#codavailable Instagram Photos & Videos

codavailable - 137.4k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • 🌸Fungsi Hair Serum🌸
❌ Rambut gugur
❌ Rambut kasar
❌ Rambut nipis
❌ Rambut bercabang
❌ Kelemumur
❌ Botak
❌ Uban
❌ Kutu
.
.
🌸Kelebihan Hair Serum🌸
✔️ Melembutkan rambut
✔️ Melicinkan rambut
✔️ Mewangikan rambut
✔️ Mengurangkan rambut gugur
✔️ Melebatkan rambut
✔️ Menghitamkan uban pramatang
✔️ Menghapuskan kelemumur
✔️ Membunuh kutu
✔️ Menggalakkan pertumbuhan rambut
.
🌸Kandungan Serum🌸
👉 Castor Oil
👉 Vitamin E
👉 Olive Oil
👉 Grape Seed Oil
.
.
📲0185721985
#faithfleurbyctmary 
#blessyourhair 
#serumbestserumviral 
#serumpinky 
#readystocknow 
#codavailable 
#opendropship
  • 🌸Fungsi Hair Serum🌸
    ❌ Rambut gugur
    ❌ Rambut kasar
    ❌ Rambut nipis
    ❌ Rambut bercabang
    ❌ Kelemumur
    ❌ Botak
    ❌ Uban
    ❌ Kutu
    .
    .
    🌸Kelebihan Hair Serum🌸
    ✔️ Melembutkan rambut
    ✔️ Melicinkan rambut
    ✔️ Mewangikan rambut
    ✔️ Mengurangkan rambut gugur
    ✔️ Melebatkan rambut
    ✔️ Menghitamkan uban pramatang
    ✔️ Menghapuskan kelemumur
    ✔️ Membunuh kutu
    ✔️ Menggalakkan pertumbuhan rambut
    .
    🌸Kandungan Serum🌸
    👉 Castor Oil
    👉 Vitamin E
    👉 Olive Oil
    👉 Grape Seed Oil
    .
    .
    📲0185721985
    #faithfleurbyctmary
    #blessyourhair
    #serumbestserumviral
    #serumpinky
    #readystocknow
    #codavailable
    #opendropship
  • 0 0 29 minutes ago
  • Sejak pakai ROSE SERUM ni lepas mandi dah tak sakit hati bila tengok muka dekat cermin. 
Lepas mandi lap2 muka dengan towel bersih kemudian calit ROSE SERUM kat muka pastu sapu2 pelan sambil urut2  muka slow2 . Lepas tu boleh rasa phewww helok je haih kulit muka rasa licin ploles gitu,dah tak dak rasa berbukit-bukit atas muka ni mis J🙊

Selamat tinggal MISS  J 👋 👏

#RoseSerum
#ladybosdrb
#trustedseller
#codavailable
  • Sejak pakai ROSE SERUM ni lepas mandi dah tak sakit hati bila tengok muka dekat cermin.
    Lepas mandi lap2 muka dengan towel bersih kemudian calit ROSE SERUM kat muka pastu sapu2 pelan sambil urut2 muka slow2 . Lepas tu boleh rasa phewww helok je haih kulit muka rasa licin ploles gitu,dah tak dak rasa berbukit-bukit atas muka ni mis J🙊

    Selamat tinggal MISS J 👋 👏

    #RoseSerum
    #ladybosdrb
    #trustedseller
    #codavailable
  • 2 0 47 minutes ago
  • .
JOM tengok jenis-jenis pencuci wajah mengikut kesesuaian kulit korang kat bawah!
.
BRS – WHITENING & MOISTURISE CLEANSER ni mengandungi agen pencerahan kulit dan agen anti-penuaan untuk menjadikan kulit kekal anjal dan lembut. Ia juga melembapkan wajah selepas dicuci. Sesuai untuk kulit normal, kering dan kombinasi.
.
FACE CLEANSING MAKEUP REMOVING GEL mengandungi pH yang sesuai untuk kulit iaitu pH 5.5. Ia bantu mengekalkan kelembapan kulit disamping menjaga keanjalan kulit. Sesuai untuk kulit kering, sensitif & terlalu kering,
.
ACNE BAR SOAP diperkaya dengan Epilobium Angustifolium, Aloe Vera dan Hydrolize Collagen yang bertindak membersihkan kulit dari bakteria jerawat dan menyeimbangkan penghasilan sebum. Ia juga lembut pada kulit sensitif. Sesuai untuk kulit berminyak & berjerawat.
.
PEARL & YOGURT SOAP ni bantu untuk mengekalkan keremajaan wajah, merawat masalah jeragat, menganjal dan melembut kulit serta meneutralkan radikal bebas yang mampu merosakkan kulit. Sesuai untuk kulit kusam dan kering.
.
WHITENING BAR SOAP khas untuk mencerahkan tonakulit yang tidak sekata, tompok hitam pada wajah, parut jerawat dan jeragat pada wajah. memang sangat sesuai gunakan Whitening Bar Soap ni.
.
Brightening Series Whitening & Moisturizer Cleanser RM33.00 ( ahli RM29.70 )
Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40)
Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
Pearl & Yogurt Soap RM18.00 (ahli RM17.10)
Whitening Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
.
Buat pembelian pantas hari ini. Terbuka utk SELFPICKUP + COD + POSTAGE SELURUH MALAYSIA. Harga member dan normal price. Tekan link whatsapp utk details pembelian dan pertanyaan.
.
www.wasap.my/60173288224/synakorderst
www.wasap.my/60173288224/synakorderst
.
#skincaretips #sendayutinggi #facecleansing #dealerstklang #dealermeruklang #dealerstrantaupjg #codavailable #postageseluruhmalaysia
  • .
    JOM tengok jenis-jenis pencuci wajah mengikut kesesuaian kulit korang kat bawah!
    .
    BRS – WHITENING & MOISTURISE CLEANSER ni mengandungi agen pencerahan kulit dan agen anti-penuaan untuk menjadikan kulit kekal anjal dan lembut. Ia juga melembapkan wajah selepas dicuci. Sesuai untuk kulit normal, kering dan kombinasi.
    .
    FACE CLEANSING MAKEUP REMOVING GEL mengandungi pH yang sesuai untuk kulit iaitu pH 5.5. Ia bantu mengekalkan kelembapan kulit disamping menjaga keanjalan kulit. Sesuai untuk kulit kering, sensitif & terlalu kering,
    .
    ACNE BAR SOAP diperkaya dengan Epilobium Angustifolium, Aloe Vera dan Hydrolize Collagen yang bertindak membersihkan kulit dari bakteria jerawat dan menyeimbangkan penghasilan sebum. Ia juga lembut pada kulit sensitif. Sesuai untuk kulit berminyak & berjerawat.
    .
    PEARL & YOGURT SOAP ni bantu untuk mengekalkan keremajaan wajah, merawat masalah jeragat, menganjal dan melembut kulit serta meneutralkan radikal bebas yang mampu merosakkan kulit. Sesuai untuk kulit kusam dan kering.
    .
    WHITENING BAR SOAP khas untuk mencerahkan tonakulit yang tidak sekata, tompok hitam pada wajah, parut jerawat dan jeragat pada wajah. memang sangat sesuai gunakan Whitening Bar Soap ni.
    .
    Brightening Series Whitening & Moisturizer Cleanser RM33.00 ( ahli RM29.70 )
    Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40)
    Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
    Pearl & Yogurt Soap RM18.00 (ahli RM17.10)
    Whitening Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
    .
    Buat pembelian pantas hari ini. Terbuka utk SELFPICKUP + COD + POSTAGE SELURUH MALAYSIA. Harga member dan normal price. Tekan link whatsapp utk details pembelian dan pertanyaan.
    .
    www.wasap.my/60173288224/synakorderst
    www.wasap.my/60173288224/synakorderst
    .
    #skincaretips #sendayutinggi #facecleansing #dealerstklang #dealermeruklang #dealerstrantaupjg #codavailable #postageseluruhmalaysia
  • 0 0 1 hour ago
  • Ok bagi yang masih keliru dengan perbezaan ST Clear Tablet dan Gleam Tablet, boleh refer gambar sebelah. Tapi ada juga yang tanya, boleh ke kalau yang ada masalah kulit jerawat dan berminyak nak makan kedua-dua tablet ni? Ya boleh! Sebab Clear Tablet akan merawat masalah kulit berminyak & berjerawat. Dan Gleam Tablet pula akan merawat kulit & kompleksi wajah secara keseluruhan dari dalam.
.
Macam mana cara pengambilan? Ambil ST Clear Tablet 2 biji waktu pagi sebelum sarapan dan ambil pula Gleam Tablet 2 biji waktu malam sebelum tidur. Bagi yang masih tak tahu, Gleam Tablet ni merupakan booster kepada kandungan glutathione dalam tubuh. Glutathione ni sebenarnya membantu mencerahkan kulit, membuat kompleksi kulit nampak lebih sihat dan cantik, melindungi kulit dari radikal bebas serta melambatkan penuaan kulit. So kalau nk kulit cerah, berseri, anjal dan lembut wajib ambil Gleam Tablet setiap hari kay! .
Gleam Tablet Natural Glutathione Booster RM38.00 ( ahli RM34.20 )
ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85)
.
Buat pembelian pantas hari ini. Terbuka utk SELFPICKUP + COD + POSTAGE SELURUH MALAYSIA. Harga member dan normal price. Tekan link whatsapp utk details pembelian dan pertanyaan.
.
www.wasap.my/60173288224/synakorderst
www.wasap.my/60173288224/synakorderst
.
#sendayutinggi #gleamtablet #cleartablet #dealerstklang #dealerstkapar #dealerstmeru #dealerstrantaupjg #codavailable #postageseluruhmalaysia
  • Ok bagi yang masih keliru dengan perbezaan ST Clear Tablet dan Gleam Tablet, boleh refer gambar sebelah. Tapi ada juga yang tanya, boleh ke kalau yang ada masalah kulit jerawat dan berminyak nak makan kedua-dua tablet ni? Ya boleh! Sebab Clear Tablet akan merawat masalah kulit berminyak & berjerawat. Dan Gleam Tablet pula akan merawat kulit & kompleksi wajah secara keseluruhan dari dalam.
    .
    Macam mana cara pengambilan? Ambil ST Clear Tablet 2 biji waktu pagi sebelum sarapan dan ambil pula Gleam Tablet 2 biji waktu malam sebelum tidur. Bagi yang masih tak tahu, Gleam Tablet ni merupakan booster kepada kandungan glutathione dalam tubuh. Glutathione ni sebenarnya membantu mencerahkan kulit, membuat kompleksi kulit nampak lebih sihat dan cantik, melindungi kulit dari radikal bebas serta melambatkan penuaan kulit. So kalau nk kulit cerah, berseri, anjal dan lembut wajib ambil Gleam Tablet setiap hari kay! .
    Gleam Tablet Natural Glutathione Booster RM38.00 ( ahli RM34.20 )
    ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85)
    .
    Buat pembelian pantas hari ini. Terbuka utk SELFPICKUP + COD + POSTAGE SELURUH MALAYSIA. Harga member dan normal price. Tekan link whatsapp utk details pembelian dan pertanyaan.
    .
    www.wasap.my/60173288224/synakorderst
    www.wasap.my/60173288224/synakorderst
    .
    #sendayutinggi #gleamtablet #cleartablet #dealerstklang #dealerstkapar #dealerstmeru #dealerstrantaupjg #codavailable #postageseluruhmalaysia
  • 0 0 1 hour ago
  • Morning faith fleur lover!😘 Mulakan hari anda dengan sapuan hair serum di rambut. Serlahkan keyakinan anda dengan wangian dan haruman hair serum di mahkota anda iaitu rambut.

Woww sejak pakai hair serum ni buka tudung selepas balik dari kerja tiada lagi bau kepam/ bau peluh. Rambut kekal wangi tau. Sampai hubby anda akan cakap malam pun pakai wangi2😉😜 Wangian hair serum ni boleh mengeratkan suami isteri sebab rambut sentiasa bau soft fresh😍. So anda yang memang pakai face serum jenama apa pun, pakailah sekali dengan hair serum faith fleur terlajak viral ni barulah seimbang!😆
.
Take it! Must have! Grab it now!
📲0185721985
#blessyourhair
#serumbestserumviral
#readystocknow 
#trustedseller 
#codavailable 
#readystock
#opendropshipfaithfleur
  • Morning faith fleur lover!😘 Mulakan hari anda dengan sapuan hair serum di rambut. Serlahkan keyakinan anda dengan wangian dan haruman hair serum di mahkota anda iaitu rambut.

    Woww sejak pakai hair serum ni buka tudung selepas balik dari kerja tiada lagi bau kepam/ bau peluh. Rambut kekal wangi tau. Sampai hubby anda akan cakap malam pun pakai wangi2😉😜 Wangian hair serum ni boleh mengeratkan suami isteri sebab rambut sentiasa bau soft fresh😍. So anda yang memang pakai face serum jenama apa pun, pakailah sekali dengan hair serum faith fleur terlajak viral ni barulah seimbang!😆
    .
    Take it! Must have! Grab it now!
    📲0185721985
    #blessyourhair
    #serumbestserumviral
    #readystocknow
    #trustedseller
    #codavailable
    #readystock
    #opendropshipfaithfleur
  • 0 0 3 hours ago
  • *CLEAR out Sale* 
_Upto 20% OFF In These Amazing Products From 19th-25th July_ 
_Made of KHADI COTTON material, these Poncho Tops are trending right now. Adorn this tassel V-shaped Ponchos with your fav jeans or shorts and get the perfect look for a day-out._ 
Catalog Name: *MESMORA Khadi Cotton Ponchos Vol 1* 
Fabric: Khadi Cotton 
Sleeves: Sleeves Are Included 
Size: Up To 36 in To 44 in (Free Size) 
Dimensions: Up To 24 in (Long Circular Poncho) 
Type: Stitched 
Description: It Has 1 Piece Of Poncho 
Work: Embroidery and Tassel Work 
Dispatch: 2 - 3 Days 
Easy Returns Available In Case Of Any Issues

#shopping #shoppingdestination #newshop #trending #trinetracollection #onlineshopping #instagramshopping #womenswear #codavailable #dmfororders #qualityproducts
  • *CLEAR out Sale*
    _Upto 20% OFF In These Amazing Products From 19th-25th July_
    _Made of KHADI COTTON material, these Poncho Tops are trending right now. Adorn this tassel V-shaped Ponchos with your fav jeans or shorts and get the perfect look for a day-out._
    Catalog Name: *MESMORA Khadi Cotton Ponchos Vol 1*
    Fabric: Khadi Cotton
    Sleeves: Sleeves Are Included
    Size: Up To 36 in To 44 in (Free Size)
    Dimensions: Up To 24 in (Long Circular Poncho)
    Type: Stitched
    Description: It Has 1 Piece Of Poncho
    Work: Embroidery and Tassel Work
    Dispatch: 2 - 3 Days
    Easy Returns Available In Case Of Any Issues

    #shopping #shoppingdestination #newshop #trending #trinetracollection #onlineshopping #instagramshopping #womenswear #codavailable #dmfororders #qualityproducts
  • 1 0 10 hours ago
  • Rs 722/ ONLY
COD AVAILABLE
FREE DELIVERY
*LINK IN THE BIO*
Rayon Printed Kurti with Palazzo Set

Size : 
XL (Bust - 42.0 inches)

Fabric : Rayon

Type : Kurta Bottom Set

Style : Printed

Delivery : Within 6-8 business days

Kurta Fabric: Rayon Cotton Kurta Length: Up To 44 Type: Gold Printed Bottom Fabric: Rayon Cotton Bottom Waist Size: Up To 38 Free Size Bottom Length: 40

Follow us for exclusive women attire & stuffs in reasonable rate #codavailable #freedelivery #traditionalwear #indowesternwears #kurti #plazzopants #onlineshopping
  • Rs 722/ ONLY
    COD AVAILABLE
    FREE DELIVERY
    *LINK IN THE BIO*
    Rayon Printed Kurti with Palazzo Set

    Size :
    XL (Bust - 42.0 inches)

    Fabric : Rayon

    Type : Kurta Bottom Set

    Style : Printed

    Delivery : Within 6-8 business days

    Kurta Fabric: Rayon Cotton Kurta Length: Up To 44 Type: Gold Printed Bottom Fabric: Rayon Cotton Bottom Waist Size: Up To 38 Free Size Bottom Length: 40

    Follow us for exclusive women attire & stuffs in reasonable rate #codavailable #freedelivery #traditionalwear #indowesternwears #kurti #plazzopants #onlineshopping
  • 2 0 12 hours ago
  • Rs 722/ ONLY
COD AVAILABLE
FREE DELIVERY
*LINK IN THE BIO*
Rayon Printed Kurti with Palazzo Set

Size : 
XL (Bust - 42.0 inches)

Fabric : Rayon

Type : Kurta Bottom Set

Style : Printed

Delivery : Within 6-8 business days

Kurta Fabric: Rayon Cotton Kurta Length: Up To 44 Type: Gold Printed Bottom Fabric: Rayon Cotton Bottom Waist Size: Up To 38 Free Size Bottom Length: 40

Follow us for exclusive women attire & stuffs in reasonable rate #codavailable #freedelivery #traditionalwear #indowesternwears #kurti #plazzopants #onlineshopping
  • Rs 722/ ONLY
    COD AVAILABLE
    FREE DELIVERY
    *LINK IN THE BIO*
    Rayon Printed Kurti with Palazzo Set

    Size :
    XL (Bust - 42.0 inches)

    Fabric : Rayon

    Type : Kurta Bottom Set

    Style : Printed

    Delivery : Within 6-8 business days

    Kurta Fabric: Rayon Cotton Kurta Length: Up To 44 Type: Gold Printed Bottom Fabric: Rayon Cotton Bottom Waist Size: Up To 38 Free Size Bottom Length: 40

    Follow us for exclusive women attire & stuffs in reasonable rate #codavailable #freedelivery #traditionalwear #indowesternwears #kurti #plazzopants #onlineshopping
  • 1 0 12 hours ago
  • Rs 722/ ONLY
COD AVAILABLE
FREE DELIVERY
*LINK IN THE BIO*
Rayon Printed Kurti with Palazzo Set

Size : 
XL (Bust - 42.0 inches)

Fabric : Rayon

Type : Kurta Bottom Set

Style : Printed

Delivery : Within 6-8 business days

Kurta Fabric: Rayon Cotton Kurta Length: Up To 44 Type: Gold Printed Bottom Fabric: Rayon Cotton Bottom Waist Size: Up To 38 Free Size Bottom Length: 40

Follow us for exclusive women attire & stuffs in reasonable rate #codavailable #freedelivery #traditionalwear #indowesternwears #kurti #plazzopants #onlineshopping
  • Rs 722/ ONLY
    COD AVAILABLE
    FREE DELIVERY
    *LINK IN THE BIO*
    Rayon Printed Kurti with Palazzo Set

    Size :
    XL (Bust - 42.0 inches)

    Fabric : Rayon

    Type : Kurta Bottom Set

    Style : Printed

    Delivery : Within 6-8 business days

    Kurta Fabric: Rayon Cotton Kurta Length: Up To 44 Type: Gold Printed Bottom Fabric: Rayon Cotton Bottom Waist Size: Up To 38 Free Size Bottom Length: 40

    Follow us for exclusive women attire & stuffs in reasonable rate #codavailable #freedelivery #traditionalwear #indowesternwears #kurti #plazzopants #onlineshopping
  • 1 0 12 hours ago
  • Rs 722/ ONLY
COD AVAILABLE
FREE DELIVERY
*LINK IN THE BIO*
Rayon Printed Kurti with Palazzo Set

Size : 
XL (Bust - 42.0 inches)

Fabric : Rayon

Type : Kurta Bottom Set

Style : Printed

Delivery : Within 6-8 business days

Kurta Fabric: Rayon Cotton Kurta Length: Up To 44 Type: Gold Printed Bottom Fabric: Rayon Cotton Bottom Waist Size: Up To 38 Free Size Bottom Length: 40

Follow us for exclusive women attire & stuffs in reasonable rate #codavailable #freedelivery #traditionalwear #indowesternwears #kurti #plazzopants #onlineshopping
  • Rs 722/ ONLY
    COD AVAILABLE
    FREE DELIVERY
    *LINK IN THE BIO*
    Rayon Printed Kurti with Palazzo Set

    Size :
    XL (Bust - 42.0 inches)

    Fabric : Rayon

    Type : Kurta Bottom Set

    Style : Printed

    Delivery : Within 6-8 business days

    Kurta Fabric: Rayon Cotton Kurta Length: Up To 44 Type: Gold Printed Bottom Fabric: Rayon Cotton Bottom Waist Size: Up To 38 Free Size Bottom Length: 40

    Follow us for exclusive women attire & stuffs in reasonable rate #codavailable #freedelivery #traditionalwear #indowesternwears #kurti #plazzopants #onlineshopping
  • 1 0 12 hours ago
  • Rs 722/ ONLY
COD AVAILABLE
FREE DELIVERY
*LINK IN THE BIO*
Rayon Printed Kurti with Palazzo Set

Size : 
XL (Bust - 42.0 inches)

Fabric : Rayon

Type : Kurta Bottom Set

Style : Printed

Delivery : Within 6-8 business days

Kurta Fabric: Rayon Cotton Kurta Length: Up To 44 Type: Gold Printed Bottom Fabric: Rayon Cotton Bottom Waist Size: Up To 38 Free Size Bottom Length: 40

Follow us for exclusive women attire & stuffs in reasonable rate #codavailable #freedelivery #traditionalwear #indowesternwears #kurti #plazzopants #onlineshopping
  • Rs 722/ ONLY
    COD AVAILABLE
    FREE DELIVERY
    *LINK IN THE BIO*
    Rayon Printed Kurti with Palazzo Set

    Size :
    XL (Bust - 42.0 inches)

    Fabric : Rayon

    Type : Kurta Bottom Set

    Style : Printed

    Delivery : Within 6-8 business days

    Kurta Fabric: Rayon Cotton Kurta Length: Up To 44 Type: Gold Printed Bottom Fabric: Rayon Cotton Bottom Waist Size: Up To 38 Free Size Bottom Length: 40

    Follow us for exclusive women attire & stuffs in reasonable rate #codavailable #freedelivery #traditionalwear #indowesternwears #kurti #plazzopants #onlineshopping
  • 1 0 12 hours ago
  • Rs 722/ ONLY
COD AVAILABLE
FREE DELIVERY
*LINK IN THE BIO*
Rayon Printed Kurti with Palazzo Set

Size : 
XL (Bust - 42.0 inches)

Fabric : Rayon

Type : Kurta Bottom Set

Style : Printed

Delivery : Within 6-8 business days

Kurta Fabric: Rayon Cotton Kurta Length: Up To 44 Type: Gold Printed Bottom Fabric: Rayon Cotton Bottom Waist Size: Up To 38 Free Size Bottom Length: 40

Follow us for exclusive women attire & stuffs in reasonable rate #codavailable #freedelivery #traditionalwear #indowesternwears #kurti #plazzopants #onlineshopping
  • Rs 722/ ONLY
    COD AVAILABLE
    FREE DELIVERY
    *LINK IN THE BIO*
    Rayon Printed Kurti with Palazzo Set

    Size :
    XL (Bust - 42.0 inches)

    Fabric : Rayon

    Type : Kurta Bottom Set

    Style : Printed

    Delivery : Within 6-8 business days

    Kurta Fabric: Rayon Cotton Kurta Length: Up To 44 Type: Gold Printed Bottom Fabric: Rayon Cotton Bottom Waist Size: Up To 38 Free Size Bottom Length: 40

    Follow us for exclusive women attire & stuffs in reasonable rate #codavailable #freedelivery #traditionalwear #indowesternwears #kurti #plazzopants #onlineshopping
  • 1 0 12 hours ago
  • Rs 722/ Only
COD AVAILABLE
FREE DELIVERY
*LINK IN THE BIO*
Rayon Printed Kurti with Palazzo Set

Size : 
XL (Bust - 42.0 inches)

Fabric : Rayon

Type : Kurta Bottom Set

Style : Printed

Delivery : Within 6-8 business days

Kurta Fabric: Rayon Cotton Kurta Length: Up To 44 Type: Gold Printed Bottom Fabric: Rayon Cotton Bottom Waist Size: Up To 38 Free Size Bottom Length: 40
Follow us for exclusive women attire & stuffs in reasonable rate #codavailable #freedelivery #traditionalwear #indowesternwears #kurti #plazzopants
  • Rs 722/ Only
    COD AVAILABLE
    FREE DELIVERY
    *LINK IN THE BIO*
    Rayon Printed Kurti with Palazzo Set

    Size :
    XL (Bust - 42.0 inches)

    Fabric : Rayon

    Type : Kurta Bottom Set

    Style : Printed

    Delivery : Within 6-8 business days

    Kurta Fabric: Rayon Cotton Kurta Length: Up To 44 Type: Gold Printed Bottom Fabric: Rayon Cotton Bottom Waist Size: Up To 38 Free Size Bottom Length: 40
    Follow us for exclusive women attire & stuffs in reasonable rate #codavailable #freedelivery #traditionalwear #indowesternwears #kurti #plazzopants
  • 1 0 12 hours ago
  • Our skin is alive! Did you know that our skin creates new skin cells every 28 days?
.
Bayangkan seumur hidup tak pernah scrub, tebal mana la sel kulit mati tu? .
.
Kalau nak tau, sel kulit mati boleh menjadi punca NAIK JERAWAT! .
.
How that could happened? Sebab sel kulit mati dah penuhkan liang pori & akhirnya tersumbat. Dan daripada situ, berlakulah 'infection' iaitu JERAWAT.
.
Korang yg ada jerawat & parut ² jerawat, perasan tak parut tu makin gelap? Sebab sel kulit mati bertindan² atas permukaan kulit. .
.
Apa kata you alls cuba dulu  bird's nest facial scrub ni 😍. Gentle je, beads tak kasar, diperbuat daripada buluh . Preservative natural daripada buah kelapa 😍. It's 2019 ladies! Go natural all the way 🤗. .
.
Nak cuba sendiri betapa bestnya scrub Eve Essential, whatsapp Eila 017 2903220
.
#naturalpreservative 
#scrub 
#eveessential
#eveessentialdamansara
#codavailable
  • Our skin is alive! Did you know that our skin creates new skin cells every 28 days?
    .
    Bayangkan seumur hidup tak pernah scrub, tebal mana la sel kulit mati tu? .
    .
    Kalau nak tau, sel kulit mati boleh menjadi punca NAIK JERAWAT! .
    .
    How that could happened? Sebab sel kulit mati dah penuhkan liang pori & akhirnya tersumbat. Dan daripada situ, berlakulah 'infection' iaitu JERAWAT.
    .
    Korang yg ada jerawat & parut ² jerawat, perasan tak parut tu makin gelap? Sebab sel kulit mati bertindan² atas permukaan kulit. .
    .
    Apa kata you alls cuba dulu bird's nest facial scrub ni 😍. Gentle je, beads tak kasar, diperbuat daripada buluh . Preservative natural daripada buah kelapa 😍. It's 2019 ladies! Go natural all the way 🤗. .
    .
    Nak cuba sendiri betapa bestnya scrub Eve Essential, whatsapp Eila 017 2903220
    .
    #naturalpreservative
    #scrub
    #eveessential
    #eveessentialdamansara
    #codavailable
  • 3 0 12 hours ago
  • Men's Partywear Solid Cotton Casual Shirts

Fabric: 100% Cotton

Sleeves: Full Sleeves Are Included

Size: S- 38 in, M- 40 in, L- 42 in, XL- 44 in

Length: Up To 26 in

Type: Stitched

Description: It Has 1 Piece Of Men's Shirt

Pattern: Solid

Dispatch: 2 - 3 Days

Designs: 4

Easy Returns Available In Case Of Any Issue

Cod Available ✔️ Price:- 599 Free Shipping Only

#mensfashion #stylishshirt #stylish #shirt 
#cod #codavailable #india 
@your_dream_outland
  • Men's Partywear Solid Cotton Casual Shirts

    Fabric: 100% Cotton

    Sleeves: Full Sleeves Are Included

    Size: S- 38 in, M- 40 in, L- 42 in, XL- 44 in

    Length: Up To 26 in

    Type: Stitched

    Description: It Has 1 Piece Of Men's Shirt

    Pattern: Solid

    Dispatch: 2 - 3 Days

    Designs: 4

    Easy Returns Available In Case Of Any Issue

    Cod Available ✔️ Price:- 599 Free Shipping Only

    #mensfashion #stylishshirt #stylish #shirt
    #cod #codavailable #india
    @your_dream_outland
  • 5 0 14 hours ago
  • Get this perfect tee for your personality today @ Rs 539. 🏪 | SHOP AT THE LINK IN BIO. 🤗 | DM FOR ENQUIRIES.
  • Get this perfect tee for your personality today @ Rs 539. 🏪 | SHOP AT THE LINK IN BIO. 🤗 | DM FOR ENQUIRIES.
  • 6 1 15 hours ago
  • Tell everyone that you can handle it with these cool tees, @ Rs 369.
🏪 | SHOP AT LINK IN BIO.
🤗 | DM FOR ENQUIRIES.
  • Tell everyone that you can handle it with these cool tees, @ Rs 369.
    🏪 | SHOP AT LINK IN BIO.
    🤗 | DM FOR ENQUIRIES.
  • 7 2 15 hours ago
  • Get your hands on these printed tess now @ Rs 379 (Only for this week) 🏪 |SHOP AT THE LINK IN BIO.
🤗 | DM FOR ENQUIRIES.
  • Get your hands on these printed tess now @ Rs 379 (Only for this week) 🏪 |SHOP AT THE LINK IN BIO.
    🤗 | DM FOR ENQUIRIES.
  • 8 1 15 hours ago
  • Checkout this hot & latest Kurtis & Kurtas
Attractive Cotton & Rayon Women's Kurta Sets
Fabric: Kurti - Cotton, Palazzo - Cotton, Dupatta - Cotton

Sleeves: Sleeves Are Included

Size: Kurti - S - 36 in, M - 38 in, L - 40 in, XL - 42 in, XXL - 44 in, Palazzo - S - 28 in, M - 30 in, L - 32 in, XL - 34 in, XXL - 36 in, Dupatta - 2.15 Mtr

Length: Kurti - Up To 48 in, Palazzo - Up To 40 in 
Type: Stitched

Description: It Has 1 Piece Of Women's Kurti, 1 Piece Of Palazzo & 1 Piece Of Dupatta

Work: Kurti - Printed, Palazzo - Printed, Dupatta - Printed
Sizes Available - S, M, L, XL, XXL
#shopping #womenshopping #onlinestore #indianseller #easyreturn #codavailable
  • Checkout this hot & latest Kurtis & Kurtas
    Attractive Cotton & Rayon Women's Kurta Sets
    Fabric: Kurti - Cotton, Palazzo - Cotton, Dupatta - Cotton

    Sleeves: Sleeves Are Included

    Size: Kurti - S - 36 in, M - 38 in, L - 40 in, XL - 42 in, XXL - 44 in, Palazzo - S - 28 in, M - 30 in, L - 32 in, XL - 34 in, XXL - 36 in, Dupatta - 2.15 Mtr

    Length: Kurti - Up To 48 in, Palazzo - Up To 40 in
    Type: Stitched

    Description: It Has 1 Piece Of Women's Kurti, 1 Piece Of Palazzo & 1 Piece Of Dupatta

    Work: Kurti - Printed, Palazzo - Printed, Dupatta - Printed
    Sizes Available - S, M, L, XL, XXL
    #shopping #womenshopping #onlinestore #indianseller #easyreturn #codavailable
  • 0 0 16 hours ago