#made Instagram Photos & Videos

made - 5.2m posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • Completed both pairs and listed on my eBay for sale. Size 6.
  • Completed both pairs and listed on my eBay for sale. Size 6.
  • 1 1 39 minutes ago
  • 前から気になっていたお店、やっと行けた~(*^ー^)ノ♪
.
以前、igでいいねをいただいた時にチラ見したら、どストライクなアクセサリーの数々が❤️ 中々縁がなく、お店に行けなかったのに、今日はまさに通りすがりで。
やっぱり、ただでは帰れなかった(^_^;)
好きなデザインと素材を決めてリングサイズを決めて。
オーダーメイドだから、ぴったりサイズに微調整もしてもらえます。
.
20分で出来上がるとのことで、製作風景を至近距離で見せていただきました🎵
まっすぐな真鍮が、あっという間にリングに。
職人さんって、素晴らしい❗
ありがとうございました✨
.
かわいいモノ達がたくさんあったから、また近いうちに行っちゃうなぁ☺️
.
.
.
#accessory #handmade #made-to-order #brass #真鍮好き #rings #size-1 #-1号 #lefrioul
  • 前から気になっていたお店、やっと行けた~(*^ー^)ノ♪
    .
    以前、igでいいねをいただいた時にチラ見したら、どストライクなアクセサリーの数々が❤️ 中々縁がなく、お店に行けなかったのに、今日はまさに通りすがりで。
    やっぱり、ただでは帰れなかった(^_^;)
    好きなデザインと素材を決めてリングサイズを決めて。
    オーダーメイドだから、ぴったりサイズに微調整もしてもらえます。
    .
    20分で出来上がるとのことで、製作風景を至近距離で見せていただきました🎵
    まっすぐな真鍮が、あっという間にリングに。
    職人さんって、素晴らしい❗
    ありがとうございました✨
    .
    かわいいモノ達がたくさんあったから、また近いうちに行っちゃうなぁ☺️
    .
    .
    .
    #accessory #handmade #made -to-order #brass #真鍮好き #rings #size -1 #-1号 #lefrioul
  • 1 0 46 minutes ago
  • Lighting is everything. Sometimes it’s as simple as morning light thru an east window without filter.  #Made me happy.
  • Lighting is everything. Sometimes it’s as simple as morning light thru an east window without filter. #Made me happy.
  • 0 0 52 minutes ago
  • The company She sources the bags from use recycled leather from local factories in India so that it doesn’t end up in landfill. They use local artisans who are struggling with poverty in order to provide opportunities for those who have been economically disadvantaged. They do this by providing them with the tools to carry out the work and pay a wage that is more than fair trade. It’s a small but important step towards trying to improve the conditions for the disadvantaged. At the same time the use of recycled materials provides a sustainable product. .
Just love the story behind the bags and the bags are so beautifully made .
.
#ad#gift .
.
#bag#made#leather#handmade#india#fashion#handbag#leatherbag#clothes#outfit#accessories #home#life#
  • The company She sources the bags from use recycled leather from local factories in India so that it doesn’t end up in landfill. They use local artisans who are struggling with poverty in order to provide opportunities for those who have been economically disadvantaged. They do this by providing them with the tools to carry out the work and pay a wage that is more than fair trade. It’s a small but important step towards trying to improve the conditions for the disadvantaged. At the same time the use of recycled materials provides a sustainable product. .
    Just love the story behind the bags and the bags are so beautifully made .
    .
    #ad #gift .
    .
    #bag #made #leather #handmade #india #fashion #handbag #leatherbag #clothes #outfit #accessories #home #life #
  • 146 5 57 minutes ago
  • No outfit is complete without a beautiful bag, shop with us all day everyday 
#Made in Africa
#Sisalmade#
  • No outfit is complete without a beautiful bag, shop with us all day everyday
    #Made in Africa
    #Sisalmade #
  • 2 0 1 hour ago
  • Swipe Left 👈👈👈⁣
⁣
Selamat malam Mucilers!⁣ Masi dalam semangat 17an? MERDEKA!!
⁣
Thank you udah berpartisipasi dalam kuis MucilMade Garage give away tanggal 15 Agustus 2019 dan jawaban terbaik dimenangkan oleh @thefoodbellyever.⁣
Selamat ya! Team kami akan menghubungi kakak secara langsung via DM untuk konfirmasi alamat pengiriman hadiahnya. 😊⁣
⁣
Masi ingat pertanyaan dari kuis kemarin? Yupp, apa sih E-commerce Fulfillment Services?⁣
⁣
Di post ini juga kami ingin berikan jawabannya:⁣
Jika dijadikan dalam satu kalimat, E-commerce Fulfillment Services itu adalah jasa penerimaan dan penyimpanan produk, mendisplay lalu menjualkannya secara online serta pengurusan segala administrasi penjualan (packing dan pengiriman) ke pelanggan hingga layanan customer service untuk pelanggan.⁣
Wah panjang banget ya!⁣
⁣
Ringkasnya, e-commerce fulfillment service ini merupakan jasa titip jual yang mencakup segala aspek layanan mulai dari penyimpanan, penjualan, pengemasan, pengiriman, dan pelayanan tanya-jawab customer service untuk pelanggan. All in semua deh! Enak banget kan. 😉
Ketentuan barang yg boleh dititipjualkan bergantung pada masing2 penyedia jasa, tidak ada batasan kategori barang tertentu.⁣
⁣
Nah untuk MucilMade Garage, segmen pasar yg kami pilih adalah barang branded asli yang masih baru.⁣
⁣
⁣
Apakah kamu hobi traveling keluar negeri dan sering kalap belanja barang bermerk karena tergiur harga murah, tapi nyatanya ketika nyampe rumah malah cuma jadi pajangan dalam lemari aja?⁣
⁣
Apakah kamu pernah salah beli barang bermerk di official online store dan jadi mubazir keluar uang? (salah ukuran, salah warna, salah model dsb)⁣
⁣
Atau apakah kamu punya banyak koleksi barang bermerk tapi sudah bosan dan ingin jual tapi ga punya waktu untuk ngurusinnya?⁣
⁣
Tinggalkan komentarmu dibawah ini dan kami bisa bantu kamu untuk dapet penghasilan tambahan tanpa perlu repot-repot ngurusinnya 😉 (bukan jadi kurus loh ya! 😝)⁣
  • Swipe Left 👈👈👈⁣

    Selamat malam Mucilers!⁣ Masi dalam semangat 17an? MERDEKA!!

    Thank you udah berpartisipasi dalam kuis MucilMade Garage give away tanggal 15 Agustus 2019 dan jawaban terbaik dimenangkan oleh @thefoodbellyever.⁣
    Selamat ya! Team kami akan menghubungi kakak secara langsung via DM untuk konfirmasi alamat pengiriman hadiahnya. 😊⁣

    Masi ingat pertanyaan dari kuis kemarin? Yupp, apa sih E-commerce Fulfillment Services?⁣

    Di post ini juga kami ingin berikan jawabannya:⁣
    Jika dijadikan dalam satu kalimat, E-commerce Fulfillment Services itu adalah jasa penerimaan dan penyimpanan produk, mendisplay lalu menjualkannya secara online serta pengurusan segala administrasi penjualan (packing dan pengiriman) ke pelanggan hingga layanan customer service untuk pelanggan.⁣
    Wah panjang banget ya!⁣

    Ringkasnya, e-commerce fulfillment service ini merupakan jasa titip jual yang mencakup segala aspek layanan mulai dari penyimpanan, penjualan, pengemasan, pengiriman, dan pelayanan tanya-jawab customer service untuk pelanggan. All in semua deh! Enak banget kan. 😉
    Ketentuan barang yg boleh dititipjualkan bergantung pada masing2 penyedia jasa, tidak ada batasan kategori barang tertentu.⁣

    Nah untuk MucilMade Garage, segmen pasar yg kami pilih adalah barang branded asli yang masih baru.⁣


    Apakah kamu hobi traveling keluar negeri dan sering kalap belanja barang bermerk karena tergiur harga murah, tapi nyatanya ketika nyampe rumah malah cuma jadi pajangan dalam lemari aja?⁣

    Apakah kamu pernah salah beli barang bermerk di official online store dan jadi mubazir keluar uang? (salah ukuran, salah warna, salah model dsb)⁣

    Atau apakah kamu punya banyak koleksi barang bermerk tapi sudah bosan dan ingin jual tapi ga punya waktu untuk ngurusinnya?⁣

    Tinggalkan komentarmu dibawah ini dan kami bisa bantu kamu untuk dapet penghasilan tambahan tanpa perlu repot-repot ngurusinnya 😉 (bukan jadi kurus loh ya! 😝)⁣
  • 0 1 1 hour ago
  • Happy Saturday loved ones! I hope you have a fantastic weekend, spending it with friends & family 💛 Matt & I are going truck shopping 🙏🏻🤞🏻& then later, fly fishing. What are your weekend plans?? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Also, swipe to see the cutest magnet logo I had made 😍 now each sign is stamped with my logo!
  • Happy Saturday loved ones! I hope you have a fantastic weekend, spending it with friends & family 💛 Matt & I are going truck shopping 🙏🏻🤞🏻& then later, fly fishing. What are your weekend plans?? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Also, swipe to see the cutest magnet logo I had made 😍 now each sign is stamped with my logo!
  • 90 2 1 hour ago