#marykay Instagram Photos & Videos

marykay - 4.9m posts

Top Posts

  • Happy #EarthDay! 🌎 Did you know that the packing peanuts used to ship millions of #MaryKay orders are #biodegradable? Made from renewable corn and potato starch, they help keep your products safe during shipping without adding to landfills!
  • Happy #EarthDay ! 🌎 Did you know that the packing peanuts used to ship millions of #MaryKay orders are #biodegradable ? Made from renewable corn and potato starch, they help keep your products safe during shipping without adding to landfills!
  • 3,494 125 22 April, 2019
  • 😍/😭
  • 😍/😭
  • 2,746 77 22 April, 2019
  • ❤ FOTO OFICIAL ❤
.
Olha que lacre esse sorteio da Mary kay 💄
.
✅ Prime de sombra
✅ 3 batons líquidos
✅ Quarteto de sombra
✅ 1 cartela de cílios com 5
✅ Blush
✅ Lápis de olho
✅ Rímel
✅ Demaquilante
✅ Corretivo
✅ Pincel de sombra
✅ Pincel de sobrancelha duo
.
▶️ Quer ganhar essa maravilha de kit? ♡
.
🌀 Regras simples para concorrer:
.
.
1⃣ Seguir @premiosdasbests2;
.
.
2⃣ Seguir todos os perfis que o instagram @premiosdasbests2 segue;
.
.
3⃣ Comentar: "EU QUERO", ou "VOU GANHAR" ou NOME DE UMA CIDADE ou MARCAR UM AMIGO POR COMENTÁRIO.
.
.
.
‼️ Comente bastante e aumente suas chances!
.
.
🌀 Teremos prazo de 6 dias para enviar o prêmio.
🌀 Deixe seu perfil aberto no dia do sorteio para conferência das regras.
.
.
🌀 Sorteio dia 30/04 às 18h ao vivo no IG @premiosdasbests2.
.
Boa Sorte!! 🍀
.
.
#sorteio #sorte #sorteiomake #sorteiomaquiagem #գυαrτas #sorteiomarykay #marykay #make #maquiagem #qυαrτα
  • ❤ FOTO OFICIAL ❤
    .
    Olha que lacre esse sorteio da Mary kay 💄
    .
    ✅ Prime de sombra
    ✅ 3 batons líquidos
    ✅ Quarteto de sombra
    ✅ 1 cartela de cílios com 5
    ✅ Blush
    ✅ Lápis de olho
    ✅ Rímel
    ✅ Demaquilante
    ✅ Corretivo
    ✅ Pincel de sombra
    ✅ Pincel de sobrancelha duo
    .
    ▶️ Quer ganhar essa maravilha de kit? ♡
    .
    🌀 Regras simples para concorrer:
    .
    .
    1⃣ Seguir @premiosdasbests2;
    .
    .
    2⃣ Seguir todos os perfis que o instagram @premiosdasbests2 segue;
    .
    .
    3⃣ Comentar: "EU QUERO", ou "VOU GANHAR" ou NOME DE UMA CIDADE ou MARCAR UM AMIGO POR COMENTÁRIO.
    .
    .
    .
    ‼️ Comente bastante e aumente suas chances!
    .
    .
    🌀 Teremos prazo de 6 dias para enviar o prêmio.
    🌀 Deixe seu perfil aberto no dia do sorteio para conferência das regras.
    .
    .
    🌀 Sorteio dia 30/04 às 18h ao vivo no IG @premiosdasbests2.
    .
    Boa Sorte!! 🍀
    .
    .
    #sorteio #sorte #sorteiomake #sorteiomaquiagem #գυαrτas #sorteiomarykay #marykay #make #maquiagem #qυαrτα
  • 562 124 7 hours ago

Latest Instagram Posts

  • Toma el control de tu piel con Timewise

Te quiero recomendar esta rutina y añadirla a tud hábitos diurnos y nocturnos, en verdad nuestra piel nos lo agradecerá un montón. Esta línea de cuidado te brinda beneficios ilimitados:
💜 Aporta elasticidad a tu piel
💜 Aporta luminosidad 🌟
💜 Mejora la apariencia general de tu piel desde la primera aplicación
💜 Te brinda suavidad ¡Y lo mejor de todo es que esta línea contiene vitamina B3! Y aquí viene mi tip de hoy:
La vitamina B3 o también llamda niacina ayuda a iluminar la piel y lograr un tono más parejo, repara, restaura la piel y reduce los signos de envejecimiento haciendo que la piel se sienta y se vea más joven, más luminosa, más bella.

Es bueno que no solamente cuides tu piel de afuera hacia adentro, sino que también complementes esto con tu cuidado alimenticio, por lo que te recomiendo que consumas frutas, verduras, carnes magras, pescados, frutos secos como por ejemplo nueces (si por suerte no eres alérgic@ - porque yo sí lo soy 😞), también puedes comer huevos, cereales, productos lácteos.

En fin! La lista es larga... Sin embargo ya viste todos los beneficios que tiene esta línea para tu piel y la manera mediante la cual puedes complementarla de adentro hacia afuera y viceversa.

#marykay #marykaycolombia #marykaycolombiaofficial #vitaminas #skincare #skincareroutine #beauty #vitaminab3
  • Toma el control de tu piel con Timewise

    Te quiero recomendar esta rutina y añadirla a tud hábitos diurnos y nocturnos, en verdad nuestra piel nos lo agradecerá un montón. Esta línea de cuidado te brinda beneficios ilimitados:
    💜 Aporta elasticidad a tu piel
    💜 Aporta luminosidad 🌟
    💜 Mejora la apariencia general de tu piel desde la primera aplicación
    💜 Te brinda suavidad ¡Y lo mejor de todo es que esta línea contiene vitamina B3! Y aquí viene mi tip de hoy:
    La vitamina B3 o también llamda niacina ayuda a iluminar la piel y lograr un tono más parejo, repara, restaura la piel y reduce los signos de envejecimiento haciendo que la piel se sienta y se vea más joven, más luminosa, más bella.

    Es bueno que no solamente cuides tu piel de afuera hacia adentro, sino que también complementes esto con tu cuidado alimenticio, por lo que te recomiendo que consumas frutas, verduras, carnes magras, pescados, frutos secos como por ejemplo nueces (si por suerte no eres alé[email protected] - porque yo sí lo soy 😞), también puedes comer huevos, cereales, productos lácteos.

    En fin! La lista es larga... Sin embargo ya viste todos los beneficios que tiene esta línea para tu piel y la manera mediante la cual puedes complementarla de adentro hacia afuera y viceversa.

    #marykay #marykaycolombia #marykaycolombiaofficial #vitaminas #skincare #skincareroutine #beauty #vitaminab3
  • 0 0 20 seconds ago
  • Что вам известно о праймере для губ от Mary Kay💋? Средство для губ #MaryKay (еще его называют карандаш-основа, стик, праймер, основа под помаду) внешне напоминает гигиеническую помаду. Зато спектр действия намного шире☝! 💄Данное средство направленно на уход за кожей губ, а также является праймером для губ. Праймер наносится перед помадой или блеском и в итоге способствует более длительному сохранению пигмента, а также обеспечивает комфортное и длительное ощущение помады на губах. 💄Рекомендовано средство для женщин в возрастной категории 25+. Карандаш-стик Мэри Кэй помогает уменьшить количество морщин и возрастные линии на губах и в области вокруг губ. 💄Средство без запаха, экономично в использовании, так как наносится в один слой. В холодное время года, средство прекрасно предохраняет кожу губ от обветривания и сухости.
  • Что вам известно о праймере для губ от Mary Kay💋? Средство для губ #MaryKay (еще его называют карандаш-основа, стик, праймер, основа под помаду) внешне напоминает гигиеническую помаду. Зато спектр действия намного шире☝! 💄Данное средство направленно на уход за кожей губ, а также является праймером для губ. Праймер наносится перед помадой или блеском и в итоге способствует более длительному сохранению пигмента, а также обеспечивает комфортное и длительное ощущение помады на губах. 💄Рекомендовано средство для женщин в возрастной категории 25+. Карандаш-стик Мэри Кэй помогает уменьшить количество морщин и возрастные линии на губах и в области вокруг губ. 💄Средство без запаха, экономично в использовании, так как наносится в один слой. В холодное время года, средство прекрасно предохраняет кожу губ от обветривания и сухости.
  • 0 0 2 minutes ago
  • #Diquinha: Para dar aquele boost de antioxidantes, hidratação e cuidado que sua pele merece: a linha Botanical Effects com extratos de pitaia e aloe vera. A-MA-MOS 💖
#marykay #cuidadoscomapele
  • #Diquinha : Para dar aquele boost de antioxidantes, hidratação e cuidado que sua pele merece: a linha Botanical Effects com extratos de pitaia e aloe vera. A-MA-MOS 💖
    #marykay #cuidadoscomapele
  • 0 0 2 minutes ago
  • ‼Миф: Продукция «Мэри Кэй« содержит гормоны. ‼

Факт: Это неправда‼

Содержание гормонов в косметике – актуальная тема на сегодня. На деле средств по уходу за кожей с настоящими гормонами нет. 
В США добавление гормонов в косметическую продукцию при ее производстве запрещено постановлением о запрете использования в косметике гормонов (Federal food, Drug and Cosmetic Act), которое было принято в 1949 году. В России требования, предъявляемые к парфюмерно-косметической продукции, содержатся в Техническом регламенте Таможенного Союза ТР ТС 009/2011 «О безопасности парфюмерно-косметической продукции», утвержденном Решением Комиссии Таможенного Союза Евразийского экономического сообщества от 23 сентября 2011 года. Данный регламент также запрещает использование гормонов в косметике. 
Продукция «Мэри Кэй» сертифицирована надлежащим образом и соответствует всем необходимым требованиям, предъявляемым к косметической продукции на территории США, Европы (в т.ч. России). Таким образом, продукция Компании не содержит человеческих, животных или синтетических гормонов, а также веществ, вызывающих зависимость. Компания "Мэри Кэй" имеет свою собственную научную лабораторию где создаются и тестируются высокоэффективные средства бренда. За историю своего существования продукция «Мэри Кэй» получила более 1500 патентов на формулы, технологии и упаковку. 
Предлагая клиентам великолепные средства «Мэри Кэй», вы можете быть полностью уверены в их эффективности и безопасности.
#мифы #факты #гормоны #мэрикэй
Жду встречи!
-----------------------------
Запишись на бесплатный мастер-класс .......
✍🏻в Директ
-------------------------------
#marykay#могилев#marykaybelarus#мэрикэй #мэрикэймогилев#бизнес #бизнесмэрикэй #женскийбизнес #бизнесдляженщин #косметика #декоративнаякосметика #парфюмернаявода 
#marykay#marykay_belarus#новинки #marykay_уход #marykay_макияж
  • ‼Миф: Продукция «Мэри Кэй« содержит гормоны. ‼

    Факт: Это неправда‼

    Содержание гормонов в косметике – актуальная тема на сегодня. На деле средств по уходу за кожей с настоящими гормонами нет.
    В США добавление гормонов в косметическую продукцию при ее производстве запрещено постановлением о запрете использования в косметике гормонов (Federal food, Drug and Cosmetic Act), которое было принято в 1949 году. В России требования, предъявляемые к парфюмерно-косметической продукции, содержатся в Техническом регламенте Таможенного Союза ТР ТС 009/2011 «О безопасности парфюмерно-косметической продукции», утвержденном Решением Комиссии Таможенного Союза Евразийского экономического сообщества от 23 сентября 2011 года. Данный регламент также запрещает использование гормонов в косметике.
    Продукция «Мэри Кэй» сертифицирована надлежащим образом и соответствует всем необходимым требованиям, предъявляемым к косметической продукции на территории США, Европы (в т.ч. России). Таким образом, продукция Компании не содержит человеческих, животных или синтетических гормонов, а также веществ, вызывающих зависимость. Компания "Мэри Кэй" имеет свою собственную научную лабораторию где создаются и тестируются высокоэффективные средства бренда. За историю своего существования продукция «Мэри Кэй» получила более 1500 патентов на формулы, технологии и упаковку.
    Предлагая клиентам великолепные средства «Мэри Кэй», вы можете быть полностью уверены в их эффективности и безопасности.
    #мифы #факты #гормоны #мэрикэй
    Жду встречи!
    -----------------------------
    Запишись на бесплатный мастер-класс .......
    ✍🏻в Директ
    -------------------------------
    #marykay #могилев #marykaybelarus #мэрикэй #мэрикэймогилев #бизнес #бизнесмэрикэй #женскийбизнес #бизнесдляженщин #косметика #декоративнаякосметика #парфюмернаявода
    #marykay #marykay_belarus #новинки #marykay_уход #marykay_макияж
  • 1 0 3 minutes ago
  • Siapa ada masalah blackhead,whitehead dan jerawat di sini?😱
.

Punca blackhead , whitehead dan jerawat adalah daripada sebum yang tersumbat pada liang pori wajah kita 😬😄
. 
Pencuci sahaja tidak semestinya kulit kita betul betul bersih so kita perlukan tools untuk membantu membersihkan kulit wajah kita hingga ke liang pori 😍👍🏻.
.
.
🌸SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌸
.
🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari
.
.
🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉 .
.
🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! .
.
🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! .
.
🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. 🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini
.
.
🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas
.
.
🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja
.
.
🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah
.
.
🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja
.
. 🌷Yang pasti betkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran.

Excited nak cuba satu?  Kalau nak, bagitau ya!.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm sis  cepat .
Whatsapp 0175010563
Ain
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#intensemoisturizingcreammarykay #intensemoisturizingcream 
#oilfreehydratinggelmarykay #oilfreehydratinggel #ofhgmarykay #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia#marykaypenang#melacep
  • Siapa ada masalah blackhead,whitehead dan jerawat di sini?😱
    .

    Punca blackhead , whitehead dan jerawat adalah daripada sebum yang tersumbat pada liang pori wajah kita 😬😄
    .
    Pencuci sahaja tidak semestinya kulit kita betul betul bersih so kita perlukan tools untuk membantu membersihkan kulit wajah kita hingga ke liang pori 😍👍🏻.
    .
    .
    🌸SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌸
    .
    🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari
    .
    .
    🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉 .
    .
    🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! .
    .
    🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! .
    .
    🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. 🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini
    .
    .
    🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas
    .
    .
    🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja
    .
    .
    🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah
    .
    .
    🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja
    .
    . 🌷Yang pasti betkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran.

    Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau ya!.
    .
    Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm sis cepat .
    Whatsapp 0175010563
    Ain
    Independent Beauty Consultant
    Mary Kay Malaysia
    .
    .
    #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
    #marykayproduct #marykaymysg
    #intensemoisturizingcreammarykay #intensemoisturizingcream
    #oilfreehydratinggelmarykay #oilfreehydratinggel #ofhgmarykay #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaypenang #melacep
  • 2 1 8 minutes ago
  • Sabe o q é isso???
É um lápis mágico para apagar olheiras, manchas.
É prático e super charmoso!!! Já quero todos.
#MaryKay #12988196123 marque um horário para conhecer!
  • Sabe o q é isso???
    É um lápis mágico para apagar olheiras, manchas.
    É prático e super charmoso!!! Já quero todos.
    #MaryKay #12988196123 marque um horário para conhecer!
  • 0 0 10 minutes ago
  • Muchos signos pueden indicar que tu piel necesita una mayor hidratación, la respuesta a todos ellos: la Mascarilla Facial Efecto Lifting Bio- Cellulose TimeWise Repair.
¿Sabes cómo colocarla correctamente? Te dejamos el paso a paso para que tu piel luzca divina! ¿ Querés probarla?#MaryKay
👉 mandame un whatsapp
📞3434548923
  • Muchos signos pueden indicar que tu piel necesita una mayor hidratación, la respuesta a todos ellos: la Mascarilla Facial Efecto Lifting Bio- Cellulose TimeWise Repair.
    ¿Sabes cómo colocarla correctamente? Te dejamos el paso a paso para que tu piel luzca divina! ¿ Querés probarla? #MaryKay
    👉 mandame un whatsapp
    📞3434548923
  • 0 0 12 minutes ago
  • OUR PRETTY SD FADZLIN! 😍😍😍
.
She is so pretty in real life, tengok depan2 mmg berseri muka. 😍 Dulu kulit kak Lin sgt kusam & seperti saya juga, kulit dia pernah breakout. Tapi kak Lin percaya skincare Mary Kay boleh mengatasi masalah kulit dia. Dan syukur sgt2, berkat sabar & penggunaan yg konsisten, kak Lin dpt balik kulit sihat yg diidamkan. 😘😘😘
.
Untuk dapatkan kulit yang sihat senang aje, kulit kita terdiri daripada sel sel hidup, setiap masalah kulit pasti ada penyelesaian kecuali kulit terbakar dan kulit mati😊😊😊
.
Jadi untuk sihatkan kulit, pakai apa yang kulit kita perlukan.
Secara general, kulit kita perlukan produk penjagaan kulit yang asas untuk maintain bersih, sihat dan lembap.
.
PENCUCI💚
- mencuci permukaan kulit
.
MASKER💚
- deep cleansing mencuci kedalam pores, buang sel kulit mati
.
PENYEGAR💚
- double cleanse
.
PELEMBAP💚
- lembapkan dan bekalkan nutrient pada kulit.
.
SUN PROTECTOR💚
- lindungi dari UVA & UVB
.
nampak bnyak kalau kita tak biasa guna skincare tapi anda wajib guna 5 item ni, kulit sihat dan berseri pasti milik anda. 😉
.
More advance ialah serum. Pakai selepas anda ada cukup 5 item diatas. Jika belum cukup, p la cukupkan dulu untuk kesan maksimum😘😘
.
ANDA PERLUKAN:
Free konsultasi? ❤️🍀Saya sedia membantu!
Free percubaan produk? 🌼🍀 Jom whatsapp saya!
Peluang kerja? 🌸🍀Jom tanya saya! ❤️❤️❤️
.
Share with love 💕,
Christie V. | +60149997179
Ind. Beauty Consultant Mary Kay
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaykuchingsarawak #marykaykuching #marykaysamarahan #marykayserian #marykaypadawan #marykaybatukawa #marykaybatukawah #neelofa #mizzfazura #fattahamin #ariani #duckscarves #nealofarhijab #trudolly
  • OUR PRETTY SD FADZLIN! 😍😍😍
    .
    She is so pretty in real life, tengok depan2 mmg berseri muka. 😍 Dulu kulit kak Lin sgt kusam & seperti saya juga, kulit dia pernah breakout. Tapi kak Lin percaya skincare Mary Kay boleh mengatasi masalah kulit dia. Dan syukur sgt2, berkat sabar & penggunaan yg konsisten, kak Lin dpt balik kulit sihat yg diidamkan. 😘😘😘
    .
    Untuk dapatkan kulit yang sihat senang aje, kulit kita terdiri daripada sel sel hidup, setiap masalah kulit pasti ada penyelesaian kecuali kulit terbakar dan kulit mati😊😊😊
    .
    Jadi untuk sihatkan kulit, pakai apa yang kulit kita perlukan.
    Secara general, kulit kita perlukan produk penjagaan kulit yang asas untuk maintain bersih, sihat dan lembap.
    .
    PENCUCI💚
    - mencuci permukaan kulit
    .
    MASKER💚
    - deep cleansing mencuci kedalam pores, buang sel kulit mati
    .
    PENYEGAR💚
    - double cleanse
    .
    PELEMBAP💚
    - lembapkan dan bekalkan nutrient pada kulit.
    .
    SUN PROTECTOR💚
    - lindungi dari UVA & UVB
    .
    nampak bnyak kalau kita tak biasa guna skincare tapi anda wajib guna 5 item ni, kulit sihat dan berseri pasti milik anda. 😉
    .
    More advance ialah serum. Pakai selepas anda ada cukup 5 item diatas. Jika belum cukup, p la cukupkan dulu untuk kesan maksimum😘😘
    .
    ANDA PERLUKAN:
    Free konsultasi? ❤️🍀Saya sedia membantu!
    Free percubaan produk? 🌼🍀 Jom whatsapp saya!
    Peluang kerja? 🌸🍀Jom tanya saya! ❤️❤️❤️
    .
    Share with love 💕,
    Christie V. | +60149997179
    Ind. Beauty Consultant Mary Kay
    .
    #marykay #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaykuchingsarawak #marykaykuching #marykaysamarahan #marykayserian #marykaypadawan #marykaybatukawa #marykaybatukawah #neelofa #mizzfazura #fattahamin #ariani #duckscarves #nealofarhijab #trudolly
  • 0 0 14 minutes ago
  • 📢📢📢 妈妈们
你们都有面对妊娠纹的烦恼吧😣😣😣 介绍你们妈妈们回头率超高的
Mary Kay Toning Lotion ❤️ 让你孕期38周肚皮滑溜溜
产后帮助修复,淡化沙皮肚 💯安全,💯孕妇适用

主要成份:Acai,南瓜子,阿根子,甘油等等。
主要功效:紧致肌肤,24小时滋润,均衡肤色等。 🤰帮助孕期妈咪:
✅预防妊娠纹
✅保湿肚皮,预防干痒
✅淡化黑色素 👩‍👦帮助产后妈咪
✅淡化妊娠纹
✅修复产后皱褶肚皮

#marykay #marykaytoninglotion
#消除妊辰纹 #美美的肚皮
#询问我拿试用装
#妈妈们的需要
#FDA认证
  • 📢📢📢 妈妈们
    你们都有面对妊娠纹的烦恼吧😣😣😣 介绍你们妈妈们回头率超高的
    Mary Kay Toning Lotion ❤️ 让你孕期38周肚皮滑溜溜
    产后帮助修复,淡化沙皮肚 💯安全,💯孕妇适用

    主要成份:Acai,南瓜子,阿根子,甘油等等。
    主要功效:紧致肌肤,24小时滋润,均衡肤色等。 🤰帮助孕期妈咪:
    ✅预防妊娠纹
    ✅保湿肚皮,预防干痒
    ✅淡化黑色素 👩‍👦帮助产后妈咪
    ✅淡化妊娠纹
    ✅修复产后皱褶肚皮

    #marykay #marykaytoninglotion
    #消除妊辰纹 #美美的肚皮
    #询问我拿试用装
    #妈妈们的需要
    #FDA认证
  • 0 0 16 minutes ago
  • SERVIS analisis kulit wajah.🧐❤️ Nak cuba⁉️ 👍Best tau.

Dia boleh scan dan teropong kulit korang tuh sedalam 6️⃣ dimensi tauuuuu‼️ 1️⃣Boleh tahu tua atau muda umur kulit uols❗

2️⃣Boleh tahu jenis kulit uols. Minyak ke⁉️Kering ke❓Kombinasi ke❓

3️⃣Boleh tahu tahap sensitiviti kulit uols tau❗maksud nya boleh tau kulit korang ni nipis senipis kulit bawang ke ❓or masih tebal ❓ ⛔jgn main main kalau kulit uols nipissssss. Banyak merkuri dah hakis kulitttt tu. Takutttt‼️‼️‼️🤪 4️⃣Boleh tahu tahap keanjalan kulit uols tau. 🧐Anjal ni maksud nya masih banyak kolagen fiber ke tinggal sikit kat muka tuh❗
Dari sinilah dia boleh analisis kulit kita ni tua ke muda dari usia sebenar. Best ke best❓

5️⃣Boleh tahu tahap kelembapan dalam kulit korang tu.❗ Kelembapan tu maksud kulit tu byk air ke tak. Kelembapan ni kalau cukup dia mcm gam yang melekatkan semua sel sel kulit antara satu sama lain. Kalau kulit lembap, maka akan anjal la sbb sel kulit rapat rapat antara satu sama lain. Awetttt muda uolssssssss ❗👍
Kalau tak lembap, uols boleh fikir sendiri lah ye👌

6️⃣Boleh baca saiz lubang pori ky muka tu. besar ke kecik lubang lubang kt muka tu. 🧐🧐
Kalau besar kenala halus kan kulit tu.
Kalau dah halus baguslah, tinggal kena konsisten je jaga kulit tuh kan.

Haa. Nak cek tak kulit tu❓❓ Jangan malu. Set appointments untuk tahu 6 dimensi kulit korang tuh

Pm tau
❤️www.wasap.my/60127873403

Love
💞❤️Yatt
Ur Beauty Consultant

#marykaymalaysia #marykay#marykaykl #marykayjohorbahru #mary
  • SERVIS analisis kulit wajah.🧐❤️ Nak cuba⁉️ 👍Best tau.

    Dia boleh scan dan teropong kulit korang tuh sedalam 6️⃣ dimensi tauuuuu‼️ 1️⃣Boleh tahu tua atau muda umur kulit uols❗

    2️⃣Boleh tahu jenis kulit uols. Minyak ke⁉️Kering ke❓Kombinasi ke❓

    3️⃣Boleh tahu tahap sensitiviti kulit uols tau❗maksud nya boleh tau kulit korang ni nipis senipis kulit bawang ke ❓or masih tebal ❓ ⛔jgn main main kalau kulit uols nipissssss. Banyak merkuri dah hakis kulitttt tu. Takutttt‼️‼️‼️🤪 4️⃣Boleh tahu tahap keanjalan kulit uols tau. 🧐Anjal ni maksud nya masih banyak kolagen fiber ke tinggal sikit kat muka tuh❗
    Dari sinilah dia boleh analisis kulit kita ni tua ke muda dari usia sebenar. Best ke best❓

    5️⃣Boleh tahu tahap kelembapan dalam kulit korang tu.❗ Kelembapan tu maksud kulit tu byk air ke tak. Kelembapan ni kalau cukup dia mcm gam yang melekatkan semua sel sel kulit antara satu sama lain. Kalau kulit lembap, maka akan anjal la sbb sel kulit rapat rapat antara satu sama lain. Awetttt muda uolssssssss ❗👍
    Kalau tak lembap, uols boleh fikir sendiri lah ye👌

    6️⃣Boleh baca saiz lubang pori ky muka tu. besar ke kecik lubang lubang kt muka tu. 🧐🧐
    Kalau besar kenala halus kan kulit tu.
    Kalau dah halus baguslah, tinggal kena konsisten je jaga kulit tuh kan.

    Haa. Nak cek tak kulit tu❓❓ Jangan malu. Set appointments untuk tahu 6 dimensi kulit korang tuh

    Pm tau
    ❤️www.wasap.my/60127873403

    Love
    💞❤️Yatt
    Ur Beauty Consultant

    #marykaymalaysia #marykay #marykaykl #marykayjohorbahru #mary
  • 0 0 16 minutes ago
  • Não é uma visão pra qualquer pessoa entender...
  • Não é uma visão pra qualquer pessoa entender...
  • 13 1 16 minutes ago
  • CALLING FOR TW SOFTENER LOVERS! TINGGAL 6 HARI LAGI UNTUK GRAB PROMO NI. 😱😱😱
.
ENJOY 30% OFF FOR 2ND ITEM ONLY FOR THIS MONTH! 🤩🤩🤩
.
Apa itu Softener? Toner ke?? 🤔
.
Softener ni mengandungi asid hyaluronik. Asid Hyaluronik terkenal sebagai agen kelembapan dan awet muda (tak percaya? Cerrr Google 🤪).
.
Asid Hyaluronik boleh meningkatkan kandungan kelembapan kulit anda dan pada masa yang sama mengukuhkan halangan kulit dan berasa lebih lembut, licin.
.
Harga? Bawah rm100 je awak! Paling best skin silky & supple, bantu minimize pores, kulit rasa nourish. Bau pun fresh! Tu paling saya suka. 😍
.
1 botol dah bawah RM100 kan? Beli 2nd botol pulak dapat diskaun 30%! 😍 Wow! Confirm la lagi murah. 🥳🥳🥳 Saya pun nak grab utk diri sendiri sbb saya pun guna Softener ni. 😍 Jom! Jom! Whatsapp saya skrg juga. 😉
.
ANDA PERLUKAN:
Free konsultasi? ❤️🍀Saya sedia membantu!
Free percubaan produk? 🌼🍀 Jom whatsapp saya!
Peluang kerja? 🌸🍀Jom tanya saya! ❤️❤️❤️
.
Share with love 💕,
Christie V. | +60149997179
Ind. Beauty Consultant Mary Kay
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaykuchingsarawak #marykaykuching #marykaysamarahan #marykayserian #marykaypadawan #marykaybatukawa #marykaybatukawah #neelofa #missfazura #fattahamin #fattzura #ariani #duckscarves #nealofarhijab #trudolly
  • CALLING FOR TW SOFTENER LOVERS! TINGGAL 6 HARI LAGI UNTUK GRAB PROMO NI. 😱😱😱
    .
    ENJOY 30% OFF FOR 2ND ITEM ONLY FOR THIS MONTH! 🤩🤩🤩
    .
    Apa itu Softener? Toner ke?? 🤔
    .
    Softener ni mengandungi asid hyaluronik. Asid Hyaluronik terkenal sebagai agen kelembapan dan awet muda (tak percaya? Cerrr Google 🤪).
    .
    Asid Hyaluronik boleh meningkatkan kandungan kelembapan kulit anda dan pada masa yang sama mengukuhkan halangan kulit dan berasa lebih lembut, licin.
    .
    Harga? Bawah rm100 je awak! Paling best skin silky & supple, bantu minimize pores, kulit rasa nourish. Bau pun fresh! Tu paling saya suka. 😍
    .
    1 botol dah bawah RM100 kan? Beli 2nd botol pulak dapat diskaun 30%! 😍 Wow! Confirm la lagi murah. 🥳🥳🥳 Saya pun nak grab utk diri sendiri sbb saya pun guna Softener ni. 😍 Jom! Jom! Whatsapp saya skrg juga. 😉
    .
    ANDA PERLUKAN:
    Free konsultasi? ❤️🍀Saya sedia membantu!
    Free percubaan produk? 🌼🍀 Jom whatsapp saya!
    Peluang kerja? 🌸🍀Jom tanya saya! ❤️❤️❤️
    .
    Share with love 💕,
    Christie V. | +60149997179
    Ind. Beauty Consultant Mary Kay
    .
    #marykay #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaykuchingsarawak #marykaykuching #marykaysamarahan #marykayserian #marykaypadawan #marykaybatukawa #marykaybatukawah #neelofa #missfazura #fattahamin #fattzura #ariani #duckscarves #nealofarhijab #trudolly
  • 0 0 16 minutes ago
  • SET BOTANICAL EFFECT 😍 10% OFF FOR THIS MONTH ! 5 days left ! Let's grab before end 🤗
.
Hypoallergenic very suitable for sensitive skin tau 🤗
.
PRODUK BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA TAK BOLEH BERI KESAN FLAWLESS DALAM MASA YANG SINGKAT 😍.
.
Dulu kulit sangat sensitif ! Jerawat tumbuh di tempat yang sama dan jerawat besar besar ! 😩. Now skin sihat dan cantik tapi bukan lah dalam MASA YANG SINGKAT. Hanya produk MAGIC yang ada bahan kimia merbahaya sahaja boleh beri kesan begitu ☺️.
.
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit, tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.
.
Botanical Effects Set 🦋
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
.
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
.
Berminat ? Boleh direct tekan link at bio utk whatsapp syeraa tau🥰 .
Your friendly beauty consultant, . 
Syeraa💖
.
Free consultations ✔️
Free sample ✔️
Free postage ✔️ .
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #marykaybest #foundationmarykay #lumivieserum #lipstickmarykay #skincaremarykay #botanicaleffects
  • SET BOTANICAL EFFECT 😍 10% OFF FOR THIS MONTH ! 5 days left ! Let's grab before end 🤗
    .
    Hypoallergenic very suitable for sensitive skin tau 🤗
    .
    PRODUK BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA TAK BOLEH BERI KESAN FLAWLESS DALAM MASA YANG SINGKAT 😍.
    .
    Dulu kulit sangat sensitif ! Jerawat tumbuh di tempat yang sama dan jerawat besar besar ! 😩. Now skin sihat dan cantik tapi bukan lah dalam MASA YANG SINGKAT. Hanya produk MAGIC yang ada bahan kimia merbahaya sahaja boleh beri kesan begitu ☺️.
    .
    Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣.
    .
    MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit, tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.
    .
    Botanical Effects Set 🦋
    Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
    .
    1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
    .
    2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
    .
    Formula 1:utk kulit kering.
    Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
    Formula 3:utk kulit berminyak.
    .
    Berminat ? Boleh direct tekan link at bio utk whatsapp syeraa tau🥰 .
    Your friendly beauty consultant, .
    Syeraa💖
    .
    Free consultations ✔️
    Free sample ✔️
    Free postage ✔️ .
    #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
    #marykayproduct #marykaymysg
    #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #marykaybest #foundationmarykay #lumivieserum #lipstickmarykay #skincaremarykay #botanicaleffects
  • 7 0 16 minutes ago
  • Que tal ter um carro em 2019 vendendo apenas bases Mary Kay?
Veja a dica! Vamos lá ! EU TE ENSINO 
Venda 1 base por dia e tenha $744,00/MÊS
COMPRE Em 12 meses um CELTA/CORSA etc.

Venda 2 bases por dia e tenha $1488,00/MÊS
COMPRE Em 12 meses um FOX/GOL GTI

Venda 3 bases por dia e tenha $2232,00/MÊS 
COMPRE Em 12 meses um NEW CIVIC/TUCSON

Venda 4 bases por dia e tenha $/3720,00 MÊS
COMPRE em 12 meses um I30/COROLA

Simples assim !! Requisitos: SAIR DA SUA ZONA DE CONFORTO e estar disposta a aprender o que não sabe. 
Não sei vender: TE ENSINO
Não sei falar: TE ENSINO 
Não tenho tempo: TE ENSINO VENDER 1 BASE EM 15 MINUTOS 
Não sei Maquiar: TE ENSINO 
Não tenho dinheiro para investir: TE AJUDO 
Não conheço os produtos: VC TERÁ TREINAMENTO ESPECIAL Por mim 
Não sirvo para essas coisas. (Essa é a pior) 
Vc serve para o que então?
Trabalhar e pagar contas a vida inteira? 
Não ter qualidade de vida e nunca ter 1 real no bolso para fazer uma viajem ou comprar ALGO que mereça?
Preocupante o futuro de uma pessoa que não esta disposta a trabalhar em função dos seus sonhos. Em 10 anos terá a mesma vida que tem hoje se NÃO se prontificar a fazer algo NOVO!! Não sabe? APRENDA!!! EU TE ENSINO!!! 💜

Simples e objetiva minha mensagem de hoje. 
Alguns irão LER E Saber que está na hora de inovar e buscar novas rendas novas oportunidades. Eu fui tocada por DEUS para entender que esta oportunidade era para mim. Talvez vc tbm!

Pois bem!! O carro que vc tanto pediu para DEUS esta aí nas suas mãos. Ele quer te entregar em 2019!

E qual ATITUDE VC VAI TOMAR ? 
Desconsiderar ou AGARRAR? 🤑

Estou esperando seu contato!

#marykay #compreseucarro #realizeseusonho #oportunidade #zonadeconfortonao 
Repost da Diretora Isabela Queirolo!😉
  • Que tal ter um carro em 2019 vendendo apenas bases Mary Kay?
    Veja a dica! Vamos lá ! EU TE ENSINO
    Venda 1 base por dia e tenha $744,00/MÊS
    COMPRE Em 12 meses um CELTA/CORSA etc.

    Venda 2 bases por dia e tenha $1488,00/MÊS
    COMPRE Em 12 meses um FOX/GOL GTI

    Venda 3 bases por dia e tenha $2232,00/MÊS
    COMPRE Em 12 meses um NEW CIVIC/TUCSON

    Venda 4 bases por dia e tenha $/3720,00 MÊS
    COMPRE em 12 meses um I30/COROLA

    Simples assim !! Requisitos: SAIR DA SUA ZONA DE CONFORTO e estar disposta a aprender o que não sabe.
    Não sei vender: TE ENSINO
    Não sei falar: TE ENSINO
    Não tenho tempo: TE ENSINO VENDER 1 BASE EM 15 MINUTOS
    Não sei Maquiar: TE ENSINO
    Não tenho dinheiro para investir: TE AJUDO
    Não conheço os produtos: VC TERÁ TREINAMENTO ESPECIAL Por mim
    Não sirvo para essas coisas. (Essa é a pior)
    Vc serve para o que então?
    Trabalhar e pagar contas a vida inteira?
    Não ter qualidade de vida e nunca ter 1 real no bolso para fazer uma viajem ou comprar ALGO que mereça?
    Preocupante o futuro de uma pessoa que não esta disposta a trabalhar em função dos seus sonhos. Em 10 anos terá a mesma vida que tem hoje se NÃO se prontificar a fazer algo NOVO!! Não sabe? APRENDA!!! EU TE ENSINO!!! 💜

    Simples e objetiva minha mensagem de hoje.
    Alguns irão LER E Saber que está na hora de inovar e buscar novas rendas novas oportunidades. Eu fui tocada por DEUS para entender que esta oportunidade era para mim. Talvez vc tbm!

    Pois bem!! O carro que vc tanto pediu para DEUS esta aí nas suas mãos. Ele quer te entregar em 2019!

    E qual ATITUDE VC VAI TOMAR ?
    Desconsiderar ou AGARRAR? 🤑

    Estou esperando seu contato!

    #marykay #compreseucarro #realizeseusonho #oportunidade #zonadeconfortonao
    Repost da Diretora Isabela Queirolo!😉
  • 0 0 17 minutes ago
  • СЕКРЕТ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ПРАЙМЕРА И ТУШИ ДЛЯ РЕСНИЦ!!! Берёте oснову под тушь и тушь, которая нравится больше всех... Наносите сначала праймер... Ждёте 20-40 секунд...Затем — тушь... Снова ждёте... Затем снова — праймер... ждём... тушь... ждём... праймер... тушь и — сколько нравится, столько и чередуете✌🏻 Можно делать до 8 наслоений ❤❤❤ Самое классное, что это быстро и "дорого" смотрится. 
А еще ресницы растут из-за удивительного состава этих 2-х потрясных продуктов ❤ 
РЕКОМЕНДУЕМ! 
Кто любит нарощенные ресницы - снимайте и делайте так. Вам оооочень понравится. 
А у кого уже есть эта парочка— пробуйте прямо сейчас!!!😉 #Marykay #marykeymakeup #мерикей #merykayrussia #timewise  #макияжсергиевпосад  #макияжкосметика #косметикасергиевпосад #мерикейсергиевпосад
  • СЕКРЕТ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ПРАЙМЕРА И ТУШИ ДЛЯ РЕСНИЦ!!! Берёте oснову под тушь и тушь, которая нравится больше всех... Наносите сначала праймер... Ждёте 20-40 секунд...Затем — тушь... Снова ждёте... Затем снова — праймер... ждём... тушь... ждём... праймер... тушь и — сколько нравится, столько и чередуете✌🏻 Можно делать до 8 наслоений ❤❤❤ Самое классное, что это быстро и "дорого" смотрится.
    А еще ресницы растут из-за удивительного состава этих 2-х потрясных продуктов ❤
    РЕКОМЕНДУЕМ!
    Кто любит нарощенные ресницы - снимайте и делайте так. Вам оооочень понравится.
    А у кого уже есть эта парочка— пробуйте прямо сейчас!!!😉 #Marykay #marykeymakeup #мерикей #merykayrussia #timewise #макияжсергиевпосад   #макияжкосметика #косметикасергиевпосад #мерикейсергиевпосад
  • 0 0 18 minutes ago
  • SET BOTANICAL EFFECT 😍 10% OFF FOR THIS MONTH ! Hypoallergenic very suitable for sensitive skin okies ❤️
.
.
PRODUK BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA TAK BOLEH BERI KESAN FLAWLESS DALAM MASA YANG SINGKAT😊 😍.
.
Dulu kulit sangat sensitif ! Jerawat tumbuh di tempat yang sama dan jerawat besar besar ! 😩. Now skin sihat dan cantik tapi bukan lah dalam MASA YANG SINGKAT. Hanya produk MAGIC yang ada bahan kimia merbahaya sahaja boleh beri kesan begitu ☺️.
.
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
.
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍  pm cepat , budget ? Don't worry .
Whatsapp 01136317115
Jamuna
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia.

#pattushastra
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor#_mua#kannanraajamanickam 
#southindianbridemakeover
  • SET BOTANICAL EFFECT 😍 10% OFF FOR THIS MONTH ! Hypoallergenic very suitable for sensitive skin okies ❤️
    .
    .
    PRODUK BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA TAK BOLEH BERI KESAN FLAWLESS DALAM MASA YANG SINGKAT😊 😍.
    .
    Dulu kulit sangat sensitif ! Jerawat tumbuh di tempat yang sama dan jerawat besar besar ! 😩. Now skin sihat dan cantik tapi bukan lah dalam MASA YANG SINGKAT. Hanya produk MAGIC yang ada bahan kimia merbahaya sahaja boleh beri kesan begitu ☺️.
    .
    Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣.
    .
    MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.
    .
    Botanical Effects Set
    Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
    .
    1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
    .
    2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
    .
    Formula 1:utk kulit kering.
    Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
    Formula 3:utk kulit berminyak.
    .
    Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 pm cepat , budget ? Don't worry .
    Whatsapp 01136317115
    Jamuna
    Independent Beauty Consultant
    Mary Kay Malaysia.

    #pattushastra
    #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
    #marykayproduct #marykaymysg
    #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor #_mua #kannanraajamanickam
    #southindianbridemakeover
  • 4 1 20 minutes ago
  • 💄Semi Shine Lipstick Mary Kay 💄
.
Ada beberapa jenis/warna yang dapat anda gayakan dengan lipstick Mary Kay 👍 .
KENAPA anda WAJIB guna lipstick Mary Kay????😘
.
SEBAB:
🌹Lipstick Mary Kay tidak menghitamkan bibir ( tanpa plumbum )
🌹Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba membantu melembabkan bibir
🌹Struktur yg sangat lembut
🌹Tidak menjadikan bibir anda kering
🌹Membantu anda senyum dengan lebih yakin
🌹Pilihan warna yang menarik👍😉
.
Biar saya bagi konsultasi percuma untuk anda!
Whatsapp 📱011.318.212.10
.
#marykay #marykayskincare #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaybintulu #sayapakaisayajual
  • 💄Semi Shine Lipstick Mary Kay 💄
    .
    Ada beberapa jenis/warna yang dapat anda gayakan dengan lipstick Mary Kay 👍 .
    KENAPA anda WAJIB guna lipstick Mary Kay????😘
    .
    SEBAB:
    🌹Lipstick Mary Kay tidak menghitamkan bibir ( tanpa plumbum )
    🌹Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba membantu melembabkan bibir
    🌹Struktur yg sangat lembut
    🌹Tidak menjadikan bibir anda kering
    🌹Membantu anda senyum dengan lebih yakin
    🌹Pilihan warna yang menarik👍😉
    .
    Biar saya bagi konsultasi percuma untuk anda!
    Whatsapp 📱011.318.212.10
    .
    #marykay #marykayskincare #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaybintulu #sayapakaisayajual
  • 0 0 21 minutes ago
  • 📌Мой ежедневный уход (+маска)
-остатки макияжа : двухфазный тоник для демакияжа глаз.
-очищение 4в1
-успокаивающая маска,улучшающая тон лица
-освежающий тоник с гиалуроновой кислотой
-сыворотка,корректирующая тон лица
-сыворотка ,сужающая поры
-питательный крем с липосомами,способствующий улучшенному усвоению всего вышесказанного
-выравнивающий крем под глаза
- сс-крем,корректирующий тон лица с spf15
-консиллер под глаза
-минеральная пудра
  • 📌Мой ежедневный уход (+маска)
    -остатки макияжа : двухфазный тоник для демакияжа глаз.
    -очищение 4в1
    -успокаивающая маска,улучшающая тон лица
    -освежающий тоник с гиалуроновой кислотой
    -сыворотка,корректирующая тон лица
    -сыворотка ,сужающая поры
    -питательный крем с липосомами,способствующий улучшенному усвоению всего вышесказанного
    -выравнивающий крем под глаза
    - сс-крем,корректирующий тон лица с spf15
    -консиллер под глаза
    -минеральная пудра
  • 8 1 23 minutes ago
  • Promo APRIL.. Set Botanical Effect.. Sesuai untuk 18tahun ke atas.. ikut jenis kulit anda!😃 Beberapa hari je tinggal untuk dapatkan harga promosi dari MaryKay ni.

Meh contact Shida sekarang!
S H I D A
0103141232

#marykayKL #marykaysentul #marykay #thebestskincare
  • Promo APRIL.. Set Botanical Effect.. Sesuai untuk 18tahun ke atas.. ikut jenis kulit anda!😃 Beberapa hari je tinggal untuk dapatkan harga promosi dari MaryKay ni.

    Meh contact Shida sekarang!
    S H I D A
    0103141232

    #marykayKL #marykaysentul #marykay #thebestskincare
  • 0 0 25 minutes ago