyorum. Şimdiden her şey için teşekkürler..
bu cümleleri okurken gözlerim hafif ağlamaklı oldu. Ben neyin içindeyim ve insanlar bunu nasıl görüyor sorusu aklıma takıldı. Benim daha çok gezmem gerektiğini, daha çok insana hitap etmem gerektiğini öğrendim. Bende ondan bir şeyler öğrenmiştim. Hiçbir zaman hayata sırtımızı dönmemeyi ve hayat enerjimizin hiçbir zaman bitmemeisi gerektiğini, karşımıza çıkacak olumsuz insanları bir çırpıda atabileceğimizi öğrenmiştim. Bu benim yaşam tarzim için gayet güzel bir çıkış yoluydu. #degirmenhayati .
.
.
.
.
.
.
#cazzfestivali #beunetkinlik #kampingturkiye #kamp #kamp #vscoturkey #vsco #vscofilter #fotografiando #fotografía #aylakgezginailesi #kas #antalya #kamptalya #camptalya #kampyeri #outdoor #campervan #bonus #rastafari #rasta #adalar #kaputas #kalkan #beun #beu #beuitirafofficial #outdoorturkiyecomtr
  • Telefonuma gelen ilk mesaja baktığımda şu cümle yazıyordu:
    - bir gün hayatta örnek alacağım bir insan varsa bunlardan biri sizsiniz. Benim düşüncelerimi şu saatten sonra değiştiren, hayatıma yol gösteren, insanlarla nasıl iletişim kurulabileceğini gösteren bir akıl hocam var. Kusura bakmayın sizi ilahlaştırmak değil amacım, sizin tüm hikayelerinizi özen ve merakla izliyorum. Siz gezerken bu beni çok mutlu ediyor. Sizin sayenizde şuan çantamı sırtlayıp yola çıkıyorum. Takıldığım yerlerde size soru sormak ve yardımcı olabileceğinizi düşünerek sizden yardım istiyorum. Sizin gibi gezmek ve sizin gibi yaşamak istiyorum. Şimdiden her şey için teşekkürler..
    bu cümleleri okurken gözlerim hafif ağlamaklı oldu. Ben neyin içindeyim ve insanlar bunu nasıl görüyor sorusu aklıma takıldı. Benim daha çok gezmem gerektiğini, daha çok insana hitap etmem gerektiğini öğrendim. Bende ondan bir şeyler öğrenmiştim. Hiçbir zaman hayata sırtımızı dönmemeyi ve hayat enerjimizin hiçbir zaman bitmemeisi gerektiğini, karşımıza çıkacak olumsuz insanları bir çırpıda atabileceğimizi öğrenmiştim. Bu benim yaşam tarzim için gayet güzel bir çıkış yoluydu. #degirmenhayati .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #cazzfestivali #beunetkinlik #kampingturkiye #kamp #kamp #vscoturkey #vsco #vscofilter #fotografiando #fotografía #aylakgezginailesi #kas #antalya #kamptalya #camptalya #kampyeri #outdoor #campervan #bonus #rastafari #rasta #adalar #kaputas #kalkan #beun #beu #beuitirafofficial #outdoorturkiyecomtr
  • 1,129 7 26 May, 2019

Latest Instagram Posts

Advertisements

Advertisements

  • Happy Fathers Day to my King 👑 @billionairemindedmont I can’t thank god enough that he blessed my children with a caring and knowledgeable father! Father’s Day is everyday! I love you and can’t thank you enough! 😍❤️😘 #WeUs! #BeU!
  • Happy Fathers Day to my King 👑 @billionairemindedmont I can’t thank god enough that he blessed my children with a caring and knowledgeable father! Father’s Day is everyday! I love you and can’t thank you enough! 😍❤️😘 #WeUs ! #BeU !
  • 0 0 18 hours ago

Advertisements

  • Bəzi unilərdə appelyasiyaya sual şikayəti etmək boş və mənasızdır. Bilirsiniz niyə? Çünki əgər hansısa müəllimin yoxladığı suallar başqa müəllim tərəfindən səhv olaraq qəbul edilsə birinci müəllimə töhmət verilirmiş. Nə qədər mənasız olsa da. Yəni tələbə haqlı olduğu halda müəllimə bir şey olmaması, tələbənin balını ədalətsiz yazmamağı seçirlər. Amma bunlar başa düşmür ki, işdi də, müəllim də səhv edə bilər, müəllimə töhmət vermək nədir? Bəlkə həqiqətən də tələbə haqlıdır, müəllim də dediyim kimi, səhv edə bilər. Super insan deyil ki, səhv eləməsin nədədə. Müəllim də hər şeyi bilmək məcburiyyətində deyil. Özü də işin maraqlı tərəfi də bilirsiz nədir? Gedib araşdırın, görəcəksiz ki, qanunla heç bir təhsil kitabında belə bir şey yoxdur. Səhv suala görə müəllimə töhmət vermək. Yəni öz ağılsızlıqları ilə qanundan kənar iş görürlər. Dedim biləsiz.
Şəkil: © @17.balim
#grbnzdh #orxanyusifli #ayxan_o5 #unishtein

#unec #adiu #bdu #bsu #adnsu #atu #aztu #azmiu #gdu #ndu #adpu #adna #qərbunisi #bmu #beu #tələbə #kəsir #kəsirsiz #instagram #exam #university #universitylife #imtahan
  • Bəzi unilərdə appelyasiyaya sual şikayəti etmək boş və mənasızdır. Bilirsiniz niyə? Çünki əgər hansısa müəllimin yoxladığı suallar başqa müəllim tərəfindən səhv olaraq qəbul edilsə birinci müəllimə töhmət verilirmiş. Nə qədər mənasız olsa da. Yəni tələbə haqlı olduğu halda müəllimə bir şey olmaması, tələbənin balını ədalətsiz yazmamağı seçirlər. Amma bunlar başa düşmür ki, işdi də, müəllim də səhv edə bilər, müəllimə töhmət vermək nədir? Bəlkə həqiqətən də tələbə haqlıdır, müəllim də dediyim kimi, səhv edə bilər. Super insan deyil ki, səhv eləməsin nədədə. Müəllim də hər şeyi bilmək məcburiyyətində deyil. Özü də işin maraqlı tərəfi də bilirsiz nədir? Gedib araşdırın, görəcəksiz ki, qanunla heç bir təhsil kitabında belə bir şey yoxdur. Səhv suala görə müəllimə töhmət vermək. Yəni öz ağılsızlıqları ilə qanundan kənar iş görürlər. Dedim biləsiz.
    Şəkil: © @17.balim
    #grbnzdh #orxanyusifli #ayxan_o5 #unishtein

    #unec #adiu #bdu #bsu #adnsu #atu #aztu #azmiu #gdu #ndu #adpu #adna #qərbunisi #bmu #beu #tələbə #kəsir #kəsirsiz #instagram #exam #university #universitylife #imtahan
  • 173 9 18 hours ago

Advertisements

  • Suy cho cùng.. thì chẳng có chuyến đi nào là vô nghĩa cả. 
Dù có đơn độc hay không.. thì khi trở về chắc chắn chúng ta sẽ can trường hơn 🤲🏻
#LinhKim #pinterest #likibibi #pose #beu #GBU
  • Suy cho cùng.. thì chẳng có chuyến đi nào là vô nghĩa cả.
    Dù có đơn độc hay không.. thì khi trở về chắc chắn chúng ta sẽ can trường hơn 🤲🏻
    #LinhKim #pinterest #likibibi #pose #beu #GBU
  • 3 0 19 hours ago
  • “Terus JERIT ~ AMEK DUIT 😱 ‼️” Allahuakbar , bila nampak kesan depan mata , tak bertangguh untuk membeli .

Ikhtiar sihat asbab #SelimutTerapiBVSM & Krim Ajaib Bio Ever . Kesan seawal 10 saat . Alhamdulillah 🤲🏻 Tahniah sis Mardziah , Sama2 share kan manfaat Dan closed promo BVSM . **Harga promo JIMAT RM833 tu, last 30hb ni tau❗❗ www.wasap.my/601110022136
Real Product, Real income, Real FREE trip via #ProjekRM1000seMinggu #beU
  • “Terus JERIT ~ AMEK DUIT 😱 ‼️” Allahuakbar , bila nampak kesan depan mata , tak bertangguh untuk membeli .

    Ikhtiar sihat asbab #SelimutTerapiBVSM & Krim Ajaib Bio Ever . Kesan seawal 10 saat . Alhamdulillah 🤲🏻 Tahniah sis Mardziah , Sama2 share kan manfaat Dan closed promo BVSM . **Harga promo JIMAT RM833 tu, last 30hb ni tau❗❗ www.wasap.my/601110022136
    Real Product, Real income, Real FREE trip via #ProjekRM1000seMinggu #beU
  • 6 0 21 hours ago

Advertisements

  • New arrival✨
細いリングが何重にも重なったようなデザインのリング💍
程よいボリュームとデザイン性で着けやすいリングです☺️
シルバーの在庫が少なくなってきました💐
再入荷予定ありませんので、気になられていた方は
是非お早めにチェックして下さい💓
・
※6/17〜19の日程で出張の為、6/14 18時以降にご購入及びご入金頂いたお客様へは6/20にご発送させて頂きます🙇‍♂️
・
・
・
#beu
#ビードットユー
  • New arrival✨
    細いリングが何重にも重なったようなデザインのリング💍
    程よいボリュームとデザイン性で着けやすいリングです☺️
    シルバーの在庫が少なくなってきました💐
    再入荷予定ありませんので、気になられていた方は
    是非お早めにチェックして下さい💓

    ※6/17〜19の日程で出張の為、6/14 18時以降にご購入及びご入金頂いたお客様へは6/20にご発送させて頂きます🙇‍♂️



    #beu
    #ビードットユー
  • 45 1 21 hours ago

Advertisements

  • Perniagaan adalah sumber rezeki terbesar, sepertimana .. Sabda Nabi, 9/10 rezeki  adalah  dari  perniagaan. 
Insya  Allah Kak Long nak bantu sesiapa sahaja yang ingin  mencari lebihan  income sudah pastinya dengan cara yang mudah dan  cepat.

Kenapa  bizness STG ni  sangat  mudah  sebab  buat  secara  Online sahaja, dan hanya👇

Perlu  ada
🔛FB dan 🔛Smartphone

Jadikan  FB dan 📲Smartphone sebagai  mesin 🏧anda 
Pasti anda  akan  di  guide  dari  0 to hero

Biz STG lengkap  dengan  Ilmu 🔛 Mentor  dan  Sistem. 
Cepat bertindak STG mampu merealisasi impian kita

STG is tested and proven

What  apps  for  details

www.wasap.my/60125030642/infoBizSTG.

Real Products , Real Income via
#ProjekRM1000seMinggu
#beU
  • Perniagaan adalah sumber rezeki terbesar, sepertimana .. Sabda Nabi, 9/10 rezeki adalah dari perniagaan.
    Insya Allah Kak Long nak bantu sesiapa sahaja yang ingin mencari lebihan income sudah pastinya dengan cara yang mudah dan cepat.

    Kenapa bizness STG ni sangat mudah sebab buat secara Online sahaja, dan hanya👇

    Perlu ada
    🔛FB dan 🔛Smartphone

    Jadikan FB dan 📲Smartphone sebagai mesin 🏧anda
    Pasti anda akan di guide dari 0 to hero

    Biz STG lengkap dengan Ilmu 🔛 Mentor dan Sistem.
    Cepat bertindak STG mampu merealisasi impian kita

    STG is tested and proven

    What apps for details

    www.wasap.my/60125030642/infoBizSTG.

    Real Products , Real Income via
    #ProjekRM1000seMinggu
    #beU
  • 6 0 23 hours ago
  • Perniagaan adalah sumber rezeki terbesar, sepertimana .. Sabda Nabi, 9/10 rezeki  adalah  dari  perniagaan. 
Insya  Allah Kak Long nak bantu sesiapa sahaja yang ingin  mencari lebihan  income sudah pastinya dengan cara yang mudah dan  cepat.

Kenapa  bizness STG ni  sangat  mudah  sebab  buat  secara  Online sahaja, dan hanya👇

Perlu  ada
🔛FB dan 🔛Smartphone

Jadikan  FB dan 📲Smartphone sebagai  mesin 🏧anda 
Pasti anda  akan  di  guide  dari  0 to hero

Biz STG lengkap  dengan  Ilmu 🔛 Mentor  dan  Sistem. 
Cepat bertindak STG mampu merealisasi impian kita

STG is tested and proven

What  apps  for  details

www.wasap.my/60125030642/infoBizSTG.

Real Products , Real Income via
#ProjekRM1000seMinggu
#beU
  • Perniagaan adalah sumber rezeki terbesar, sepertimana .. Sabda Nabi, 9/10 rezeki adalah dari perniagaan.
    Insya Allah Kak Long nak bantu sesiapa sahaja yang ingin mencari lebihan income sudah pastinya dengan cara yang mudah dan cepat.

    Kenapa bizness STG ni sangat mudah sebab buat secara Online sahaja, dan hanya👇

    Perlu ada
    🔛FB dan 🔛Smartphone

    Jadikan FB dan 📲Smartphone sebagai mesin 🏧anda
    Pasti anda akan di guide dari 0 to hero

    Biz STG lengkap dengan Ilmu 🔛 Mentor dan Sistem.
    Cepat bertindak STG mampu merealisasi impian kita

    STG is tested and proven

    What apps for details

    www.wasap.my/60125030642/infoBizSTG.

    Real Products , Real Income via
    #ProjekRM1000seMinggu
    #beU
  • 3 0 23 hours ago
  • Perniagaan adalah sumber rezeki terbesar, sepertimana .. Sabda Nabi, 9/10 rezeki  adalah  dari  perniagaan. 
Insya  Allah Kak Long nak bantu sesiapa sahaja yang ingin  mencari lebihan  income sudah pastinya dengan cara yang mudah dan  cepat.

Kenapa  bizness STG ni  sangat  mudah  sebab  buat  secara  Online sahaja, dan hanya👇

Perlu  ada
🔛FB dan 🔛Smartphone

Jadikan  FB dan 📲Smartphone sebagai  mesin 🏧anda 
Pasti anda  akan  di  guide  dari  0 to hero

Biz STG lengkap  dengan  Ilmu 🔛 Mentor  dan  Sistem. 
Cepat bertindak STG mampu merealisasi impian kita

STG is tested and proven

What  apps  for  details

www.wasap.my/60125030642/infoBizSTG.

Real Products , Real Income via
#ProjekRM1000seMinggu
#beU
  • Perniagaan adalah sumber rezeki terbesar, sepertimana .. Sabda Nabi, 9/10 rezeki adalah dari perniagaan.
    Insya Allah Kak Long nak bantu sesiapa sahaja yang ingin mencari lebihan income sudah pastinya dengan cara yang mudah dan cepat.

    Kenapa bizness STG ni sangat mudah sebab buat secara Online sahaja, dan hanya👇

    Perlu ada
    🔛FB dan 🔛Smartphone

    Jadikan FB dan 📲Smartphone sebagai mesin 🏧anda
    Pasti anda akan di guide dari 0 to hero

    Biz STG lengkap dengan Ilmu 🔛 Mentor dan Sistem.
    Cepat bertindak STG mampu merealisasi impian kita

    STG is tested and proven

    What apps for details

    www.wasap.my/60125030642/infoBizSTG.

    Real Products , Real Income via
    #ProjekRM1000seMinggu
    #beU
  • 5 0 23 hours ago
  • I feel people like me are cursed,  we are always looking for the next best thing, the next kick, the next opportunity, the next challenge, the next life changing moment....🙆‍♀️ We are never satisfied or happy to just be average, the struggle to find opportunities is real ....the constant look out to be best is overwhelming and over powering at the same time ...💗 Raise ur hands if you can relate to me 🙋‍♀️ Should we change ? I dont think so ....the desire to do better makes us human and alive ...the  challenges make us understand our potential and helps us to grow 😇

So keep doing what you are doing and what makes us happy, you never know what big thing is in store for you 🤷‍♀️🤗 #thoughtfulquotes
#sparklewithjyoti #potential
#unlimitedpower #makesomenoise #beu #findyourcoast #unleash #next
  • I feel people like me are cursed, we are always looking for the next best thing, the next kick, the next opportunity, the next challenge, the next life changing moment....🙆‍♀️ We are never satisfied or happy to just be average, the struggle to find opportunities is real ....the constant look out to be best is overwhelming and over powering at the same time ...💗 Raise ur hands if you can relate to me 🙋‍♀️ Should we change ? I dont think so ....the desire to do better makes us human and alive ...the challenges make us understand our potential and helps us to grow 😇

    So keep doing what you are doing and what makes us happy, you never know what big thing is in store for you 🤷‍♀️🤗 #thoughtfulquotes
    #sparklewithjyoti #potential
    #unlimitedpower #makesomenoise #beu #findyourcoast #unleash #next
  • 5 0 16 June, 2019

Advertisements

  • 📣Pencari PROTEGE Team Sazah Wani

Anda ingin mencari sumber kewangan tambahan . Saya akan bantu dengan menjadikan Facebook Mesin 🏧

Bermodalkan RM47 biznez online STG via #ProjekRM1000seMinggu mudah dijalankan ➡ tanpa perlu sewa kedai
➡ hanya menggunakan media sosial FB
➡ ada Mentor, Ilmu & Sistem yang terbukti  berjaya
➡ ada kelas online untuk new protege
➡ ada support group yang hebat & kuat
➡ biznez secara berjemaah
➡ buat secara part-time atau full-time

Siapa yang layak mendaftar?
✔yang nak buat side income
✔yang rasa duit sentiasa tak cukup
✔yang nak ubah kehidupan jadi luar biasa
✔yang rasa nak lebih tenang hari2 mereka
✔yang dah lama skodeng Biz ni tapi belum lagi buat keputusan😊

TINDAKAN HARI INI MENENTUKAN KEHIDUPAN MASA AKAN DATANG ‼️‼️ Bertindak sekarang untuk menjadi protege yang seterusnya

Mulakan langkah pertama anda utk berjaya dengan wasap ke 📲 www.wasap.my/60139394456/JoinkeahlianRM47

#TheMagicOfPartTime 
Real Product , Real Income & Fly FREE trip via #ProjekRM1000seMinggu #beU
  • 📣Pencari PROTEGE Team Sazah Wani

    Anda ingin mencari sumber kewangan tambahan . Saya akan bantu dengan menjadikan Facebook Mesin 🏧

    Bermodalkan RM47 biznez online STG via #ProjekRM1000seMinggu mudah dijalankan ➡ tanpa perlu sewa kedai
    ➡ hanya menggunakan media sosial FB
    ➡ ada Mentor, Ilmu & Sistem yang terbukti berjaya
    ➡ ada kelas online untuk new protege
    ➡ ada support group yang hebat & kuat
    ➡ biznez secara berjemaah
    ➡ buat secara part-time atau full-time

    Siapa yang layak mendaftar?
    ✔yang nak buat side income
    ✔yang rasa duit sentiasa tak cukup
    ✔yang nak ubah kehidupan jadi luar biasa
    ✔yang rasa nak lebih tenang hari2 mereka
    ✔yang dah lama skodeng Biz ni tapi belum lagi buat keputusan😊

    TINDAKAN HARI INI MENENTUKAN KEHIDUPAN MASA AKAN DATANG ‼️‼️ Bertindak sekarang untuk menjadi protege yang seterusnya

    Mulakan langkah pertama anda utk berjaya dengan wasap ke 📲 www.wasap.my/60139394456/JoinkeahlianRM47

    #TheMagicOfPartTime
    Real Product , Real Income & Fly FREE trip via #ProjekRM1000seMinggu #beU
  • 0 0 16 June, 2019
  • Terkejut 😱😱😱 . Modal RM47 , tapi bonus 3 angka gemuk, Yang 4 angka tu jangan cakapla kann .

apa perasan kamu klu dpt extra income cenggini❓❓ best ka tidak❓❓ #themagicofpartime.... masih boleh buat keja hakiki kannn... ni la biz style STG....partime pun bole dpt income kebabom!

Yang serius nak dibimbing untuk ada income duit tepi tanpa perlu berhenti kerja dan pada MODAL RM47 , . Hanya terbuka untuk 5 orang sahaja.
Http://www.wassap.my/0197256603

#ProjekRM1000seMinggu | #beU
  • Terkejut 😱😱😱 . Modal RM47 , tapi bonus 3 angka gemuk, Yang 4 angka tu jangan cakapla kann .

    apa perasan kamu klu dpt extra income cenggini❓❓ best ka tidak❓❓ #themagicofpartime .... masih boleh buat keja hakiki kannn... ni la biz style STG....partime pun bole dpt income kebabom!

    Yang serius nak dibimbing untuk ada income duit tepi tanpa perlu berhenti kerja dan pada MODAL RM47 , . Hanya terbuka untuk 5 orang sahaja.
    Http://www.wassap.my/0197256603

    #ProjekRM1000seMinggu | #beU
  • 2 0 16 June, 2019
  • <<INI BUKAN BIASHER BIASHER>> Selain Pensyarah, Jurutera, Doktor, Peguam, Pengarah Jabatan.
Terbaru😱😱 orang TV3 pun dah join & income part time STG 4 angka En fazlee ni pun dah selamat mendarat dalam akaun beliau 10hb haritu 😁

Kalau boleh ada 2 income 2 slip gaji setiap bulan , kenapa tetap nak buat 1 income 1 slip gaji ke , ye tak ? 
Biz online gaya STG zero risiko gagal via #ProjekRM1000seMinggu #beU
www.wasap.my/60174346115/DetailInfo
  • <> Selain Pensyarah, Jurutera, Doktor, Peguam, Pengarah Jabatan.
    Terbaru😱😱 orang TV3 pun dah join & income part time STG 4 angka En fazlee ni pun dah selamat mendarat dalam akaun beliau 10hb haritu 😁

    Kalau boleh ada 2 income 2 slip gaji setiap bulan , kenapa tetap nak buat 1 income 1 slip gaji ke , ye tak ?
    Biz online gaya STG zero risiko gagal via #ProjekRM1000seMinggu #beU
    www.wasap.my/60174346115/DetailInfo
  • 4 0 16 June, 2019
  • Zaman sekarang, bukan kata orang biasa-biasa aje nak buat side income. Yang Pensyarah, Jururera, Doktor, Peguam, Pengarah Jabatan pun ada yang dah mula biz online RM47 gaya STG ni.

Yang terbaru, orang TV3 pun dah join & income part time STG 4 angka En fazlee ni pun dah selamat mendarat dalam akaun beliau 10hb haritu 😁

Kalau boleh ada 2 income 2 slip gaji setiap bulan , kenapa tetap nak buat 1 income 1 slip gaji ke , ye tak ? 
Biz online gaya STG zero risiko gagal via #ProjekRM1000seMinggu #beU
www.wasap.my/60192064922 for details
  • Zaman sekarang, bukan kata orang biasa-biasa aje nak buat side income. Yang Pensyarah, Jururera, Doktor, Peguam, Pengarah Jabatan pun ada yang dah mula biz online RM47 gaya STG ni.

    Yang terbaru, orang TV3 pun dah join & income part time STG 4 angka En fazlee ni pun dah selamat mendarat dalam akaun beliau 10hb haritu 😁

    Kalau boleh ada 2 income 2 slip gaji setiap bulan , kenapa tetap nak buat 1 income 1 slip gaji ke , ye tak ?
    Biz online gaya STG zero risiko gagal via #ProjekRM1000seMinggu #beU
    www.wasap.my/60192064922 for details
  • 2 0 16 June, 2019
  • Pencarian protoge HAI-O - projek STG PERLUKAN..
.🎇🎇🎇🎇 🌹Jual produk kesihatan,kecantikan dan macam-macam lagi..🌼🌼🌼 🌹sambil jual produk bleh jadi usahawan hebat..
sambil dapat bonus tiap bulan..💵💵💵💵 🌹HANYA bermodalkanRM47
😊free Sistem ⚡
😊free Ilmu⚡ 😊free Bonus ⚡
😊free VVIP Trp/peluang melancong ⚡
😊 free Tiada modal bukan alasan untuk tidak memulakan perniagaan kan..⚡ 🌹🌹🌹Semua golongan boleh join, yang pasti BONUS tiap2 bulan ADA (jika buat laa)
🌹🌹🌹Saya suke join stg nie bukan saja kita berniaga malah kte boleh jadi usahawan jutawan.
🌹🌹🌹yang buat saya lagi suka dapat berkenalan ramai kawan2 dari merata tempat ..
🌹🌹🌹suatu hari nanti jadi #mydreammystory........ 🌹🌹🌹Jom beli impian anda dgn slip STG.. 👍👍👍👍
🌹🌹🌹🌹Slip STG laku tau diguna pakai di mana2 bank.... 🍃Jadikan HP gaji kedua anda...📱📱📱📱
🍃Jadikan FB mesin ATM anda.

Wasap kak normah :0103664230

Biz Online modal keahlian RM47 sahaja

#TheMagicOfPartTime 
#bizonline
#beU
  • Pencarian protoge HAI-O - projek STG PERLUKAN..
    .🎇🎇🎇🎇 🌹Jual produk kesihatan,kecantikan dan macam-macam lagi..🌼🌼🌼 🌹sambil jual produk bleh jadi usahawan hebat..
    sambil dapat bonus tiap bulan..💵💵💵💵 🌹HANYA bermodalkanRM47
    😊free Sistem ⚡
    😊free Ilmu⚡ 😊free Bonus ⚡
    😊free VVIP Trp/peluang melancong ⚡
    😊 free Tiada modal bukan alasan untuk tidak memulakan perniagaan kan..⚡ 🌹🌹🌹Semua golongan boleh join, yang pasti BONUS tiap2 bulan ADA (jika buat laa)
    🌹🌹🌹Saya suke join stg nie bukan saja kita berniaga malah kte boleh jadi usahawan jutawan.
    🌹🌹🌹yang buat saya lagi suka dapat berkenalan ramai kawan2 dari merata tempat ..
    🌹🌹🌹suatu hari nanti jadi #mydreammystory ........ 🌹🌹🌹Jom beli impian anda dgn slip STG.. 👍👍👍👍
    🌹🌹🌹🌹Slip STG laku tau diguna pakai di mana2 bank.... 🍃Jadikan HP gaji kedua anda...📱📱📱📱
    🍃Jadikan FB mesin ATM anda.

    Wasap kak normah :0103664230

    Biz Online modal keahlian RM47 sahaja

    #TheMagicOfPartTime
    #bizonline
    #beU
  • 1 0 16 June, 2019
  • Be | lieve You | rself
#beU 
Kebanyakan kejayaan bermula dengan apabila kita percaya dan yakin dengan kebolehan pada diri sendiri .

Tukar cara kita berfikir
Fikirkan 1 IMPIAN BESAR 
Fokus pada impian kita 
Letakkan usaha kita pada impian itu
Tekad untuk capai impian kita
.

Morning & Happy Sunday🌞
  • Be | lieve You | rself
    #beU
    Kebanyakan kejayaan bermula dengan apabila kita percaya dan yakin dengan kebolehan pada diri sendiri .

    Tukar cara kita berfikir
    Fikirkan 1 IMPIAN BESAR
    Fokus pada impian kita
    Letakkan usaha kita pada impian itu
    Tekad untuk capai impian kita
    .

    Morning & Happy Sunday🌞
  • 9 0 16 June, 2019