#flyers Instagram Photos & Videos

flyers - 1.8m posts

Top Posts

  • Dm if interested in a design @eddi3x
  • Dm if interested in a design @eddi3x
  • 4,252 7 13 September, 2019

Latest Instagram Posts

  • #flyers⁠
CETAK FLYERS MURAH !! 🤷‍♀️⁠
HARGA SERENDAH 0.04SEN/PCS !! 💸⁠
=================================⁠
.⁠
Hai peniaga-peniaga di luar sana. Dah ada Flyers yang CANTIK, MENARIK, TERTARIK, & TERBAIK ?? 🕴🕺⁠
.⁠
Flyers antara salah satu teknik marketing bagi menggantikan diri kita untuk memperkenalkan produk atau servis kita. Harganya jauh lebih MURAH dan Pelanggan akan simpan untuk dijadikan rujukan apabila memerlukan servis atau produk kita. Nak pergi mana2 pun kita boleh bawa flyers. Sambil jalan2, sambil beriklan kannn.. Kat mana nak cari flyers yang murah2 ni? 🧐⁠
.⁠
Haa.. Ni AZFA nak cerita. Lagi banyak, Lagi murah!!⁠
.⁠
1000 pcs anda akan dapat harga hebat serendah RM98 je.. Uish.. Saya nak 10,000 la kalau macam tu. RM98x10 baru RM980.. ⁠
.⁠
Eh.. apa pulak.. kan AZFA cakap LAGI BANYAK, LAGI MURAH!!⁠
.⁠
10,000 pcs AZFA bagi SERENDAH RM330 !!! JIMAT BANYAK TUUU 😘…⁠
.⁠
Ni nak cerita kenapa flyers ni perlu untuk bisnes anda⁠
Pelanggan lebih yakin untuk beli produk anda⁠
Menaikkan Brand Awareness tu sendiri⁠
Lebih mudah untuk approach client⁠
.⁠
Follow @azfadesign untuk tips2 yang lebih menarik. 😉⁠
.⁠
=================================⁠
HA dah tau kan apa perlu buat?? Mudah jee⁠
⁠
“CLICK, CHAT, CHILL”⁠
.⁠
Click link whatsapp kami dan berbual dengan customer service kami yang mesra dan sempoi !! 👇👇⁠
0102760918 📲 (link di bio)⁠
.⁠
Nak tengok2 dulu pun boleh..⁠
Jom cuci 👀 di gallery Instagram kami ⁠
@azfadesign⁠
.⁠
TUNGGU JAP!! BUKAN LOGO JE AZFA BUAT⁠
BANNER | BUNTING | T-SHIRT | STICKERS | FLYERS | FBADS | INSTAGRAM | POSTER | BILLBOOK | TAG | POSTER | COMIC | ⁠
.⁠
SEMUA ADAAAAAA⁠
.⁠
#designmurah #flyerdesign #bannerdesign #brouchures #flyer #banners #motionflyers #logos #eflyers #mockups
  • #flyers
    CETAK FLYERS MURAH !! 🤷‍♀️⁠
    HARGA SERENDAH 0.04SEN/PCS !! 💸⁠
    =================================⁠
    .⁠
    Hai peniaga-peniaga di luar sana. Dah ada Flyers yang CANTIK, MENARIK, TERTARIK, & TERBAIK ?? 🕴🕺⁠
    .⁠
    Flyers antara salah satu teknik marketing bagi menggantikan diri kita untuk memperkenalkan produk atau servis kita. Harganya jauh lebih MURAH dan Pelanggan akan simpan untuk dijadikan rujukan apabila memerlukan servis atau produk kita. Nak pergi mana2 pun kita boleh bawa flyers. Sambil jalan2, sambil beriklan kannn.. Kat mana nak cari flyers yang murah2 ni? 🧐⁠
    .⁠
    Haa.. Ni AZFA nak cerita. Lagi banyak, Lagi murah!!⁠
    .⁠
    1000 pcs anda akan dapat harga hebat serendah RM98 je.. Uish.. Saya nak 10,000 la kalau macam tu. RM98x10 baru RM980.. ⁠
    .⁠
    Eh.. apa pulak.. kan AZFA cakap LAGI BANYAK, LAGI MURAH!!⁠
    .⁠
    10,000 pcs AZFA bagi SERENDAH RM330 !!! JIMAT BANYAK TUUU 😘…⁠
    .⁠
    Ni nak cerita kenapa flyers ni perlu untuk bisnes anda⁠
    Pelanggan lebih yakin untuk beli produk anda⁠
    Menaikkan Brand Awareness tu sendiri⁠
    Lebih mudah untuk approach client⁠
    .⁠
    Follow @azfadesign untuk tips2 yang lebih menarik. 😉⁠
    .⁠
    =================================⁠
    HA dah tau kan apa perlu buat?? Mudah jee⁠

    “CLICK, CHAT, CHILL”⁠
    .⁠
    Click link whatsapp kami dan berbual dengan customer service kami yang mesra dan sempoi !! 👇👇⁠
    0102760918 📲 (link di bio)⁠
    .⁠
    Nak tengok2 dulu pun boleh..⁠
    Jom cuci 👀 di gallery Instagram kami ⁠
    @azfadesign
    .⁠
    TUNGGU JAP!! BUKAN LOGO JE AZFA BUAT⁠
    BANNER | BUNTING | T-SHIRT | STICKERS | FLYERS | FBADS | INSTAGRAM | POSTER | BILLBOOK | TAG | POSTER | COMIC | ⁠
    .⁠
    SEMUA ADAAAAAA⁠
    .⁠
    #designmurah #flyerdesign #bannerdesign #brouchures #flyer #banners #motionflyers #logos #eflyers #mockups
  • 1 0 36 minutes ago