#happysunday Instagram Photos & Videos

happysunday - 12.7m posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

 • In the studio with The King of Sales @Jeffreygitomer and @Jengitomer!  Great convo about selling and entrepreneurship!

Listen here or your favorite podcast app.

iTunes Link: https://podcasts.apple.com/us/podcast/what-does-an-entrepreneur-look-like-with-david-mammano/id1024207975?i=1000459174398
 • In the studio with The King of Sales @Jeffreygitomer and @Jengitomer!  Great convo about selling and entrepreneurship!

  Listen here or your favorite podcast app.

  iTunes Link: https://podcasts.apple.com/us/podcast/what-does-an-entrepreneur-look-like-with-david-mammano/id1024207975?i=1000459174398
 • 0 1 3 minutes ago
 • Who lives in Palm springs area
 • Who lives in Palm springs area
 • 1 1 4 minutes ago
 • Claremont 5 mile loop in the rain ⛈ Fun until it wasn’t lol 💕 #happysunday
 • Claremont 5 mile loop in the rain ⛈ Fun until it wasn’t lol 💕 #happysunday
 • 0 0 7 minutes ago
 • Udhëtim 1ditor⁣⁣
🎿 #Ski në #Kolashin. ❄️ ⛄️ .⁣⁣
🗓E DIEL 15 Dhjetor #CDOTEDIEL ❄️ .⁣⁣
📲 2’000 lekë /personi⁣⁣
📲 +355 69 2 308 308⁣⁣
⁣⁣
📌Programi: .⁣⁣
🚌 Nisja në oren 06:00 te Blv.Zogu i I-rë⁣⁣
🚥Nisemi drejt doganës së Hanit të Hotit .⁣⁣
☕️ Ndalesë 🌊Ujvara Niagara mbi lumin Cem .⁣⁣
📍Destinacioni i radhës është Kolashin.⁣⁣
📍Një ditë e mbushur me argëtim dhe lojëra.⁣⁣
❄️ ski 🎿 topa bore, ⛄️babagjyshi prej bore⁣⁣
🍽 Mundësi për një drekë të lirë.⁣⁣
📍Nisemi për në qendrën tregtare “Delta City” 📍 OSE ndalesë Pedonale në Shkodër 😍⁣⁣
🚌 Kthimi per ne Tirane .⁣⁣
.⁣⁣
📌Itenerari⁣⁣
.*Nisja ne orën 06:00 tek Blv. Zogu i I-rë.⁣⁣
*Ndalesë gjatë rrugës për pushim kafeje☕️⁣⁣
*Kalimi në doganë me #ID ose #Pasaporte⁣⁣
.⁣⁣
👣Vizitohen 🌊 Ujvara Niagara ❄️Kolashina 🛍Delta City . *Femijët deri në 5 vjeç free (pa të drejtë vendi).⁣⁣
.⁣⁣
🚥Në guidë përfshihet:⁣⁣
√ Transporti.⁣⁣
√ Guida
🚥Duhet të keni me vete :⁣⁣
√ Pasaportë ose ID .⁣⁣
√ Rroba të trasha, doreza, kapuç etj.⁣⁣
❌KUJDES:⁣⁣
Fëmijet që udhëtojnë me njërin prind duhet prokurë.⁣⁣
⁣⁣
🚥Nuk perfshihet:⁣⁣
*Cdo gjë që nuk është sipërmendur.⁣⁣
⁣⁣
Rezervoni në:⁣⁣
📲 Cel:+355 069 23 08 308 WhatsApp & Viber⁣
.⁣
.⁣
#travel #pashajtraveltours #pashaj #1daytrip #weekend #decemberweekend #fundjave #kolashin #happysunday #weekendtrip #Sunday
 • Udhëtim 1ditor⁣⁣
  🎿 #Ski#Kolashin . ❄️ ⛄️ .⁣⁣
  🗓E DIEL 15 Dhjetor #CDOTEDIEL ❄️ .⁣⁣
  📲 2’000 lekë /personi⁣⁣
  📲 +355 69 2 308 308⁣⁣
  ⁣⁣
  📌Programi: .⁣⁣
  🚌 Nisja në oren 06:00 te Blv.Zogu i I-rë⁣⁣
  🚥Nisemi drejt doganës së Hanit të Hotit .⁣⁣
  ☕️ Ndalesë 🌊Ujvara Niagara mbi lumin Cem .⁣⁣
  📍Destinacioni i radhës është Kolashin.⁣⁣
  📍Një ditë e mbushur me argëtim dhe lojëra.⁣⁣
  ❄️ ski 🎿 topa bore, ⛄️babagjyshi prej bore⁣⁣
  🍽 Mundësi për një drekë të lirë.⁣⁣
  📍Nisemi për në qendrën tregtare “Delta City” 📍 OSE ndalesë Pedonale në Shkodër 😍⁣⁣
  🚌 Kthimi per ne Tirane .⁣⁣
  .⁣⁣
  📌Itenerari⁣⁣
  .*Nisja ne orën 06:00 tek Blv. Zogu i I-rë.⁣⁣
  *Ndalesë gjatë rrugës për pushim kafeje☕️⁣⁣
  *Kalimi në doganë me #ID ose #Pasaporte ⁣⁣
  .⁣⁣
  👣Vizitohen 🌊 Ujvara Niagara ❄️Kolashina 🛍Delta City . *Femijët deri në 5 vjeç free (pa të drejtë vendi).⁣⁣
  .⁣⁣
  🚥Në guidë përfshihet:⁣⁣
  √ Transporti.⁣⁣
  √ Guida
  🚥Duhet të keni me vete :⁣⁣
  √ Pasaportë ose ID .⁣⁣
  √ Rroba të trasha, doreza, kapuç etj.⁣⁣
  ❌KUJDES:⁣⁣
  Fëmijet që udhëtojnë me njërin prind duhet prokurë.⁣⁣
  ⁣⁣
  🚥Nuk perfshihet:⁣⁣
  *Cdo gjë që nuk është sipërmendur.⁣⁣
  ⁣⁣
  Rezervoni në:⁣⁣
  📲 Cel:+355 069 23 08 308 WhatsApp & Viber⁣
  .⁣
  .⁣
  #travel #pashajtraveltours #pashaj #1daytrip #weekend #decemberweekend #fundjave #kolashin #happysunday #weekendtrip #Sunday
 • 7 0 58 minutes ago
 • Udhëtim 1ditor⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Brezovicë❄Prevallë🌨Prizren⁣⁣⁣⁣⁣⁣
E Dielë 15 Dhjetor, 2’000 lekë /personi.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Programi:⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🚌 Nisemi në orën 06:00 nga zyrat tona.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
➡ Vazhdojmë drejt Kukësit për kafen e mëngjesit për 15-20 min.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
➡ Pas formaliteteve doganore i drejtohemi Prizrenit dhe Prevallës.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⛷ Ski në Brezovicë dhe Prevallë. ⛷⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🎿 Lojëra të ndryshme dhe argëtim pafund🎿⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🏠Në kthim vizitojmë Lidhjen e Vjetër të Prizrenit dhe Xhaminë 🕌⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🔹 Dreka e lirë.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
DETAJE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣
»Nisja nga Tirana Ora 06:00 te Blvd. Zogu i I-re ngjitur me zerin e Popullit te zyra jone⁣⁣⁣⁣⁣⁣
» Cmimi 2’000 lekë /Personi⁣⁣⁣⁣⁣⁣
»Transporti zhvillohet me mikrobusa 20 vendësh komod(A/C), ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
»Guida ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Nuk perfshihet:⁣⁣⁣⁣⁣⁣
*Çdo gjë që nuk është sipërmendur.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Rezervoni në:⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📲 Cel:+355 0692308308 WhatsApp & Viber⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👍 Facebook: PASHAJ Travel & Tours ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
💟Instagram: pashaj_travel_tours ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📧e-mail: info@pashajtravel.al ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📪 Adresa: Blvd Zog i I-rë pranë ish Zerit të Popullit , Tiranë.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#travel #pashajtraveltours #pashaj #1daytrip #weekend #decemberweekend #fundjave #brezovica #prevalle #prizren #happysunday #weekendtrip #Sunday
 • Udhëtim 1ditor⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  Brezovicë❄Prevallë🌨Prizren⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  E Dielë 15 Dhjetor, 2’000 lekë /personi.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  Programi:⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  🚌 Nisemi në orën 06:00 nga zyrat tona.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  ➡ Vazhdojmë drejt Kukësit për kafen e mëngjesit për 15-20 min.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  ➡ Pas formaliteteve doganore i drejtohemi Prizrenit dhe Prevallës.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  ⛷ Ski në Brezovicë dhe Prevallë. ⛷⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  🎿 Lojëra të ndryshme dhe argëtim pafund🎿⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  🏠Në kthim vizitojmë Lidhjen e Vjetër të Prizrenit dhe Xhaminë 🕌⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  🔹 Dreka e lirë.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  DETAJE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  »Nisja nga Tirana Ora 06:00 te Blvd. Zogu i I-re ngjitur me zerin e Popullit te zyra jone⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  » Cmimi 2’000 lekë /Personi⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  »Transporti zhvillohet me mikrobusa 20 vendësh komod(A/C), ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  »Guida ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  Nuk perfshihet:⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  *Çdo gjë që nuk është sipërmendur.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  Rezervoni në:⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  📲 Cel:+355 0692308308 WhatsApp & Viber⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  👍 Facebook: PASHAJ Travel & Tours ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  💟Instagram: pashaj_travel_tours ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  📧e-mail: info@pashajtravel.al ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  📪 Adresa: Blvd Zog i I-rë pranë ish Zerit të Popullit , Tiranë.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  #travel #pashajtraveltours #pashaj #1daytrip #weekend #decemberweekend #fundjave #brezovica #prevalle #prizren #happysunday #weekendtrip #Sunday
 • 7 0 1 hour ago
 • Новогодний Teddy 📲 99278822
 • Новогодний Teddy 📲 99278822
 • 3 1 2 hours ago
 • @jaylabrenae I remember wanting to have the perfect birth story when I thought about going into labor. Truth is, there is no “perfect” birth but there are #RealBirthStories. 
I was a day shy of being 41 weeks pregnant when I finally had felt something like contractions. I went to the hospital and was told that I would be going home because it was just labor pains. As I started to get dressed a midwife came in to give an ultrasound just to check the baby and thank goodness she did- there was no fluid around him while there should’ve been pockets of it! She uttered the words I dreaded “you’re getting induced” I had heard so many different things about inducement that made me scared but I was also ready to have my baby! I was only dilated to 2cm so I needed to have a balloon help to open my cervix. My water was manually broken as well. I got to 6cm on my own (I was breathing in deeply and imagining me blowing a dandelion to help with the contractions lol) and then asked for an epidural. I was still opening very slowly so they decided to give me Pitocin to help further my contractions. After over 24 hours of labor I finally got to 10cm and in 7 minutes pushed out my baby boy! .
Congratulations mama💃💃🎉🎉
.
Mummies that went through natural delivery how long did yours take? Was it a matter of minutes or hours?😩👇🏽
.
#themilkbooster #happysunday #sunday #pregnancytips #pregnancycentre #lactationconsultant #bodychangesinpregnancy #yourbody #lactationsupport #maternityjourney #pumpingatwork #exclusivelypumping #temperatureinpregnancy #lagos #awka #ibadan #abuja #portharcourt #granola #healthyeating #lactationcookiesinlagos #newmomdiet
 • @jaylabrenae I remember wanting to have the perfect birth story when I thought about going into labor. Truth is, there is no “perfect” birth but there are #RealBirthStories .
  I was a day shy of being 41 weeks pregnant when I finally had felt something like contractions. I went to the hospital and was told that I would be going home because it was just labor pains. As I started to get dressed a midwife came in to give an ultrasound just to check the baby and thank goodness she did- there was no fluid around him while there should’ve been pockets of it! She uttered the words I dreaded “you’re getting induced” I had heard so many different things about inducement that made me scared but I was also ready to have my baby! I was only dilated to 2cm so I needed to have a balloon help to open my cervix. My water was manually broken as well. I got to 6cm on my own (I was breathing in deeply and imagining me blowing a dandelion to help with the contractions lol) and then asked for an epidural. I was still opening very slowly so they decided to give me Pitocin to help further my contractions. After over 24 hours of labor I finally got to 10cm and in 7 minutes pushed out my baby boy! .
  Congratulations mama💃💃🎉🎉
  .
  Mummies that went through natural delivery how long did yours take? Was it a matter of minutes or hours?😩👇🏽
  .
  #themilkbooster #happysunday #sunday #pregnancytips #pregnancycentre #lactationconsultant #bodychangesinpregnancy #yourbody #lactationsupport #maternityjourney #pumpingatwork #exclusivelypumping #temperatureinpregnancy #lagos #awka #ibadan #abuja #portharcourt #granola #healthyeating #lactationcookiesinlagos #newmomdiet
 • 655 20 3 hours ago
 • 3 1 21 October, 2019