#indian Instagram Photos & Videos

indian - 14.9m posts

Top Posts

 • Just a little bit more brown 🏅
 • Just a little bit more brown 🏅
 • 500 11 4 hours ago
 • “Don’t let anyone rob you from your imagination, your creativity or your curiosity. It’s your place in the world, it’s your life. Go in and do all you can with it, and make it the life you want to live.” #MaeJemison
Monday bby 💃🏻📄💪🏽🙏🏽🌍
 • “Don’t let anyone rob you from your imagination, your creativity or your curiosity. It’s your place in the world, it’s your life. Go in and do all you can with it, and make it the life you want to live.” #MaeJemison
  Monday bby 💃🏻📄💪🏽🙏🏽🌍
 • 214 6 5 hours ago
 • Complimenting my outfit with my @xenoxjewels letter game necklace. ✨ get yours 15% off with the code SONIA15 | Anzeige
 • Complimenting my outfit with my @xenoxjewels letter game necklace. ✨ get yours 15% off with the code SONIA15 | Anzeige
 • 3,188 44 1 hour ago

Latest Instagram Posts

 • Gorgeous Rass/Garba outfit!!
Custom designed!!
 • Gorgeous Rass/Garba outfit!!
  Custom designed!!
 • 1 1 4 minutes ago
 • Ethnic Turkish Broadside Bangles Bracelets Adjustable Size Antique Gold Color $ 11.00 and FREE Shipping 
Tag a friend who would love this! 
Active link in BIO 
#indian #beautiful #unique
 • Ethnic Turkish Broadside Bangles Bracelets Adjustable Size Antique Gold Color $ 11.00 and FREE Shipping
  Tag a friend who would love this!
  Active link in BIO
  #indian #beautiful #unique
 • 1 0 7 minutes ago
 • Ema,vlonjatja bukur me dergon foto-n nr dy sonte,dhe te paren e keni pare para nje muaji kur e kam postuar😋😍 Emma me shkruan: Na kenaqe me pluhurin Methi, eshte nje mrekulli e vertet 😍
Floku me eshte rritur dhe nuk me bje si me par . O Zot faleminderit sepse jam e fiksuar 😂😂 Faleminderit per blerjet e shumta ne dyqanet @bioshoperi dhe per fotot qe dergoni🙏🏻😍❤️ Si te pergatisni pluhurin methi ne shtepi😋
Ky pluhur nxit stimulimin e zgjatjes te flokeve, u dhuron shkelqim dhe butesi.
Ne nje ene hidhni nje luge gjelle plote me pluhur methi dhe shtoni 4-5 here pak nga pak uje te nxehte (gati nje gote uji) perzieni mire e mire derisa mos te mbese asnje kokrrize. MOS E HIDHNI TE GJITHE UJIN MENJHERE. Enen mbeshtilleni me nje qese dhe lereni 12 ore ne qetesi(8 ore ne vere) Aplikojeni ne floke te njome nga rrenja ne gjatesi dhe lereni nje ore. Me pas procedoni me larjen. Me nje pako aplikohen 6-8 maska. 
#hair #capelli #natural #indian #albania #kosova
 • Ema,vlonjatja bukur me dergon foto-n nr dy sonte,dhe te paren e keni pare para nje muaji kur e kam postuar😋😍 Emma me shkruan: Na kenaqe me pluhurin Methi, eshte nje mrekulli e vertet 😍
  Floku me eshte rritur dhe nuk me bje si me par . O Zot faleminderit sepse jam e fiksuar 😂😂 Faleminderit per blerjet e shumta ne dyqanet @bioshoperi dhe per fotot qe dergoni🙏🏻😍❤️ Si te pergatisni pluhurin methi ne shtepi😋
  Ky pluhur nxit stimulimin e zgjatjes te flokeve, u dhuron shkelqim dhe butesi.
  Ne nje ene hidhni nje luge gjelle plote me pluhur methi dhe shtoni 4-5 here pak nga pak uje te nxehte (gati nje gote uji) perzieni mire e mire derisa mos te mbese asnje kokrrize. MOS E HIDHNI TE GJITHE UJIN MENJHERE. Enen mbeshtilleni me nje qese dhe lereni 12 ore ne qetesi(8 ore ne vere) Aplikojeni ne floke te njome nga rrenja ne gjatesi dhe lereni nje ore. Me pas procedoni me larjen. Me nje pako aplikohen 6-8 maska.
  #hair #capelli #natural #indian #albania #kosova
 • 228 10 10 minutes ago
 • Ema,vlonjatja bukur me dergon foto-n nr dy sonte,dhe te paren e keni pare para nje muaji kur e kam postuar😋😍 Emma me shkruan: Na kenaqe me pluhurin Methi, eshte nje mrekulli e vertet 😍
Floku me eshte rritur dhe nuk me bje si me par . O Zot faleminderit sepse jam e fiksuar 😂😂 Faleminderit per blerjet e shumta ne dyqanet @bioshoperi dhe per fotot qe dergoni🙏🏻😍❤️ Si te pergatisni pluhurin methi ne shtepi😋
Ky pluhur nxit stimulimin e zgjatjes te flokeve, u dhuron shkelqim dhe butesi.
Ne nje ene hidhni nje luge gjelle plote me pluhur methi dhe shtoni 4-5 here pak nga pak uje te nxehte (gati nje gote uji) perzieni mire e mire derisa mos te mbese asnje kokrrize. MOS E HIDHNI TE GJITHE UJIN MENJHERE. Enen mbeshtilleni me nje qese dhe lereni 12 ore ne qetesi(8 ore ne vere) Aplikojeni ne floke te njome nga rrenja ne gjatesi dhe lereni nje ore. Me pas procedoni me larjen. Me nje pako aplikohen 6-8 maska. 
#hair #capelli #natural #indian #albania #kosova
 • Ema,vlonjatja bukur me dergon foto-n nr dy sonte,dhe te paren e keni pare para nje muaji kur e kam postuar😋😍 Emma me shkruan: Na kenaqe me pluhurin Methi, eshte nje mrekulli e vertet 😍
  Floku me eshte rritur dhe nuk me bje si me par . O Zot faleminderit sepse jam e fiksuar 😂😂 Faleminderit per blerjet e shumta ne dyqanet @bioshoperi dhe per fotot qe dergoni🙏🏻😍❤️ Si te pergatisni pluhurin methi ne shtepi😋
  Ky pluhur nxit stimulimin e zgjatjes te flokeve, u dhuron shkelqim dhe butesi.
  Ne nje ene hidhni nje luge gjelle plote me pluhur methi dhe shtoni 4-5 here pak nga pak uje te nxehte (gati nje gote uji) perzieni mire e mire derisa mos te mbese asnje kokrrize. MOS E HIDHNI TE GJITHE UJIN MENJHERE. Enen mbeshtilleni me nje qese dhe lereni 12 ore ne qetesi(8 ore ne vere) Aplikojeni ne floke te njome nga rrenja ne gjatesi dhe lereni nje ore. Me pas procedoni me larjen. Me nje pako aplikohen 6-8 maska.
  #hair #capelli #natural #indian #albania #kosova
 • 4 0 10 minutes ago
 • Latest video out ☺️ it’s a small one this time, but it’s about our favourite app @tinder LINK IN BIO
 • Latest video out ☺️ it’s a small one this time, but it’s about our favourite app @tinder LINK IN BIO
 • 6 1 16 minutes ago
 • पता नहीं ये मोहब्बत है या नादानी मेरी पर हर वक़्त तेरे बारे में सोचना अच्छा लगता है😍 😊🥰🥰#miss #time #indialove #india #indian #chattisgarh #chattisharif
 • पता नहीं ये मोहब्बत है या नादानी मेरी पर हर वक़्त तेरे बारे में सोचना अच्छा लगता है😍 😊🥰🥰 #miss #time #indialove #india #indian #chattisgarh #chattisharif
 • 198 12 10 March, 2019