#ifollow Instagram Photos & Videos

ifollow - 3.8m posts

Top Posts

Advertisements

  • 235 15 6 hours ago

Advertisements

  • Я тигрёнок, а не киска
  • Я тигрёнок, а не киска
  • 307 5 6 hours ago

Advertisements

  • #tb
  • #tb
  • 173 1 2 hours ago

Advertisements

  • 🎉VANS OUTLET😜💕
  • 🎉VANS OUTLET😜💕
  • 4,701 33 14 June, 2019

Latest Instagram Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • Dreamy 😍
  • Dreamy 😍
  • 11 1 32 minutes ago

Advertisements

Advertisements

  • ENERGIZING SOY PROTEIN .
.
Orang selalu tanya nana, dalam banyak2 supplement Shaklee mana yang bagus untuk SEMUA tapi nak yang jimat sikit..
.
Bagi Ayu kalau harapkan yang bagus untuk SEMUA iaitu untuk KECANTIKAN, SLIMMING, TENAGA & KESIHATAN selain daripada VIVIX yang semua tau memang the best kebabomm tuh, of course lah ESP..
.
Bezanya ESP kita boleh dapat dengan harga lebih jimat.. So sesuai untuk anda yang nak amek supplement TERBAIK tapi ada budget tersendiri kan :)
.
Antara manfaat ESP yang wajib anda tahu ialah
❤️CERAHKAN KULIT
❤️GEBUKAN KULIT
❤️PUDARKAN PARUT
❤️BERI TENAGA
❤️KURANGKAN KERAP RASA LAPAR
❤️BANTU KURUSKN BADAN DENGAN SELAMAT
❤️BANYAKKAN SUSU
.
ESP ni specialnya sebab bukan je boleh consume, tapi untuk MASKER pun bolehhh.. So bg nana sangat terbaik untuk anda yang memang NAK CANTIK 😊
.
Siapa yang berminat boleh hubungi Ayu untuk order & consultation.. Ayu ready 24jam untuk anda customer kesayangan Ayu 😊
.
📲 0173413848
📲 0173413848
📲 http://Ayushaklee.wasap.my
.
#beautytips #beautysupplement #sayajual #sayajualshaklee #visitmyig #followme #followmeback #ifollow #sayajualespshaklee #espshaklee #shakleejalankebun #shakleesubang #shakleeusj
  • ENERGIZING SOY PROTEIN .
    .
    Orang selalu tanya nana, dalam banyak2 supplement Shaklee mana yang bagus untuk SEMUA tapi nak yang jimat sikit..
    .
    Bagi Ayu kalau harapkan yang bagus untuk SEMUA iaitu untuk KECANTIKAN, SLIMMING, TENAGA & KESIHATAN selain daripada VIVIX yang semua tau memang the best kebabomm tuh, of course lah ESP..
    .
    Bezanya ESP kita boleh dapat dengan harga lebih jimat.. So sesuai untuk anda yang nak amek supplement TERBAIK tapi ada budget tersendiri kan :)
    .
    Antara manfaat ESP yang wajib anda tahu ialah
    ❤️CERAHKAN KULIT
    ❤️GEBUKAN KULIT
    ❤️PUDARKAN PARUT
    ❤️BERI TENAGA
    ❤️KURANGKAN KERAP RASA LAPAR
    ❤️BANTU KURUSKN BADAN DENGAN SELAMAT
    ❤️BANYAKKAN SUSU
    .
    ESP ni specialnya sebab bukan je boleh consume, tapi untuk MASKER pun bolehhh.. So bg nana sangat terbaik untuk anda yang memang NAK CANTIK 😊
    .
    Siapa yang berminat boleh hubungi Ayu untuk order & consultation.. Ayu ready 24jam untuk anda customer kesayangan Ayu 😊
    .
    📲 0173413848
    📲 0173413848
    📲 http://Ayushaklee.wasap.my
    .
    #beautytips #beautysupplement #sayajual #sayajualshaklee #visitmyig #followme #followmeback #ifollow #sayajualespshaklee #espshaklee #shakleejalankebun #shakleesubang #shakleeusj
  • 1 0 47 minutes ago

Advertisements

  • Sunday 🌅
  • Sunday 🌅
  • 66 1 6 hours ago
  • Amazing replica of 1889 Church Van Gogh, Paint by @3ds.nastasia
  • Amazing replica of 1889 Church Van Gogh, Paint by @3ds.nastasia
  • 50 7 15 June, 2019
  • 🤫❤️
  • 🤫❤️
  • 50 5 10 June, 2019
  • Tu sei ciò che riempie il mio vuoto, sei i miei sorrisi. Sei ciò che mi fa pensare positivo, e te lo giuro, non sono mai stata più felice di così.
♥️
  • Tu sei ciò che riempie il mio vuoto, sei i miei sorrisi. Sei ciò che mi fa pensare positivo, e te lo giuro, non sono mai stata più felice di così.
    ♥️
  • 52 2 2 June, 2019
  • I like it here
The food
The culture
The history
The people
Tokyo has my heart
  • I like it here
    The food
    The culture
    The history
    The people
    Tokyo has my heart
  • 70 5 2 June, 2019
  • Che tu sia sempre così,
come sei,
calda pioggia di dolcezza
e fuoco nel cuore,
nonostante gli anni,
nonostante il logorio insonne
di questa battaglia persa
di questa angoscia radicata
sempre più nell'anima.
Che tu sia,
semplicemente,
i capelli al vento
e lo sguardo pulito.
  • Che tu sia sempre così,
    come sei,
    calda pioggia di dolcezza
    e fuoco nel cuore,
    nonostante gli anni,
    nonostante il logorio insonne
    di questa battaglia persa
    di questa angoscia radicata
    sempre più nell'anima.
    Che tu sia,
    semplicemente,
    i capelli al vento
    e lo sguardo pulito.
  • 96 3 15 April, 2019
  • you were unexpected and now you're all I expect 🖤🔗
  • you were unexpected and now you're all I expect 🖤🔗
  • 95 4 9 April, 2019
  • non c'è niente al mondo
che vorrei di più di te
di più di quel che adesso c'è già fra di noi
❤🔐 #3
  • non c'è niente al mondo
    che vorrei di più di te
    di più di quel che adesso c'è già fra di noi
    ❤🔐 #3
  • 94 8 15 March, 2019
  • che mi basta il tuo sorriso per rendere il mondo un posto migliore ☀🖇️🎈
  • che mi basta il tuo sorriso per rendere il mondo un posto migliore ☀🖇️🎈
  • 108 3 17 January, 2019
  • good things come to those who wait 🌟❤
  • good things come to those who wait 🌟❤
  • 90 3 10 January, 2019