#bundle Instagram Photos & Videos

bundle - 1.1m posts

Top Posts

Advertisements

  • 🅱️undles in the 🅱️entley ❄️✨⛓ #rockvulke
  • 🅱️undles in the 🅱️entley ❄️✨⛓ #rockvulke
  • 3,254 21 25 May, 2019

Advertisements

Advertisements

  • Hai assalamulaikum akak2 adik2 semua... .
.
Ni ika nok kabo awal deh Baju2 or seluar yang ika jual semua design lain2 deh, jarang sekali ade hok sama.. .
Maksudnya kat sini kalau ika masukkan stok whiteblouse kat kedai 100helai, bermakna 100helai tu adalah design yang berlainan tau sayang22... So sek awak tak boleh Ss gambor ika pakai ni lepastu kabo nok design gini size M, Sebb satu helai satu sahaja.. .
.
So nnti ika ada nak upload stok whiteblouse, kalau ade sek awk kenang, boleh terus direct order selalu deh, Sebb semuanya terhad!!! Kebarangkalian untuk dapat stok sama lepas ika restok baru kkg pun mungkin dok dpt dh😘😘 .
.
Bukan whiteblouse je, semua lah gitu, bfshirt, vintagepants, turtleneck, tanktop, sweatshirt semua 1design, 1size, 1shj... Untuk dapatkan yang seakan macam dalam gambar ni In Sha Allah kita cuba usahakan, tapi kalau nok dapat sebijik macam dalam gmbr mmg takdaaa.. .
.
Terima kasih buat selalu yang support @impianvintage ❤️❤️❤️❤️
.
.
#whiteblouse #whiteblousemurah #whiteblouseborong #whiteblousemalaysia #bundle #bundleperempuan #selambundle #bundlekemaman
  • Hai assalamulaikum akak2 adik2 semua... .
    .
    Ni ika nok kabo awal deh Baju2 or seluar yang ika jual semua design lain2 deh, jarang sekali ade hok sama.. .
    Maksudnya kat sini kalau ika masukkan stok whiteblouse kat kedai 100helai, bermakna 100helai tu adalah design yang berlainan tau sayang22... So sek awak tak boleh Ss gambor ika pakai ni lepastu kabo nok design gini size M, Sebb satu helai satu sahaja.. .
    .
    So nnti ika ada nak upload stok whiteblouse, kalau ade sek awk kenang, boleh terus direct order selalu deh, Sebb semuanya terhad!!! Kebarangkalian untuk dapat stok sama lepas ika restok baru kkg pun mungkin dok dpt dh😘😘 .
    .
    Bukan whiteblouse je, semua lah gitu, bfshirt, vintagepants, turtleneck, tanktop, sweatshirt semua 1design, 1size, 1shj... Untuk dapatkan yang seakan macam dalam gambar ni In Sha Allah kita cuba usahakan, tapi kalau nok dapat sebijik macam dalam gmbr mmg takdaaa.. .
    .
    Terima kasih buat selalu yang support @impianvintage ❤️❤️❤️❤️
    .
    .
    #whiteblouse #whiteblousemurah #whiteblouseborong #whiteblousemalaysia #bundle #bundleperempuan #selambundle #bundlekemaman
  • 145 1 20 hours ago

Latest Instagram Posts

Advertisements

Advertisements

  • 👕
VANS OFF THE WALL TEE
SIZE L
CONDITION 9/10
PRICE RM40
💯ORIGINAL
DM US OR WHATSAPP 017-6527689 FOR MORE DETAILS #JALANANWEAR
  • 👕
    VANS OFF THE WALL TEE
    SIZE L
    CONDITION 9/10
    PRICE RM40
    💯ORIGINAL
    DM US OR WHATSAPP 017-6527689 FOR MORE DETAILS #JALANANWEAR
  • 5 1 4 hours ago
  • 👕
QUIKSILVER FULL PRINT TEE
SIZE L
CONDITION 9/10
PRICE RM35
💯ORIGINAL
DM US OR WHATSAPP 017-6527689 FOR MORE DETAILS #JALANANWEAR
  • 👕
    QUIKSILVER FULL PRINT TEE
    SIZE L
    CONDITION 9/10
    PRICE RM35
    💯ORIGINAL
    DM US OR WHATSAPP 017-6527689 FOR MORE DETAILS #JALANANWEAR
  • 7 1 4 hours ago

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • I love monday 😙🌻 #90svibes
  • I love monday 😙🌻 #90svibes
  • 6 1 5 hours ago

Advertisements