#lala Instagram Photos & Videos

lala - 1.3m posts

Top Posts

  • Most Recent Online Sensation ❤️
Thank you Galatta Nakshathra Awards
#lala #sandy #galatta #dd
  • Most Recent Online Sensation ❤️
    Thank you Galatta Nakshathra Awards
    #lala #sandy #galatta #dd
  • 17,803 45 14 November, 2019

Latest Instagram Posts

  • Đừng nhìn em như thía...em ngại đấy 🤣🤣🤣
#kicm #lala
  • Đừng nhìn em như thía...em ngại đấy 🤣🤣🤣
    #kicm #lala
  • 22 1 10 minutes ago
  • Chloe and her mini. Another early birthday present that we absolutely love. Can’t wait for more matching outfits. Happy Friday everyone
  • Chloe and her mini. Another early birthday present that we absolutely love. Can’t wait for more matching outfits. Happy Friday everyone
  • 7 7 2 hours ago
  • Ada orang tanya Mekling, macam mana me masak dengan anak-anak 3 orang tu. Dah la jarak yang dekat kan 2 baby tu. Tengah aktif dan fasa  tengah nak explore lagi.

Jawap me,

Me masak yang tak renyah simple macam ni jela sokmo nya. Bila bangmir kerja. So, tak lah perut kecundang kelaparan sangat nak tunggu suami balik mahupon tunggu anak-anak reda/tidur baru masak. 🤭

Bila nak masak yang renyah sikit tu, time bangmir ada. Boleh lah anak-anak kacau ketenangan abah dia dulu sementara mama nak explore dalam periuk kan.

Pilih waktu. Dan kenyangkan dulu anak-anak hat kecik atau lalaikan dorang dengan apa-apa dulu. Then, boleh la kita masak masak.

Macam lala ni, Bahan-bahan dia semua memang hat ada kat dapur dah.

1. Bawang merah
2. Bawang putih
3. Halia
4. Lada kering

Blend. Tumiskan.

5. Serai. Diketuk.

6. Garam
7. Gula
8. Lala

Hiasan
9. Hirisan cili
10. Daun sup
11. Bawang goreng

Done. Siap!

Hat penting, cukup rasa cukup kasih sayang. Suami makan habis tak tengok kiri kanan. Perut kenyang. Hati gumbira. 😊

Semakin bertambah usia, simptom kulit makin kering pula. Jeragat makin hari makin kuat datang menyapa dan tak segan nak tonjolkan diri dah. Lupa nak tatap muka sekejap, terus mencanak-canak tompokan jeragat makin ketara.

Jangan dibiarkan. Bendung. Tepis dengan pantas. Guna secantik diva pon dah cukup!

Meh amik youth shaklee je. Setel semua. Dah la organik. Selamat. Bebas dari 1500 bahan kimia yang selalu ada dalam produk skincare tu. Dipatenkan pula formula dia. 1 1 nya dalam dunia yang ada youth complex ni. Exclusive dengan shaklee je.

8 tahun shaklee amik masa untuk hasilkan dan pastikan selamat sesuai untuk kesemua jenis kulit. Guarantee berkesan. Me pon dah rasa. 
Pilih shaklee. Always work. Always safe. Always green. Untuk pertanyaan, tempahan dan pembelian just contact me directly okay.

Inquiries: https://hi.jomwasap.my/Mekling

Confirm menjadi! Rasa muda dan nampak muda dari usia. 📲 @meklingjangoxs

#leenmasak #lalamasakserai #masakmasak #citarasamelayu #shakleeonline #sayajualshaklee #secantikdiva #kulitjeragat #masalahkulit #shakleeklia2 #foodporn #lala #shellout #resepilala
  • Ada orang tanya Mekling, macam mana me masak dengan anak-anak 3 orang tu. Dah la jarak yang dekat kan 2 baby tu. Tengah aktif dan fasa tengah nak explore lagi.

    Jawap me,

    Me masak yang tak renyah simple macam ni jela sokmo nya. Bila bangmir kerja. So, tak lah perut kecundang kelaparan sangat nak tunggu suami balik mahupon tunggu anak-anak reda/tidur baru masak. 🤭

    Bila nak masak yang renyah sikit tu, time bangmir ada. Boleh lah anak-anak kacau ketenangan abah dia dulu sementara mama nak explore dalam periuk kan.

    Pilih waktu. Dan kenyangkan dulu anak-anak hat kecik atau lalaikan dorang dengan apa-apa dulu. Then, boleh la kita masak masak.

    Macam lala ni, Bahan-bahan dia semua memang hat ada kat dapur dah.

    1. Bawang merah
    2. Bawang putih
    3. Halia
    4. Lada kering

    Blend. Tumiskan.

    5. Serai. Diketuk.

    6. Garam
    7. Gula
    8. Lala

    Hiasan
    9. Hirisan cili
    10. Daun sup
    11. Bawang goreng

    Done. Siap!

    Hat penting, cukup rasa cukup kasih sayang. Suami makan habis tak tengok kiri kanan. Perut kenyang. Hati gumbira. 😊

    Semakin bertambah usia, simptom kulit makin kering pula. Jeragat makin hari makin kuat datang menyapa dan tak segan nak tonjolkan diri dah. Lupa nak tatap muka sekejap, terus mencanak-canak tompokan jeragat makin ketara.

    Jangan dibiarkan. Bendung. Tepis dengan pantas. Guna secantik diva pon dah cukup!

    Meh amik youth shaklee je. Setel semua. Dah la organik. Selamat. Bebas dari 1500 bahan kimia yang selalu ada dalam produk skincare tu. Dipatenkan pula formula dia. 1 1 nya dalam dunia yang ada youth complex ni. Exclusive dengan shaklee je.

    8 tahun shaklee amik masa untuk hasilkan dan pastikan selamat sesuai untuk kesemua jenis kulit. Guarantee berkesan. Me pon dah rasa.
    Pilih shaklee. Always work. Always safe. Always green. Untuk pertanyaan, tempahan dan pembelian just contact me directly okay.

    Inquiries: https://hi.jomwasap.my/Mekling

    Confirm menjadi! Rasa muda dan nampak muda dari usia. 📲 @meklingjangoxs

    #leenmasak #lalamasakserai #masakmasak #citarasamelayu #shakleeonline #sayajualshaklee #secantikdiva #kulitjeragat #masalahkulit #shakleeklia2 #foodporn #lala #shellout #resepilala
  • 3 0 2 hours ago