#krimpayudara Instagram Photos & Videos

krimpayudara - 1.4m posts

Top Posts

Advertisements

  • Breast cream
Bust it Up
Netto 30gr

Membantu mengencangkan, meningkatkan volume secara alami, mengurangi keriput halus dan menstimulus kolagen secara alami

Dapat digunakan remaja
Dapat digunakan ibu menyusui/selesai menyapih. 
Idealnya selesai menyapih

Tidak boleh untuk ibu hamil

Oles tipis dan merata pada area payudara setelah mandi dan sebelum tidur. 
Lakukan rutin dalam 1-3 bulan untuk hasil maksimal, selanjutnya  frekuensi penggunaan dapat dikurangi. 
Water, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Stearyl Alc., Stearic acid, Cetyl Alc., Candelila Wax, Olea europaea (Olive) Oil, Parkii Butyrumspermum parkii (Shea) Butter, Theobrama cacao (Cocoa) Butter, Aloevera barbadensis extract, Prunus dulcis (Almond) oil, Persea americana (Avocado) Oil, Pottasium Sorbate, Xanthan gum, Pueraria mirifica, Centella asiatica extract,  Phytic acid, Sodium Benzoate, D-α-Tocopherol

Busui 
Vegan 
No animal test

Free 
Phtlataes, mineral oil, silicon, BHT  #breastcream #breastcreamaquila #naturalbreastcream #pengencangpayudara #krimpayudara #pembesarpayudara #pembesarpayudaraalami #krimpembesarpayudara 
#agenaquiladepok #reselleraquilaherb #reselleraquila #reselleraquiladepok
  • Breast cream
    Bust it Up
    Netto 30gr

    Membantu mengencangkan, meningkatkan volume secara alami, mengurangi keriput halus dan menstimulus kolagen secara alami

    Dapat digunakan remaja
    Dapat digunakan ibu menyusui/selesai menyapih.
    Idealnya selesai menyapih

    Tidak boleh untuk ibu hamil

    Oles tipis dan merata pada area payudara setelah mandi dan sebelum tidur.
    Lakukan rutin dalam 1-3 bulan untuk hasil maksimal, selanjutnya frekuensi penggunaan dapat dikurangi.
    Water, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Stearyl Alc., Stearic acid, Cetyl Alc., Candelila Wax, Olea europaea (Olive) Oil, Parkii Butyrumspermum parkii (Shea) Butter, Theobrama cacao (Cocoa) Butter, Aloevera barbadensis extract, Prunus dulcis (Almond) oil, Persea americana (Avocado) Oil, Pottasium Sorbate, Xanthan gum, Pueraria mirifica, Centella asiatica extract, Phytic acid, Sodium Benzoate, D-α-Tocopherol

    Busui
    Vegan
    No animal test

    Free
    Phtlataes, mineral oil, silicon, BHT #breastcream #breastcreamaquila #naturalbreastcream #pengencangpayudara #krimpayudara #pembesarpayudara #pembesarpayudaraalami #krimpembesarpayudara
    #agenaquiladepok #reselleraquilaherb #reselleraquila #reselleraquiladepok
  • 1,080 2 4 January, 2019
  • Tiada manusia yg sempurna, termasuklah Siti. Tag Siti 😂
.
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
Btw untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig kat atas 💕 Barulah abang melekatt je kat uols
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
.
Nak cuba 1?
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
.
#feminiBB #payudara #payudaraindah #payudarakendur #krimpayudara #alatpembesarpayudara #jualpembesarpayudara #cantik #mantap #payudarasexy #payudarakecil
  • Tiada manusia yg sempurna, termasuklah Siti. Tag Siti 😂
    .
    @femini.breastbutt
    @femini.breastbutt
    @femini.breastbutt
    .
    Btw untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig kat atas 💕 Barulah abang melekatt je kat uols
    .
    10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
    ❤Menganjalkan & membesarkan
    ❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
    ❤Memantapkan otot pengembang
    ❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
    ❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
    ❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
    ❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
    ❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
    ❤Melancarkan pengedaran darah
    ❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
    .
    .
    Nak cuba 1?
    "Nak diskaun" ke +6011 11254492
    "Nak diskaun" ke +6011 11254492
    "Nak diskaun" ke +6011 11254492
    .
    #feminiBB #payudara #payudaraindah #payudarakendur #krimpayudara #alatpembesarpayudara #jualpembesarpayudara #cantik #mantap #payudarasexy #payudarakecil
  • 2,436 82 19 hours ago

Advertisements

  • Uols tau tak bagi lelaki perhiasan wanita itu bukannya rantai mutiara atau gelang emas yg uols pakai time keluar tu. 🙅‍♂️
.
Tapi bg mereka perhiasan wanita itu adalah uols punya rambut, buah dada dan punggung.
.
Uols akan look lebih berhias if uols dandan rambut cantik2, mantapkan buah dada uols supaya lebih bulat, dan montokan punggung uols supaya melentik!
.
Trust me, lelaki akan lebih suka kalau uols jaga semua “perhiasan” uols tu drpd uols asyik boros beli rantai, gelang dll.
.
Berminat nak Cuba 1❓
Boleh pm ejen kami di 👇
@femini.sarawak 
@femini.kuantan 
@femini.beauty 
@femini_by_kakzila
@femini.original
  • Uols tau tak bagi lelaki perhiasan wanita itu bukannya rantai mutiara atau gelang emas yg uols pakai time keluar tu. 🙅‍♂️
    .
    Tapi bg mereka perhiasan wanita itu adalah uols punya rambut, buah dada dan punggung.
    .
    Uols akan look lebih berhias if uols dandan rambut cantik2, mantapkan buah dada uols supaya lebih bulat, dan montokan punggung uols supaya melentik!
    .
    Trust me, lelaki akan lebih suka kalau uols jaga semua “perhiasan” uols tu drpd uols asyik boros beli rantai, gelang dll.
    .
    Berminat nak Cuba 1❓
    Boleh pm ejen kami di 👇
    @femini.sarawak
    @femini.kuantan
    @femini.beauty
    @femini_by_kakzila
    @femini.original
  • 1,288 48 15 March, 2019

Advertisements

  • “…sis saya mahu tahu info lebih lanjut mengenai produk Femini…”
.
Soalan: Assalamualaikum sis, saya merupakan seorg suri rumah. Saya mempunyai payudara yg bersaiz sederhana. Namun, payudara saya kian jatuh selari bertambahnya usia saya. Kenapa jadi begini sis? Boleh ke produk femini membantu saya?
Sakinah, Kedah.
.
Jawapan: Waalaikumusalam Sakinah, payudara wanita kian mengendur dan kelihatan jatuh selari bertambahnya usia kerana pengurangan kolagen dibahagian payudara. Kak Bell suggest sis sapukan krim femini di sekitar payudara sambil urut dengan cara membulat untuk meransang penghasilan tisu baru.
.
Kaedah urutan ini dapat menaikan semula payudara sis jika dilakukan secara konsisten. Sapu dan urutkan 2 kali sehari ( siang & malam) untuk hasil yg lebih cepat. Insyallah! Selamat mencuba sis!
Kak Bell, Shah Alam.
  • “…sis saya mahu tahu info lebih lanjut mengenai produk Femini…”
    .
    Soalan: Assalamualaikum sis, saya merupakan seorg suri rumah. Saya mempunyai payudara yg bersaiz sederhana. Namun, payudara saya kian jatuh selari bertambahnya usia saya. Kenapa jadi begini sis? Boleh ke produk femini membantu saya?
    Sakinah, Kedah.
    .
    Jawapan: Waalaikumusalam Sakinah, payudara wanita kian mengendur dan kelihatan jatuh selari bertambahnya usia kerana pengurangan kolagen dibahagian payudara. Kak Bell suggest sis sapukan krim femini di sekitar payudara sambil urut dengan cara membulat untuk meransang penghasilan tisu baru.
    .
    Kaedah urutan ini dapat menaikan semula payudara sis jika dilakukan secara konsisten. Sapu dan urutkan 2 kali sehari ( siang & malam) untuk hasil yg lebih cepat. Insyallah! Selamat mencuba sis!
    Kak Bell, Shah Alam.
  • 1,231 17 4 March, 2019
  • Pernah tak huby uols bising uols ni lama sgt nk bersiap? .
.
Lelaki memang tak suka menunggu 😪. That’s whyy lah uols kena sentiasa cari cara utk singkatkan rutin bersiap uols.
.
Sis kena pentingkan penjagaan sikncare lebih drpd makeup. kalau kulit cantik, makeup nipis pun dh ckup 🤗.
.
That’s whyy jugaklah kak bell menghasilkn femini yg sgt ringkas cara pemakainya.
.
Uols just perlu picit, sapu, done. Tak sampai seminit pun uols! sbb particle size minyak ni lebih cepat merata & meresap.
.
Sapa kata nak cantik ni susah? 😏
  • Pernah tak huby uols bising uols ni lama sgt nk bersiap? .
    .
    Lelaki memang tak suka menunggu 😪. That’s whyy lah uols kena sentiasa cari cara utk singkatkan rutin bersiap uols.
    .
    Sis kena pentingkan penjagaan sikncare lebih drpd makeup. kalau kulit cantik, makeup nipis pun dh ckup 🤗.
    .
    That’s whyy jugaklah kak bell menghasilkn femini yg sgt ringkas cara pemakainya.
    .
    Uols just perlu picit, sapu, done. Tak sampai seminit pun uols! sbb particle size minyak ni lebih cepat merata & meresap.
    .
    Sapa kata nak cantik ni susah? 😏
  • 1,126 15 4 March, 2019
  • "TERKENA PELECEHAN "

TAG temen kamu yang mau punya Payudara Besar , Kencang dan Indah secara cepat alami .

Segera Konsultasikan dengan Langganan aku @toko_payudara_sehat
Fast Respond add  whatsapp Official kami di 082298823230

Contact Now : ( ready Alat dan obat pembesar Payudara terbaik )

Solusi bagi Anda yang ingin :
- Memiliki Payudara Besar dan kencang.
- Payudara lebih indah dan mulus.
- Membahagiakan pasangan anda.
- Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian para lelaki.

HASIL PERMANEN ! Tanpa efek samping segera follow @toko_payudara_sehat

Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1 -2 minggu ! dijamin

Keunggulan Alat kami buat Payudara : - Memperbesar dan Memperkencang Payudara 
serta membuat Payudara jadi lebih Indah dan Mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.

Manfaat lain alatnya : 
1.Dapat Mengecilkan perut + paha dan lengan ( karna ada level getaran )
2. Mengatasi rambut rontok.
3. Merapatkan Miss V.
4. Menghilangkan bekas selulit.
.
#minyakbulus #pembesarpayudara #cream#perawatanpayudara #obatpayudara#suplemenpembesarpayudara#mhca#peninggibadan#mci#vacumpayudara#drsusanmurah#nasa#nuskin#krimpayudara#selebgram#dagelan
  • "TERKENA PELECEHAN "

    TAG temen kamu yang mau punya Payudara Besar , Kencang dan Indah secara cepat alami .

    Segera Konsultasikan dengan Langganan aku @toko_payudara_sehat
    Fast Respond add whatsapp Official kami di 082298823230

    Contact Now : ( ready Alat dan obat pembesar Payudara terbaik )

    Solusi bagi Anda yang ingin :
    - Memiliki Payudara Besar dan kencang.
    - Payudara lebih indah dan mulus.
    - Membahagiakan pasangan anda.
    - Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian para lelaki.

    HASIL PERMANEN ! Tanpa efek samping segera follow @toko_payudara_sehat

    Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1 -2 minggu ! dijamin

    Keunggulan Alat kami buat Payudara : - Memperbesar dan Memperkencang Payudara
    serta membuat Payudara jadi lebih Indah dan Mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.

    Manfaat lain alatnya :
    1.Dapat Mengecilkan perut + paha dan lengan ( karna ada level getaran )
    2. Mengatasi rambut rontok.
    3. Merapatkan Miss V.
    4. Menghilangkan bekas selulit.
    .
    #minyakbulus #pembesarpayudara #cream #perawatanpayudara #obatpayudara #suplemenpembesarpayudara #mhca #peninggibadan #mci #vacumpayudara #drsusanmurah #nasa #nuskin #krimpayudara #selebgram #dagelan
  • 7,955 0 21 May, 2019

Latest Instagram Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • 8 1 1 hour ago
  • 8 1 1 hour ago

Advertisements

  • 9 1 1 hour ago
  • Ayla Breast Care Nasa adalah krim perawatan payudara herbal yang mampu untuk mengencangkan dan membesarkan payudara secara alami dengan cepat. Dibuat menggunakan teknologi nano dan bio energy menjadikan cream payudara ini mampu bekerja lebih efektif dan lebih irit dalam pemakaian.
Bentuk payudara yang proporsional dan bagus menjadi salah satu daya tarik suami kepada istrinya, dan menjadi suatu “kebanggaan” untuk seorang wanita. Wanita yang telah memiliki payudara besar, seiring berjalannya waktu payudaranya besarnya berkurang kekencangan dan elastisitas disebabkan berkurangnya hormon estrogen karena faktor usia, karena menyusui dll. Ini adalah masalah besar, akan tetapi hal tersebut dapat dihandari jika wanita rutin melakukan perawatan payudara hingga batas usia tertentu.
Karena pentingnya estrogen terhadap wanita maka para ahli berusaha mendapatkan estrogen dari alam (tumbuh-tumbuhan) yang saat ini lebih dikenal dengan nama phytoestrogen. Melalui berbagai penelitian didapatkan bahwa tanaman Pueraria Mirifica memiliki kandungan phytoestrogen tertinggi.
Manfaat Ayla Breast Care PT. Natural Nusantara :
1. Mengencangkan payudara
2. Memperbesar payudara
3. Mencerahkan payudara
4. Mengangkat payudara
5. Memperkenyal payudara
6. Menghilangkan kerut pada puting
Silahkan kirim pesan bila ada yang ingin ditanyakan atau berkonsultasi, jangan lupa untuk menanyakan terlebih dahulu ketersediaan stok.

#aylabreastcare #aylabreastcarenasa #krimpayudara #nasaherbal #nasaindonesia
.
  • Ayla Breast Care Nasa adalah krim perawatan payudara herbal yang mampu untuk mengencangkan dan membesarkan payudara secara alami dengan cepat. Dibuat menggunakan teknologi nano dan bio energy menjadikan cream payudara ini mampu bekerja lebih efektif dan lebih irit dalam pemakaian.
    Bentuk payudara yang proporsional dan bagus menjadi salah satu daya tarik suami kepada istrinya, dan menjadi suatu “kebanggaan” untuk seorang wanita. Wanita yang telah memiliki payudara besar, seiring berjalannya waktu payudaranya besarnya berkurang kekencangan dan elastisitas disebabkan berkurangnya hormon estrogen karena faktor usia, karena menyusui dll. Ini adalah masalah besar, akan tetapi hal tersebut dapat dihandari jika wanita rutin melakukan perawatan payudara hingga batas usia tertentu.
    Karena pentingnya estrogen terhadap wanita maka para ahli berusaha mendapatkan estrogen dari alam (tumbuh-tumbuhan) yang saat ini lebih dikenal dengan nama phytoestrogen. Melalui berbagai penelitian didapatkan bahwa tanaman Pueraria Mirifica memiliki kandungan phytoestrogen tertinggi.
    Manfaat Ayla Breast Care PT. Natural Nusantara :
    1. Mengencangkan payudara
    2. Memperbesar payudara
    3. Mencerahkan payudara
    4. Mengangkat payudara
    5. Memperkenyal payudara
    6. Menghilangkan kerut pada puting
    Silahkan kirim pesan bila ada yang ingin ditanyakan atau berkonsultasi, jangan lupa untuk menanyakan terlebih dahulu ketersediaan stok.

    #aylabreastcare #aylabreastcarenasa #krimpayudara #nasaherbal #nasaindonesia
    .
  • 0 0 1 hour ago

Advertisements

  • *BUST FIT CONCENTRATE SERUM
 mengencangkan payudara/bokong

Manfaat BUSFIT
Meningkatkan elastisitas pada kulit payudara, kulit
payudara lebih halus dan sehat
Mengandung antioksidan dan anti inflamasi, sehingga
mampu mencegah penuaan dan membantu mencegah sel
kanker
Membantu melancarkan aliran darah di sekitar payudara,
sehingga payudara bisa menjadi lebih berisi dan membuat
efek payudara lebih kencang
💟💕
Cara pemakaian BUSFIT
Gunakan 4 hingga 5 pump Lacoco Bust Fit Concentrate Serum
untuk seluruh payudara. Ratakan dan pijat perlahan hingga
menyerap seluruhnya.
💞
Info pemesanan dan konsultasi
Wa= 0813-1521-9988
💞
#pembesarbayudaraaman #krimpayudara #serumpayudara
  • *BUST FIT CONCENTRATE SERUM
    mengencangkan payudara/bokong

    Manfaat BUSFIT
    Meningkatkan elastisitas pada kulit payudara, kulit
    payudara lebih halus dan sehat
    Mengandung antioksidan dan anti inflamasi, sehingga
    mampu mencegah penuaan dan membantu mencegah sel
    kanker
    Membantu melancarkan aliran darah di sekitar payudara,
    sehingga payudara bisa menjadi lebih berisi dan membuat
    efek payudara lebih kencang
    💟💕
    Cara pemakaian BUSFIT
    Gunakan 4 hingga 5 pump Lacoco Bust Fit Concentrate Serum
    untuk seluruh payudara. Ratakan dan pijat perlahan hingga
    menyerap seluruhnya.
    💞
    Info pemesanan dan konsultasi
    Wa= 0813-1521-9988
    💞
    #pembesarbayudaraaman #krimpayudara #serumpayudara
  • 0 0 1 hour ago

Advertisements

  • *BUST FIT CONCENTRATE SERUM
 mengencangkan payudara/bokong

Manfaat BUSFIT
Meningkatkan elastisitas pada kulit payudara, kulit
payudara lebih halus dan sehat
Mengandung antioksidan dan anti inflamasi, sehingga
mampu mencegah penuaan dan membantu mencegah sel
kanker
Membantu melancarkan aliran darah di sekitar payudara,
sehingga payudara bisa menjadi lebih berisi dan membuat
efek payudara lebih kencang
💟💕
Cara pemakaian BUSFIT
Gunakan 4 hingga 5 pump Lacoco Bust Fit Concentrate Serum
untuk seluruh payudara. Ratakan dan pijat perlahan hingga
menyerap seluruhnya.
💞
Info pemesanan dan konsultasi
Wa= 0813-1521-9988
💞
#pembesarbayudaraaman #krimpayudara #serumpayudara
  • *BUST FIT CONCENTRATE SERUM
    mengencangkan payudara/bokong

    Manfaat BUSFIT
    Meningkatkan elastisitas pada kulit payudara, kulit
    payudara lebih halus dan sehat
    Mengandung antioksidan dan anti inflamasi, sehingga
    mampu mencegah penuaan dan membantu mencegah sel
    kanker
    Membantu melancarkan aliran darah di sekitar payudara,
    sehingga payudara bisa menjadi lebih berisi dan membuat
    efek payudara lebih kencang
    💟💕
    Cara pemakaian BUSFIT
    Gunakan 4 hingga 5 pump Lacoco Bust Fit Concentrate Serum
    untuk seluruh payudara. Ratakan dan pijat perlahan hingga
    menyerap seluruhnya.
    💞
    Info pemesanan dan konsultasi
    Wa= 0813-1521-9988
    💞
    #pembesarbayudaraaman #krimpayudara #serumpayudara
  • 3 0 2 hours ago
  • *BUST FIT CONCENTRATE SERUM
 mengencangkan payudara/bokong

Manfaat BUSFIT
Meningkatkan elastisitas pada kulit payudara, kulit
payudara lebih halus dan sehat
Mengandung antioksidan dan anti inflamasi, sehingga
mampu mencegah penuaan dan membantu mencegah sel
kanker
Membantu melancarkan aliran darah di sekitar payudara,
sehingga payudara bisa menjadi lebih berisi dan membuat
efek payudara lebih kencang
💟💕
Cara pemakaian BUSFIT
Gunakan 4 hingga 5 pump Lacoco Bust Fit Concentrate Serum
untuk seluruh payudara. Ratakan dan pijat perlahan hingga
menyerap seluruhnya.
💞
Info pemesanan dan konsultasi
Wa= 0813-1521-9988
💞
#pembesarbayudaraaman #krimpayudara #serumpayudara
  • *BUST FIT CONCENTRATE SERUM
    mengencangkan payudara/bokong

    Manfaat BUSFIT
    Meningkatkan elastisitas pada kulit payudara, kulit
    payudara lebih halus dan sehat
    Mengandung antioksidan dan anti inflamasi, sehingga
    mampu mencegah penuaan dan membantu mencegah sel
    kanker
    Membantu melancarkan aliran darah di sekitar payudara,
    sehingga payudara bisa menjadi lebih berisi dan membuat
    efek payudara lebih kencang
    💟💕
    Cara pemakaian BUSFIT
    Gunakan 4 hingga 5 pump Lacoco Bust Fit Concentrate Serum
    untuk seluruh payudara. Ratakan dan pijat perlahan hingga
    menyerap seluruhnya.
    💞
    Info pemesanan dan konsultasi
    Wa= 0813-1521-9988
    💞
    #pembesarbayudaraaman #krimpayudara #serumpayudara
  • 8 0 2 hours ago
  • Hi sayang sayang ❤❤🤫😍😘
.
👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
*KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋❤❤❤💋
Terima Kasih kerana berminat.
.
Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
Berfungsi utk :
💋 Anjalkan payudara
💋 Up kan punggung
💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
💋 Hilangkan Stretchmark
💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
💋 Merawat KEMURUNGAN & Dingin Seks
.
💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
.
🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
.
Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
.
❤ Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda. ❤ 100% diperbuat bahan2 organik. LULUS BPFK KKM. 100% HALAL dan dikilangkan di Kilang bertaraf GMP -Terbukti SELAMAT digunakan.
.
❤ Anti kanser & Anti Radiasi kerana FIRMATIKA dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam. .
❤ Berkualiti tinggi dan diakui SELAMAT & tiada kesan sampingan yang memudaratkan.
..
Tapi2.. sebelum tu kita nak bagitau sekarang ada promo SET SUAMI ISTERI
.
1 BC 100 + 1 FIRMATIKA
.
Bleh tengok 1001 testimoni firmatika d
@firmatika_montok_anjal_ketat dan BC 100 di @bc100_losyen_superb
.
BERMINAT 😙😘😚
.
Wasapp Kak Elly cepat2 tau
0169629061 atau 0139382018
www.wasap.my/60169629061
.
Jangan Lambat tau..😅😛😝😜
.
#firmatika #bc100 #krimpayudara #besarkanpayudara #anjalkanpayudara #breastcream #payudaramontok #keputihan #krimfirmatika #hargafirmatika #senggugut #stokisfirmatika #promosifirmatika #sayajualfirmatika
  • Hi sayang sayang ❤❤🤫😍😘
    .
    👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
    *KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋❤❤❤💋
    Terima Kasih kerana berminat.
    .
    Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
    Berfungsi utk :
    💋 Anjalkan payudara
    💋 Up kan punggung
    💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
    💋 Hilangkan Stretchmark
    💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
    💋 Merawat KEMURUNGAN & Dingin Seks
    .
    💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
    💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
    .
    🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
    .
    Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
    .
    ❤ Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda. ❤ 100% diperbuat bahan2 organik. LULUS BPFK KKM. 100% HALAL dan dikilangkan di Kilang bertaraf GMP -Terbukti SELAMAT digunakan.
    .
    ❤ Anti kanser & Anti Radiasi kerana FIRMATIKA dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam. .
    ❤ Berkualiti tinggi dan diakui SELAMAT & tiada kesan sampingan yang memudaratkan.
    ..
    Tapi2.. sebelum tu kita nak bagitau sekarang ada promo SET SUAMI ISTERI
    .
    1 BC 100 + 1 FIRMATIKA
    .
    Bleh tengok 1001 testimoni firmatika d
    @firmatika_montok_anjal_ketat dan BC 100 di @bc100_losyen_superb
    .
    BERMINAT 😙😘😚
    .
    Wasapp Kak Elly cepat2 tau
    0169629061 atau 0139382018
    www.wasap.my/60169629061
    .
    Jangan Lambat tau..😅😛😝😜
    .
    #firmatika #bc100 #krimpayudara #besarkanpayudara #anjalkanpayudara #breastcream #payudaramontok #keputihan #krimfirmatika #hargafirmatika #senggugut #stokisfirmatika #promosifirmatika #sayajualfirmatika
  • 5 1 3 hours ago
  • Hi sayang sayang ❤❤🤫😍😘
.
👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
*KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋❤❤❤💋
Terima Kasih kerana berminat.
.
Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
Berfungsi utk :
💋 Anjalkan payudara
💋 Up kan punggung
💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
💋 Hilangkan Stretchmark
💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
💋 Merawat KEMURUNGAN & Dingin Seks
.
💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
.
🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
.
Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
.
❤ Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda. ❤ 100% diperbuat bahan2 organik. LULUS BPFK KKM. 100% HALAL dan dikilangkan di Kilang bertaraf GMP -Terbukti SELAMAT digunakan.
.
❤ Anti kanser & Anti Radiasi kerana FIRMATIKA dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam. .
❤ Berkualiti tinggi dan diakui SELAMAT & tiada kesan sampingan yang memudaratkan.
..
Tapi2.. sebelum tu kita nak bagitau sekarang ada promo SET SUAMI ISTERI
.
1 BC 100 + 1 FIRMATIKA
.
Bleh tengok 1001 testimoni firmatika d
@firmatika_montok_anjal_ketat dan BC 100 di @bc100_losyen_superb
.
BERMINAT 😙😘😚
.
Wasapp Kak Elly cepat2 tau
0169629061 atau 0139382018
www.wasap.my/60169629061
.
Jangan Lambat tau..😅😛😝😜
.
#firmatika #bc100 #krimpayudara #besarkanpayudara #anjalkanpayudara #breastcream #payudaramontok #keputihan #krimfirmatika #hargafirmatika #senggugut #stokisfirmatika #promosifirmatika #sayajualfirmatika
  • Hi sayang sayang ❤❤🤫😍😘
    .
    👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
    *KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋❤❤❤💋
    Terima Kasih kerana berminat.
    .
    Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
    Berfungsi utk :
    💋 Anjalkan payudara
    💋 Up kan punggung
    💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
    💋 Hilangkan Stretchmark
    💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
    💋 Merawat KEMURUNGAN & Dingin Seks
    .
    💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
    💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
    .
    🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
    .
    Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
    .
    ❤ Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda. ❤ 100% diperbuat bahan2 organik. LULUS BPFK KKM. 100% HALAL dan dikilangkan di Kilang bertaraf GMP -Terbukti SELAMAT digunakan.
    .
    ❤ Anti kanser & Anti Radiasi kerana FIRMATIKA dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam. .
    ❤ Berkualiti tinggi dan diakui SELAMAT & tiada kesan sampingan yang memudaratkan.
    ..
    Tapi2.. sebelum tu kita nak bagitau sekarang ada promo SET SUAMI ISTERI
    .
    1 BC 100 + 1 FIRMATIKA
    .
    Bleh tengok 1001 testimoni firmatika d
    @firmatika_montok_anjal_ketat dan BC 100 di @bc100_losyen_superb
    .
    BERMINAT 😙😘😚
    .
    Wasapp Kak Elly cepat2 tau
    0169629061 atau 0139382018
    www.wasap.my/60169629061
    .
    Jangan Lambat tau..😅😛😝😜
    .
    #firmatika #bc100 #krimpayudara #besarkanpayudara #anjalkanpayudara #breastcream #payudaramontok #keputihan #krimfirmatika #hargafirmatika #senggugut #stokisfirmatika #promosifirmatika #sayajualfirmatika
  • 5 0 3 hours ago
  • Hi sayang sayang ❤❤🤫😍😘
.
👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
*KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋❤❤❤💋
Terima Kasih kerana berminat.
.
Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
Berfungsi utk :
💋 Anjalkan payudara
💋 Up kan punggung
💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
💋 Hilangkan Stretchmark
💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
💋 Merawat KEMURUNGAN & Dingin Seks
.
💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
.
🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
.
Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
.
❤ Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda. ❤ 100% diperbuat bahan2 organik. LULUS BPFK KKM. 100% HALAL dan dikilangkan di Kilang bertaraf GMP -Terbukti SELAMAT digunakan.
.
❤ Anti kanser & Anti Radiasi kerana FIRMATIKA dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam. .
❤ Berkualiti tinggi dan diakui SELAMAT & tiada kesan sampingan yang memudaratkan.
..
Tapi2.. sebelum tu kita nak bagitau sekarang ada promo SET SUAMI ISTERI
.
1 BC 100 + 1 FIRMATIKA
.
Bleh tengok 1001 testimoni firmatika d
@firmatika_montok_anjal_ketat dan BC 100 di @bc100_losyen_superb
.
BERMINAT 😙😘😚
.
Wasapp Kak Elly cepat2 tau
0169629061 atau 0139382018
www.wasap.my/60169629061
.
Jangan Lambat tau..😅😛😝😜
.
#firmatika #bc100 #krimpayudara #besarkanpayudara #anjalkanpayudara #breastcream #payudaramontok #keputihan #krimfirmatika #hargafirmatika #senggugut #stokisfirmatika #promosifirmatika #sayajualfirmatika
  • Hi sayang sayang ❤❤🤫😍😘
    .
    👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
    *KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋❤❤❤💋
    Terima Kasih kerana berminat.
    .
    Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
    Berfungsi utk :
    💋 Anjalkan payudara
    💋 Up kan punggung
    💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
    💋 Hilangkan Stretchmark
    💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
    💋 Merawat KEMURUNGAN & Dingin Seks
    .
    💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
    💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
    .
    🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
    .
    Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
    .
    ❤ Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda. ❤ 100% diperbuat bahan2 organik. LULUS BPFK KKM. 100% HALAL dan dikilangkan di Kilang bertaraf GMP -Terbukti SELAMAT digunakan.
    .
    ❤ Anti kanser & Anti Radiasi kerana FIRMATIKA dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam. .
    ❤ Berkualiti tinggi dan diakui SELAMAT & tiada kesan sampingan yang memudaratkan.
    ..
    Tapi2.. sebelum tu kita nak bagitau sekarang ada promo SET SUAMI ISTERI
    .
    1 BC 100 + 1 FIRMATIKA
    .
    Bleh tengok 1001 testimoni firmatika d
    @firmatika_montok_anjal_ketat dan BC 100 di @bc100_losyen_superb
    .
    BERMINAT 😙😘😚
    .
    Wasapp Kak Elly cepat2 tau
    0169629061 atau 0139382018
    www.wasap.my/60169629061
    .
    Jangan Lambat tau..😅😛😝😜
    .
    #firmatika #bc100 #krimpayudara #besarkanpayudara #anjalkanpayudara #breastcream #payudaramontok #keputihan #krimfirmatika #hargafirmatika #senggugut #stokisfirmatika #promosifirmatika #sayajualfirmatika
  • 5 1 3 hours ago
  • Hi sayang sayang ❤❤🤫😍😘
.
👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
*KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋❤❤❤💋
Terima Kasih kerana berminat.
.
Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
Berfungsi utk :
💋 Anjalkan payudara
💋 Up kan punggung
💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
💋 Hilangkan Stretchmark
💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
💋 Merawat KEMURUNGAN & Dingin Seks
.
💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
.
🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
.
Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
.
❤ Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda. ❤ 100% diperbuat bahan2 organik. LULUS BPFK KKM. 100% HALAL dan dikilangkan di Kilang bertaraf GMP -Terbukti SELAMAT digunakan.
.
❤ Anti kanser & Anti Radiasi kerana FIRMATIKA dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam. .
❤ Berkualiti tinggi dan diakui SELAMAT & tiada kesan sampingan yang memudaratkan.
..
Tapi2.. sebelum tu kita nak bagitau sekarang ada promo SET SUAMI ISTERI
.
1 BC 100 + 1 FIRMATIKA
.
Bleh tengok 1001 testimoni firmatika d
@firmatika_montok_anjal_ketat dan BC 100 di @bc100_losyen_superb
.
BERMINAT 😙😘😚
.
Wasapp Kak Elly cepat2 tau
0169629061 atau 0139382018
www.wasap.my/60169629061
.
Jangan Lambat tau..😅😛😝😜
.
#firmatika #bc100 #krimpayudara #besarkanpayudara #anjalkanpayudara #breastcream #payudaramontok #keputihan #krimfirmatika #hargafirmatika #senggugut #stokisfirmatika #promosifirmatika #sayajualfirmatika
  • Hi sayang sayang ❤❤🤫😍😘
    .
    👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
    *KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋❤❤❤💋
    Terima Kasih kerana berminat.
    .
    Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
    Berfungsi utk :
    💋 Anjalkan payudara
    💋 Up kan punggung
    💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
    💋 Hilangkan Stretchmark
    💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
    💋 Merawat KEMURUNGAN & Dingin Seks
    .
    💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
    💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
    .
    🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
    .
    Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
    .
    ❤ Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda. ❤ 100% diperbuat bahan2 organik. LULUS BPFK KKM. 100% HALAL dan dikilangkan di Kilang bertaraf GMP -Terbukti SELAMAT digunakan.
    .
    ❤ Anti kanser & Anti Radiasi kerana FIRMATIKA dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam. .
    ❤ Berkualiti tinggi dan diakui SELAMAT & tiada kesan sampingan yang memudaratkan.
    ..
    Tapi2.. sebelum tu kita nak bagitau sekarang ada promo SET SUAMI ISTERI
    .
    1 BC 100 + 1 FIRMATIKA
    .
    Bleh tengok 1001 testimoni firmatika d
    @firmatika_montok_anjal_ketat dan BC 100 di @bc100_losyen_superb
    .
    BERMINAT 😙😘😚
    .
    Wasapp Kak Elly cepat2 tau
    0169629061 atau 0139382018
    www.wasap.my/60169629061
    .
    Jangan Lambat tau..😅😛😝😜
    .
    #firmatika #bc100 #krimpayudara #besarkanpayudara #anjalkanpayudara #breastcream #payudaramontok #keputihan #krimfirmatika #hargafirmatika #senggugut #stokisfirmatika #promosifirmatika #sayajualfirmatika
  • 2 0 3 hours ago
  • Hi sayang sayang ❤❤🤫😍😘
.
👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
*KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋❤❤❤💋
Terima Kasih kerana berminat.
.
Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
Berfungsi utk :
💋 Anjalkan payudara
💋 Up kan punggung
💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
💋 Hilangkan Stretchmark
💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
💋 Merawat KEMURUNGAN & Dingin Seks
.
💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
.
🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
.
Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
.
❤ Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda. ❤ 100% diperbuat bahan2 organik. LULUS BPFK KKM. 100% HALAL dan dikilangkan di Kilang bertaraf GMP -Terbukti SELAMAT digunakan.
.
❤ Anti kanser & Anti Radiasi kerana FIRMATIKA dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam. .
❤ Berkualiti tinggi dan diakui SELAMAT & tiada kesan sampingan yang memudaratkan.
..
Tapi2.. sebelum tu kita nak bagitau sekarang ada promo SET SUAMI ISTERI
.
1 BC 100 + 1 FIRMATIKA
.
Bleh tengok 1001 testimoni firmatika d
@firmatika_montok_anjal_ketat dan BC 100 di @bc100_losyen_superb
.
BERMINAT 😙😘😚
.
Wasapp Kak Elly cepat2 tau
0169629061 atau 0139382018
www.wasap.my/60169629061
.
Jangan Lambat tau..😅😛😝😜
.
#firmatika #bc100 #krimpayudara #besarkanpayudara #anjalkanpayudara #breastcream #payudaramontok #keputihan #krimfirmatika #hargafirmatika #senggugut #stokisfirmatika #promosifirmatika #sayajualfirmatika
  • Hi sayang sayang ❤❤🤫😍😘
    .
    👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
    *KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋❤❤❤💋
    Terima Kasih kerana berminat.
    .
    Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
    Berfungsi utk :
    💋 Anjalkan payudara
    💋 Up kan punggung
    💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
    💋 Hilangkan Stretchmark
    💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
    💋 Merawat KEMURUNGAN & Dingin Seks
    .
    💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
    💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
    .
    🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
    .
    Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
    .
    ❤ Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda. ❤ 100% diperbuat bahan2 organik. LULUS BPFK KKM. 100% HALAL dan dikilangkan di Kilang bertaraf GMP -Terbukti SELAMAT digunakan.
    .
    ❤ Anti kanser & Anti Radiasi kerana FIRMATIKA dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam. .
    ❤ Berkualiti tinggi dan diakui SELAMAT & tiada kesan sampingan yang memudaratkan.
    ..
    Tapi2.. sebelum tu kita nak bagitau sekarang ada promo SET SUAMI ISTERI
    .
    1 BC 100 + 1 FIRMATIKA
    .
    Bleh tengok 1001 testimoni firmatika d
    @firmatika_montok_anjal_ketat dan BC 100 di @bc100_losyen_superb
    .
    BERMINAT 😙😘😚
    .
    Wasapp Kak Elly cepat2 tau
    0169629061 atau 0139382018
    www.wasap.my/60169629061
    .
    Jangan Lambat tau..😅😛😝😜
    .
    #firmatika #bc100 #krimpayudara #besarkanpayudara #anjalkanpayudara #breastcream #payudaramontok #keputihan #krimfirmatika #hargafirmatika #senggugut #stokisfirmatika #promosifirmatika #sayajualfirmatika
  • 2 0 3 hours ago
  • Hi sayang sayang ❤❤🤫😍😘
.
👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
*KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋❤❤❤💋
Terima Kasih kerana berminat.
.
Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
Berfungsi utk :
💋 Anjalkan payudara
💋 Up kan punggung
💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
💋 Hilangkan Stretchmark
💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
💋 Merawat KEMURUNGAN & Dingin Seks
.
💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
.
🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
.
Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
.
❤ Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda. ❤ 100% diperbuat bahan2 organik. LULUS BPFK KKM. 100% HALAL dan dikilangkan di Kilang bertaraf GMP -Terbukti SELAMAT digunakan.
.
❤ Anti kanser & Anti Radiasi kerana FIRMATIKA dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam. .
❤ Berkualiti tinggi dan diakui SELAMAT & tiada kesan sampingan yang memudaratkan.
..
Tapi2.. sebelum tu kita nak bagitau sekarang ada promo SET SUAMI ISTERI
.
1 BC 100 + 1 FIRMATIKA
.
Bleh tengok 1001 testimoni firmatika d
@firmatika_montok_anjal_ketat dan BC 100 di @bc100_losyen_superb
.
BERMINAT 😙😘😚
.
Wasapp Kak Elly cepat2 tau
0169629061 atau 0139382018
www.wasap.my/60169629061
.
Jangan Lambat tau..😅😛😝😜
.
#firmatika #bc100 #krimpayudara #besarkanpayudara #anjalkanpayudara #breastcream #payudaramontok #keputihan #krimfirmatika #hargafirmatika #senggugut #stokisfirmatika #promosifirmatika #sayajualfirmatika
  • Hi sayang sayang ❤❤🤫😍😘
    .
    👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
    *KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋❤❤❤💋
    Terima Kasih kerana berminat.
    .
    Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
    Berfungsi utk :
    💋 Anjalkan payudara
    💋 Up kan punggung
    💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
    💋 Hilangkan Stretchmark
    💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
    💋 Merawat KEMURUNGAN & Dingin Seks
    .
    💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
    💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
    .
    🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
    .
    Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
    .
    ❤ Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda. ❤ 100% diperbuat bahan2 organik. LULUS BPFK KKM. 100% HALAL dan dikilangkan di Kilang bertaraf GMP -Terbukti SELAMAT digunakan.
    .
    ❤ Anti kanser & Anti Radiasi kerana FIRMATIKA dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam. .
    ❤ Berkualiti tinggi dan diakui SELAMAT & tiada kesan sampingan yang memudaratkan.
    ..
    Tapi2.. sebelum tu kita nak bagitau sekarang ada promo SET SUAMI ISTERI
    .
    1 BC 100 + 1 FIRMATIKA
    .
    Bleh tengok 1001 testimoni firmatika d
    @firmatika_montok_anjal_ketat dan BC 100 di @bc100_losyen_superb
    .
    BERMINAT 😙😘😚
    .
    Wasapp Kak Elly cepat2 tau
    0169629061 atau 0139382018
    www.wasap.my/60169629061
    .
    Jangan Lambat tau..😅😛😝😜
    .
    #firmatika #bc100 #krimpayudara #besarkanpayudara #anjalkanpayudara #breastcream #payudaramontok #keputihan #krimfirmatika #hargafirmatika #senggugut #stokisfirmatika #promosifirmatika #sayajualfirmatika
  • 2 0 3 hours ago
  • Hi sayang sayang ❤❤🤫😍😘
.
👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
*KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋❤❤❤💋
Terima Kasih kerana berminat.
.
Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
Berfungsi utk :
💋 Anjalkan payudara
💋 Up kan punggung
💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
💋 Hilangkan Stretchmark
💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
💋 Merawat KEMURUNGAN & Dingin Seks
.
💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
.
🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
.
Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
.
❤ Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda. ❤ 100% diperbuat bahan2 organik. LULUS BPFK KKM. 100% HALAL dan dikilangkan di Kilang bertaraf GMP -Terbukti SELAMAT digunakan.
.
❤ Anti kanser & Anti Radiasi kerana FIRMATIKA dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam. .
❤ Berkualiti tinggi dan diakui SELAMAT & tiada kesan sampingan yang memudaratkan.
..
Tapi2.. sebelum tu kita nak bagitau sekarang ada promo SET SUAMI ISTERI
.
1 BC 100 + 1 FIRMATIKA
.
Bleh tengok 1001 testimoni firmatika d
@firmatika_montok_anjal_ketat dan BC 100 di @bc100_losyen_superb
.
BERMINAT 😙😘😚
.
Wasapp Kak Elly cepat2 tau
0169629061 atau 0139382018
www.wasap.my/60169629061
.
Jangan Lambat tau..😅😛😝😜
.
#firmatika #bc100 #krimpayudara #besarkanpayudara #anjalkanpayudara #breastcream #payudaramontok #keputihan #krimfirmatika #hargafirmatika #senggugut #stokisfirmatika #promosifirmatika #sayajualfirmatika
  • Hi sayang sayang ❤❤🤫😍😘
    .
    👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
    *KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋❤❤❤💋
    Terima Kasih kerana berminat.
    .
    Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
    Berfungsi utk :
    💋 Anjalkan payudara
    💋 Up kan punggung
    💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
    💋 Hilangkan Stretchmark
    💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
    💋 Merawat KEMURUNGAN & Dingin Seks
    .
    💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
    💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
    .
    🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
    .
    Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
    .
    ❤ Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda. ❤ 100% diperbuat bahan2 organik. LULUS BPFK KKM. 100% HALAL dan dikilangkan di Kilang bertaraf GMP -Terbukti SELAMAT digunakan.
    .
    ❤ Anti kanser & Anti Radiasi kerana FIRMATIKA dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam. .
    ❤ Berkualiti tinggi dan diakui SELAMAT & tiada kesan sampingan yang memudaratkan.
    ..
    Tapi2.. sebelum tu kita nak bagitau sekarang ada promo SET SUAMI ISTERI
    .
    1 BC 100 + 1 FIRMATIKA
    .
    Bleh tengok 1001 testimoni firmatika d
    @firmatika_montok_anjal_ketat dan BC 100 di @bc100_losyen_superb
    .
    BERMINAT 😙😘😚
    .
    Wasapp Kak Elly cepat2 tau
    0169629061 atau 0139382018
    www.wasap.my/60169629061
    .
    Jangan Lambat tau..😅😛😝😜
    .
    #firmatika #bc100 #krimpayudara #besarkanpayudara #anjalkanpayudara #breastcream #payudaramontok #keputihan #krimfirmatika #hargafirmatika #senggugut #stokisfirmatika #promosifirmatika #sayajualfirmatika
  • 13 2 3 hours ago
  • Hi sayang sayang ❤❤🤫😍😘
.
👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
*KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋❤❤❤💋
Terima Kasih kerana berminat.
.
Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
Berfungsi utk :
💋 Anjalkan payudara
💋 Up kan punggung
💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
💋 Hilangkan Stretchmark
💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
💋 Merawat KEMURUNGAN & Dingin Seks
.
💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
.
🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
.
Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
.
❤ Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda. ❤ 100% diperbuat bahan2 organik. LULUS BPFK KKM. 100% HALAL dan dikilangkan di Kilang bertaraf GMP -Terbukti SELAMAT digunakan.
.
❤ Anti kanser & Anti Radiasi kerana FIRMATIKA dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam. .
❤ Berkualiti tinggi dan diakui SELAMAT & tiada kesan sampingan yang memudaratkan.
..
Tapi2.. sebelum tu kita nak bagitau sekarang ada promo SET SUAMI ISTERI
.
1 BC 100 + 1 FIRMATIKA
.
Bleh tengok 1001 testimoni firmatika d
@firmatika_montok_anjal_ketat dan BC 100 di @bc100_losyen_superb
.
BERMINAT 😙😘😚
.
Wasapp Kak Elly cepat2 tau
0169629061 atau 0139382018
www.wasap.my/60169629061
.
Jangan Lambat tau..😅😛😝😜
.
#firmatika #bc100 #krimpayudara #besarkanpayudara #anjalkanpayudara #breastcream #payudaramontok #keputihan #krimfirmatika #hargafirmatika #senggugut #stokisfirmatika #promosifirmatika #sayajualfirmatika
  • Hi sayang sayang ❤❤🤫😍😘
    .
    👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
    *KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋❤❤❤💋
    Terima Kasih kerana berminat.
    .
    Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
    Berfungsi utk :
    💋 Anjalkan payudara
    💋 Up kan punggung
    💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
    💋 Hilangkan Stretchmark
    💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
    💋 Merawat KEMURUNGAN & Dingin Seks
    .
    💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
    💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
    .
    🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
    .
    Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
    .
    ❤ Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda. ❤ 100% diperbuat bahan2 organik. LULUS BPFK KKM. 100% HALAL dan dikilangkan di Kilang bertaraf GMP -Terbukti SELAMAT digunakan.
    .
    ❤ Anti kanser & Anti Radiasi kerana FIRMATIKA dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam. .
    ❤ Berkualiti tinggi dan diakui SELAMAT & tiada kesan sampingan yang memudaratkan.
    ..
    Tapi2.. sebelum tu kita nak bagitau sekarang ada promo SET SUAMI ISTERI
    .
    1 BC 100 + 1 FIRMATIKA
    .
    Bleh tengok 1001 testimoni firmatika d
    @firmatika_montok_anjal_ketat dan BC 100 di @bc100_losyen_superb
    .
    BERMINAT 😙😘😚
    .
    Wasapp Kak Elly cepat2 tau
    0169629061 atau 0139382018
    www.wasap.my/60169629061
    .
    Jangan Lambat tau..😅😛😝😜
    .
    #firmatika #bc100 #krimpayudara #besarkanpayudara #anjalkanpayudara #breastcream #payudaramontok #keputihan #krimfirmatika #hargafirmatika #senggugut #stokisfirmatika #promosifirmatika #sayajualfirmatika
  • 14 0 3 hours ago