#charactersdining Instagram Photos & Videos

charactersdining - 113 posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • 2019/6/22 シェフミッキー

ランチの続き🍴
“ディズニー七夕デイズ“スペシャルドリンク ウィッシングカード付きをいただきました🍸
■ストロベリーシロップ、カルピス、パッションフルーツシロップ、ブルーシロップ、チョコレート、スライスレモン、ラスベリー、ブルーベリー
色のコントラストが綺麗だったけど、かなり甘くて、氷が溶けるのを待って飲んでしまったわ😅←甘すぎるのは苦手😫

デザートメインで食べたような感じがするけど…😅
写真を撮り忘れたけど、お好み焼等もしっかりいただきました😁
この時期、お好み焼があるのは嬉しいわ~😆💕←花がなくなったのはかなりの痛手😱
マンゴーデニッシュがおいしかったなぁ😋💕 グリーティング時間が決まっているので、食事もゆっくりできました‼️
私の場合、自分の分だけでなく、旦那の分も取りに行くから、席を立つ回数は倍だけどね~(笑)
唯一の失敗は、最初にミッキーが来た時にサイン帳を出し忘れて、サインを貰えなかったこと😭←完全に頭から抜けていた…😱
他はしっかりいただきました‼️ いつも楽しい時間とおいしい料理をありがとうございます😊

#シェフミッキー #アンバサダーホテル 
#キャラクターダイニング #ホテルランチ
#ホテルランチブッフェ #ランチブッフェ
#tdr #tokyodisneyresort 
#disneyambassadorhotel #ambassadorhotel #charactersdining 
#chefmickey #hotelbuffet 
#lunchbuffet #hotellunch 
#hotellunchbuffet #lunch
  • 2019/6/22 シェフミッキー

    ランチの続き🍴
    “ディズニー七夕デイズ“スペシャルドリンク ウィッシングカード付きをいただきました🍸
    ■ストロベリーシロップ、カルピス、パッションフルーツシロップ、ブルーシロップ、チョコレート、スライスレモン、ラスベリー、ブルーベリー
    色のコントラストが綺麗だったけど、かなり甘くて、氷が溶けるのを待って飲んでしまったわ😅←甘すぎるのは苦手😫

    デザートメインで食べたような感じがするけど…😅
    写真を撮り忘れたけど、お好み焼等もしっかりいただきました😁
    この時期、お好み焼があるのは嬉しいわ~😆💕←花がなくなったのはかなりの痛手😱
    マンゴーデニッシュがおいしかったなぁ😋💕 グリーティング時間が決まっているので、食事もゆっくりできました‼️
    私の場合、自分の分だけでなく、旦那の分も取りに行くから、席を立つ回数は倍だけどね~(笑)
    唯一の失敗は、最初にミッキーが来た時にサイン帳を出し忘れて、サインを貰えなかったこと😭←完全に頭から抜けていた…😱
    他はしっかりいただきました‼️ いつも楽しい時間とおいしい料理をありがとうございます😊

    #シェフミッキー #アンバサダーホテル
    #キャラクターダイニング #ホテルランチ
    #ホテルランチブッフェ #ランチブッフェ
    #tdr #tokyodisneyresort
    #disneyambassadorhotel #ambassadorhotel #charactersdining
    #chefmickey #hotelbuffet
    #lunchbuffet #hotellunch
    #hotellunchbuffet #lunch
  • 36 2 25 June, 2019
  • Flight of Passage took 2 hrs, but absolutely worth the wait, so he said. I watched a whole whopping 5 seconds total (out of one eye), on a 5 min ride.  Pandora is beautiful, but the reality is way too augmented for me! River of Light <World of Colors.  #amazingAR  #pandora #toochickentotry #charactersdining  #best22hourstransfer
  • Flight of Passage took 2 hrs, but absolutely worth the wait, so he said. I watched a whole whopping 5 seconds total (out of one eye), on a 5 min ride. Pandora is beautiful, but the reality is way too augmented for me! River of Light #amazingAR #pandora #toochickentotry #charactersdining #best22hourstransfer
  • 25 4 7 May, 2019
  • Day 3 of the Photo Challenge is Snuggle. I mean, you can’t get more snuggly than a cuddle from Piglet can you?
  • Day 3 of the Photo Challenge is Snuggle. I mean, you can’t get more snuggly than a cuddle from Piglet can you?
  • 92 6 4 December, 2018
  • Mungkin ada yg masi bingung apa sih Character dining...jadi intinya kita makan trus ada di characters lewat2 dan kita dikasi kesempatan berfoto-foto dengan character tersebut..biasanya tiap restaurant bisa berbeda characters..pastinya disney characters...or kdg mickey minnienya beda thema bajunya...hahahah...one dayy yahhh bisa ngebahas seharian  khusus tentang characters dining...mana yg seru,yg biasa..yg isinya princess semua..ada yg mesti booking dari 1-2 bulan sebelum (ngalahin michelin rest deh😅)...yg di orlando yg keren yg mana,LA yg oke dan biasa yg mana...😅😅😅😅😅😅 panjang ituu bahasannya hahah...tp kids love it..bolelah sekali..terutama kalo anak2 ages 4 thn keatas sampe 8-9 thn kali yah yg masi demen characters banget..i mean for me as a mom sihh masi happy dan demen aja hahah...tp kdg kalo kekecilan anak2 masi suka takut sama characters...#charactersdining#disneycharactersdining
  • Mungkin ada yg masi bingung apa sih Character dining...jadi intinya kita makan trus ada di characters lewat2 dan kita dikasi kesempatan berfoto-foto dengan character tersebut..biasanya tiap restaurant bisa berbeda characters..pastinya disney characters...or kdg mickey minnienya beda thema bajunya...hahahah...one dayy yahhh bisa ngebahas seharian khusus tentang characters dining...mana yg seru,yg biasa..yg isinya princess semua..ada yg mesti booking dari 1-2 bulan sebelum (ngalahin michelin rest deh😅)...yg di orlando yg keren yg mana,LA yg oke dan biasa yg mana...😅😅😅😅😅😅 panjang ituu bahasannya hahah...tp kids love it..bolelah sekali..terutama kalo anak2 ages 4 thn keatas sampe 8-9 thn kali yah yg masi demen characters banget..i mean for me as a mom sihh masi happy dan demen aja hahah...tp kdg kalo kekecilan anak2 masi suka takut sama characters... #charactersdining #disneycharactersdining
  • 34 0 7 August, 2018
  • just a mouse and her (his?) favourite Italian inventor ✨🐭 I love Pinocchio soooo much and think it's actually underrated as heck! It's always been so magic and captivating to me and I wish it got more love 💞
  • just a mouse and her (his?) favourite Italian inventor ✨🐭 I love Pinocchio soooo much and think it's actually underrated as heck! It's always been so magic and captivating to me and I wish it got more love 💞
  • 174 6 25 August, 2017