#lileback Instagram Photos & Videos

lileback - 8.2k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • HAHAHAHA ANNIE THOUGH
  • HAHAHAHA ANNIE THOUGH
  • 12 3 1 hour ago
  • ANOTHER BDAY TWIN 
HAPPIEST ONE @lexijayde love and appreciate you so so much
  • ANOTHER BDAY TWIN
    HAPPIEST ONE @lexijayde love and appreciate you so so much
  • 8 1 19 August, 2019
  • ASHANNIE is the ONLY couple that makes me feel SINGLE AF like no joke they’re the absolute cutest
  • ASHANNIE is the ONLY couple that makes me feel SINGLE AF like no joke they’re the absolute cutest
  • 71 3 19 August, 2019
  • can we just talk about how everyone now realizes how AMAZING SHE IS ON STAGE and everyone’s apologizing for being mean to Kenzie at first FINALLY YES literally so proud of her for pushing through and proving everyone wrong and having so much fun while doing it all
  • can we just talk about how everyone now realizes how AMAZING SHE IS ON STAGE and everyone’s apologizing for being mean to Kenzie at first FINALLY YES literally so proud of her for pushing through and proving everyone wrong and having so much fun while doing it all
  • 17 4 18 August, 2019
  • THEY LOOK SO GOOD AND CUTE
  • THEY LOOK SO GOOD AND CUTE
  • 13 3 16 August, 2019
  • they’re both so gorgeous it’s unfair
  • they’re both so gorgeous it’s unfair
  • 8 2 15 August, 2019
  • queen
  • queen
  • 13 2 12 August, 2019
  • tag accounts that have posted VIDEOS of annie at the tca’s cause I can’t find many
  • tag accounts that have posted VIDEOS of annie at the tca’s cause I can’t find many
  • 11 2 12 August, 2019
  • I wish both of them could’ve been in different categories so they could’ve both won but still love how they are always there for each other 💕💕
  • I wish both of them could’ve been in different categories so they could’ve both won but still love how they are always there for each other 💕💕
  • 13 2 12 August, 2019
  • IM SO PROUD OF HER AND FOR EVERYONE WHO VOTED AND MADE THIS HAPPEN
  • IM SO PROUD OF HER AND FOR EVERYONE WHO VOTED AND MADE THIS HAPPEN
  • 16 4 12 August, 2019
  • Para a galáxia da @kareenaguiar ! 🌑⭐️ Tá com alguma dúvida? Entra em contato que te respondo! 📱 (21) 99479-2434

Que a nossa doçura seja contagiante. 🍭
  • Para a galáxia da @kareenaguiar ! 🌑⭐️ Tá com alguma dúvida? Entra em contato que te respondo! 📱 (21) 99479-2434

    Que a nossa doçura seja contagiante. 🍭
  • 12 1 10 August, 2019
  • ・
りさちんのお家に初上陸して
フットネイルしてもらった🐚💙

  • りさちんのお家に初上陸して
    フットネイルしてもらった🐚💙
  • 94 1 7 August, 2019
  • Cadas. Kita fokus sebentar ke bebatuan didepan. Beberapa orang mungkin masih asing dengan istilah ini ya, tapi ga sedikit juga yg tau cadas ini apa. Yap batuan cadas, sering kita temui di pegunungan Indonesia. Especially volcano mountain. Cadas ini sendiri terbentuk dari padatan pasir atau tanah. Dan untuk di Gunung Kerinci sendiri, batuan cadas itu paling banyak keliatan dia area sebelum summit attack. Untuk batuan area summit attack nya sendiri, sejauh yg aku tau itu batuan andesit, dengan teksturnya yg trakit (batuan beku dengan ukuran yg kecil² gitu). Nah batuan andesit dengan tekstur trakit ini terbentuk dari magma yg bersifat asam. Kalo kita lagi summit nih, kalo diliat dari kejauhan itu kan kek ada batuan yg warna nya lebih cerah, which is kemerah-merahan gitu si, nah itu andesit trakit tuh.
Terima kasih sudah membaca, yg udah baca pasti comment
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Location 📷 : Gunung Kerinci, Jambi
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow 👉 @tamiya05
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow juga Media Partner 👇
@pergisantai
@negerikita.co
@sudaropetualang
.
.
Tag your Pegi_busik experience #pegi_busik to give us permission to repost.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
(Comment=Notif) (Spamlike) #ontheroad #instago #instagood #instadaily #photooftheday #like4follow #likeforfollow #likeforlike #instapic #instagram #latepost #picoftheday #lileback #lfl
  • Cadas. Kita fokus sebentar ke bebatuan didepan. Beberapa orang mungkin masih asing dengan istilah ini ya, tapi ga sedikit juga yg tau cadas ini apa. Yap batuan cadas, sering kita temui di pegunungan Indonesia. Especially volcano mountain. Cadas ini sendiri terbentuk dari padatan pasir atau tanah. Dan untuk di Gunung Kerinci sendiri, batuan cadas itu paling banyak keliatan dia area sebelum summit attack. Untuk batuan area summit attack nya sendiri, sejauh yg aku tau itu batuan andesit, dengan teksturnya yg trakit (batuan beku dengan ukuran yg kecil² gitu). Nah batuan andesit dengan tekstur trakit ini terbentuk dari magma yg bersifat asam. Kalo kita lagi summit nih, kalo diliat dari kejauhan itu kan kek ada batuan yg warna nya lebih cerah, which is kemerah-merahan gitu si, nah itu andesit trakit tuh.
    Terima kasih sudah membaca, yg udah baca pasti comment
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Location 📷 : Gunung Kerinci, Jambi
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Follow 👉 @tamiya05
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Follow juga Media Partner 👇
    @pergisantai
    @negerikita.co
    @sudaropetualang
    .
    .
    Tag your Pegi_busik experience #pegi_busik to give us permission to repost.
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    (Comment=Notif) (Spamlike) #ontheroad #instago #instagood #instadaily #photooftheday #like4follow #likeforfollow #likeforlike #instapic #instagram #latepost #picoftheday #lileback #lfl
  • 253 3 6 August, 2019
  • 177 3 29 July, 2019