#bridesmaid Instagram Photos & Videos

bridesmaid - 7.6m posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • 👰#ชุดเจ้าสาวกางเกง #ชุดเจ้าสาวมินิมอล 
ราคาขาย 4,800บาท
💟มีไซส์XS S M  L XL XXL 
#สั่งตัดไซส์พิเศษได้ 📦ฟรีEMS
💕 พรีออเดอร์ 2-3 สัปดาห์
💌สั่ง/สอบถาม Line: @chudsikhaw (ลิงก์ที่โพรไฟล์), FB: facebook/chudsikhaw
.
. 
#weddingdress #weddingstudio #weddingthailand #prewedding #weddingplan#bridal #bride #bridesmaid#ชุดเจ้าสาววินเทจ #ชุดหมั้น #ชุดพรีเว็ดดิ้ง #ชุดเจ้าสาวมินิมอล #ชุดแต่งงานวินเทจ #ถ่ายพรีเวดดิ้ง #พรีเวดดิ้ง #
  • 👰 #ช ุดเจ้าสาวกางเกง #ช ุดเจ้าสาวมินิมอล
    ราคาขาย 4,800บาท
    💟มีไซส์XS S M L XL XXL
    #ส ั่งตัดไซส์พิเศษได้ 📦ฟรีEMS
    💕 พรีออเดอร์ 2-3 สัปดาห์
    💌สั่ง/สอบถาม Line: @chudsikhaw (ลิงก์ที่โพรไฟล์), FB: facebook/chudsikhaw
    .
    .
    #weddingdress #weddingstudio #weddingthailand #prewedding #weddingplan #bridal #bride #bridesmaid #ช ุดเจ้าสาววินเทจ #ช ุดหมั้น #ช ุดพรีเว็ดดิ้ง #ช ุดเจ้าสาวมินิมอล #ช ุดแต่งงานวินเทจ #ถ ่ายพรีเวดดิ้ง #พร ีเวดดิ้ง #
  • 0 0 12 seconds ago
  • PRE RAMADAN SALE!! 🥳
PRE RAMADAN SALE!! 🥳
PRE RAMADAN SALE!! 🥳
.
SEMPENA PRE RAMADAN. Az nak bagi sister semua harga SPECIAL BESTKAN!!
.
SIMPLE & ELEGANT!.
Ya. dijamin berkualiti, riau Kurung ini walaupun nampak ringkas, tapi ada daya tarikannya yang tersendiri! ia membuatkan si pemakai kelihatan sweet dan ceria! Terdapat 4 pilihan WARNA YANG MEMUKAU sesuai untuk anda gayakan di apa jua majlis, di office malah ke kuliah!
.
Menggunakan material SUTERA VIETNAM yang super selesa sehinggakan begitu ramai yang menggemari riau Kurung ini. Memang wajib dapatkan sehelai tanpa ragu-ragu giteww🥰🥰
.
🌸 AMEESYAVOL2 & EXCLUSIVE 🌸
- Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy JE😍..
.
🌸 SIZE 🌸
- Jangan risau kami ada 4 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti AZ tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye..
.
🌸 SPECIAL CUTTING 🌸
Kali ni Cutting Kurung AMEESYA VOL2 sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. .
Az nak bg special offer kepada 89 pembeli terawal. Dengan harga yg sangat sangat tak masuk akal. Nak tengok je atau nak jimat berganda?
.
Ish! Kalau uolss tak beli, Az comfirm lah iolss tak dpt tidur malam terbayang kan Kurung AMEESYA exclusive ni.. .
HARGA : RM119
FREE POST
.
.
To purchased whatsapp :
011-33.53.83.25
.
.
.
.
.
.
#bajuraya2019 #bajukurung #bajumurah #bajukurungmurah #minikurung #kurungsongket #bajupeplum #blousemurah #style #kurungmoden #shopping #bajupeplum #bajucantik #jubahmurah #kebarung #kebaya #blouse #bajuraya #bridesmaid #bajubridesmaid #bajubatik #batikindon #blouselabuh #visitmyig #igshopmalaysia
  • PRE RAMADAN SALE!! 🥳
    PRE RAMADAN SALE!! 🥳
    PRE RAMADAN SALE!! 🥳
    .
    SEMPENA PRE RAMADAN. Az nak bagi sister semua harga SPECIAL BESTKAN!!
    .
    SIMPLE & ELEGANT!.
    Ya. dijamin berkualiti, riau Kurung ini walaupun nampak ringkas, tapi ada daya tarikannya yang tersendiri! ia membuatkan si pemakai kelihatan sweet dan ceria! Terdapat 4 pilihan WARNA YANG MEMUKAU sesuai untuk anda gayakan di apa jua majlis, di office malah ke kuliah!
    .
    Menggunakan material SUTERA VIETNAM yang super selesa sehinggakan begitu ramai yang menggemari riau Kurung ini. Memang wajib dapatkan sehelai tanpa ragu-ragu giteww🥰🥰
    .
    🌸 AMEESYAVOL2 & EXCLUSIVE 🌸
    - Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy JE😍..
    .
    🌸 SIZE 🌸
    - Jangan risau kami ada 4 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti AZ tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye..
    .
    🌸 SPECIAL CUTTING 🌸
    Kali ni Cutting Kurung AMEESYA VOL2 sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. .
    Az nak bg special offer kepada 89 pembeli terawal. Dengan harga yg sangat sangat tak masuk akal. Nak tengok je atau nak jimat berganda?
    .
    Ish! Kalau uolss tak beli, Az comfirm lah iolss tak dpt tidur malam terbayang kan Kurung AMEESYA exclusive ni.. .
    HARGA : RM119
    FREE POST
    .
    .
    To purchased whatsapp :
    011-33.53.83.25
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #bajuraya2019 #bajukurung #bajumurah #bajukurungmurah #minikurung #kurungsongket #bajupeplum #blousemurah #style #kurungmoden #shopping #bajupeplum #bajucantik #jubahmurah #kebarung #kebaya #blouse #bajuraya #bridesmaid #bajubridesmaid #bajubatik #batikindon #blouselabuh #visitmyig #igshopmalaysia
  • 1 0 4 minutes ago
  • PRE RAMADAN SALE!! 🥳
PRE RAMADAN SALE!! 🥳
PRE RAMADAN SALE!! 🥳
.
SEMPENA PRE RAMADAN. Az nak bagi sister semua harga SPECIAL BESTKAN!!
.
SIMPLE & ELEGANT!.
Ya. dijamin berkualiti, riau Kurung ini walaupun nampak ringkas, tapi ada daya tarikannya yang tersendiri! ia membuatkan si pemakai kelihatan sweet dan ceria! Terdapat 4 pilihan WARNA YANG MEMUKAU sesuai untuk anda gayakan di apa jua majlis, di office malah ke kuliah!
.
Menggunakan material SUTERA VIETNAM yang super selesa sehinggakan begitu ramai yang menggemari riau Kurung ini. Memang wajib dapatkan sehelai tanpa ragu-ragu giteww🥰🥰
.
🌸 AMEESYAVOL2 & EXCLUSIVE 🌸
- Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy JE😍..
.
🌸 SIZE 🌸
- Jangan risau kami ada 4 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti AZ tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye..
.
🌸 SPECIAL CUTTING 🌸
Kali ni Cutting Kurung AMEESYA VOL2 sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. .
Az nak bg special offer kepada 89 pembeli terawal. Dengan harga yg sangat sangat tak masuk akal. Nak tengok je atau nak jimat berganda?
.
Ish! Kalau uolss tak beli, Az comfirm lah iolss tak dpt tidur malam terbayang kan Kurung AMEESYA exclusive ni.. .
HARGA : RM119
FREE POST
.
.
To purchased whatsapp :
011-33.53.83.25
.
.
.
.
.
.
#bajuraya2019 #bajukurung #bajumurah #bajukurungmurah #minikurung #kurungsongket #bajupeplum #blousemurah #style #kurungmoden #shopping #bajupeplum #bajucantik #jubahmurah #kebarung #kebaya #blouse #bajuraya #bridesmaid #bajubridesmaid #bajubatik #batikindon #blouselabuh #visitmyig #igshopmalaysia
  • PRE RAMADAN SALE!! 🥳
    PRE RAMADAN SALE!! 🥳
    PRE RAMADAN SALE!! 🥳
    .
    SEMPENA PRE RAMADAN. Az nak bagi sister semua harga SPECIAL BESTKAN!!
    .
    SIMPLE & ELEGANT!.
    Ya. dijamin berkualiti, riau Kurung ini walaupun nampak ringkas, tapi ada daya tarikannya yang tersendiri! ia membuatkan si pemakai kelihatan sweet dan ceria! Terdapat 4 pilihan WARNA YANG MEMUKAU sesuai untuk anda gayakan di apa jua majlis, di office malah ke kuliah!
    .
    Menggunakan material SUTERA VIETNAM yang super selesa sehinggakan begitu ramai yang menggemari riau Kurung ini. Memang wajib dapatkan sehelai tanpa ragu-ragu giteww🥰🥰
    .
    🌸 AMEESYAVOL2 & EXCLUSIVE 🌸
    - Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy JE😍..
    .
    🌸 SIZE 🌸
    - Jangan risau kami ada 4 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti AZ tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye..
    .
    🌸 SPECIAL CUTTING 🌸
    Kali ni Cutting Kurung AMEESYA VOL2 sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. .
    Az nak bg special offer kepada 89 pembeli terawal. Dengan harga yg sangat sangat tak masuk akal. Nak tengok je atau nak jimat berganda?
    .
    Ish! Kalau uolss tak beli, Az comfirm lah iolss tak dpt tidur malam terbayang kan Kurung AMEESYA exclusive ni.. .
    HARGA : RM119
    FREE POST
    .
    .
    To purchased whatsapp :
    011-33.53.83.25
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #bajuraya2019 #bajukurung #bajumurah #bajukurungmurah #minikurung #kurungsongket #bajupeplum #blousemurah #style #kurungmoden #shopping #bajupeplum #bajucantik #jubahmurah #kebarung #kebaya #blouse #bajuraya #bridesmaid #bajubridesmaid #bajubatik #batikindon #blouselabuh #visitmyig #igshopmalaysia
  • 1 0 4 minutes ago
  • PRE RAMADAN SALE!! 🥳
PRE RAMADAN SALE!! 🥳
PRE RAMADAN SALE!! 🥳
.
SEMPENA PRE RAMADAN. Az nak bagi sister semua harga SPECIAL BESTKAN!!
.
SIMPLE & ELEGANT!.
Ya. dijamin berkualiti, riau Kurung ini walaupun nampak ringkas, tapi ada daya tarikannya yang tersendiri! ia membuatkan si pemakai kelihatan sweet dan ceria! Terdapat 4 pilihan WARNA YANG MEMUKAU sesuai untuk anda gayakan di apa jua majlis, di office malah ke kuliah!
.
Menggunakan material SUTERA VIETNAM yang super selesa sehinggakan begitu ramai yang menggemari riau Kurung ini. Memang wajib dapatkan sehelai tanpa ragu-ragu giteww🥰🥰
.
🌸 AMEESYAVOL2 & EXCLUSIVE 🌸
- Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy JE😍..
.
🌸 SIZE 🌸
- Jangan risau kami ada 4 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti AZ tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye..
.
🌸 SPECIAL CUTTING 🌸
Kali ni Cutting Kurung AMEESYA VOL2 sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. .
Az nak bg special offer kepada 89 pembeli terawal. Dengan harga yg sangat sangat tak masuk akal. Nak tengok je atau nak jimat berganda?
.
Ish! Kalau uolss tak beli, Az comfirm lah iolss tak dpt tidur malam terbayang kan Kurung AMEESYA exclusive ni.. .
HARGA : RM119
FREE POST
.
.
To purchased whatsapp :
011-33.53.83.25
.
.
.
.
.
.
#bajuraya2019 #bajukurung #bajumurah #bajukurungmurah #minikurung #kurungsongket #bajupeplum #blousemurah #style #kurungmoden #shopping #bajupeplum #bajucantik #jubahmurah #kebarung #kebaya #blouse #bajuraya #bridesmaid #bajubridesmaid #bajubatik #batikindon #blouselabuh #visitmyig #igshopmalaysia
  • PRE RAMADAN SALE!! 🥳
    PRE RAMADAN SALE!! 🥳
    PRE RAMADAN SALE!! 🥳
    .
    SEMPENA PRE RAMADAN. Az nak bagi sister semua harga SPECIAL BESTKAN!!
    .
    SIMPLE & ELEGANT!.
    Ya. dijamin berkualiti, riau Kurung ini walaupun nampak ringkas, tapi ada daya tarikannya yang tersendiri! ia membuatkan si pemakai kelihatan sweet dan ceria! Terdapat 4 pilihan WARNA YANG MEMUKAU sesuai untuk anda gayakan di apa jua majlis, di office malah ke kuliah!
    .
    Menggunakan material SUTERA VIETNAM yang super selesa sehinggakan begitu ramai yang menggemari riau Kurung ini. Memang wajib dapatkan sehelai tanpa ragu-ragu giteww🥰🥰
    .
    🌸 AMEESYAVOL2 & EXCLUSIVE 🌸
    - Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy JE😍..
    .
    🌸 SIZE 🌸
    - Jangan risau kami ada 4 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti AZ tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye..
    .
    🌸 SPECIAL CUTTING 🌸
    Kali ni Cutting Kurung AMEESYA VOL2 sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. .
    Az nak bg special offer kepada 89 pembeli terawal. Dengan harga yg sangat sangat tak masuk akal. Nak tengok je atau nak jimat berganda?
    .
    Ish! Kalau uolss tak beli, Az comfirm lah iolss tak dpt tidur malam terbayang kan Kurung AMEESYA exclusive ni.. .
    HARGA : RM119
    FREE POST
    .
    .
    To purchased whatsapp :
    011-33.53.83.25
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #bajuraya2019 #bajukurung #bajumurah #bajukurungmurah #minikurung #kurungsongket #bajupeplum #blousemurah #style #kurungmoden #shopping #bajupeplum #bajucantik #jubahmurah #kebarung #kebaya #blouse #bajuraya #bridesmaid #bajubridesmaid #bajubatik #batikindon #blouselabuh #visitmyig #igshopmalaysia
  • 1 0 4 minutes ago
  • PRE RAMADAN SALE!! 🥳
PRE RAMADAN SALE!! 🥳
PRE RAMADAN SALE!! 🥳
.
SEMPENA PRE RAMADAN. Az nak bagi sister semua harga SPECIAL BESTKAN!!
.
SIMPLE & ELEGANT!.
Ya. dijamin berkualiti, riau Kurung ini walaupun nampak ringkas, tapi ada daya tarikannya yang tersendiri! ia membuatkan si pemakai kelihatan sweet dan ceria! Terdapat 4 pilihan WARNA YANG MEMUKAU sesuai untuk anda gayakan di apa jua majlis, di office malah ke kuliah!
.
Menggunakan material SUTERA VIETNAM yang super selesa sehinggakan begitu ramai yang menggemari riau Kurung ini. Memang wajib dapatkan sehelai tanpa ragu-ragu giteww🥰🥰
.
🌸 AMEESYAVOL2 & EXCLUSIVE 🌸
- Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy JE😍..
.
🌸 SIZE 🌸
- Jangan risau kami ada 4 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti AZ tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye..
.
🌸 SPECIAL CUTTING 🌸
Kali ni Cutting Kurung AMEESYA VOL2 sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. .
Az nak bg special offer kepada 89 pembeli terawal. Dengan harga yg sangat sangat tak masuk akal. Nak tengok je atau nak jimat berganda?
.
Ish! Kalau uolss tak beli, Az comfirm lah iolss tak dpt tidur malam terbayang kan Kurung AMEESYA exclusive ni.. .
HARGA : RM119
FREE POST
.
.
To purchased whatsapp :
011-33.53.83.25
.
.
.
.
.
.
#bajuraya2019 #bajukurung #bajumurah #bajukurungmurah #minikurung #kurungsongket #bajupeplum #blousemurah #style #kurungmoden #shopping #bajupeplum #bajucantik #jubahmurah #kebarung #kebaya #blouse #bajuraya #bridesmaid #bajubridesmaid #bajubatik #batikindon #blouselabuh #visitmyig #igshopmalaysia
  • PRE RAMADAN SALE!! 🥳
    PRE RAMADAN SALE!! 🥳
    PRE RAMADAN SALE!! 🥳
    .
    SEMPENA PRE RAMADAN. Az nak bagi sister semua harga SPECIAL BESTKAN!!
    .
    SIMPLE & ELEGANT!.
    Ya. dijamin berkualiti, riau Kurung ini walaupun nampak ringkas, tapi ada daya tarikannya yang tersendiri! ia membuatkan si pemakai kelihatan sweet dan ceria! Terdapat 4 pilihan WARNA YANG MEMUKAU sesuai untuk anda gayakan di apa jua majlis, di office malah ke kuliah!
    .
    Menggunakan material SUTERA VIETNAM yang super selesa sehinggakan begitu ramai yang menggemari riau Kurung ini. Memang wajib dapatkan sehelai tanpa ragu-ragu giteww🥰🥰
    .
    🌸 AMEESYAVOL2 & EXCLUSIVE 🌸
    - Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy JE😍..
    .
    🌸 SIZE 🌸
    - Jangan risau kami ada 4 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti AZ tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye..
    .
    🌸 SPECIAL CUTTING 🌸
    Kali ni Cutting Kurung AMEESYA VOL2 sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. .
    Az nak bg special offer kepada 89 pembeli terawal. Dengan harga yg sangat sangat tak masuk akal. Nak tengok je atau nak jimat berganda?
    .
    Ish! Kalau uolss tak beli, Az comfirm lah iolss tak dpt tidur malam terbayang kan Kurung AMEESYA exclusive ni.. .
    HARGA : RM119
    FREE POST
    .
    .
    To purchased whatsapp :
    011-33.53.83.25
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #bajuraya2019 #bajukurung #bajumurah #bajukurungmurah #minikurung #kurungsongket #bajupeplum #blousemurah #style #kurungmoden #shopping #bajupeplum #bajucantik #jubahmurah #kebarung #kebaya #blouse #bajuraya #bridesmaid #bajubridesmaid #bajubatik #batikindon #blouselabuh #visitmyig #igshopmalaysia
  • 2 0 4 minutes ago
  • PRE RAMADAN SALE!! 🥳
PRE RAMADAN SALE!! 🥳
PRE RAMADAN SALE!! 🥳
.
SEMPENA PRE RAMADAN. Az nak bagi sister semua harga SPECIAL BESTKAN!!
.
SIMPLE & ELEGANT!.
Ya. dijamin berkualiti, riau Kurung ini walaupun nampak ringkas, tapi ada daya tarikannya yang tersendiri! ia membuatkan si pemakai kelihatan sweet dan ceria! Terdapat 4 pilihan WARNA YANG MEMUKAU sesuai untuk anda gayakan di apa jua majlis, di office malah ke kuliah!
.
Menggunakan material SUTERA VIETNAM yang super selesa sehinggakan begitu ramai yang menggemari riau Kurung ini. Memang wajib dapatkan sehelai tanpa ragu-ragu giteww🥰🥰
.
🌸 AMEESYAVOL2 & EXCLUSIVE 🌸
- Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy JE😍..
.
🌸 SIZE 🌸
- Jangan risau kami ada 4 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti AZ tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye..
.
🌸 SPECIAL CUTTING 🌸
Kali ni Cutting Kurung AMEESYA VOL2 sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. .
Az nak bg special offer kepada 89 pembeli terawal. Dengan harga yg sangat sangat tak masuk akal. Nak tengok je atau nak jimat berganda?
.
Ish! Kalau uolss tak beli, Az comfirm lah iolss tak dpt tidur malam terbayang kan Kurung AMEESYA exclusive ni.. .
HARGA : RM119
FREE POST
.
.
To purchased whatsapp :
011-33.53.83.25
.
.
.
.
.
.
#bajuraya2019 #bajukurung #bajumurah #bajukurungmurah #minikurung #kurungsongket #bajupeplum #blousemurah #style #kurungmoden #shopping #bajupeplum #bajucantik #jubahmurah #kebarung #kebaya #blouse #bajuraya #bridesmaid #bajubridesmaid #bajubatik #batikindon #blouselabuh #visitmyig #igshopmalaysia
  • PRE RAMADAN SALE!! 🥳
    PRE RAMADAN SALE!! 🥳
    PRE RAMADAN SALE!! 🥳
    .
    SEMPENA PRE RAMADAN. Az nak bagi sister semua harga SPECIAL BESTKAN!!
    .
    SIMPLE & ELEGANT!.
    Ya. dijamin berkualiti, riau Kurung ini walaupun nampak ringkas, tapi ada daya tarikannya yang tersendiri! ia membuatkan si pemakai kelihatan sweet dan ceria! Terdapat 4 pilihan WARNA YANG MEMUKAU sesuai untuk anda gayakan di apa jua majlis, di office malah ke kuliah!
    .
    Menggunakan material SUTERA VIETNAM yang super selesa sehinggakan begitu ramai yang menggemari riau Kurung ini. Memang wajib dapatkan sehelai tanpa ragu-ragu giteww🥰🥰
    .
    🌸 AMEESYAVOL2 & EXCLUSIVE 🌸
    - Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy JE😍..
    .
    🌸 SIZE 🌸
    - Jangan risau kami ada 4 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti AZ tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye..
    .
    🌸 SPECIAL CUTTING 🌸
    Kali ni Cutting Kurung AMEESYA VOL2 sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. .
    Az nak bg special offer kepada 89 pembeli terawal. Dengan harga yg sangat sangat tak masuk akal. Nak tengok je atau nak jimat berganda?
    .
    Ish! Kalau uolss tak beli, Az comfirm lah iolss tak dpt tidur malam terbayang kan Kurung AMEESYA exclusive ni.. .
    HARGA : RM119
    FREE POST
    .
    .
    To purchased whatsapp :
    011-33.53.83.25
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #bajuraya2019 #bajukurung #bajumurah #bajukurungmurah #minikurung #kurungsongket #bajupeplum #blousemurah #style #kurungmoden #shopping #bajupeplum #bajucantik #jubahmurah #kebarung #kebaya #blouse #bajuraya #bridesmaid #bajubridesmaid #bajubatik #batikindon #blouselabuh #visitmyig #igshopmalaysia
  • 2 0 5 minutes ago
  • Love when my prom girls send me their pictures! I’m obsessed 😍
  • Love when my prom girls send me their pictures! I’m obsessed 😍
  • 6 1 8 minutes ago
  • Time to show your mom some love! These makeup bags & clutches make a cute and perfect accessory for any mom! These bags are perfect for small accessories, makeup, or even to use as a wristlet or wallet!
⭐ Add a name or initial (up to 10 characters) free of charge
⭐ Multiple trims to pick from
⭐ Free shipping on purchases over $100
⭐ Use code: grand20 for 20% off your purchase
https://alohapeachtreegifts.com/product-category/tote-bags/makeup-bags/
  • Time to show your mom some love! These makeup bags & clutches make a cute and perfect accessory for any mom! These bags are perfect for small accessories, makeup, or even to use as a wristlet or wallet!
    ⭐ Add a name or initial (up to 10 characters) free of charge
    ⭐ Multiple trims to pick from
    ⭐ Free shipping on purchases over $100
    ⭐ Use code: grand20 for 20% off your purchase
    https://alohapeachtreegifts.com/product-category/tote-bags/makeup-bags/
  • 2 1 17 minutes ago
  • When you find a soul that reflects your own #hbd to this beauty that makes this world shine brighter 💛 I love you so much @tm_stephan !!
  • When you find a soul that reflects your own #hbd to this beauty that makes this world shine brighter 💛 I love you so much @tm_stephan !!
  • 8 1 18 minutes ago
  • When adding furniture to your event, look at every piece, as an individual sculpture.🛋
  • When adding furniture to your event, look at every piece, as an individual sculpture.🛋
  • 8 2 19 minutes ago
  • LIKE DAN COMMENT, PELUANG UTK DPT TUDUNG RAYA BAWAL TABUR SWAROVSKI ORIGINAL UTK FOLLOWER AKTIF❤️👁️
. 
Koleksi #dayangcinderella
.
Dress
Freesize RM75 SM|RM80 SS
Plus Size RM80 SM|RM85 SS
Termasuk Courier
🎀🎀🎀🎀🎀🎀
.
📌MATERIAL : stretchable cotton +  lace
📌Size: FREESIZE | Plus Size
. 
REFER MEASUREMENT CHART
. 
Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.
.
📲Whatsapp 0139782967 to purchase
.
📦Process order within 2 working day after payment
.
🚫No exchange or refund
  • LIKE DAN COMMENT, PELUANG UTK DPT TUDUNG RAYA BAWAL TABUR SWAROVSKI ORIGINAL UTK FOLLOWER AKTIF❤️👁️
    .
    Koleksi #dayangcinderella
    .
    Dress
    Freesize RM75 SM|RM80 SS
    Plus Size RM80 SM|RM85 SS
    Termasuk Courier
    🎀🎀🎀🎀🎀🎀
    .
    📌MATERIAL : stretchable cotton + lace
    📌Size: FREESIZE | Plus Size
    .
    REFER MEASUREMENT CHART
    .
    Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.
    .
    📲Whatsapp 0139782967 to purchase
    .
    📦Process order within 2 working day after payment
    .
    🚫No exchange or refund
  • 18 2 23 minutes ago
  • Full moon on Lake Anna
  • Full moon on Lake Anna
  • 16 2 23 minutes ago
  • LIKE DAN COMMENT, PELUANG UTK DPT TUDUNG RAYA BAWAL TABUR SWAROVSKI ORIGINAL UTK FOLLOWER AKTIF❤️👁️
. 
Koleksi #dayangcinderella
.
Dress
Freesize RM75 SM|RM80 SS
Plus Size RM80 SM|RM85 SS
Termasuk Courier
🎀🎀🎀🎀🎀🎀
.
📌MATERIAL : stretchable cotton +  lace
📌Size: FREESIZE | Plus Size
. 
REFER MEASUREMENT CHART
. 
Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.
.
📲Whatsapp 0139782967 to purchase
.
📦Process order within 2 working day after payment
.
🚫No exchange or refund
  • LIKE DAN COMMENT, PELUANG UTK DPT TUDUNG RAYA BAWAL TABUR SWAROVSKI ORIGINAL UTK FOLLOWER AKTIF❤️👁️
    .
    Koleksi #dayangcinderella
    .
    Dress
    Freesize RM75 SM|RM80 SS
    Plus Size RM80 SM|RM85 SS
    Termasuk Courier
    🎀🎀🎀🎀🎀🎀
    .
    📌MATERIAL : stretchable cotton + lace
    📌Size: FREESIZE | Plus Size
    .
    REFER MEASUREMENT CHART
    .
    Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.
    .
    📲Whatsapp 0139782967 to purchase
    .
    📦Process order within 2 working day after payment
    .
    🚫No exchange or refund
  • 22 1 24 minutes ago
  • The wedding of Afeeqa & Fadzli
.
.
Shoot for @snappeekbyar .
.
Open slot 2019
Assalamualaikum, Hi bride and groom to be !
.
Please provide us your detail
Name:
Date:
Event:
Venue

Contact us at 0133102484
  • The wedding of Afeeqa & Fadzli
    .
    .
    Shoot for @snappeekbyar .
    .
    Open slot 2019
    Assalamualaikum, Hi bride and groom to be !
    .
    Please provide us your detail
    Name:
    Date:
    Event:
    Venue

    Contact us at 0133102484
  • 11 3 24 minutes ago