#marykaymakeup Instagram Photos & Videos

marykaymakeup - 291.4k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • Día nublado, día hermoso! ✨⛅️ Día perfecto para nuevas oportunidades! 💋 me encanta mi labial Apple Berry de #marykay #marykaymakeup
  • Día nublado, día hermoso! ✨⛅️ Día perfecto para nuevas oportunidades! 💋 me encanta mi labial Apple Berry de #marykay #marykaymakeup
  • 13 2 58 minutes ago
  • 0 1 1 hour ago
  • Czy lubisz swoje odbicie w lustrze? A może za każdym razem jak siebie widzisz chcesz coś zmienić? I widzisz wszystko w ciemnych barwach? 🖤 Tak naprawdę kluczem jest akceptacja... A potem pokochanie ❤️ To ciężka sprawa, ale mogę pomóc Ci pokochać Twoją skórę, a to dobry początek ❤️ W poniedziałek ruszam z cudnym projektem! 🌺 O zmianie wewnątrz i na zewnątrz 🌺 Już nie mogę się doczekać aż zdradzę Wam szczegóły! ❤️ A tymczasem miłego weekendu 😍 #metamorfozabezskalpela #marykay #makijaż #badzpiekna #beauty #calawmarykay #marykaymakeup #pokochajsiebie #pielegnacjatwarzy
  • Czy lubisz swoje odbicie w lustrze? A może za każdym razem jak siebie widzisz chcesz coś zmienić? I widzisz wszystko w ciemnych barwach? 🖤 Tak naprawdę kluczem jest akceptacja... A potem pokochanie ❤️ To ciężka sprawa, ale mogę pomóc Ci pokochać Twoją skórę, a to dobry początek ❤️ W poniedziałek ruszam z cudnym projektem! 🌺 O zmianie wewnątrz i na zewnątrz 🌺 Już nie mogę się doczekać aż zdradzę Wam szczegóły! ❤️ A tymczasem miłego weekendu 😍 #metamorfozabezskalpela #marykay #makijaż #badzpiekna #beauty #calawmarykay #marykaymakeup #pokochajsiebie #pielegnacjatwarzy
  • 27 1 1 hour ago
  • Череда новогодних 🎅❄🎄 праздников и вечеринок грядет🎆🎇🎉🎊😂😂😂.Как Вам #makeup ? Пишите в комментариях - сделали бы такой?❤❤❤❤
Reposted from @mkrussia (@get_regrann) - “Смоки айс» - трендовый макияж нового сезона Mercedes-Benz Fashion Week Russia⭐️
⠀
Шаг 1️⃣
Консультанты по красоте Mary Kay®, работающие на бэкстейджах модных показов, говорят, что увлажнение — главное при подготовке кожи к макияжу. Возьми небольшое количество интенсивно увлажняющего крема Mary Kay®, немного разотри между руками и нанеси на лицо легкими похлопывающими движениями. Дай крему впитаться, а затем нанеси сияющую тональную основу TimeWise 3D Mary Kay® с помощью многофункциональной овальной кисти Mary Kay®
⠀
Шаг 2️⃣
Чтобы замаскировать несовершенства и нейтрализовать темные круги под глазами, используй корректор для кожи вокруг глаз Mary Kay®. Придать коже естественное сияние поможет прозрачная рассыпчатая пудра Mary Kay®
⠀
Шаг 3️⃣
Подсвети область под бровью и внутренние уголки глаз тенями для век ChromaFusion Mary Kay® в оттенке «Прозрачный». Нанеси оттенок «Махагон» вдоль линии роста нижних ресниц и на подвижное веко в качестве базового оттенка. Сделай акцент, нанеся оттенок «Черный бархат» в складку века
⠀
Шаг 4️⃣
Придай форму бровям с помощью гель-тинта для бровей Mary Kay®. Затем нанеси тушь для ресниц, увеличивающую объем Mary Kay®
⠀
Шаг 5️⃣
Чтобы оттенить губы, смешай на губах бальзам с маслом ши Satin Lips Mary Kay® с матовой гелевой помадой Mary Kay® в оттенке «Сочный абрикос»
⠀
Шаг 6️⃣
В качестве финального этапа нанеси спрей для фиксации макияжа Mary Kay®
⠀
#marykay 
#marykayrussia
 #marykay_макияж #мойэксперткрасоты #MKBeautyBFF 
#marykay_макияж 
#marykaymakeup 
#makeup 
#консультантпокрасотенововосибирск 
#консультантпокрасотенск 
@vinogradovamk 
#vinogradovamk_макияж 
#beauty 
#beautyblog
  • Череда новогодних 🎅❄🎄 праздников и вечеринок грядет🎆🎇🎉🎊😂😂😂.Как Вам #makeup ? Пишите в комментариях - сделали бы такой?❤❤❤❤
    Reposted from @mkrussia (@get_regrann) - “Смоки айс» - трендовый макияж нового сезона Mercedes-Benz Fashion Week Russia⭐️

    Шаг 1️⃣
    Консультанты по красоте Mary Kay®, работающие на бэкстейджах модных показов, говорят, что увлажнение — главное при подготовке кожи к макияжу. Возьми небольшое количество интенсивно увлажняющего крема Mary Kay®, немного разотри между руками и нанеси на лицо легкими похлопывающими движениями. Дай крему впитаться, а затем нанеси сияющую тональную основу TimeWise 3D Mary Kay® с помощью многофункциональной овальной кисти Mary Kay®

    Шаг 2️⃣
    Чтобы замаскировать несовершенства и нейтрализовать темные круги под глазами, используй корректор для кожи вокруг глаз Mary Kay®. Придать коже естественное сияние поможет прозрачная рассыпчатая пудра Mary Kay®

    Шаг 3️⃣
    Подсвети область под бровью и внутренние уголки глаз тенями для век ChromaFusion Mary Kay® в оттенке «Прозрачный». Нанеси оттенок «Махагон» вдоль линии роста нижних ресниц и на подвижное веко в качестве базового оттенка. Сделай акцент, нанеся оттенок «Черный бархат» в складку века

    Шаг 4️⃣
    Придай форму бровям с помощью гель-тинта для бровей Mary Kay®. Затем нанеси тушь для ресниц, увеличивающую объем Mary Kay®

    Шаг 5️⃣
    Чтобы оттенить губы, смешай на губах бальзам с маслом ши Satin Lips Mary Kay® с матовой гелевой помадой Mary Kay® в оттенке «Сочный абрикос»

    Шаг 6️⃣
    В качестве финального этапа нанеси спрей для фиксации макияжа Mary Kay®

    #marykay
    #marykayrussia
    #marykay_макияж #мойэксперткрасоты #MKBeautyBFF
    #marykay_макияж
    #marykaymakeup
    #makeup
    #консультантпокрасотенововосибирск
    #консультантпокрасотенск
    @vinogradovamk
    #vinogradovamk_макияж
    #beauty
    #beautyblog
  • 6 0 1 hour ago
  • Do you know how hard it is when you have small eyes to get a good picture of your eyeshadow?! 😜🤓🤣 For real, it's a challenge! I used to be intimidated to do smoky deep colours like these but now I just give things a go and try. Today I'm wearing crystalline, granite, and onyx on my eyes- oh and lash intensity mascara. I have shy blush on, a matte nude lipstick from the spring collection and a glaze of fancy Nancy lipgloss over top. #mymklife #marykaymakeup #smalleyesmakeup #marykay
  • Do you know how hard it is when you have small eyes to get a good picture of your eyeshadow?! 😜🤓🤣 For real, it's a challenge! I used to be intimidated to do smoky deep colours like these but now I just give things a go and try. Today I'm wearing crystalline, granite, and onyx on my eyes- oh and lash intensity mascara. I have shy blush on, a matte nude lipstick from the spring collection and a glaze of fancy Nancy lipgloss over top. #mymklife #marykaymakeup #smalleyesmakeup #marykay
  • 10 2 2 hours ago
  • Assalamualaikum gorgeous !!! 😍🤩🤗
.
Harini nak share fatinn 2014 & fatinn 2019 .... 😁👍
.
.

2014 🤭

Dulu .... Memang tak pandai n tak tahu apa2 pasal skincare .... Serious 🤚😨 ... 😫 Skincare pun minta tolong mak yang beli ... Apa yang mak pakai , fatinn pun pakai ... Kira dulu mak beauty consultant fatinn laa 🤭 itu pun atas permintaan fatinn yang cerewet n memilih .. sebab tak minat nak banyak2 routine ... 😅 Kalau boleh , 1 product boleh settled semua masalah kulit ! 😂

Product pun campur2 , sampai NIPIS kulit 😫 ... sampai tak tahu nak jawab kalau member tanya "kau pakai product apa ?" 😅
.

2019 😘

Sekarang ... Walaupun belum jadi sepenuhnya , kulit muka fatinn 'kenyang' dengan routine skincare yang betul .. 😍
Alhamdulillah ... Kalau orang tanya , pakai skincare apa , dengan bangga saya jawab
 of course  MARY KAY 💃💃💃🤩👍👍👍👍
.
.

NAK MAKAN PUN PILIH SATU-SATU .. bayangkan kalau blend semua nasi lauk air jadi SMOOTHIE ? 🤢🤮 Makan n muntah pastu jadi kurus sebab lapar Tak dapat makan dengan betul ... Kan ? 😌

Begitu juga kulit muka ... Tak dapat routine makanan yg betul jadi apa ? Kuruslahh (NIPIS) sebab kita Tak perasan yang kulit muka kita tak boleh terima 'SMOOTHIE' tu 😅😁
.
semoga bermanfaat🤗🌸
.
Kulit 1 masalah 1 product ... Baru exclusive 😍👍
.
.
Call , WhatsApp , dm lelaju okay 😃😁👍👍👍👍
.
********************************************
SKINCARE CLASS / SCAN SKIN
FREE
FREE
FREE

Do pm ,
BC Fatinn
0127625058

#marykay #marykaymalaysia #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #skincareclassmarykay  #skincareclasspercuma #beautyconsultant  #beautyconsultantmarykay #beauty #pretty
  • Assalamualaikum gorgeous !!! 😍🤩🤗
    .
    Harini nak share fatinn 2014 & fatinn 2019 .... 😁👍
    .
    .

    2014 🤭

    Dulu .... Memang tak pandai n tak tahu apa2 pasal skincare .... Serious 🤚😨 ... 😫 Skincare pun minta tolong mak yang beli ... Apa yang mak pakai , fatinn pun pakai ... Kira dulu mak beauty consultant fatinn laa 🤭 itu pun atas permintaan fatinn yang cerewet n memilih .. sebab tak minat nak banyak2 routine ... 😅 Kalau boleh , 1 product boleh settled semua masalah kulit ! 😂

    Product pun campur2 , sampai NIPIS kulit 😫 ... sampai tak tahu nak jawab kalau member tanya "kau pakai product apa ?" 😅
    .

    2019 😘

    Sekarang ... Walaupun belum jadi sepenuhnya , kulit muka fatinn 'kenyang' dengan routine skincare yang betul .. 😍
    Alhamdulillah ... Kalau orang tanya , pakai skincare apa , dengan bangga saya jawab
    of course MARY KAY 💃💃💃🤩👍👍👍👍
    .
    .

    NAK MAKAN PUN PILIH SATU-SATU .. bayangkan kalau blend semua nasi lauk air jadi SMOOTHIE ? 🤢🤮 Makan n muntah pastu jadi kurus sebab lapar Tak dapat makan dengan betul ... Kan ? 😌

    Begitu juga kulit muka ... Tak dapat routine makanan yg betul jadi apa ? Kuruslahh (NIPIS) sebab kita Tak perasan yang kulit muka kita tak boleh terima 'SMOOTHIE' tu 😅😁
    .
    semoga bermanfaat🤗🌸
    .
    Kulit 1 masalah 1 product ... Baru exclusive 😍👍
    .
    .
    Call , WhatsApp , dm lelaju okay 😃😁👍👍👍👍
    .
    ********************************************
    SKINCARE CLASS / SCAN SKIN
    FREE
    FREE
    FREE

    Do pm ,
    BC Fatinn
    0127625058

    #marykay #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykaycosmetics #skincareclassmarykay #skincareclasspercuma #beautyconsultant #beautyconsultantmarykay #beauty #pretty
  • 9 0 3 hours ago
  • Ramai yang tanya kenapa ada banyakkk sangaddd serum di Mary Kay? #serumwajah .
Jommm berkenalan dengan cik serum kami. Kita ada 6 jenis serum tawww 😍
. 
Jenis-jenis serum Mary Kay : 💖 SERUM MALACEP- agen pencerahan
💖 SERUM VITAMIN C- untuk keanjalan kulit dan gebukan pipi
💖 SERUM ACNE - untuk menghalang kehadiran jerawat secara terkawal
💖 SERUM PORE MINIMIZER - untuk minimizekan pori-pori
💖 LIFTING VOLUME SERUM TIMEWISE REPAIR -menaikkan seri wajah, sentiasa kelihatan muda.
💖 YOUTHFINITY SERUM
*The Secret of Never-Failing Rose* 🌹🌹🌹 Revolusi kecantikan terserlah seolah seperti kelopak bunga ros🌹yang mula mekar seperti keabadian kecantikan melalui Youthfinity Serum. 🌹Serum yang mewah ini mampu memberi kesan seakan sutera💕 💘Kekuatan kuasa tiga💝
Kompleks Rose🌹 Infiniti mengandungi Rose Alpen, Evening Primrose dan Infinite Tripeptide. 💕
✅ Ros Alpen membantu membebaskan kulit daripada punca stress
✅ Evening Primrose membantu mengembalikan keremajaan kulit
✅ Infinite Tripeptide mengembalikan keanjalan kulit dan terasa keremajaan 💕 Hari demi hari, kulit anda akan menjadi lebih anjal. Garis dan kedutan akan semakin berkurang, kulit akan semakin licin dan lembut. 🌹Selepas 3 minggu
✅ Kulit terserlah lebih baik daripada sebelumnya
✅ Kelihatan ketara peningkatan keanjalan dan penampilan kulit muka
✅ Pengurangan kedutan dan garis penuaan
✅ Kulit makin berseri dari hari ke hari
. 
Tak tahu mana yg sesuai dengan skin? Serum mana yang diperlukan skin sebenarnya? 💃 INA
📲 0172710210

#closing 
#basicmakeup
#makeup
#makeupartist
#makeupaddict
#makeuplover
#makeupjunkie
#makeuptutorial
#makeupforever
 #makeupbyme
#makeupoftheday
#bestsellers
#marykay
#marykaymakeup
#marykaylovers 
#marykayintouch
#marykaylife 
#marykaymakeup 
#marykaymysg
#marykaymalaysia 
#marykaypetalingjaya
#marykaysubangjaya
#marykaypuchong
#marykayshahalam
#marykaykualalumpur
#marykayputrajaya
#marykaybeautyconsultant
  • Ramai yang tanya kenapa ada banyakkk sangaddd serum di Mary Kay? #serumwajah .
    Jommm berkenalan dengan cik serum kami. Kita ada 6 jenis serum tawww 😍
    .
    Jenis-jenis serum Mary Kay : 💖 SERUM MALACEP- agen pencerahan
    💖 SERUM VITAMIN C- untuk keanjalan kulit dan gebukan pipi
    💖 SERUM ACNE - untuk menghalang kehadiran jerawat secara terkawal
    💖 SERUM PORE MINIMIZER - untuk minimizekan pori-pori
    💖 LIFTING VOLUME SERUM TIMEWISE REPAIR -menaikkan seri wajah, sentiasa kelihatan muda.
    💖 YOUTHFINITY SERUM
    *The Secret of Never-Failing Rose* 🌹🌹🌹 Revolusi kecantikan terserlah seolah seperti kelopak bunga ros🌹yang mula mekar seperti keabadian kecantikan melalui Youthfinity Serum. 🌹Serum yang mewah ini mampu memberi kesan seakan sutera💕 💘Kekuatan kuasa tiga💝
    Kompleks Rose🌹 Infiniti mengandungi Rose Alpen, Evening Primrose dan Infinite Tripeptide. 💕
    ✅ Ros Alpen membantu membebaskan kulit daripada punca stress
    ✅ Evening Primrose membantu mengembalikan keremajaan kulit
    ✅ Infinite Tripeptide mengembalikan keanjalan kulit dan terasa keremajaan 💕 Hari demi hari, kulit anda akan menjadi lebih anjal. Garis dan kedutan akan semakin berkurang, kulit akan semakin licin dan lembut. 🌹Selepas 3 minggu
    ✅ Kulit terserlah lebih baik daripada sebelumnya
    ✅ Kelihatan ketara peningkatan keanjalan dan penampilan kulit muka
    ✅ Pengurangan kedutan dan garis penuaan
    ✅ Kulit makin berseri dari hari ke hari
    .
    Tak tahu mana yg sesuai dengan skin? Serum mana yang diperlukan skin sebenarnya? 💃 INA
    📲 0172710210

    #closing
    #basicmakeup
    #makeup
    #makeupartist
    #makeupaddict
    #makeuplover
    #makeupjunkie
    #makeuptutorial
    #makeupforever
    #makeupbyme
    #makeupoftheday
    #bestsellers
    #marykay
    #marykaymakeup
    #marykaylovers
    #marykayintouch
    #marykaylife
    #marykaymakeup
    #marykaymysg
    #marykaymalaysia
    #marykaypetalingjaya
    #marykaysubangjaya
    #marykaypuchong
    #marykayshahalam
    #marykaykualalumpur
    #marykayputrajaya
    #marykaybeautyconsultant
  • 2 0 3 hours ago
  • Congratulations to the both of you Dra. Carmela & Dra. Ma'anne and thank you very much for entrusting and importing me to Manila in doing your make up.. until next event again.
Happy to serve
#makeupartistphilippines 
#makeupgalss
#marykaymakeup
  • Congratulations to the both of you Dra. Carmela & Dra. Ma'anne and thank you very much for entrusting and importing me to Manila in doing your make up.. until next event again.
    Happy to serve
    #makeupartistphilippines
    #makeupgalss
    #marykaymakeup
  • 2 0 3 hours ago
  • Hai gaisss.... 💖
.

Kak Ina nk share dgn anda sblm ni pakai local product...pastu tgk kwn2 skin dorg makin hr makin sihat dan cantekkk so apakah rahsia mereka??? 💖 .

June 2018 Kak Ina join Mary Kay pastu stop pakai local product...berkat kesabaran dan konsisten Kak Ina merawat kulit... Alhamdulillah skrg dh 1thn stgh pakai product Mary Kay... 💖 .

Kak Ina pakai set Timewise 3D dan konsisten pakai mask botanical F2...renewing gel mask...charcoal mask dan palinggggg best merawat kulit Oil Free Hydrating Gel...jgn lupa moisturizer sbg pelembab wajib harian... 💖 .

Jika anda ada masalah kulit boleh dm dan Kak Ina akan guide anda... 💖🤩
.

KAK INA
0174312725
.

#10dayschallenge #marykaychallenge
#marykayselfiechallenge #marykayamalaysia #marykaymakeup #MaryKayTips #marykayusers #marykay #marykayipohperak #marykayputrajaya  #joinahlimarykay
  • Hai gaisss.... 💖
    .

    Kak Ina nk share dgn anda sblm ni pakai local product...pastu tgk kwn2 skin dorg makin hr makin sihat dan cantekkk so apakah rahsia mereka??? 💖 .

    June 2018 Kak Ina join Mary Kay pastu stop pakai local product...berkat kesabaran dan konsisten Kak Ina merawat kulit... Alhamdulillah skrg dh 1thn stgh pakai product Mary Kay... 💖 .

    Kak Ina pakai set Timewise 3D dan konsisten pakai mask botanical F2...renewing gel mask...charcoal mask dan palinggggg best merawat kulit Oil Free Hydrating Gel...jgn lupa moisturizer sbg pelembab wajib harian... 💖 .

    Jika anda ada masalah kulit boleh dm dan Kak Ina akan guide anda... 💖🤩
    .

    KAK INA
    0174312725
    .

    #10dayschallenge #marykaychallenge
    #marykayselfiechallenge #marykayamalaysia #marykaymakeup #MaryKayTips #marykayusers #marykay #marykayipohperak #marykayputrajaya #joinahlimarykay
  • 3 0 3 hours ago
  • CHRISTMAS GIFT SALE⁣
⁣
💖 Timewise Miracle Set 3D 💖⁣
(Full Regimen for Real Result)
⁣
1. *TimeWise Age Minimize 3D 4 in 1 Cleanse*⁣
👉🏻 Cleanse Bertindak untuk menghilangkan kekotoran pada kulit, menghasilkan kulit yg bersih, membuang sel kulit mati dan mencerahkan kulit.⁣
⁣
2. *TimeWise Moisture Renewing Softener*⁣
👉🏻 Melembut, menghidrat dan membuatkan kulit menyerap semua titisan kebaikan timewise.⁣
⁣
3. *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF30 Broad Spectrum Sunscreen*⁣
👉🏻 Memberi perlindungan spectrum luas UVA/UVB pada waktu siang dan kelembapan. Ia juga memulihkan kerosakan kulit secara semulajadi. Mengurangkan garis2 halus.⁣
⁣
4. *TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*⁣
👉🏻 Berkesan untuk membantu membina semula kulit pada waktu malam. Memulihkan kerosakan kulit secara semulajadi. Kulit kelihtan lebih muda dengan pengurangan penampakan garis2 halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan kulit.⁣
⁣
5. *TimeWise Age minimize 3D Eye*⁣
👉🏻 Cream Krim mata ni membantu mengurangkan tanda penuaan seperti lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan di kawasan mata. Ia juga mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam.⁣
⁣
𝚂𝙰𝚈𝙰𝙽𝙶 𝚂𝙴𝙻𝙰𝙻𝚄,⁣
𝓜𝓲𝓼𝓼 𝓝𝓲𝓷𝓪💋⁣
Independent Beauty Consultant ⁣
Mary Kay Malaysia ⁣
⁣
#marykay #marykaymalaysia⁣
#marykaymakeup #marykayskincare #marykaykl #marykaybangsar #marykaykajang #marykaybangi #marykayperak #marykaygombak #marykaylipstick #freepostage #marykaycod #codmarykay #skinvigoratebrush #skinvigoratesonic #marykaycareer #flawlessskin #healthyskin #glowingskin⁣
  • CHRISTMAS GIFT SALE⁣

    💖 Timewise Miracle Set 3D 💖⁣
    (Full Regimen for Real Result)

    1. *TimeWise Age Minimize 3D 4 in 1 Cleanse*⁣
    👉🏻 Cleanse Bertindak untuk menghilangkan kekotoran pada kulit, menghasilkan kulit yg bersih, membuang sel kulit mati dan mencerahkan kulit.⁣

    2. *TimeWise Moisture Renewing Softener*⁣
    👉🏻 Melembut, menghidrat dan membuatkan kulit menyerap semua titisan kebaikan timewise.⁣

    3. *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF30 Broad Spectrum Sunscreen*⁣
    👉🏻 Memberi perlindungan spectrum luas UVA/UVB pada waktu siang dan kelembapan. Ia juga memulihkan kerosakan kulit secara semulajadi. Mengurangkan garis2 halus.⁣

    4. *TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*⁣
    👉🏻 Berkesan untuk membantu membina semula kulit pada waktu malam. Memulihkan kerosakan kulit secara semulajadi. Kulit kelihtan lebih muda dengan pengurangan penampakan garis2 halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan kulit.⁣

    5. *TimeWise Age minimize 3D Eye*⁣
    👉🏻 Cream Krim mata ni membantu mengurangkan tanda penuaan seperti lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan di kawasan mata. Ia juga mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam.⁣

    𝚂𝙰𝚈𝙰𝙽𝙶 𝚂𝙴𝙻𝙰𝙻𝚄,⁣
    𝓜𝓲𝓼𝓼 𝓝𝓲𝓷𝓪💋⁣
    Independent Beauty Consultant ⁣
    Mary Kay Malaysia ⁣

    #marykay #marykaymalaysia
    #marykaymakeup #marykayskincare #marykaykl #marykaybangsar #marykaykajang #marykaybangi #marykayperak #marykaygombak #marykaylipstick #freepostage #marykaycod #codmarykay #skinvigoratebrush #skinvigoratesonic #marykaycareer #flawlessskin #healthyskin #glowingskin
  • 6 0 3 hours ago
  • CHRISTMAS GIFT SALE⁣
⁣
💖 Timewise Miracle Set 3D 💖⁣
(Full Regimen for Real Result)⁣
⁣
1. *TimeWise Age Minimize 3D 4 in 1 Cleanse*⁣
👉🏻 Cleanse Bertindak untuk menghilangkan kekotoran pada kulit, menghasilkan kulit yg bersih, membuang sel kulit mati dan mencerahkan kulit.⁣
⁣
2. *TimeWise Moisture Renewing Softener*⁣
👉🏻 Melembut, menghidrat dan membuatkan kulit menyerap semua titisan kebaikan timewise.⁣
⁣
3. *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF30 Broad Spectrum Sunscreen*⁣
👉🏻 Memberi perlindungan spectrum luas UVA/UVB pada waktu siang dan kelembapan. Ia juga memulihkan kerosakan kulit secara semulajadi. Mengurangkan garis2 halus.⁣
⁣
4. *TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*⁣
👉🏻 Berkesan untuk membantu membina semula kulit pada waktu malam. Memulihkan kerosakan kulit secara semulajadi. Kulit kelihtan lebih muda dengan pengurangan penampakan garis2 halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan kulit.⁣
⁣
5. *TimeWise Age minimize 3D Eye*⁣
👉🏻 Cream Krim mata ni membantu mengurangkan tanda penuaan seperti lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan di kawasan mata. Ia juga mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam.⁣
⁣
𝚂𝙰𝚈𝙰𝙽𝙶 𝚂𝙴𝙻𝙰𝙻𝚄,⁣
𝓜𝓲𝓼𝓼 𝓝𝓲𝓷𝓪💋⁣
Independent Beauty Consultant ⁣
Mary Kay Malaysia ⁣
⁣
#marykay #marykaymalaysia⁣
#marykaymakeup #marykayskincare #marykaykl #marykaybangsar #marykaykajang #marykaybangi #marykayperak #marykaygombak #marykaylipstick #freepostage #marykaycod #codmarykay #skinvigoratebrush #skinvigoratesonic #marykaycareer #flawlessskin #healthyskin #glowingskin⁣
  • CHRISTMAS GIFT SALE⁣

    💖 Timewise Miracle Set 3D 💖⁣
    (Full Regimen for Real Result)⁣

    1. *TimeWise Age Minimize 3D 4 in 1 Cleanse*⁣
    👉🏻 Cleanse Bertindak untuk menghilangkan kekotoran pada kulit, menghasilkan kulit yg bersih, membuang sel kulit mati dan mencerahkan kulit.⁣

    2. *TimeWise Moisture Renewing Softener*⁣
    👉🏻 Melembut, menghidrat dan membuatkan kulit menyerap semua titisan kebaikan timewise.⁣

    3. *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF30 Broad Spectrum Sunscreen*⁣
    👉🏻 Memberi perlindungan spectrum luas UVA/UVB pada waktu siang dan kelembapan. Ia juga memulihkan kerosakan kulit secara semulajadi. Mengurangkan garis2 halus.⁣

    4. *TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*⁣
    👉🏻 Berkesan untuk membantu membina semula kulit pada waktu malam. Memulihkan kerosakan kulit secara semulajadi. Kulit kelihtan lebih muda dengan pengurangan penampakan garis2 halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan kulit.⁣

    5. *TimeWise Age minimize 3D Eye*⁣
    👉🏻 Cream Krim mata ni membantu mengurangkan tanda penuaan seperti lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan di kawasan mata. Ia juga mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam.⁣

    𝚂𝙰𝚈𝙰𝙽𝙶 𝚂𝙴𝙻𝙰𝙻𝚄,⁣
    𝓜𝓲𝓼𝓼 𝓝𝓲𝓷𝓪💋⁣
    Independent Beauty Consultant ⁣
    Mary Kay Malaysia ⁣

    #marykay #marykaymalaysia
    #marykaymakeup #marykayskincare #marykaykl #marykaybangsar #marykaykajang #marykaybangi #marykayperak #marykaygombak #marykaylipstick #freepostage #marykaycod #codmarykay #skinvigoratebrush #skinvigoratesonic #marykaycareer #flawlessskin #healthyskin #glowingskin
  • 4 0 3 hours ago
  • CHRISTMAS GIFT SALE⁣
⁣
💖 Timewise Miracle Set 3D 💖⁣
(Full Regimen for Real Result)⁣
⁣
1. *TimeWise Age Minimize 3D 4 in 1 Cleanse*⁣
👉🏻 Cleanse Bertindak untuk menghilangkan kekotoran pada kulit, menghasilkan kulit yg bersih, membuang sel kulit mati dan mencerahkan kulit.⁣
⁣
2. *TimeWise Moisture Renewing Softener*⁣
👉🏻 Melembut, menghidrat dan membuatkan kulit menyerap semua titisan kebaikan timewise.⁣
⁣
3. *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF30 Broad Spectrum Sunscreen*⁣
👉🏻 Memberi perlindungan spectrum luas UVA/UVB pada waktu siang dan kelembapan. Ia juga memulihkan kerosakan kulit secara semulajadi. Mengurangkan garis2 halus.⁣
⁣
4. *TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*⁣
👉🏻 Berkesan untuk membantu membina semula kulit pada waktu malam. Memulihkan kerosakan kulit secara semulajadi. Kulit kelihtan lebih muda dengan pengurangan penampakan garis2 halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan kulit.⁣
⁣
5. *TimeWise Age minimize 3D Eye*⁣
👉🏻 Cream Krim mata ni membantu mengurangkan tanda penuaan seperti lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan di kawasan mata. Ia juga mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam.⁣
⁣
𝚂𝙰𝚈𝙰𝙽𝙶 𝚂𝙴𝙻𝙰𝙻𝚄,⁣
𝓜𝓲𝓼𝓼 𝓝𝓲𝓷𝓪💋⁣
Independent Beauty Consultant ⁣
Mary Kay Malaysia ⁣
⁣
#marykay #marykaymalaysia⁣
#marykaymakeup #marykayskincare #marykaykl #marykaybangsar #marykaykajang #marykaybangi #marykayperak #marykaygombak #marykaylipstick #freepostage #marykaycod #codmarykay #skinvigoratebrush #skinvigoratesonic #marykaycareer #flawlessskin #healthyskin #glowingskin
  • CHRISTMAS GIFT SALE⁣

    💖 Timewise Miracle Set 3D 💖⁣
    (Full Regimen for Real Result)⁣

    1. *TimeWise Age Minimize 3D 4 in 1 Cleanse*⁣
    👉🏻 Cleanse Bertindak untuk menghilangkan kekotoran pada kulit, menghasilkan kulit yg bersih, membuang sel kulit mati dan mencerahkan kulit.⁣

    2. *TimeWise Moisture Renewing Softener*⁣
    👉🏻 Melembut, menghidrat dan membuatkan kulit menyerap semua titisan kebaikan timewise.⁣

    3. *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF30 Broad Spectrum Sunscreen*⁣
    👉🏻 Memberi perlindungan spectrum luas UVA/UVB pada waktu siang dan kelembapan. Ia juga memulihkan kerosakan kulit secara semulajadi. Mengurangkan garis2 halus.⁣

    4. *TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*⁣
    👉🏻 Berkesan untuk membantu membina semula kulit pada waktu malam. Memulihkan kerosakan kulit secara semulajadi. Kulit kelihtan lebih muda dengan pengurangan penampakan garis2 halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan kulit.⁣

    5. *TimeWise Age minimize 3D Eye*⁣
    👉🏻 Cream Krim mata ni membantu mengurangkan tanda penuaan seperti lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan di kawasan mata. Ia juga mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam.⁣

    𝚂𝙰𝚈𝙰𝙽𝙶 𝚂𝙴𝙻𝙰𝙻𝚄,⁣
    𝓜𝓲𝓼𝓼 𝓝𝓲𝓷𝓪💋⁣
    Independent Beauty Consultant ⁣
    Mary Kay Malaysia ⁣

    #marykay #marykaymalaysia
    #marykaymakeup #marykayskincare #marykaykl #marykaybangsar #marykaykajang #marykaybangi #marykayperak #marykaygombak #marykaylipstick #freepostage #marykaycod #codmarykay #skinvigoratebrush #skinvigoratesonic #marykaycareer #flawlessskin #healthyskin #glowingskin
  • 1 0 3 hours ago
  • SUKA MARY KAY, KENAPA? 😇
.

Asbab Mary kay lah, amy mula kenal & berkawan dengan segala jenis Skincare & Makeup products 😊. Simple answer, tapi pengalaman guna product2 mk dan segala ilmu tentang penjagaan kulit Amy dah mula hadam. Before terjebak dengan MK, hanya cleanser dan eye liner je yang Amy tahu guna sebagai skincare & makeup. 😂 Tu pon ikut sedap rasa je beli cleanser asal dapat cuci muka semata. Eye liner pulak wajib guna sebab muka pucat semacam je kalo tak pakai 😁. Bila guna MK ni, seriously rasa berbaloi sangat invest sebab banyak benda dapat belajar. 👆 1 reason je tu kan main point? 🥰 ❤️
#amyilmiramk #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #glamorousbeechallange #marykaymakeup
  • SUKA MARY KAY, KENAPA? 😇
    .

    Asbab Mary kay lah, amy mula kenal & berkawan dengan segala jenis Skincare & Makeup products 😊. Simple answer, tapi pengalaman guna product2 mk dan segala ilmu tentang penjagaan kulit Amy dah mula hadam. Before terjebak dengan MK, hanya cleanser dan eye liner je yang Amy tahu guna sebagai skincare & makeup. 😂 Tu pon ikut sedap rasa je beli cleanser asal dapat cuci muka semata. Eye liner pulak wajib guna sebab muka pucat semacam je kalo tak pakai 😁. Bila guna MK ni, seriously rasa berbaloi sangat invest sebab banyak benda dapat belajar. 👆 1 reason je tu kan main point? 🥰 ❤️
    #amyilmiramk #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #glamorousbeechallange #marykaymakeup
  • 3 0 4 hours ago
  • Le Pro Mu Kit On The Go

All in 1

Sangat mudah untuk dibawa kemana-mana

Ada 
2 jenis sheer mineral press powder
(Ivory 1 & Ivory 2)
1 highlighter (glazed)
1 contour (cocoa)
2 jenis blush (Juicy peach & sky blush)
Dan 
18 eyeshadow colour
• mohagany
• rustic
• espresso
• smoky quartz
• cashmere haze
• granite
• onyz
• golden mouve
• soft heather
• frozen iris
• sweet plum
• crystalline
• biscotti
• starry night
• moss
• dusty rose
• hazelnut
• candylight

Promotion hingga hujung bulan *Buat student UPSI pembayaran khas disediakan

Grab sekarang sebelum out of stock

Ws 0175138664

Atau klik pada link di bio

#marykaymalaysia #marykay #marykayskincare #marykaybatugajah #marykayperak #marykaytgmalim #marykaytw #marykayipoh #marykaymakeup #marykaylovers
  • Le Pro Mu Kit On The Go

    All in 1

    Sangat mudah untuk dibawa kemana-mana

    Ada
    2 jenis sheer mineral press powder
    (Ivory 1 & Ivory 2)
    1 highlighter (glazed)
    1 contour (cocoa)
    2 jenis blush (Juicy peach & sky blush)
    Dan
    18 eyeshadow colour
    • mohagany
    • rustic
    • espresso
    • smoky quartz
    • cashmere haze
    • granite
    • onyz
    • golden mouve
    • soft heather
    • frozen iris
    • sweet plum
    • crystalline
    • biscotti
    • starry night
    • moss
    • dusty rose
    • hazelnut
    • candylight

    Promotion hingga hujung bulan *Buat student UPSI pembayaran khas disediakan

    Grab sekarang sebelum out of stock

    Ws 0175138664

    Atau klik pada link di bio

    #marykaymalaysia #marykay #marykayskincare #marykaybatugajah #marykayperak #marykaytgmalim #marykaytw #marykayipoh #marykaymakeup #marykaylovers
  • 1 0 4 hours ago
  • How To...
  • How To...
  • 9 1 12 hours ago
  • Race with time make up ✨

Products;
🌻 Mary Kay Foundation Primer SPF15
🌻 Mary Kay CC Cream SPF15 in Light to Medium
🌻 Mary Kay Eye Primer
🌻 Mary Kay Chromafusion Eyeshadow in Hazelnut
🌻 Mary Kay Lip and Cheek Stick in Razzleberry
🌻 Mary Kay at Play Lipmatte in Offbeat Orchid

Music: Crazy Little Thing Called Love by Queen

#MOTD #makeuproutine #marykaymakeup #marykayselangor #marykayshahalam #marykaymysg
  • Race with time make up ✨

    Products;
    🌻 Mary Kay Foundation Primer SPF15
    🌻 Mary Kay CC Cream SPF15 in Light to Medium
    🌻 Mary Kay Eye Primer
    🌻 Mary Kay Chromafusion Eyeshadow in Hazelnut
    🌻 Mary Kay Lip and Cheek Stick in Razzleberry
    🌻 Mary Kay at Play Lipmatte in Offbeat Orchid

    Music: Crazy Little Thing Called Love by Queen

    #MOTD #makeuproutine #marykaymakeup #marykayselangor #marykayshahalam #marykaymysg
  • 16 0 12 hours ago