#jungkook Instagram Photos & Videos

jungkook - 33.5m posts

Top Posts

  • baby i miss you,, have a safe flight! <3
  • baby i miss you,, have a safe flight! <3
  • 5,248 18 3 hours ago
  • [PRESS] 190319 GMP International Airport departure
  • [PRESS] 190319 GMP International Airport departure
  • 12,811 45 2 hours ago
  • ใƒป
I really miss his red hair๐Ÿ’
  • ใƒป
    I really miss his red hair๐Ÿ’
  • 1,048 8 7 hours ago
  • DO YALL SEE THIS SHIT
  • DO YALL SEE THIS SHIT
  • 2,574 44 6 hours ago
  • taehyung has blue hair again โœˆ๏ธ๐Ÿ—ฟ
  • taehyung has blue hair again โœˆ๏ธ๐Ÿ—ฟ
  • 2,335 17 4 hours ago
  • hi
  • hi
  • 701 3 2 hours ago
  • namjoon is so cute๐Ÿ˜Ž๐Ÿคฉ and i wonder what was hobie talking with one of their managers๐Ÿค”๐Ÿคญi m basically jealous with anyone who interact with them ใ… ใ…  even that airport staff ์•„์ฉŒ์‹œ๋„ใ… ใ… ๋ถ€๋Ÿฝ๋ถ€๋Ÿฝ
  • namjoon is so cute๐Ÿ˜Ž๐Ÿคฉ and i wonder what was hobie talking with one of their managers๐Ÿค”๐Ÿคญi m basically jealous with anyone who interact with them ใ… ใ…  even that airport staff ์•„์ฉŒ์‹œ๋„ใ… ใ… ๋ถ€๋Ÿฝ๋ถ€๋Ÿฝ
  • 4,931 32 3 hours ago

Latest Instagram Posts

  • This happens to me more than it should๐Ÿ˜…
  • This happens to me more than it should๐Ÿ˜…
  • 0 1 39 seconds ago
  • Itu ibaratkan sih lisa ada di tengah tengah ya hehe TOLONG DIKOMEN YANG BANYAK SIAPA TAU NANTI MALAM MIWON POST LAGI HAHAH๐Ÿ˜‚ โžกBudayakan follow&like+comentโ—โ—
โžกNO WAR&SALPAKโ—TAG TEMEN KALIANโœŒ

#bts #blackpink #exo #lisa #jungkook #minhyun #ffkpop
  • Itu ibaratkan sih lisa ada di tengah tengah ya hehe TOLONG DIKOMEN YANG BANYAK SIAPA TAU NANTI MALAM MIWON POST LAGI HAHAH๐Ÿ˜‚ โžกBudayakan follow&like+comentโ—โ—
    โžกNO WAR&SALPAKโ—TAG TEMEN KALIANโœŒ

    #bts #blackpink #exo #lisa #jungkook #minhyun #ffkpop
  • 3 0 46 seconds ago
  • (TXT YOUTUBE UPDATE)

Jadi si maknae tuh bilang "aku cute kan? Aku cute kan?", dan dia tuh baru berenti bilang pas soobin udah jawab๐Ÿ˜‚ dan gw ngakaknya sama soobin jawabnya kek terpaksa gtu lho ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
  • (TXT YOUTUBE UPDATE)

    Jadi si maknae tuh bilang "aku cute kan? Aku cute kan?", dan dia tuh baru berenti bilang pas soobin udah jawab๐Ÿ˜‚ dan gw ngakaknya sama soobin jawabnya kek terpaksa gtu lho ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
  • 0 1 56 seconds ago
  • (Provisional) Im literally lost in his gaze๐ŸŒŒ
  • (Provisional) Im literally lost in his gaze๐ŸŒŒ
  • 12 1 1 minute ago
  • Thereโ€™s going to be a fan meeting in busan, can you imagine how happy my babies are going to be ๐Ÿ’˜
  • Thereโ€™s going to be a fan meeting in busan, can you imagine how happy my babies are going to be ๐Ÿ’˜
  • 8 1 1 minute ago
  • .
Walau gantengnya kadang tak manusiawi, tapi ternyata dia sama aja kayak kita ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Uwuu, jerawat dibawah alis, jadi gemes kim ๐Ÿ˜‚
.
Gua kalo ada jerawat mateng gitu d muka, tangan gatel banget, pengen pecahin, wkwkw mungkin sebagain orang jijik yaa, tapi tangan w suka gatel, greget sendiri๐Ÿ˜Œ
  • .
    Walau gantengnya kadang tak manusiawi, tapi ternyata dia sama aja kayak kita ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
    Uwuu, jerawat dibawah alis, jadi gemes kim ๐Ÿ˜‚
    .
    Gua kalo ada jerawat mateng gitu d muka, tangan gatel banget, pengen pecahin, wkwkw mungkin sebagain orang jijik yaa, tapi tangan w suka gatel, greget sendiri๐Ÿ˜Œ
  • 9 1 1 minute ago
  • - ู‚ู„ูˆุจ ู„ุซุงู†ูŠ ุงุฌู…ู„ ูˆุฌู‡ู‡ ูุงู„ุนุงู„ู… ๐Ÿ–ค
#tzuyu
  • - ู‚ู„ูˆุจ ู„ุซุงู†ูŠ ุงุฌู…ู„ ูˆุฌู‡ู‡ ูุงู„ุนุงู„ู… ๐Ÿ–ค
    #tzuyu
  • 9 13 1 minute ago
  • good morning to me ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ
  • good morning to me ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ
  • 0 1 2 minutes ago
  • This is really low quality I'm sorry :(
  • This is really low quality I'm sorry :(
  • 0 2 2 minutes ago
  • ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚โค๏ธ
  • ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚โค๏ธ
  • 76 1 2 minutes ago
  • Take care baby
  • Take care baby
  • 5 2 2 minutes ago
  • Anyways, Subscribe To Pewdiepie๐Ÿค 
  • Anyways, Subscribe To Pewdiepie๐Ÿค 
  • 1 1 2 minutes ago
  • Jimin's Twitter update โค๏ธ
  • Jimin's Twitter update โค๏ธ
  • 2 1 11 minutes ago
  • Jhope's Twitter update โค๏ธ
  • Jhope's Twitter update โค๏ธ
  • 1 1 12 minutes ago
  • Jin and Jungkook Twitter update ๐Ÿ’•
  • Jin and Jungkook Twitter update ๐Ÿ’•
  • 1 1 13 minutes ago
  • ะะฐัˆ ะงะธะผะธะฝ~ะฐ ั…ะธั‚ั€ั‹ะน ะฟะฐั€ะตะฝัŒ๐Ÿ˜
ะั….. ั‚ั‹ ะฝะฐัˆ ะฟัƒะฟั๐Ÿ˜˜โค๏ธ
ะขัƒั‚ ะงะพะฝะณัƒะบ ะตั‰ะต ะผะฐะปั‹ัˆ... ะฝะพ ะฒัะต ะถะต ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
ะ•ัะปะธ ะฟะพะฝั€ะฐะฒะธะปะพััŒ ัั‚ะฐะฒัŒ ะปะฐะนะบ โค๏ธ
ะขะตะฑะต ะฝะต ั‚ั€ัƒะดะฝะพ, ะฐ ะฝะฐะผ ะฟั€ะธัั‚ะฝะพ
#bts #btsarmy #jungkook #jimin #kimnamjoon #kimseokjin #minyoongi #junghoseok #parkjimin #kimtaehyung #jeonjungkook #bangtanboys #bangtan #bangtansonyeondan
  • ะะฐัˆ ะงะธะผะธะฝ~ะฐ ั…ะธั‚ั€ั‹ะน ะฟะฐั€ะตะฝัŒ๐Ÿ˜
    ะั….. ั‚ั‹ ะฝะฐัˆ ะฟัƒะฟั๐Ÿ˜˜โค๏ธ
    ะขัƒั‚ ะงะพะฝะณัƒะบ ะตั‰ะต ะผะฐะปั‹ัˆ... ะฝะพ ะฒัะต ะถะต ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
    โ€ข
    โ€ข
    โ€ข
    โ€ข
    ะ•ัะปะธ ะฟะพะฝั€ะฐะฒะธะปะพััŒ ัั‚ะฐะฒัŒ ะปะฐะนะบ โค๏ธ
    ะขะตะฑะต ะฝะต ั‚ั€ัƒะดะฝะพ, ะฐ ะฝะฐะผ ะฟั€ะธัั‚ะฝะพ
    #bts #btsarmy #jungkook #jimin #kimnamjoon #kimseokjin #minyoongi #junghoseok #parkjimin #kimtaehyung #jeonjungkook #bangtanboys #bangtan #bangtansonyeondan
  • 9 1 14 minutes ago