#fairies Instagram Photos & Videos

fairies - 875k posts

Top Posts

  • thank you @frankiefleur for a putting up with me and being a fab photographer 🌸 i recommended you yeet a lil follow her way for exciting things coming soon ✨🌼🌿 xxx
  • thank you @frankiefleur for a putting up with me and being a fab photographer 🌸 i recommended you yeet a lil follow her way for exciting things coming soon ✨🌼🌿 xxx
  • 2,016 36 8 July, 2019
  • Your Friday Night Fairy Fix

Tipsy at sunrise. 
Have a great weekend:)
  • Your Friday Night Fairy Fix

    Tipsy at sunrise.
    Have a great weekend:)
  • 2,113 37 12 July, 2019

Latest Instagram Posts

  • No filter, the pond really is this green and looks quite magical, tho i think the fairies may disagree. I caught a few having their morning dip and they were struggling to get the algae off their cowslip bonnets. Such is fairy life 🧚‍♂️🧚‍♀️ #algae #greenponds #pondlife #fairies #morningwalks
  • No filter, the pond really is this green and looks quite magical, tho i think the fairies may disagree. I caught a few having their morning dip and they were struggling to get the algae off their cowslip bonnets. Such is fairy life 🧚‍♂️🧚‍♀️ #algae #greenponds #pondlife #fairies #morningwalks
  • 0 0 15 July, 2019
  • SAMPAI BILA NAK BELA RAMBUT HANTU👻👻👻
. . . 
Kak Limah takpe la, dah jadi hantu. Awak tu sis muda-muda lagi dah rambut kering mengerbang, kusam tak bermaya. Malu lah!

Apa petua paling mujarab nak luruskan rambut mengerbang? 
Guna shampoo Faith Fleur yang bebas SLS dan Paraben 3-4 kali seminggu, dan kemudian berConditioner, lepas tu sapu serum setiap hari. Lepas tu tengok bagaimana rambut sis berubah 😉😉 Untuk pengetahuan, semenjak berhijab Kak Limah lebih cerewet dalam jaga rambut. 
Dulu, yela rambut mengerbang macam Kak Limah, sekarang tak dah! 😘😘 Www.wasap.my/60105863635
#pulausebatik
#tawausabah

#Fairies #FaithFleur #FairiesFaithFleur
#FaithFleurbyCtyMary #FaithFleurMalaysia #RambutMengerbang #RambutLurus
  • SAMPAI BILA NAK BELA RAMBUT HANTU👻👻👻
    . . .
    Kak Limah takpe la, dah jadi hantu. Awak tu sis muda-muda lagi dah rambut kering mengerbang, kusam tak bermaya. Malu lah!

    Apa petua paling mujarab nak luruskan rambut mengerbang?
    Guna shampoo Faith Fleur yang bebas SLS dan Paraben 3-4 kali seminggu, dan kemudian berConditioner, lepas tu sapu serum setiap hari. Lepas tu tengok bagaimana rambut sis berubah 😉😉 Untuk pengetahuan, semenjak berhijab Kak Limah lebih cerewet dalam jaga rambut.
    Dulu, yela rambut mengerbang macam Kak Limah, sekarang tak dah! 😘😘 Www.wasap.my/60105863635
    #pulausebatik
    #tawausabah

    #Fairies #FaithFleur #FairiesFaithFleur
    #FaithFleurbyCtyMary #FaithFleurMalaysia #RambutMengerbang #RambutLurus
  • 0 0 15 July, 2019
  • Asslammualaikum n Hai semua 😊.. Hari ni sis nak share tips mcm mane nak merawat n mgelakkn rambut bercabang.. .

Kenapa rambut boleh bercabang?? Sbb rambut kering.
.

mcm mana nak elakkkan rambut jd kering???
.

Caranya pkai serum rambut..Hujung rambut kita sebenarnya dh mati.. Yg memanjangkan rambut tu adalah dr akar rambut... Sebab tu kena pakai serum bagi kena kulit kepala utk bagi vitamin masuk dlm akar rambut
.

So bg sape yg ade mslh rambut bcabang.. Kena potong bhgn rambut yg bcabang tsebut n make sure kena trim rambut seeloknye 6 bln skali..paling penting kena konsisten pakai serum rambut tau utk elak masalah rambut bercabang berulang lg.. .

Harap tips ni dpt mbntu uolls semua 😘.
.
#FaithFleur #FaithFleurByCtyMary
#rambutbercabang #botak #rambutnipisbotak #uban #kutu #bauhapak #kelemumur
#Fairies
  • Asslammualaikum n Hai semua 😊.. Hari ni sis nak share tips mcm mane nak merawat n mgelakkn rambut bercabang.. .

    Kenapa rambut boleh bercabang?? Sbb rambut kering.
    .

    mcm mana nak elakkkan rambut jd kering???
    .

    Caranya pkai serum rambut..Hujung rambut kita sebenarnya dh mati.. Yg memanjangkan rambut tu adalah dr akar rambut... Sebab tu kena pakai serum bagi kena kulit kepala utk bagi vitamin masuk dlm akar rambut
    .

    So bg sape yg ade mslh rambut bcabang.. Kena potong bhgn rambut yg bcabang tsebut n make sure kena trim rambut seeloknye 6 bln skali..paling penting kena konsisten pakai serum rambut tau utk elak masalah rambut bercabang berulang lg.. .

    Harap tips ni dpt mbntu uolls semua 😘.
    .
    #FaithFleur #FaithFleurByCtyMary
    #rambutbercabang #botak #rambutnipisbotak #uban #kutu #bauhapak #kelemumur
    #Fairies
  • 0 0 15 July, 2019
  • MENGGALAKKAN PERTUMBUHAN RAMBUT.
.
.
.
Dengan 7 ekstrak semulajadi ternyata hair tonic Faith Fleur mampu menggalakkan pertumbuhan rambut baru, sesuai juga digunakan untuk rambut botak.
.
.
Dapatkan segera untuk merawat rambut anda. Kemudian jadilah pelanggan kami yang berpuas hati.
. .
#FaithFleur #FaithFleurByCtyMary #Fairies #FairiesFaithFleur
  • MENGGALAKKAN PERTUMBUHAN RAMBUT.
    .
    .
    .
    Dengan 7 ekstrak semulajadi ternyata hair tonic Faith Fleur mampu menggalakkan pertumbuhan rambut baru, sesuai juga digunakan untuk rambut botak.
    .
    .
    Dapatkan segera untuk merawat rambut anda. Kemudian jadilah pelanggan kami yang berpuas hati.
    . .
    #FaithFleur #FaithFleurByCtyMary #Fairies #FairiesFaithFleur
  • 1 0 15 July, 2019
  • MENGUATKAN AKAR RAMBUT.
.
.
.
Rambut yang sihat bermula daripada akarnya. Baik akarnya baiklah keseluruhan rambut.
.
.
Dapatkan di www.faithfleur.my atau dari ejen stokis sah.
.
wasap.my/601131570327/hairtonik
.
#FaithFleur #FaithFleurByCtyMary #Fairies #FairiesFaithFleur
  • MENGUATKAN AKAR RAMBUT.
    .
    .
    .
    Rambut yang sihat bermula daripada akarnya. Baik akarnya baiklah keseluruhan rambut.
    .
    .
    Dapatkan di www.faithfleur.my atau dari ejen stokis sah.
    .
    wasap.my/601131570327/hairtonik
    .
    #FaithFleur #FaithFleurByCtyMary #Fairies #FairiesFaithFleur
  • 1 0 15 July, 2019
  • MERAWAT KULIT KEPALA.
.
.
.
Tonic Faith Fleur mampu merawat kulit kepala serta merawat semula kulit kepala yang tidak sihat.
.
.
Jadilah antara ribuan pelanggan kami yang berjaya mendapatkan rambut idaman dengan melakukan pembelian di www.faithfleur.my atau dari ejen stokis.
.
wasap.my/601131570327/hairtonik

#FaithFleur #FaithFleurByCtyMary #Fairies #FairiesFaithFleur #BlessYourHair
  • MERAWAT KULIT KEPALA.
    .
    .
    .
    Tonic Faith Fleur mampu merawat kulit kepala serta merawat semula kulit kepala yang tidak sihat.
    .
    .
    Jadilah antara ribuan pelanggan kami yang berjaya mendapatkan rambut idaman dengan melakukan pembelian di www.faithfleur.my atau dari ejen stokis.
    .
    wasap.my/601131570327/hairtonik

    #FaithFleur #FaithFleurByCtyMary #Fairies #FairiesFaithFleur #BlessYourHair
  • 1 0 15 July, 2019
  • Wajah-wajah gembira setelah membuat keputusan yang bijak menggunakan hair tonic Faith Fleur.
.
. .
Lelaki mahupun wanita tidak terkecuali memilih tonic untuk pertumbuhan  rambut, menguatkan akar rambut, menambah nutrisi untuk rambut dan banyak lagi. Anda juga perlu ada sekurang-kurangnya satu botol sekarang!
.
.
.
#FaithFleur #FaithFleurByCtyMary #Fairies #FairiesFaithFleur #BlessYourHair
  • Wajah-wajah gembira setelah membuat keputusan yang bijak menggunakan hair tonic Faith Fleur.
    .
    . .
    Lelaki mahupun wanita tidak terkecuali memilih tonic untuk pertumbuhan rambut, menguatkan akar rambut, menambah nutrisi untuk rambut dan banyak lagi. Anda juga perlu ada sekurang-kurangnya satu botol sekarang!
    .
    .
    .
    #FaithFleur #FaithFleurByCtyMary #Fairies #FairiesFaithFleur #BlessYourHair
  • 1 0 15 July, 2019
  • SEMBURAN MELEBATKAN RAMBUT.
.
.
.
Dengan hanya beberapa langkah mudah anda boleh mendapatkan rambut yang tumbuh lebih lebat serta akar rambut yang kuat.
.
.
Tonic merupakan penawar untuk kepala dan rambut anda. Kini dah tiada lagi kepala yang bagaikan gurun tandus. Dengan tonic, kepala anda menjadi kebun yang subur.
.
.
Dah tahu, jangan lupa ikut step by step ni tau.
.
.
www.faithfleur.my | Bless Your Hair
.
wasap.my/601131570327/hairtonik
.
#FaithFleur #FaithFleurByCtyMary #Fairies #FairiesFaithFleur
  • SEMBURAN MELEBATKAN RAMBUT.
    .
    .
    .
    Dengan hanya beberapa langkah mudah anda boleh mendapatkan rambut yang tumbuh lebih lebat serta akar rambut yang kuat.
    .
    .
    Tonic merupakan penawar untuk kepala dan rambut anda. Kini dah tiada lagi kepala yang bagaikan gurun tandus. Dengan tonic, kepala anda menjadi kebun yang subur.
    .
    .
    Dah tahu, jangan lupa ikut step by step ni tau.
    .
    .
    www.faithfleur.my | Bless Your Hair
    .
    wasap.my/601131570327/hairtonik
    .
    #FaithFleur #FaithFleurByCtyMary #Fairies #FairiesFaithFleur
  • 1 0 15 July, 2019
  • TERAPI PADA HARGA EKONOMI 🤑🤑
.
.
.
Siapa kata nak rambut cantik, kena pecah tabung? Dengan Faith Fleur, tabung tak perlu pecah, rambut pun jadi semakin cantik. .
.
.
Hanya perlu dapatkan Shampoo dari Faith Fleur untuk kesan seperti pergi ke saloon. Rambut lebih sihat dan lembut!!
.
.
.
Apa yang lagi best tentang Shampoo Faith Fleur sebab TAK ADA bahan kimia berbahaya seperti yang korang selalu pakai tu. Tiada SLS, tiada Paraben! ❌❌
.
.
.
Masa untuk bertukar ke produk yang lebih baik, untuk masa depan rambut anda tentunya dengan shampoo keluaran Faith Fleur.
.
.
.
Nak risik-risik harga bolehlah usha di www.faithfleur.my sekarang!

Wasap.my/601131570327/faithfleur

#FaithFleur #FaithFleurByCtyMary #Fairies #FairiesFaithFleur #BlessYourHair
  • TERAPI PADA HARGA EKONOMI 🤑🤑
    .
    .
    .
    Siapa kata nak rambut cantik, kena pecah tabung? Dengan Faith Fleur, tabung tak perlu pecah, rambut pun jadi semakin cantik. .
    .
    .
    Hanya perlu dapatkan Shampoo dari Faith Fleur untuk kesan seperti pergi ke saloon. Rambut lebih sihat dan lembut!!
    .
    .
    .
    Apa yang lagi best tentang Shampoo Faith Fleur sebab TAK ADA bahan kimia berbahaya seperti yang korang selalu pakai tu. Tiada SLS, tiada Paraben! ❌❌
    .
    .
    .
    Masa untuk bertukar ke produk yang lebih baik, untuk masa depan rambut anda tentunya dengan shampoo keluaran Faith Fleur.
    .
    .
    .
    Nak risik-risik harga bolehlah usha di www.faithfleur.my sekarang!

    Wasap.my/601131570327/faithfleur

    #FaithFleur #FaithFleurByCtyMary #Fairies #FairiesFaithFleur #BlessYourHair
  • 0 0 15 July, 2019
  • SAMPAI BILA NAK BELA RAMBUT HANTU👻👻👻
. . . 
Kak Limah takpe la, dah jadi hantu. Awak tu sis muda-muda lagi dah rambut kering mengerbang, kusam tak bermaya. Malu lah!
.
Apa petua paling mujarab nak luruskan rambut mengerbang? .
Guna shampoo Faith Fleur yang bebas SLS dan Paraben 3-4 kali seminggu, dan kemudian berConditioner, lepas tu sapu serum setiap hari. Lepas tu tengok bagaimana rambut sis berubah 😉
.
Untuk pengetahuan, semenjak berhijab Kak Limah lebih cerewet dalam jaga rambut. .
Dulu, yela rambut mengerbang macam Kak Limah, sekarang tak dah! 😘 .
#Fairies #FaithFleur #FairiesFaithFleur
#FaithFleurbyCtyMary #FaithFleurMalaysia #RambutMengerbang #RambutLurus
  • SAMPAI BILA NAK BELA RAMBUT HANTU👻👻👻
    . . .
    Kak Limah takpe la, dah jadi hantu. Awak tu sis muda-muda lagi dah rambut kering mengerbang, kusam tak bermaya. Malu lah!
    .
    Apa petua paling mujarab nak luruskan rambut mengerbang? .
    Guna shampoo Faith Fleur yang bebas SLS dan Paraben 3-4 kali seminggu, dan kemudian berConditioner, lepas tu sapu serum setiap hari. Lepas tu tengok bagaimana rambut sis berubah 😉
    .
    Untuk pengetahuan, semenjak berhijab Kak Limah lebih cerewet dalam jaga rambut. .
    Dulu, yela rambut mengerbang macam Kak Limah, sekarang tak dah! 😘 .
    #Fairies #FaithFleur #FairiesFaithFleur
    #FaithFleurbyCtyMary #FaithFleurMalaysia #RambutMengerbang #RambutLurus
  • 3 0 15 July, 2019
  • #30daycreativechallenge Final day!! I thought I close it out with something special that you all can do to. Here is some pretty little 🧚🏻‍♀️🌻fairy Feverfew flowers that are very healing and easily found in the summer months. You can use these flowers to make a healing blend with rosemary and Juniper berries. Blend The herbs together in a bag and say “May (name of person) be healed, and melodies vanish. May (name) be well, and sickness leave. May (name)  be whole and illness flee.” Then pull the drawstring tight. Place a bag under the pillow or in the windowsill of the room for this person it is for. ✨✨✨✨✨✨✨✨✨Healing Fairy Card- “Happily Ever After” A happy outcome is assured. Release any anxiety and feel secure that everything is resolved in the end. Situations that may appear sticky are miraculously results. Misunderstandings are forgiven. The stakes are forgotten. Stop worrying about your future has for years could be self for filling in negative ways. So the fairies ask you to rejoice and create instead of worrying. A happy outcome is in store for you. 🧚🏻‍♀️✨💜#raiseyourvibration #magical #creativelyintuitive #creative #createmagiceveryday #healing #feverfew #fairies #oraclecards #happyeverafter
  • #30daycreativechallenge Final day!! I thought I close it out with something special that you all can do to. Here is some pretty little 🧚🏻‍♀️🌻fairy Feverfew flowers that are very healing and easily found in the summer months. You can use these flowers to make a healing blend with rosemary and Juniper berries. Blend The herbs together in a bag and say “May (name of person) be healed, and melodies vanish. May (name) be well, and sickness leave. May (name) be whole and illness flee.” Then pull the drawstring tight. Place a bag under the pillow or in the windowsill of the room for this person it is for. ✨✨✨✨✨✨✨✨✨Healing Fairy Card- “Happily Ever After” A happy outcome is assured. Release any anxiety and feel secure that everything is resolved in the end. Situations that may appear sticky are miraculously results. Misunderstandings are forgiven. The stakes are forgotten. Stop worrying about your future has for years could be self for filling in negative ways. So the fairies ask you to rejoice and create instead of worrying. A happy outcome is in store for you. 🧚🏻‍♀️✨💜 #raiseyourvibration #magical #creativelyintuitive #creative #createmagiceveryday #healing #feverfew #fairies #oraclecards #happyeverafter
  • 1 0 15 July, 2019
  • .
フェアリーズ live tour 2019 ALL FOR YOU🧚‍♀️❤︎
セトリも衣装も何もかも最高に良かった!
5人が魅せるダンスは最強でペンライト振るの忘れるほど釘付けで目が離せなかった💃🔥
推しちゃんのSunday!も聞けてレモンをそのまま食べられるっていう特技も知れたし、、MCも面白くて笑った笑った😂(笑)
Sweet Jewelで恥ずかしがりながら踊るフェアリーズかわいかったな〜😏❤️
パフォーマンスやらどんどん進化していくフェアリーズがこれからも楽しみだな〜って、改めてフェアリーズをこれからも応援していきたいな〜って思えた最高のライブでした🧚‍♀️💜広島に来てくれてありがと!また来てね!

#フェアリーズ #fairies #フェアリーズlivetour2019 #allforyou #井上理香子 #伊藤萌々香 #野元空 
#林田真尋 #下村実生 #広島 #0714
  • .
    フェアリーズ live tour 2019 ALL FOR YOU🧚‍♀️❤︎
    セトリも衣装も何もかも最高に良かった!
    5人が魅せるダンスは最強でペンライト振るの忘れるほど釘付けで目が離せなかった💃🔥
    推しちゃんのSunday!も聞けてレモンをそのまま食べられるっていう特技も知れたし、、MCも面白くて笑った笑った😂(笑)
    Sweet Jewelで恥ずかしがりながら踊るフェアリーズかわいかったな〜😏❤️
    パフォーマンスやらどんどん進化していくフェアリーズがこれからも楽しみだな〜って、改めてフェアリーズをこれからも応援していきたいな〜って思えた最高のライブでした🧚‍♀️💜広島に来てくれてありがと!また来てね!

    #フェアリーズ #fairies #フェアリーズlivetour2019 #allforyou #井上理香子 #伊藤萌々香 #野元空
    #林田真尋 #下村実生 #広島 #0714
  • 28 0 15 July, 2019
  • Looking for some weather safe school-holiday entertainment for the younger ones, well Pop-up Globe's & The Stage Company's The Children's Midsummer Night's Dream is showing for 1 more week! ⁠⠀
⁠⠀
The special 1hr adaptation of Shakespeare's magical classic is funny, colourful and will keep even the busiest kiddies captivated! It's a MUST-SEE!⁠⠀
⁠⠀
#popupglobe #theChildrensMidsummerNightsDream #elementalakl #nztheatre
  • Looking for some weather safe school-holiday entertainment for the younger ones, well Pop-up Globe's & The Stage Company's The Children's Midsummer Night's Dream is showing for 1 more week! ⁠⠀
    ⁠⠀
    The special 1hr adaptation of Shakespeare's magical classic is funny, colourful and will keep even the busiest kiddies captivated! It's a MUST-SEE!⁠⠀
    ⁠⠀
    #popupglobe #theChildrensMidsummerNightsDream #elementalakl #nztheatre
  • 147 6 15 July, 2019