#havefun Instagram Photos & Videos

havefun - 6.3m posts

Top Posts

  • You know it’s Friday when you squat so low you just sit down 😂🤣🤪
Wishing I was back at The Fairmont on this long weekend. Sometimes when trying to take photos you can’t take yourself so seriously and have fun with it! Keep swiping for more ridiculous moments!! #austinblogger #dontbesoserious #havefun
  • You know it’s Friday when you squat so low you just sit down 😂🤣🤪
    Wishing I was back at The Fairmont on this long weekend. Sometimes when trying to take photos you can’t take yourself so seriously and have fun with it! Keep swiping for more ridiculous moments!! #austinblogger #dontbesoserious #havefun
  • 104 21 3 hours ago

Latest Instagram Posts

  • Tugas hari ini sudah beres😍
Bersyukur banget rukmana oriflamean sejauh ini rukmana gak hanya nyarik duit tapi rukmana banyak belajar dan bisa dapet pengalaman seperti ini 😍

Kebayang yaaa klw gak join oriflame mungkin rukmana masih jadi wanita yang biasa" aja yg pemalu dan gak pinter bergaul, tapi lewat oriflame rukmana bisa jadi seperti sekarang 😘😘 Diawal" memang susah kok apalagi berkecimpung di dunia perbisnisan yang rasanya gak kebayang yaa bisa atau tidak tapi setelah dijalanin bisa kok ☺
Apalagi ketemu orang baru dan presentasi di depan orng banyak itu ga mudah😭
Tapi kalau dicoba dan mau belajar akhirnya bisa jugaa💪😍
Dalam hal apapun itu klw sudah mau belajar dan sering di praktekin pasti terbiasa😍
Contohnya hari ini rukmana punya pengalaman baru lagi sharing di depan cowok" mungkin sebelumnya sharing makeup di hadapan wanita " sudah terbiasa yaa tapi ini perdana ngisi sharing dihadapan cowok" itu rasanya beda banget tapi setelah di jalanin ternyata aku mampu😍

Hem kalau dulu ngrasain banget yaa presentasi di sekolah aja groginya minta ampun sampek " dong kadang kebelet 😔
Tapi sekarang dong rasa rasanya gak ada grogi sama sekali tapi tadi grogi sedikit sih d awal karena perdana ngisi sharing dihadapan cwo " tp groginya bentar banget setelah itu malah terbiasa dan lancar" aja 😍😍😍 Pengalaman baru lagiii ❤❤
Bener" ngrasa sangat bersyukur lewat oriflame selain dapet penghasilan, dapet look great dan have fun jugaa❤❤
Selain itu juga rukmana jadi punya pertemanan yang sangat luas banget, jadi bisa kenal HRD restoran nya dan bahkan bisa ngbrol" jugaa tadi😍
Terimakasih buat panter hari ini @lisaerwinaa❤

#akuoriflame #mahasiswiberbisnisoriflame #beautyentrepreneur #masamuda #kerjakeras #perluaspertemanan #lookgreat #makemoney #havefun
  • Tugas hari ini sudah beres😍
    Bersyukur banget rukmana oriflamean sejauh ini rukmana gak hanya nyarik duit tapi rukmana banyak belajar dan bisa dapet pengalaman seperti ini 😍

    Kebayang yaaa klw gak join oriflame mungkin rukmana masih jadi wanita yang biasa" aja yg pemalu dan gak pinter bergaul, tapi lewat oriflame rukmana bisa jadi seperti sekarang 😘😘 Diawal" memang susah kok apalagi berkecimpung di dunia perbisnisan yang rasanya gak kebayang yaa bisa atau tidak tapi setelah dijalanin bisa kok ☺
    Apalagi ketemu orang baru dan presentasi di depan orng banyak itu ga mudah😭
    Tapi kalau dicoba dan mau belajar akhirnya bisa jugaa💪😍
    Dalam hal apapun itu klw sudah mau belajar dan sering di praktekin pasti terbiasa😍
    Contohnya hari ini rukmana punya pengalaman baru lagi sharing di depan cowok" mungkin sebelumnya sharing makeup di hadapan wanita " sudah terbiasa yaa tapi ini perdana ngisi sharing dihadapan cowok" itu rasanya beda banget tapi setelah di jalanin ternyata aku mampu😍

    Hem kalau dulu ngrasain banget yaa presentasi di sekolah aja groginya minta ampun sampek " dong kadang kebelet 😔
    Tapi sekarang dong rasa rasanya gak ada grogi sama sekali tapi tadi grogi sedikit sih d awal karena perdana ngisi sharing dihadapan cwo " tp groginya bentar banget setelah itu malah terbiasa dan lancar" aja 😍😍😍 Pengalaman baru lagiii ❤❤
    Bener" ngrasa sangat bersyukur lewat oriflame selain dapet penghasilan, dapet look great dan have fun jugaa❤❤
    Selain itu juga rukmana jadi punya pertemanan yang sangat luas banget, jadi bisa kenal HRD restoran nya dan bahkan bisa ngbrol" jugaa tadi😍
    Terimakasih buat panter hari ini @lisaerwinaa

    #akuoriflame #mahasiswiberbisnisoriflame #beautyentrepreneur #masamuda #kerjakeras #perluaspertemanan #lookgreat #makemoney #havefun
  • 0 0 8 seconds ago
  • Meet Mr Goose. He is a yellow/white lab. A great dog and great companion to have. ♥️🐕🐕
Also want to give a word of warning to any new hikers with dogs or bringing dogs on a hike for the first time. If you aware there may be bears or wolves in the area you are hiking please make sure you keep your dog on a leash. Yes the chances are small of you or your dog getting attacked but when dogs run around like they do off leash it's like a big come get me sign running around. Bears will usually attack because they are threatened by dogs. Wolves are very territorial and hate dogs running around in their yard😊.
Just be aware and have a great time.
#hikingadventures #hiking #dogs #bears #wolves #outdoors #havefun #beprepared
  • Meet Mr Goose. He is a yellow/white lab. A great dog and great companion to have. ♥️🐕🐕
    Also want to give a word of warning to any new hikers with dogs or bringing dogs on a hike for the first time. If you aware there may be bears or wolves in the area you are hiking please make sure you keep your dog on a leash. Yes the chances are small of you or your dog getting attacked but when dogs run around like they do off leash it's like a big come get me sign running around. Bears will usually attack because they are threatened by dogs. Wolves are very territorial and hate dogs running around in their yard😊.
    Just be aware and have a great time.
    #hikingadventures #hiking #dogs #bears #wolves #outdoors #havefun #beprepared
  • 0 0 3 minutes ago
  • [DIET HACK]
Hey, we got a simple tip to help you on your diet. 😉
.
Well, next time you order a pizza, ask the maker not to slice it at all! 🤔
.
This will help your diet because you can only have one slice right? 😆
.
Just kidding, this is diet tip of something you should NOT do. ✌️
.
Just making sure that you read it on the picture, don’t sue us. 😬
.
Let’s start our weekend with a smile, embrace the healthy lifestyle! 🙌
.
Share with us about your diet tip! 👋
  • [DIET HACK]
    Hey, we got a simple tip to help you on your diet. 😉
    .
    Well, next time you order a pizza, ask the maker not to slice it at all! 🤔
    .
    This will help your diet because you can only have one slice right? 😆
    .
    Just kidding, this is diet tip of something you should NOT do. ✌️
    .
    Just making sure that you read it on the picture, don’t sue us. 😬
    .
    Let’s start our weekend with a smile, embrace the healthy lifestyle! 🙌
    .
    Share with us about your diet tip! 👋
  • 1 1 9 minutes ago
  • ♥️🙌🏻Amen to this!!
  • ♥️🙌🏻Amen to this!!
  • 4 1 14 minutes ago
  • TGIF! A new salsa supply has been delivered to the Bozeman area stores today! @box_of_turtles GeorgeG. You ROCK! 💪 We're ready for the wknd with stocked grocery store shelves. 🌶️
We love what we do! ♥️
We make small batches of abuelas family salsa recipe 🍅 daily and deliver to several grocery stores throughout Montana - Washington area.  We never get tired of hearing how much you like our salsas.  You're our Lifeline.  Gracias and thank you for your support.  We look forward to hearing what you like about our company. ♥️🌶️
From Hot Mama & staff
.
.
.
.
#hmsalsa #tomford #inspirationalquote #creativity #sharethelove #smallbusiness #locallove #havefun #hardwork
  • TGIF! A new salsa supply has been delivered to the Bozeman area stores today! @box_of_turtles GeorgeG. You ROCK! 💪 We're ready for the wknd with stocked grocery store shelves. 🌶️
    We love what we do! ♥️
    We make small batches of abuelas family salsa recipe 🍅 daily and deliver to several grocery stores throughout Montana - Washington area. We never get tired of hearing how much you like our salsas. You're our Lifeline. Gracias and thank you for your support. We look forward to hearing what you like about our company. ♥️🌶️
    From Hot Mama & staff
    .
    .
    .
    .
    #hmsalsa #tomford #inspirationalquote #creativity #sharethelove #smallbusiness #locallove #havefun #hardwork
  • 7 0 29 minutes ago
  • No es en la perfección donde encontramos el equilibrio, es entre lo bueno y lo considerado no tan bueno, donde se esconden los pequeños placeres de la vida. Y saben? Caer en ellos está bien, ve y regresa a tu centro, donde eres consciente de que deseas limpiar para crear equilibrio. Disfruta estos días de desconexión y ámate mucho🍃

Este 23 de Abril, iniciamos nuevo grupo en Medellín. Recuerda que puedes hacer el DETOX COMPLETO (21 días) ó el DETOX EXPRESS (15días). Reserva tu cupo 313 667 3250

#bein #havefun #vacayyy #medellin #detox #beinnergy #detoxenmedellin #semanasanta #vacaciones #alimentalavida #equilibrio #alimentacionsaludable
  • No es en la perfección donde encontramos el equilibrio, es entre lo bueno y lo considerado no tan bueno, donde se esconden los pequeños placeres de la vida. Y saben? Caer en ellos está bien, ve y regresa a tu centro, donde eres consciente de que deseas limpiar para crear equilibrio. Disfruta estos días de desconexión y ámate mucho🍃

    Este 23 de Abril, iniciamos nuevo grupo en Medellín. Recuerda que puedes hacer el DETOX COMPLETO (21 días) ó el DETOX EXPRESS (15días). Reserva tu cupo 313 667 3250

    #bein #havefun #vacayyy #medellin #detox #beinnergy #detoxenmedellin #semanasanta #vacaciones #alimentalavida #equilibrio #alimentacionsaludable
  • 29 1 38 minutes ago
  • 1 1 40 minutes ago
  • Flex Friday & I made it through cardio!
  • Flex Friday & I made it through cardio!
  • 4 1 42 minutes ago
  • 2 1 1 hour ago