#darkchocolate Instagram Photos & Videos

darkchocolate - 2m posts

Top Posts

  • Сплошной шоколад...🥰👌
А под капотом начинка "Орео"...🙂
  • Сплошной шоколад...🥰👌
    А под капотом начинка "Орео"...🙂
  • 1,793 26 15 April, 2019
  • Hello and Happy Thursday!! 🤓 I have a graded patient encounter today (so I go in a do a history + physical while someone watches my every move 🙃). it’s a big deal, but we’re just gonna roll with the punches and focus on staying chill. 😅 nothing good comes from being nervous, right? 😂 sure. started off today with a leg workout & a bowl of chocolate, so things are looking good! 😎 p.s. stay tuned for something fun tomorrow! 😉 ———————————————————————— Chocolate Cream of Wheat cooked in almond milk with @livwell_nutrition raw cacao plant protein, topped with banana, @awakechocolate dark chocolate, @myfavoriteindulgence chocolate mocha granola, & maple vanilla macadamia nut butter from @kiwiimporter 👏🏼
  • Hello and Happy Thursday!! 🤓 I have a graded patient encounter today (so I go in a do a history + physical while someone watches my every move 🙃). it’s a big deal, but we’re just gonna roll with the punches and focus on staying chill. 😅 nothing good comes from being nervous, right? 😂 sure. started off today with a leg workout & a bowl of chocolate, so things are looking good! 😎 p.s. stay tuned for something fun tomorrow! 😉 ———————————————————————— Chocolate Cream of Wheat cooked in almond milk with @livwell_nutrition raw cacao plant protein, topped with banana, @awakechocolate dark chocolate, @myfavoriteindulgence chocolate mocha granola, & maple vanilla macadamia nut butter from @kiwiimporter 👏🏼
  • 1,269 43 18 April, 2019
  • SALTED CARAMEL PB PROTEIN BARS 🥜🍫🤤 these little snackin’ bars are the perfect little nosh when you want something sweet but satisfying and giving you that girl for da 🍑.
.
.
Salted Caramel PB Protein Bars 
1 cup @bobsredmill gf oats 
2/3 cup peanut butter 
2 scoop @ancientnutrition salted caramel bone broth protein 
3 tbs chia seeds
2-3 tbs almond milk (optional!) .

Chocolate topping
2/3 cup cocoa powder 
1/3 cup coconut oil 
1-2 tbs maple syrup .
Directions
Mix together peanut butter, oats, protein, chia seeds. Should be thick but spreadable. Add the almond milk, if it’s too dry. Press into lined 8x4 tin. 
Melt coconut oil, stir in cocoa powder and option to add maple syrup for sweetness. Should be the consistency of melted chocolate. Pour over peanut butter mix. Refrigerate. Sprinkle with @maldonsalt
  • SALTED CARAMEL PB PROTEIN BARS 🥜🍫🤤 these little snackin’ bars are the perfect little nosh when you want something sweet but satisfying and giving you that girl for da 🍑.
    .
    .
    Salted Caramel PB Protein Bars
    1 cup @bobsredmill gf oats
    2/3 cup peanut butter
    2 scoop @ancientnutrition salted caramel bone broth protein
    3 tbs chia seeds
    2-3 tbs almond milk (optional!) .

    Chocolate topping
    2/3 cup cocoa powder
    1/3 cup coconut oil
    1-2 tbs maple syrup .
    Directions
    Mix together peanut butter, oats, protein, chia seeds. Should be thick but spreadable. Add the almond milk, if it’s too dry. Press into lined 8x4 tin.
    Melt coconut oil, stir in cocoa powder and option to add maple syrup for sweetness. Should be the consistency of melted chocolate. Pour over peanut butter mix. Refrigerate. Sprinkle with @maldonsalt
  • 806 62 20 hours ago
  • Happy Easter!! 🐣 In the appropriate Easter fashion I baked what can only be described as the ultimate childhood Easter treat. I remember having Rice Krispie chocolate clusters every year, usually topped with the chocolate eggs that come with a hard outer shell ⭐
.
.
This year, I added somewhat of a healthier twist to my Rice Krispie treats, drizzling with dark chocolate and sprinklibg with fresh blueberries and dried cranberries. Oh my goodness they were good. So good in fact that they didn't even last 24 hours after I invited my friends over last night... 😂🌱
.
.
What is your Easter treat this year? ✨
  • Happy Easter!! 🐣 In the appropriate Easter fashion I baked what can only be described as the ultimate childhood Easter treat. I remember having Rice Krispie chocolate clusters every year, usually topped with the chocolate eggs that come with a hard outer shell ⭐
    .
    .
    This year, I added somewhat of a healthier twist to my Rice Krispie treats, drizzling with dark chocolate and sprinklibg with fresh blueberries and dried cranberries. Oh my goodness they were good. So good in fact that they didn't even last 24 hours after I invited my friends over last night... 😂🌱
    .
    .
    What is your Easter treat this year? ✨
  • 125 23 10 hours ago

Latest Instagram Posts

  • มีโปรเก่งจ้าาา 😆😆
🍞 ฝอยทองเนยนุ่มไข่เค็มลาวา เยิ้มๆฉ่ำๆ 💰 กล่องละ 135.- 🎉โปรโมชั่นสั่งรสนี้ 2 กล่องขึ้นไปเหลือ
กล่องละ 125.- จ้า (ให้ถึงสิ้นเดือนเลย ) .
💛🧡 หวาน เค็ม มัน กลมกล่อมมมม
รสนี้เข้าเวฟแล้วไข่เค็มจะลาวา ไหลเยิ้มม อร่อยมว๊ากกค่ะ
.
🚗🚗 พื้นที่นัดรับฟรี 🚗🚗
- เดอะมอลล์งามวงศ์วาน
- ม.ธุรกิจ
- ม.เกษตร
- ประชาชื่น - ดอนเมือง - ม.ศรีปทุม
- สรงประภา
- รัชดา
- แคราย
- รัตนาธิเบศร์
- เวสเกต
- บางใหญ่
- แจ้งวัฒนะ
- หลักสี่
- วัดพระศรี วงเวียนบางเขน
- เมืองทอง
- เตาปูน - บางซื่อ - บางซ่อน
- ประดิพัทธ์
- วงศ์สว่าง
- ลาดพร้าว
- โชคชัย 4
- รามอินทรา
- วัชรพล
- รามคำแหง
-อโศก
- สยาม - ทองหล่อ
- เส้นทาง BTS , MRT - สถานีรถไฟบางเขน
- จรัญ
-สามเสน
- ปิ่นเกล้า
📍ย่านสำเพ็ง , เยาวราช , ท่าดินแดง รอบดึก
⚠️ อื่นๆ ลองถามมาจ้า🙏 .
.
#ปังเนยโส๊ดโสด #butter #butterbread #ขนมปังเนยโสด #ขนมปัง #ขนมปังเนยสด #ขนมปังนมโสด #ขนมปังเนยหนึบ #dessert #hokkaido #nutella #chocolate  #ปังเนยสด #ปังเนยโสด #ปังเนยหนึบฮอกไกโด #ปังเนยหนึบ #bakery #อร่อยไปแดก #wongnai #สุดติ่งกระดิ่งแมว #afteryou #starbucks #darkchocolate #ฝอยทอง #ฝอยทองลาวา #ลาวาไข่เค็ม #ขนมไทย #thaidessert #เบเกอรี่
  • มีโปรเก่งจ้าาา 😆😆
    🍞 ฝอยทองเนยนุ่มไข่เค็มลาวา เยิ้มๆฉ่ำๆ 💰 กล่องละ 135.- 🎉โปรโมชั่นสั่งรสนี้ 2 กล่องขึ้นไปเหลือ
    กล่องละ 125.- จ้า (ให้ถึงสิ้นเดือนเลย ) .
    💛🧡 หวาน เค็ม มัน กลมกล่อมมมม
    รสนี้เข้าเวฟแล้วไข่เค็มจะลาวา ไหลเยิ้มม อร่อยมว๊ากกค่ะ
    .
    🚗🚗 พื้นที่นัดรับฟรี 🚗🚗
    - เดอะมอลล์งามวงศ์วาน
    - ม.ธุรกิจ
    - ม.เกษตร
    - ประชาชื่น - ดอนเมือง - ม.ศรีปทุม
    - สรงประภา
    - รัชดา
    - แคราย
    - รัตนาธิเบศร์
    - เวสเกต
    - บางใหญ่
    - แจ้งวัฒนะ
    - หลักสี่
    - วัดพระศรี วงเวียนบางเขน
    - เมืองทอง
    - เตาปูน - บางซื่อ - บางซ่อน
    - ประดิพัทธ์
    - วงศ์สว่าง
    - ลาดพร้าว
    - โชคชัย 4
    - รามอินทรา
    - วัชรพล
    - รามคำแหง
    -อโศก
    - สยาม - ทองหล่อ
    - เส้นทาง BTS , MRT - สถานีรถไฟบางเขน
    - จรัญ
    -สามเสน
    - ปิ่นเกล้า
    📍ย่านสำเพ็ง , เยาวราช , ท่าดินแดง รอบดึก
    ⚠️ อื่นๆ ลองถามมาจ้า🙏 .
    .
    #ป ังเนยโส๊ดโสด #butter #butterbread #ขนมป ังเนยโสด #ขนมป ัง #ขนมป ังเนยสด #ขนมป ังนมโสด #ขนมป ังเนยหนึบ #dessert #hokkaido #nutella #chocolate #ป ังเนยสด #ป ังเนยโสด #ป ังเนยหนึบฮอกไกโด #ป ังเนยหนึบ #bakery #อร ่อยไปแดก #wongnai #ส ุดติ่งกระดิ่งแมว #afteryou #starbucks #darkchocolate #ฝอยทอง #ฝอยทองลาวา #ลาวาไข ่เค็ม #ขนมไทย #thaidessert #เบเกอร ี่
  • 3 0 10 minutes ago
  • In goes the sugar... ✨✨✨. I prefer to add all of the ingredients to the grinder at the beginning (for a plain chocolate). Some makers prefer to add the sugar later. There is some science behind it but ultimately it’s about the maker’s preference. I like all of the ingredients to interact with each other for as long as possible for a super smooth and creamy texture 😍🍫🇧🇷💕 #BeanToBar #CacaoLove #TextureSnob 😅
  • In goes the sugar... ✨✨✨. I prefer to add all of the ingredients to the grinder at the beginning (for a plain chocolate). Some makers prefer to add the sugar later. There is some science behind it but ultimately it’s about the maker’s preference. I like all of the ingredients to interact with each other for as long as possible for a super smooth and creamy texture 😍🍫🇧🇷💕 #BeanToBar #CacaoLove #TextureSnob 😅
  • 7 2 18 minutes ago
  • Yarın Paskalya...
Ben çocukluğumdan beri bayılırım Paskalya çöreğine...
Babam da çok severdi...
.
Farklı kültürlerden ne güzel gelenekler, yiyecekler birbirinin içine geçmiş. 
Bundan büyük zenginlik olur mu?
Aşure zamanı aşure yapabilmek, paskalya zamanı Paskalya çöreği yapabilmek ve karşılıklı yiyebilmek; 
Dostlukla, sevgiyle...
.
#happyeaster 🐣
  • Yarın Paskalya...
    Ben çocukluğumdan beri bayılırım Paskalya çöreğine...
    Babam da çok severdi...
    .
    Farklı kültürlerden ne güzel gelenekler, yiyecekler birbirinin içine geçmiş.
    Bundan büyük zenginlik olur mu?
    Aşure zamanı aşure yapabilmek, paskalya zamanı Paskalya çöreği yapabilmek ve karşılıklı yiyebilmek;
    Dostlukla, sevgiyle...
    .
    #happyeaster 🐣
  • 40 2 20 minutes ago
  • .
แบรนด์โปรดใครมั่งงงง?🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
คลัสเตอร์ตัวล่าสุดของนางออกแล้วจู้ว!!
Pina Colada 🍌🍍🥥 @pekopeko__
ที่รสมความอร่อยจากผลไม้หน้าร้อนไทยแลนด์ผสมไปกับดาร์คช้อคอัลมอนด์สไตล์เปโกะ ได้รสชาติ สับประรด x กล้วยหนึบ x มะพร้าวคั่ว ไปอี้กกกก ปุกนึงประมาณ250แคล เท่านั้น!! ไปตามได้เลยจ้า
.
.
.
#สรน์สายแดก #eatwithsrnsornn
.
.
 #healthyfood #healthyeating #อาหารคลีน #อาหารเพื่อสุขภาพ #ขนมคลีน #chocolate #darkchocolate
  • .
    แบรนด์โปรดใครมั่งงงง?🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
    คลัสเตอร์ตัวล่าสุดของนางออกแล้วจู้ว!!
    Pina Colada 🍌🍍🥥 @pekopeko__
    ที่รสมความอร่อยจากผลไม้หน้าร้อนไทยแลนด์ผสมไปกับดาร์คช้อคอัลมอนด์สไตล์เปโกะ ได้รสชาติ สับประรด x กล้วยหนึบ x มะพร้าวคั่ว ไปอี้กกกก ปุกนึงประมาณ250แคล เท่านั้น!! ไปตามได้เลยจ้า
    .
    .
    .
    #สรน ์สายแดก #eatwithsrnsornn
    .
    .
    #healthyfood #healthyeating #อาหารคล ีน #อาหารเพ ื่อสุขภาพ #ขนมคล ีน #chocolate #darkchocolate
  • 34 1 21 minutes ago
  • 🍫𝒽𝑒𝒶𝓁𝓉𝒽𝓎 𝒸𝒽𝑜𝒸𝑜𝓁𝒶𝓉𝑒🍫
⠀ 
Привет, друзья!)
⠀ 
Давно не выкладывала в ленту #foodphoto ⠀ 
Любимый приехал, поэтому времени свободного меньше. ⠀ 
Пришла идея приготовить настоящий, без всяких добавок горький шоколад.
Купила в отделе здорового питания какао-масло нерафинированное и какао-тёртое (листайте в карусели).
Приготовление проще простого.
⠀ 
Ингредиенты:
▪️какое-тёртое (100 г)
▪️какао-масло (50 г)
▪️сахазам (по вкусу)
▪️ванильный экстракт
▪️силиконовая форма
▪️орехи, сухофрукты, цукаты (я использовала орехи макадамия, миндаль и клубнику сушёную)
-на водяной бане растопить какао-масло. Далее добавить какао-тёртое и растопить до полного растворения. Добавить сахзам по вкусу
-дать смеси немного остыть. Силиконовую форму поместить на плоскую поверхность и залить шоколадом. Сверху посыпать любыми орешками и сухофруктами/фруктами и отправить в морозилку на 15-20 минут. Затем извлечь плитку шоколада и отправить в холодильник.
-шоколад тает в руках. Поэтому нужно достать быстро.
⠀ 
Вкус божественный. Настоящий, ароматный, горький шоколад.
А ещё, я впервые вчера попробовала орех макадамия. Скажу честно-это будто полноценный десерт.🥰Сладкий, необычайно вкусный. И почему я раньше их не покупала🤷🏽‍♀️
⠀ 
Ну и вопросик💫
Какой шоколад вы предпочитаете: горький или молочный?)
⠀
#горькийшоколад#ппшоколад#foodporn#foodphoto#healthyfood#healthychocolate#chocolate#darkchocolate#fitness#fitnessdesert#ппрецепты#пп#зож#кулинарныйблог#фудфото#foodblogger#foodphoto
  • 🍫𝒽𝑒𝒶𝓁𝓉𝒽𝓎 𝒸𝒽𝑜𝒸𝑜𝓁𝒶𝓉𝑒🍫

    Привет, друзья!)

    Давно не выкладывала в ленту #foodphoto
    Любимый приехал, поэтому времени свободного меньше. ⠀
    Пришла идея приготовить настоящий, без всяких добавок горький шоколад.
    Купила в отделе здорового питания какао-масло нерафинированное и какао-тёртое (листайте в карусели).
    Приготовление проще простого.

    Ингредиенты:
    ▪️какое-тёртое (100 г)
    ▪️какао-масло (50 г)
    ▪️сахазам (по вкусу)
    ▪️ванильный экстракт
    ▪️силиконовая форма
    ▪️орехи, сухофрукты, цукаты (я использовала орехи макадамия, миндаль и клубнику сушёную)
    -на водяной бане растопить какао-масло. Далее добавить какао-тёртое и растопить до полного растворения. Добавить сахзам по вкусу
    -дать смеси немного остыть. Силиконовую форму поместить на плоскую поверхность и залить шоколадом. Сверху посыпать любыми орешками и сухофруктами/фруктами и отправить в морозилку на 15-20 минут. Затем извлечь плитку шоколада и отправить в холодильник.
    -шоколад тает в руках. Поэтому нужно достать быстро.

    Вкус божественный. Настоящий, ароматный, горький шоколад.
    А ещё, я впервые вчера попробовала орех макадамия. Скажу честно-это будто полноценный десерт.🥰Сладкий, необычайно вкусный. И почему я раньше их не покупала🤷🏽‍♀️

    Ну и вопросик💫
    Какой шоколад вы предпочитаете: горький или молочный?)

    #горькийшоколад #ппшоколад #foodporn #foodphoto #healthyfood #healthychocolate #chocolate #darkchocolate #fitness #fitnessdesert #ппрецепты #пп #зож #кулинарныйблог #фудфото #foodblogger #foodphoto
  • 21 4 26 minutes ago
  • So I went to #TraderJoes to pick up one thing and stumbled across these beauties!
.
.
.
These #DarkChocolate #SunflowerSeed Butter Cups are a perfect substitute for peanut butter cups for those of us with allergies. (Mine having just developed within the last 6 years! ) I've had others, but these right here are my new faves.
.
.
.
I don't know how TJ's was able to pack in such great taste with exceptional quality and keep the price point under a buck, but they did it! Like I said, I've had more expensive sunflower seed butter cups that don't taste as good as this! Great job TJ's! 👏🏽👏🏽
  • So I went to #TraderJoes to pick up one thing and stumbled across these beauties!
    .
    .
    .
    These #DarkChocolate #SunflowerSeed Butter Cups are a perfect substitute for peanut butter cups for those of us with allergies. (Mine having just developed within the last 6 years! ) I've had others, but these right here are my new faves.
    .
    .
    .
    I don't know how TJ's was able to pack in such great taste with exceptional quality and keep the price point under a buck, but they did it! Like I said, I've had more expensive sunflower seed butter cups that don't taste as good as this! Great job TJ's! 👏🏽👏🏽
  • 3 0 38 minutes ago
  • Liat dia (yang seperti ulat hijau dengan mata putihnya), kebayang lagi bagaimana aku memperjuangkannya di tahun lalu ❤
••••
Kamu minoritas yang sengaja aku coba publikasikan kebanyak orang. Rasa yang sangat khas, ga semua orang bisa menerima. "Matcha cookies" atau "green tea cookies" bisa bikin ati terkikis 😜😂
••••
Research kecil yang ga sengaja terlaksana gitu aja (selama hampir setahun kebelakang), akhirnya @anggiatigita bisa membagi seperti ini: yang benar2 suka green tea, pasti bilang "rasa matcha nya hilang. Green tea ga semanis ini" dan satu kelompok lagi yang ikut2an suka si hijau pasti bilang "enak kok"
••••
Dan untuk di periode kali ini, akhirnya menjunjung tinggi yang suka green tea. Mereka emang minoritas, tapiii demi rasa yang khas, kami ga mau kehilangan 'green tea' begitu saja. Jadiiii, bersiap dengan rasa agak pahit dari si ijo yaa 😁
••••
📱087780490808
(Ngetik manual, sampe hafaaal nomornya! Hahaahaha ✌)
  • Liat dia (yang seperti ulat hijau dengan mata putihnya), kebayang lagi bagaimana aku memperjuangkannya di tahun lalu ❤
    ••••
    Kamu minoritas yang sengaja aku coba publikasikan kebanyak orang. Rasa yang sangat khas, ga semua orang bisa menerima. "Matcha cookies" atau "green tea cookies" bisa bikin ati terkikis 😜😂
    ••••
    Research kecil yang ga sengaja terlaksana gitu aja (selama hampir setahun kebelakang), akhirnya @anggiatigita bisa membagi seperti ini: yang benar2 suka green tea, pasti bilang "rasa matcha nya hilang. Green tea ga semanis ini" dan satu kelompok lagi yang ikut2an suka si hijau pasti bilang "enak kok"
    ••••
    Dan untuk di periode kali ini, akhirnya menjunjung tinggi yang suka green tea. Mereka emang minoritas, tapiii demi rasa yang khas, kami ga mau kehilangan 'green tea' begitu saja. Jadiiii, bersiap dengan rasa agak pahit dari si ijo yaa 😁
    ••••
    📱087780490808
    (Ngetik manual, sampe hafaaal nomornya! Hahaahaha ✌)
  • 18 1 47 minutes ago
  • 🍫 Dark chocolate (💰2€ each)
📍 Le chocolat Alain Ducasse, Paris @lechocolatalainducasse
#happytummybkkxparis✈️
•
ร้านชอกโกแลตโดยเชฟมิชิลลินสามดาวค่ะ เดินเข้าร้านอย่างแน่วแน่จะซื้อ spread กลับบ้าน เห็นขนาดขวดละยืนลังเลอยู่แปปนึงขี้เกียดเดินถือไปทั้งวัน พนักงานเลยให้ชิม ปากด อ่าว ไม่ชอบ 555555555555555 หวานไปสำหรับเราค่ะ ความเข้มข้า/รสก้อไม่ถูกใจ เลยซื้อชอกโกแลตเค้ามาทานเล่นแทน เป็น chocolate tasting เบาๆแบบเราทำของเราเอง บันเทิง 😋💕💕
Java เปรี้ยวนิดๆ กลิ่นโสมกกี้หน่อยๆ
Madagascar เปรี้ยวกว่าอีก
Peru กลับลงมาเปรี้ยวน้อยกว่าเหมือนเคย
Venezuela อันนี้ไม่เปรี้ยวค่ะ รสจะออกขมๆ
Trinidad มีกลิ่นหวานๆค่ะ
  • 🍫 Dark chocolate (💰2€ each)
    📍 Le chocolat Alain Ducasse, Paris @lechocolatalainducasse
    #happytummybkkxparis ✈️

    ร้านชอกโกแลตโดยเชฟมิชิลลินสามดาวค่ะ เดินเข้าร้านอย่างแน่วแน่จะซื้อ spread กลับบ้าน เห็นขนาดขวดละยืนลังเลอยู่แปปนึงขี้เกียดเดินถือไปทั้งวัน พนักงานเลยให้ชิม ปากด อ่าว ไม่ชอบ 555555555555555 หวานไปสำหรับเราค่ะ ความเข้มข้า/รสก้อไม่ถูกใจ เลยซื้อชอกโกแลตเค้ามาทานเล่นแทน เป็น chocolate tasting เบาๆแบบเราทำของเราเอง บันเทิง 😋💕💕
    Java เปรี้ยวนิดๆ กลิ่นโสมกกี้หน่อยๆ
    Madagascar เปรี้ยวกว่าอีก
    Peru กลับลงมาเปรี้ยวน้อยกว่าเหมือนเคย
    Venezuela อันนี้ไม่เปรี้ยวค่ะ รสจะออกขมๆ
    Trinidad มีกลิ่นหวานๆค่ะ
  • 21 2 1 hour ago
  • "Pahit!" Komentar awal saat gigit kukis ini pertama kali. Dark chocolate yang porsinya jauh lebih banyak dari pada gula, doi punya cita rasa tersendiri.
••••
Pada tahun lalu, ada beberapa yang memberikan ulasan seperti ini: "kok rasanya kayak merk g**d t*me sih? Malah lo bisa lebih pahit dari dia.."
Betapa bahagianya di samakan dengan brand besar tapi krn paham kapasitas sendiri, ya itu sebagai acuan semangat aja untuk bisa bebenah ke arah yang lebih baik (apa sih maksudnya? 🤣✌)
••••
📱087780490808
  • "Pahit!" Komentar awal saat gigit kukis ini pertama kali. Dark chocolate yang porsinya jauh lebih banyak dari pada gula, doi punya cita rasa tersendiri.
    ••••
    Pada tahun lalu, ada beberapa yang memberikan ulasan seperti ini: "kok rasanya kayak merk g**d t*me sih? Malah lo bisa lebih pahit dari dia.."
    Betapa bahagianya di samakan dengan brand besar tapi krn paham kapasitas sendiri, ya itu sebagai acuan semangat aja untuk bisa bebenah ke arah yang lebih baik (apa sih maksudnya? 🤣✌)
    ••••
    📱087780490808
  • 18 2 1 hour ago
  • Repost status evibudiartini ☺️ ---- Pernah gaksii temen2 makan buah strobery putih ? 
Mungkin ada yang pernah yaa, tapi kalok epik pribadi belum pernah , hehehe justru setelah muncul parfum secret love potion ini baru tau kalok ada stroberry putih, hehe dulu tau nya ya stroberry merah 🍓🍓 Setelah epik search di google nih guys, harga strobeery putih itu USD 4,50 – 7,99 atau sekitar Rp 50.000 – Rp 88.000 untuk 125 gramnya (sumber info : Liputan 6) selain mahal, jugaa LANGKA loohh ... lumayan mahal yaaaa hehe buat aku terutama 😃

Eitss tenang, kalok temen2 mau merasakan sensasinya stoberry putih, beli parfume love potion secret ini aja, rasakan sensasi wewangian manis san segar dari perpaduan stroberry putih, coklat putih, dan bunga2 putih yg dikemas dalam bentuk parfume oleh Oriflame 😍😍😍 #Oriflamesweden #Lovepotionsecret 
#Stroberyputih #darkchocolate #whiteflowers
  • Repost status evibudiartini ☺️ ---- Pernah gaksii temen2 makan buah strobery putih ?
    Mungkin ada yang pernah yaa, tapi kalok epik pribadi belum pernah , hehehe justru setelah muncul parfum secret love potion ini baru tau kalok ada stroberry putih, hehe dulu tau nya ya stroberry merah 🍓🍓 Setelah epik search di google nih guys, harga strobeery putih itu USD 4,50 – 7,99 atau sekitar Rp 50.000 – Rp 88.000 untuk 125 gramnya (sumber info : Liputan 6) selain mahal, jugaa LANGKA loohh ... lumayan mahal yaaaa hehe buat aku terutama 😃

    Eitss tenang, kalok temen2 mau merasakan sensasinya stoberry putih, beli parfume love potion secret ini aja, rasakan sensasi wewangian manis san segar dari perpaduan stroberry putih, coklat putih, dan bunga2 putih yg dikemas dalam bentuk parfume oleh Oriflame 😍😍😍 #Oriflamesweden #Lovepotionsecret
    #Stroberyputih #darkchocolate #whiteflowers
  • 0 0 1 hour ago