#foundation Instagram Photos & Videos

foundation - 7.8m posts

Top Posts

  • My favourite highlighters 💎✨ I use the darker shades as eyeshadow 😍✨
  • My favourite highlighters 💎✨ I use the darker shades as eyeshadow 😍✨
  • 167 4 1 hour ago

Latest Instagram Posts

  • 💄
Skin booster of make up for ever
.
سكين بوستر ( معزز البشرة ) من ميك اب فورايفر 💕
من مفضلاتي قبل الميك اب يعطي نضارة وشد بسيط للبشرة ، لانه يحتوي على الهيالورنيك وزيت الارجان وفيتامين E .
يعطي امتلاء بسيط للخطوط التعبيرية ويغذي البشرة .
📌 اذا كنتي تستخدمي برايمر لبشرتك استخدمي السكين بوستر قبل البرايمر 👌🏻💞
.
.
.
اخذته من @sephora .
.
.
#aliamakeups #makeupforever #makeup #sephora #foundation #skin
  • 💄
    Skin booster of make up for ever
    .
    سكين بوستر ( معزز البشرة ) من ميك اب فورايفر 💕
    من مفضلاتي قبل الميك اب يعطي نضارة وشد بسيط للبشرة ، لانه يحتوي على الهيالورنيك وزيت الارجان وفيتامين E .
    يعطي امتلاء بسيط للخطوط التعبيرية ويغذي البشرة .
    📌 اذا كنتي تستخدمي برايمر لبشرتك استخدمي السكين بوستر قبل البرايمر 👌🏻💞
    .
    .
    .
    اخذته من @sephora .
    .
    .
    #aliamakeups #makeupforever #makeup #sephora #foundation #skin
  • 1 1 2 minutes ago
  • Das produções de ontem... ❤️🙏🏽
  • Das produções de ontem... ❤️🙏🏽
  • 2 1 4 minutes ago
  • Yesterday’s look 🍒
✨
Eyebrows:
Anastasia Beverly Hills in the shade
“medium brown”
Eyeshadow: 
Modern Renaissance & Morphe 39A
Eyelashes: 
@lashesbylaurend 
Face: 
Foundation- Becca in the shade “medium tan”
Contour- Anastasia Beverly Hills palette  Highlighter- Anastasia Beverly Hills
Lips: 
Kylie Lip Kit in the shade “Malibu”
  • Yesterday’s look 🍒

    Eyebrows:
    Anastasia Beverly Hills in the shade
    “medium brown”
    Eyeshadow:
    Modern Renaissance & Morphe 39A
    Eyelashes:
    @lashesbylaurend
    Face:
    Foundation- Becca in the shade “medium tan”
    Contour- Anastasia Beverly Hills palette Highlighter- Anastasia Beverly Hills
    Lips:
    Kylie Lip Kit in the shade “Malibu”
  • 2 2 8 minutes ago
  • Bonjour tout l'monde!🙌
Aujourd'hui nous allons vous présenté Haute qualité😎 à la mode #modacosmétiques vernis à ongles une TUERIE 👑qui va vous plaire inchalah 💅
.
.
#DESCRIPTION
Ces vernis à ongles réhaussent l'art de la beauté des ongles. Ce mélange des couleur moderne et spécialement d'été et fête.😍vous aller hésité de choisir les couleur 😏
Ils assurent une finition durable et brillante qui ne s'écaille pas et une manucure qui dure plus longtemps✌

Les produit disponible: 🚨MODA vernis à ongles "280Da" 🚨Piové color SHOW vernis "150Da" 🚨Piové color EXPERT Vernis "150Da" 🚨Flormar vernis "200Da" 🚨Cairuo deux couleur "220Da" 
Livraison disponible autour d'Alger et boumerdes 📍On est à côté de l'hôtel M suite à dar El beida 
#makeup #vibes #lifestyle #summer #cosmetic #dzpower #shoppingonline #mariagealgerien #beauté #beautygirl #mood #blusher #foundation #lipstic #instamakeup #eyeshadow
  • Bonjour tout l'monde!🙌
    Aujourd'hui nous allons vous présenté Haute qualité😎 à la mode #modacosmétiques vernis à ongles une TUERIE 👑qui va vous plaire inchalah 💅
    .
    .
    #DESCRIPTION
    Ces vernis à ongles réhaussent l'art de la beauté des ongles. Ce mélange des couleur moderne et spécialement d'été et fête.😍vous aller hésité de choisir les couleur 😏
    Ils assurent une finition durable et brillante qui ne s'écaille pas et une manucure qui dure plus longtemps✌

    Les produit disponible: 🚨MODA vernis à ongles "280Da" 🚨Piové color SHOW vernis "150Da" 🚨Piové color EXPERT Vernis "150Da" 🚨Flormar vernis "200Da" 🚨Cairuo deux couleur "220Da"
    Livraison disponible autour d'Alger et boumerdes 📍On est à côté de l'hôtel M suite à dar El beida
    #makeup #vibes #lifestyle #summer #cosmetic #dzpower #shoppingonline #mariagealgerien #beauté #beautygirl #mood #blusher #foundation #lipstic #instamakeup #eyeshadow
  • 3 0 8 minutes ago
  • *Review time* 
Here is my 1st ever review of any product the product im going to review is my personal fav. #hudabeauty rose gold eyeshadow palett. But this is not original, it's master copy same as original. Good one very pigmented all shades last longer thora sa fall out h but it's ok.Mtlb itni affordable ap ko branded cheez mil rai h tw thora bht farq tw hoga if you are brand lover you must go for it. You will definitely love it.. I got this palett from @abeers.pk in a deal.
😍honest review #fashionstudy #lipstick #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #glue#hudabeauty#Review#rosegold
  • *Review time*
    Here is my 1st ever review of any product the product im going to review is my personal fav. #hudabeauty rose gold eyeshadow palett. But this is not original, it's master copy same as original. Good one very pigmented all shades last longer thora sa fall out h but it's ok.Mtlb itni affordable ap ko branded cheez mil rai h tw thora bht farq tw hoga if you are brand lover you must go for it. You will definitely love it.. I got this palett from @abeers.pk in a deal.
    😍honest review #fashionstudy #lipstick #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #glue #hudabeauty #Review #rosegold
  • 7 4 9 minutes ago
  • Happy Easter Everyone 🐣🍫🐰
  • Happy Easter Everyone 🐣🍫🐰
  • 8 2 9 minutes ago
  • Happy Easter Everyone 🐣🍫🐰
  • Happy Easter Everyone 🐣🍫🐰
  • 5 1 9 minutes ago
  • Happy Easter Everyone 🐰🍫🐣
  • Happy Easter Everyone 🐰🍫🐣
  • 5 1 10 minutes ago
  • 4月21日
My berthday
26歳になりました!

アラサーの始まり

これからもいろいろお世話かけるかと思いますがどうぞよろしくお願いします!

#foundation#ありがとうございます!
  • 4月21日
    My berthday
    26歳になりました!

    アラサーの始まり

    これからもいろいろお世話かけるかと思いますがどうぞよろしくお願いします!

    #foundation #ありがとうございます
  • 4 0 10 minutes ago
  • Tengokla ni 😤 power betul semua cosmetic from obsess ni 😍
. 
Rugi betul sape nak cuba lagi tu!! Mmg tkkn menyesalla sebab berbaloi sgt dengan kualiti terbaik setanding jenama antarabangsa 🛫 LULUS KKM LAGII (tidak merbahaya dan dijamin selamat)
.
Kpd korang yang ad masalah kt muka tu tapi nak makeup jugak cuma takut muka korang jd lg teruk bila guna makeup , korang cubalah obsess cosmetic ni ✨sebab bahan dalam obsess cosmetic ni takkan beri bad effects kt muka korang lg2 kulit y sensitif tu 🤨
.
Apa yang best sgt dgn obsess cosmetic ni ek ? 🤔🧐
.
Y paling bestnya treatment cushion foundation 🤤 coverage dia fuhh tkyh cakap la mmg bole tutup terus masalah kt muka korang tu !! Dahla mudah dan senang nak apply dgn puff y lembut lg 😵❤️
.
Selain bole cover masalah kat muka korang, TCF ni pn dapat merawat muka uolls skli taw sebab
.
🍒mempunyai brightning effect . Dengan penggunaan berterusan dapat hilangkan parut jerawat dan mncerahkn kulit muka korng
.
Kelebihan TCF ni brbanding cushion foundation lain adlh :
.
✨MELINDUNGI KULIT DARI SINAR  UV (SBB AD SPF 50)
.
✨TIDAK MELEKIT DAN CEPAT  MERESAP
.
✨HIGH COVERAGE
.
✨MENUTUP KESAN PARUT DAN  JERAGAT YANG TERUK
.
✨TIDAK MUDAH BERCAPUK BILA  BERPELUH
. 
For fast respond wasap ke 📲 : 01133142557 
Or klik link kt bio tau .
💄cod area : BANDAR SEGAMAT , SELANCAR 💄postage seluruh malaysia setiap hari ISNIN RABU DAN SABTU 😍
.
🤯 agent / dropship wanted
.
#squadsyiera 
#linsquadiamond
#segamat  #selancar
#makeup
#loosepowderobsess
#ddcushionobsess
#lipmatteobserss
#concealerobsess
#blusherobsess
#eyeshadowobsess
#obsesswave
#foundation
#lipgloss
#concealer
#glowing
#flawless 
#dewilook
#mattelook
#nur2
#nur
  • Tengokla ni 😤 power betul semua cosmetic from obsess ni 😍
    .
    Rugi betul sape nak cuba lagi tu!! Mmg tkkn menyesalla sebab berbaloi sgt dengan kualiti terbaik setanding jenama antarabangsa 🛫 LULUS KKM LAGII (tidak merbahaya dan dijamin selamat)
    .
    Kpd korang yang ad masalah kt muka tu tapi nak makeup jugak cuma takut muka korang jd lg teruk bila guna makeup , korang cubalah obsess cosmetic ni ✨sebab bahan dalam obsess cosmetic ni takkan beri bad effects kt muka korang lg2 kulit y sensitif tu 🤨
    .
    Apa yang best sgt dgn obsess cosmetic ni ek ? 🤔🧐
    .
    Y paling bestnya treatment cushion foundation 🤤 coverage dia fuhh tkyh cakap la mmg bole tutup terus masalah kt muka korang tu !! Dahla mudah dan senang nak apply dgn puff y lembut lg 😵❤️
    .
    Selain bole cover masalah kat muka korang, TCF ni pn dapat merawat muka uolls skli taw sebab
    .
    🍒mempunyai brightning effect . Dengan penggunaan berterusan dapat hilangkan parut jerawat dan mncerahkn kulit muka korng
    .
    Kelebihan TCF ni brbanding cushion foundation lain adlh :
    .
    ✨MELINDUNGI KULIT DARI SINAR UV (SBB AD SPF 50)
    .
    ✨TIDAK MELEKIT DAN CEPAT MERESAP
    .
    ✨HIGH COVERAGE
    .
    ✨MENUTUP KESAN PARUT DAN JERAGAT YANG TERUK
    .
    ✨TIDAK MUDAH BERCAPUK BILA BERPELUH
    .
    For fast respond wasap ke 📲 : 01133142557
    Or klik link kt bio tau .
    💄cod area : BANDAR SEGAMAT , SELANCAR 💄postage seluruh malaysia setiap hari ISNIN RABU DAN SABTU 😍
    .
    🤯 agent / dropship wanted
    .
    #squadsyiera
    #linsquadiamond
    #segamat #selancar
    #makeup
    #loosepowderobsess
    #ddcushionobsess
    #lipmatteobserss
    #concealerobsess
    #blusherobsess
    #eyeshadowobsess
    #obsesswave
    #foundation
    #lipgloss
    #concealer
    #glowing
    #flawless
    #dewilook
    #mattelook
    #nur2
    #nur
  • 1 0 10 minutes ago
  • Day 5/31.
Inspired By Gogol's Viy? 
Why not?👌
  • Day 5/31.
    Inspired By Gogol's Viy?
    Why not?👌
  • 76 1 18 hours ago
  • It’s hard to know in today’s climate how far you should go in body shaping and skin retouching as nobody’s perfect. What’s your opinion on how far should we go in creating perfect skin and body shape?
  • It’s hard to know in today’s climate how far you should go in body shaping and skin retouching as nobody’s perfect. What’s your opinion on how far should we go in creating perfect skin and body shape?
  • 47 2 20 April, 2019