#milkbooster Instagram Photos & Videos

milkbooster - 572k posts

Top Posts

  • It's okay mama...💞💞💞
.
You are still the best mother for your child.💕💕💕
  • It's okay mama...💞💞💞
    .
    You are still the best mother for your child.💕💕💕
  • 5,540 111 18 December, 2019
  • Thank You Mama,
For Your Love.
For Your Sacrifices
For Your Body
For Your Arms that never tire
And Your Heart that keeps on loving,

Love,
Your Little Ones
  • Thank You Mama,
    For Your Love.
    For Your Sacrifices
    For Your Body
    For Your Arms that never tire
    And Your Heart that keeps on loving,

    Love,
    Your Little Ones
  • 2,954 71 19 September, 2019
  • 3,061 12 22 November, 2019
  • Mums possess a kind of energy 💪🏿 that even in her weakness she's still strong, even when she's breaking down, some how she's holding it all up.
.
It's that energy that makes us all Strong and fierce!
.
My hope for you today is that you are strong enough to defeat any worries that may be troubling you
  • Mums possess a kind of energy 💪🏿 that even in her weakness she's still strong, even when she's breaking down, some how she's holding it all up.
    .
    It's that energy that makes us all Strong and fierce!
    .
    My hope for you today is that you are strong enough to defeat any worries that may be troubling you
  • 495 16 9 September, 2019
  • This can be scary for first time mums🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️...
.
.
Trust me mama it's worth the ride, a journey that will produce a better version of yourself.
.
.
Sit back and enjoy the ride..💞💞
  • This can be scary for first time mums🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️...
    .
    .
    Trust me mama it's worth the ride, a journey that will produce a better version of yourself.
    .
    .
    Sit back and enjoy the ride..💞💞
  • 1,604 99 14 November, 2019
  • I totally agree with this...
.
As a mum you should be used to "go meet your mother"😀😀
.
That's part of the job.. It's beautiful you know. Somehow, we love it like that.💕💕
  • I totally agree with this...
    .
    As a mum you should be used to "go meet your mother"😀😀
    .
    That's part of the job.. It's beautiful you know. Somehow, we love it like that.💕💕
  • 1,016 25 11 December, 2019
  • The moment you become a parent, you suddenly appreciate and love your parents even more because now you know the weight of the responsibility on their shoulders. .
.
Take some time out today to call your parents and tell them how much they mean to you.
  • The moment you become a parent, you suddenly appreciate and love your parents even more because now you know the weight of the responsibility on their shoulders. .
    .
    Take some time out today to call your parents and tell them how much they mean to you.
  • 342 12 22 August, 2019
  • We all dream of having a beautiful breastfeeding journey with our little one.
.
.
But reality can sometimes be a tough teacher
.
.
What has reality taught you about breastfeeding?
  • We all dream of having a beautiful breastfeeding journey with our little one.
    .
    .
    But reality can sometimes be a tough teacher
    .
    .
    What has reality taught you about breastfeeding?
  • 1,652 90 7 September, 2019
  • True or nah??? I have changed phones thrice since becoming a mum🤣🤣
  • True or nah??? I have changed phones thrice since becoming a mum🤣🤣
  • 1,070 52 8 December, 2019

Latest Instagram Posts

  • NEW STOCK📣📣NEW STOCK📣📣NEW STOCK📣📣NEW STOCK📣📣
.
LACTO MOMMA MILK BOOSTER COOKIES🍪🍪
.
Hai mommy 🤗🤗 Lacto Momma ni ialah milk booster, dijadikan dalam bentuk biskut dengan pelbagai perasa 😍😍
.
Lacto Momma ni ada 6 jenis perasa, rasanya pun macam makan kuih raya je 😋😋 Sedap pun sedap, makan makan boleh banyakkan susu sekali 😘😘
.
Jom dapatkan Milk Booster Lacto Momma ni di Mama's Love Puncak Alam sekarang 🤗🤗🤗
.
Mama's Love Puncak Alam buka seperti biasa harini dari 10 pagi sehingga 10 malam😍😍😍
.
Jemput datang shopping ke Mama's Love Puncak Alam 😊😊😊 Pelbagai keperluan baby n mommies ada dijual di sini 😍😍
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sila tekan link untuk pertanyaan lanjut
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 .
⏩http://www.wasap.my/60123845711
⏩http://www.wasap.my/60123845711
⏩http://www.wasap.my/60123845711
.
WALK-IN 
Mama's Love Babyshop,
Puncak Alam Jaya 10,
Bandar Puncak Alam, Selangor
☎03-5877 5468

Dibuka SETIAP HARI 
10 PAGI-10MALAM .
Jangan lupa datang ke Butik kami🎈🎈
.
Follow & Like us ❤
Fb: mama’s love babyshop puncak alam
IG: mamaslove.puncakalam
Website: www.mamaslove.com.my
===================================
Cawangan
===================================
PUNCAK ALAM
🏢Mama's Love Babyshop,
Puncak Alam Jaya 10,
Bandar Puncak Alam, Selangor
(Bersebelahan Domino's Pizza)
☎03-5877 5468

GOMBAK
🏢 Mama's Love BabyShop
G-76, Jalan Prima SG 3, 
Prima Sri Gombak, 
Batu Caves, Selangor. (sebelah mee tarik warisan)
☎ 03-6730 4533 
#kedaibaby #kedaibabypuncakalam #kedaibayipuncakalam #kedaibayi #kedaibabyonline #kedaibayionline #babyshop #kedaibabymurah #kedaibayimurah #weekday #monday #lactomomma #milkbooster #cookies #cookiesmilkbooster #tambahsusu #biskut #biskuttambahsusu #tambahsusuibu #milkboostercookies #susuibu #breastmilk #breastmilkbooster #booster #boostersusuibu #milksupply #boostmilk #banyakkansusuibu #susubadan #susubadanibu
  • NEW STOCK📣📣NEW STOCK📣📣NEW STOCK📣📣NEW STOCK📣📣
    .
    LACTO MOMMA MILK BOOSTER COOKIES🍪🍪
    .
    Hai mommy 🤗🤗 Lacto Momma ni ialah milk booster, dijadikan dalam bentuk biskut dengan pelbagai perasa 😍😍
    .
    Lacto Momma ni ada 6 jenis perasa, rasanya pun macam makan kuih raya je 😋😋 Sedap pun sedap, makan makan boleh banyakkan susu sekali 😘😘
    .
    Jom dapatkan Milk Booster Lacto Momma ni di Mama's Love Puncak Alam sekarang 🤗🤗🤗
    .
    Mama's Love Puncak Alam buka seperti biasa harini dari 10 pagi sehingga 10 malam😍😍😍
    .
    Jemput datang shopping ke Mama's Love Puncak Alam 😊😊😊 Pelbagai keperluan baby n mommies ada dijual di sini 😍😍
    .
    🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
    Sila tekan link untuk pertanyaan lanjut
    👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 .
    ⏩http://www.wasap.my/60123845711
    ⏩http://www.wasap.my/60123845711
    ⏩http://www.wasap.my/60123845711
    .
    WALK-IN
    Mama's Love Babyshop,
    Puncak Alam Jaya 10,
    Bandar Puncak Alam, Selangor
    ☎03-5877 5468

    Dibuka SETIAP HARI
    10 PAGI-10MALAM .
    Jangan lupa datang ke Butik kami🎈🎈
    .
    Follow & Like us ❤
    Fb: mama’s love babyshop puncak alam
    IG: mamaslove.puncakalam
    Website: www.mamaslove.com.my
    ===================================
    Cawangan
    ===================================
    PUNCAK ALAM
    🏢Mama's Love Babyshop,
    Puncak Alam Jaya 10,
    Bandar Puncak Alam, Selangor
    (Bersebelahan Domino's Pizza)
    ☎03-5877 5468

    GOMBAK
    🏢 Mama's Love BabyShop
    G-76, Jalan Prima SG 3,
    Prima Sri Gombak,
    Batu Caves, Selangor. (sebelah mee tarik warisan)
    ☎ 03-6730 4533
    #kedaibaby #kedaibabypuncakalam #kedaibayipuncakalam #kedaibayi #kedaibabyonline #kedaibayionline #babyshop #kedaibabymurah #kedaibayimurah #weekday #monday #lactomomma #milkbooster #cookies #cookiesmilkbooster #tambahsusu #biskut #biskuttambahsusu #tambahsusuibu #milkboostercookies #susuibu #breastmilk #breastmilkbooster #booster #boostersusuibu #milksupply #boostmilk #banyakkansusuibu #susubadan #susubadanibu
  • 0 0 24 minutes ago
  • TAK PERLU TUNGGU 20TAHUN
.⠀
Cer share berapa tahun anda telah berjaya naikkan lebih 10kg badan lepas kawin??😁😁⠀
.⠀
Cam ada seorang peserta dlm masa 5 tahun, ada peserta  telah membesar dgn jaya sbb berjaya naikkan 24kg😅⠀
.⠀
Baju nikah pon dah tak muat, tp bila join kfoc, ada ilmu yg betul, kawan yg betul, mkn yg betul, bolehla pakai baju nikah tu balik.⠀
👯‍♀️⠀
.⠀
Yang paling best bila dpt rasa badan kita nie sihat untuk beribadah. Rasa bertenaga sgt. Tak mengantuk dan kita rasa cukup kenyang apa yg kita makan sehari hari. Bila kenyang, mood dan emosi pun rasaa best sgt
.⠀
.⠀
Share n tag kawan-kawan anda.⠀
.⠀
.⠀
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach tolong guide,ILMU yang betul2 berjaya dan TEAM SUPPORT yang sentiasa positive.⠀
.⠀
.⠀
📲 Click link Whatsapp di bio⠀
. ⠀
.⠀
Coach Aqila🌺
014-2904695✨
Kurus Fit Online Coaching🔥
  • TAK PERLU TUNGGU 20TAHUN
    .⠀
    Cer share berapa tahun anda telah berjaya naikkan lebih 10kg badan lepas kawin??😁😁⠀
    .⠀
    Cam ada seorang peserta dlm masa 5 tahun, ada peserta telah membesar dgn jaya sbb berjaya naikkan 24kg😅⠀
    .⠀
    Baju nikah pon dah tak muat, tp bila join kfoc, ada ilmu yg betul, kawan yg betul, mkn yg betul, bolehla pakai baju nikah tu balik.⠀
    👯‍♀️⠀
    .⠀
    Yang paling best bila dpt rasa badan kita nie sihat untuk beribadah. Rasa bertenaga sgt. Tak mengantuk dan kita rasa cukup kenyang apa yg kita makan sehari hari. Bila kenyang, mood dan emosi pun rasaa best sgt
    .⠀
    .⠀
    Share n tag kawan-kawan anda.⠀
    .⠀
    .⠀
    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach tolong guide,ILMU yang betul2 berjaya dan TEAM SUPPORT yang sentiasa positive.⠀
    .⠀
    .⠀
    📲 Click link Whatsapp di bio⠀
    . ⠀
    .⠀
    Coach Aqila🌺
    014-2904695✨
    Kurus Fit Online Coaching🔥
  • 17 1 37 minutes ago
  • MINKAFFE MEMBANTU BABY TIDO LENA 
Dulu baby Aufa ni suka menangis selalu susah nak tido dan selalu merengek. Kesian si ibu Aufa jenuh melayan kerenah baby Aufa. Kadang-kadang si ibu berjaga malam.

Dan satu hari ibu Aufa membeli min kaffe. Cuma dengan satu sachet minum dan si ibu menyusukan baby Aufa. Baby Aufa tidur dengan lena. Sebelum ni tidur tak lena , mungkin si baby lapar kot.

Si ibu merasa air susu semakin bertambah banyak dan si baby tak menangis lagi.

Min kaffe bukan setakat milk booster , malah bagus untuk kesihatan.

#projekstg #minkaffe #milkbooster #ikhtiarkurus #ikhtiaribumenyusu
  • MINKAFFE MEMBANTU BABY TIDO LENA
    Dulu baby Aufa ni suka menangis selalu susah nak tido dan selalu merengek. Kesian si ibu Aufa jenuh melayan kerenah baby Aufa. Kadang-kadang si ibu berjaga malam.

    Dan satu hari ibu Aufa membeli min kaffe. Cuma dengan satu sachet minum dan si ibu menyusukan baby Aufa. Baby Aufa tidur dengan lena. Sebelum ni tidur tak lena , mungkin si baby lapar kot.

    Si ibu merasa air susu semakin bertambah banyak dan si baby tak menangis lagi.

    Min kaffe bukan setakat milk booster , malah bagus untuk kesihatan.

    #projekstg #minkaffe #milkbooster #ikhtiarkurus #ikhtiaribumenyusu
  • 0 0 51 minutes ago
  • Ladyes Coafee kalau shake shake dengan ais batu lepastu minum. Ya ampun ! Memang nyaman gila

Mana ada minuman ala jamu boleh minum sejuk kan ? Tapi Ladyes Coafee memang boleh . Kehebatan dia boleh kalah jamu lain sebabnya ramai share lepas minum coafee ni , keinginan nak bersama suami tu makin bersemangat . Lagi semangat kalau bunyi-bunyi kentut vagina dah hilang dan bertenaga saja

Rasa apa ? 
Rasa light coffee , light coklat . Sebab coffee mix coklat tau . Boleh bayangkan ? . Hanya RM39.90 sekotak . Tapi kesan tak padan dengan harga 👍

#nufiya #milkbooster #laydescoafee #nufiyashahalam #nufiyapenang #jamumoden #nufiyaterbaik
  • Ladyes Coafee kalau shake shake dengan ais batu lepastu minum. Ya ampun ! Memang nyaman gila

    Mana ada minuman ala jamu boleh minum sejuk kan ? Tapi Ladyes Coafee memang boleh . Kehebatan dia boleh kalah jamu lain sebabnya ramai share lepas minum coafee ni , keinginan nak bersama suami tu makin bersemangat . Lagi semangat kalau bunyi-bunyi kentut vagina dah hilang dan bertenaga saja

    Rasa apa ?
    Rasa light coffee , light coklat . Sebab coffee mix coklat tau . Boleh bayangkan ? . Hanya RM39.90 sekotak . Tapi kesan tak padan dengan harga 👍

    #nufiya #milkbooster #laydescoafee #nufiyashahalam #nufiyapenang #jamumoden #nufiyaterbaik
  • 0 0 2 hours ago
  • Tips Harian Jika Si Kecil Terkena Ekzema

o Mandi Jangan Lebih dari Sekali Sehari dan Tak Lebih dari 10 Minit

terdedah kepada air terlalu lama mampu membahayakan kulit mereka. Lebih-lebih lagi apabila terdedah kepada air suam, ia akan mengeringkan kulit kanak-kanak. Seterusnya kulit akan gatal, pedih, kering lalu menggelupas. Sebaiknya, sapu losyen, krim atau gel serta merta supaya dapat menghasilkan lapisan bagi melindungi kulit, melembap dan melegakan kegatalan.

o Jika Menghantar Anak ke Pusat Jagaan Kanak-kanak Harian, Bekalkan Mereka Snek dan Makanan Sendiri

sesetengah ibu bapa kurang yakin dengan tahap kebersihan makanan di pusat jagaan. Ada baiknya bekalkan mereka hidangan yang disediakan sendiri di rumah. Lebih terjamin kebersihannya

o Jangan Lupa, Bekalkan Juga Pembersih dan Pelembap Tangan

pembersih dan pelembap tangan yang dibekalkan di pusat jagaan harian tak semuanya dikhususkan untuk kanak-kanak yang terkena ekzema. Dikhuatiri nanti lagi mengeringkan kulit kanak-kanak dan seterusnya menjadikan ekzema terus merebak

o Penting untuk Menyapu Losyen Pelembap 2 hingga 3 Kali Sehari

Lebih tebal losyen dan krim pelembap, lebih baik bagi memperbaiki kesan gatal dan mengekalkan kelembapan dalam kulit

o Cuba Untuk Elak dari Menggunakan Sabun

pemilihan sabun yang sesuai penting bagi mengekalkan kelembapan dalam kulit. Pilih sabun dengan pH seimbang dan mengandungi bahan yang mampu menyingkirkan minyak semulajadi dari kulit serta dehidrasi untuk kulit yang sihat

o Pastikan Kuku Si Kecil Sentiasa Dipotong

anda perlu pastikan kuku si kecil sentiasa pendek bagi mengelakkan kegatalan terus merosakkan kulit mereka. Untuk bayi, pakaikan mereka sarung tangan kapas di waktu malam bagi mengelakkan mereka menggaru kawasan yang terkena ekzema. Jika tidak, lagi teruk jadinya

o Jauhkan Haiwan Peliharaan dari Anak buat Sementara

haiwan peliharaan ni walau dijaga secara rapi sekalipun mereka tetap akan menghasilkan kuman dan bakteria akibat pergerakan mereka ke merata tempat.

o Sedut dan Sapu Sampah secara Kerap

pastikan anda lap habuk, sedut dan sapu sampah secara kerap. Gunakan juga cecair yang mampu membunuh 99.9% kuman
-siraplimau

#dianaamir #milkbooster
  • Tips Harian Jika Si Kecil Terkena Ekzema

    o Mandi Jangan Lebih dari Sekali Sehari dan Tak Lebih dari 10 Minit

    terdedah kepada air terlalu lama mampu membahayakan kulit mereka. Lebih-lebih lagi apabila terdedah kepada air suam, ia akan mengeringkan kulit kanak-kanak. Seterusnya kulit akan gatal, pedih, kering lalu menggelupas. Sebaiknya, sapu losyen, krim atau gel serta merta supaya dapat menghasilkan lapisan bagi melindungi kulit, melembap dan melegakan kegatalan.

    o Jika Menghantar Anak ke Pusat Jagaan Kanak-kanak Harian, Bekalkan Mereka Snek dan Makanan Sendiri

    sesetengah ibu bapa kurang yakin dengan tahap kebersihan makanan di pusat jagaan. Ada baiknya bekalkan mereka hidangan yang disediakan sendiri di rumah. Lebih terjamin kebersihannya

    o Jangan Lupa, Bekalkan Juga Pembersih dan Pelembap Tangan

    pembersih dan pelembap tangan yang dibekalkan di pusat jagaan harian tak semuanya dikhususkan untuk kanak-kanak yang terkena ekzema. Dikhuatiri nanti lagi mengeringkan kulit kanak-kanak dan seterusnya menjadikan ekzema terus merebak

    o Penting untuk Menyapu Losyen Pelembap 2 hingga 3 Kali Sehari

    Lebih tebal losyen dan krim pelembap, lebih baik bagi memperbaiki kesan gatal dan mengekalkan kelembapan dalam kulit

    o Cuba Untuk Elak dari Menggunakan Sabun

    pemilihan sabun yang sesuai penting bagi mengekalkan kelembapan dalam kulit. Pilih sabun dengan pH seimbang dan mengandungi bahan yang mampu menyingkirkan minyak semulajadi dari kulit serta dehidrasi untuk kulit yang sihat

    o Pastikan Kuku Si Kecil Sentiasa Dipotong

    anda perlu pastikan kuku si kecil sentiasa pendek bagi mengelakkan kegatalan terus merosakkan kulit mereka. Untuk bayi, pakaikan mereka sarung tangan kapas di waktu malam bagi mengelakkan mereka menggaru kawasan yang terkena ekzema. Jika tidak, lagi teruk jadinya

    o Jauhkan Haiwan Peliharaan dari Anak buat Sementara

    haiwan peliharaan ni walau dijaga secara rapi sekalipun mereka tetap akan menghasilkan kuman dan bakteria akibat pergerakan mereka ke merata tempat.

    o Sedut dan Sapu Sampah secara Kerap

    pastikan anda lap habuk, sedut dan sapu sampah secara kerap. Gunakan juga cecair yang mampu membunuh 99.9% kuman
    -siraplimau

    #dianaamir #milkbooster
  • 6 0 2 hours ago
  • Tips Harian Jika Si Kecil Terkena Ekzema

o Mandi Jangan Lebih dari Sekali Sehari dan Tak Lebih dari 10 Minit

terdedah kepada air terlalu lama mampu membahayakan kulit mereka. Lebih-lebih lagi apabila terdedah kepada air suam, ia akan mengeringkan kulit kanak-kanak. Seterusnya kulit akan gatal, pedih, kering lalu menggelupas. Sebaiknya, sapu losyen, krim atau gel serta merta supaya dapat menghasilkan lapisan bagi melindungi kulit, melembap dan melegakan kegatalan.

o Jika Menghantar Anak ke Pusat Jagaan Kanak-kanak Harian, Bekalkan Mereka Snek dan Makanan Sendiri

sesetengah ibu bapa kurang yakin dengan tahap kebersihan makanan di pusat jagaan. Ada baiknya bekalkan mereka hidangan yang disediakan sendiri di rumah. Lebih terjamin kebersihannya

o Jangan Lupa, Bekalkan Juga Pembersih dan Pelembap Tangan

pembersih dan pelembap tangan yang dibekalkan di pusat jagaan harian tak semuanya dikhususkan untuk kanak-kanak yang terkena ekzema. Dikhuatiri nanti lagi mengeringkan kulit kanak-kanak dan seterusnya menjadikan ekzema terus merebak

o Penting untuk Menyapu Losyen Pelembap 2 hingga 3 Kali Sehari

Lebih tebal losyen dan krim pelembap, lebih baik bagi memperbaiki kesan gatal dan mengekalkan kelembapan dalam kulit

o Cuba Untuk Elak dari Menggunakan Sabun

pemilihan sabun yang sesuai penting bagi mengekalkan kelembapan dalam kulit. Pilih sabun dengan pH seimbang dan mengandungi bahan yang mampu menyingkirkan minyak semulajadi dari kulit serta dehidrasi untuk kulit yang sihat

o Pastikan Kuku Si Kecil Sentiasa Dipotong

anda perlu pastikan kuku si kecil sentiasa pendek bagi mengelakkan kegatalan terus merosakkan kulit mereka. Untuk bayi, pakaikan mereka sarung tangan kapas di waktu malam bagi mengelakkan mereka menggaru kawasan yang terkena ekzema. Jika tidak, lagi teruk jadinya

o Jauhkan Haiwan Peliharaan dari Anak buat Sementara

haiwan peliharaan ni walau dijaga secara rapi sekalipun mereka tetap akan menghasilkan kuman dan bakteria akibat pergerakan mereka ke merata tempat.

o Sedut dan Sapu Sampah secara Kerap

pastikan anda lap habuk, sedut dan sapu sampah secara kerap. Gunakan juga cecair yang mampu membunuh 99.9% kuman
-siraplimau

#dianaamir #milkbooster
  • Tips Harian Jika Si Kecil Terkena Ekzema

    o Mandi Jangan Lebih dari Sekali Sehari dan Tak Lebih dari 10 Minit

    terdedah kepada air terlalu lama mampu membahayakan kulit mereka. Lebih-lebih lagi apabila terdedah kepada air suam, ia akan mengeringkan kulit kanak-kanak. Seterusnya kulit akan gatal, pedih, kering lalu menggelupas. Sebaiknya, sapu losyen, krim atau gel serta merta supaya dapat menghasilkan lapisan bagi melindungi kulit, melembap dan melegakan kegatalan.

    o Jika Menghantar Anak ke Pusat Jagaan Kanak-kanak Harian, Bekalkan Mereka Snek dan Makanan Sendiri

    sesetengah ibu bapa kurang yakin dengan tahap kebersihan makanan di pusat jagaan. Ada baiknya bekalkan mereka hidangan yang disediakan sendiri di rumah. Lebih terjamin kebersihannya

    o Jangan Lupa, Bekalkan Juga Pembersih dan Pelembap Tangan

    pembersih dan pelembap tangan yang dibekalkan di pusat jagaan harian tak semuanya dikhususkan untuk kanak-kanak yang terkena ekzema. Dikhuatiri nanti lagi mengeringkan kulit kanak-kanak dan seterusnya menjadikan ekzema terus merebak

    o Penting untuk Menyapu Losyen Pelembap 2 hingga 3 Kali Sehari

    Lebih tebal losyen dan krim pelembap, lebih baik bagi memperbaiki kesan gatal dan mengekalkan kelembapan dalam kulit

    o Cuba Untuk Elak dari Menggunakan Sabun

    pemilihan sabun yang sesuai penting bagi mengekalkan kelembapan dalam kulit. Pilih sabun dengan pH seimbang dan mengandungi bahan yang mampu menyingkirkan minyak semulajadi dari kulit serta dehidrasi untuk kulit yang sihat

    o Pastikan Kuku Si Kecil Sentiasa Dipotong

    anda perlu pastikan kuku si kecil sentiasa pendek bagi mengelakkan kegatalan terus merosakkan kulit mereka. Untuk bayi, pakaikan mereka sarung tangan kapas di waktu malam bagi mengelakkan mereka menggaru kawasan yang terkena ekzema. Jika tidak, lagi teruk jadinya

    o Jauhkan Haiwan Peliharaan dari Anak buat Sementara

    haiwan peliharaan ni walau dijaga secara rapi sekalipun mereka tetap akan menghasilkan kuman dan bakteria akibat pergerakan mereka ke merata tempat.

    o Sedut dan Sapu Sampah secara Kerap

    pastikan anda lap habuk, sedut dan sapu sampah secara kerap. Gunakan juga cecair yang mampu membunuh 99.9% kuman
    -siraplimau

    #dianaamir #milkbooster
  • 5 0 2 hours ago
  • usaha tangga kejayaan. .
yes! nana byk kali tersungkur. 
geram kenapa org lain boleh dapat sisz x pernah dapat. . 
@jamutunteja_hq pulak baik hati..
selalu bagi promo best2. baik member atau bukan member.selalu bg hadiah best2. .
korang yg pentingkan kesihatan dalaman & kecantikan luaran.
jom la cuba product jamu tunteja. 
berasaskan herba. tiada bahan kimia. baik dr anak dara sampai la ke mak dara. dlm pantang pun boleh cosume. boleh cantik.tmbh susu badan, yg penting boleh kurusss... .
ala mahal lahh nana.
korang boleh dapat harga murah laa.. (siapa x tahu dia rugi)
🌹yuran rm130 korang akan dapat free product jtt+fhw+ghs.
🌹id pulak seumur hidup.
🌹member nak selit order dgn korang... nak jimat postage pun boleh. 🌹sedar x sedar dh rm440 korang beli dlm sebulan.. tgk2 ada ewallet.
🌹 eh dapat bonus laaaa.. boleh repurchase / cash ke akaun bank korang..
🌹 x tanpa sedar korang dh buat side income..hebattt x hebatt.. .
seyeslah nana???
ya betul yunk. x percaya tgk my leader @ainmahazis . dr main2 terus berjayaaa.. jom la geng dgn nana sama2 bantu suami, keluarga, diri sendiri.. cepat click link di profile nana. jd member #KEKASIHTUNTEJA🌹 . korang dapat benefit korang dapat income. eh boleh redeem barang? freeeeee jewwww.. #jttkitapunya 
#jttmembership 
#kekasihtunteja 
#titaniumtunteja 
#jamutunteja 
#takkanjamuhilangdidunia 
#suterabyjtt 
#mekar 
#ginsengherbasoap
#femininherbawash 
#pantang #milkbooster
  • usaha tangga kejayaan. .
    yes! nana byk kali tersungkur.
    geram kenapa org lain boleh dapat sisz x pernah dapat. .
    @jamutunteja_hq pulak baik hati..
    selalu bagi promo best2. baik member atau bukan member.selalu bg hadiah best2. .
    korang yg pentingkan kesihatan dalaman & kecantikan luaran.
    jom la cuba product jamu tunteja.
    berasaskan herba. tiada bahan kimia. baik dr anak dara sampai la ke mak dara. dlm pantang pun boleh cosume. boleh cantik.tmbh susu badan, yg penting boleh kurusss... .
    ala mahal lahh nana.
    korang boleh dapat harga murah laa.. (siapa x tahu dia rugi)
    🌹yuran rm130 korang akan dapat free product jtt+fhw+ghs.
    🌹id pulak seumur hidup.
    🌹member nak selit order dgn korang... nak jimat postage pun boleh. 🌹sedar x sedar dh rm440 korang beli dlm sebulan.. tgk2 ada ewallet.
    🌹 eh dapat bonus laaaa.. boleh repurchase / cash ke akaun bank korang..
    🌹 x tanpa sedar korang dh buat side income..hebattt x hebatt.. .
    seyeslah nana???
    ya betul yunk. x percaya tgk my leader @ainmahazis . dr main2 terus berjayaaa.. jom la geng dgn nana sama2 bantu suami, keluarga, diri sendiri.. cepat click link di profile nana. jd member #KEKASIHTUNTEJA 🌹 . korang dapat benefit korang dapat income. eh boleh redeem barang? freeeeee jewwww.. #jttkitapunya
    #jttmembership
    #kekasihtunteja
    #titaniumtunteja
    #jamutunteja
    #takkanjamuhilangdidunia
    #suterabyjtt
    #mekar
    #ginsengherbasoap
    #femininherbawash
    #pantang #milkbooster
  • 6 0 3 hours ago
  • R Rayyan juga tak melupakan mommies yang pastinya sentiasa mahu beri yang terbaik untuk si manja, iaitu susu ibu
. .
Milkbooster Kurma Delima Hazel, Mocha Hazel ni menjadi kegemaran ramai mommies di luar sana kerana gabungan rasa susu dengan ekstrak kurma ,delima, mocha dan kacang hazel yang sangat lazat, serta proven susu badan meriah seawal 3 jam
. .
Jadi, mommies tak perlu risau jika susu badan dah mula surut, mulakan dengan minum Milkbooster dari R Rayyan, confirm tak menyesal😀
. .
#SusukambingRRayyan
#susukambingterbaik
#milkbooster
#mochahazel
#susubadanmeriah
#milkboosterterbaik. 0145052764(dropship)
  • R Rayyan juga tak melupakan mommies yang pastinya sentiasa mahu beri yang terbaik untuk si manja, iaitu susu ibu
    . .
    Milkbooster Kurma Delima Hazel, Mocha Hazel ni menjadi kegemaran ramai mommies di luar sana kerana gabungan rasa susu dengan ekstrak kurma ,delima, mocha dan kacang hazel yang sangat lazat, serta proven susu badan meriah seawal 3 jam
    . .
    Jadi, mommies tak perlu risau jika susu badan dah mula surut, mulakan dengan minum Milkbooster dari R Rayyan, confirm tak menyesal😀
    . .
    #SusukambingRRayyan
    #susukambingterbaik
    #milkbooster
    #mochahazel
    #susubadanmeriah
    #milkboosterterbaik . 0145052764(dropship)
  • 0 0 3 hours ago
  • Pos lagi
2 Umaima Nutri C Plus ke Puchong 😊
Terima kasih sudi beli dengan saya 
Umaima Nutri C Plus mmg terbaik 👍🏻 Khasiat untuk wanita Hamil ★ 💡Menghilangkan loya dan pedih hulu hati
💡Memberi tenaga dan menyegarkan tubuh badan
💡Mengurangkan kesan selulit pada perut
💡Mencegah bayi dari terkena demam kuning
💡Menaikkan HB dan mencegah anemia
💡Sumber kalsium dan mineral untuk tubuh & kandungan
💡Membantu membersihkan anggota dalaman dan peranakan semasa bersalin

Khasiat untuk Ibu menyusukan anak★ 💡Meningkatkan pengaliran susu badan dan menambahkan susu ibu.
💡Memekat kan susu
💡Membantu merawat bayi yang terkena demam kuning.
💡Memperbanyakan susu ibu
💡Mengelakkan bayi dari kembung perut
💡Badan kekal bertenaga walaupun bayi kerap menyusu
💡Mencantikkan kulit dan bayi 💡Bayi yang menyusu turut dapat khasiatnya.
💡Baby lebih aktif
💡Bayi cepat kenyang dan tidur dengan nyenyak
💡Mengekalkan kecergasan ibu selepas bersalin
💡Membantu mempercepatkan pemulihan anggota dalaman ibu selepas bersalin.

Stokis Umaima 🧕
DM / Whatsapp 0172055519
www.wasap.my/60172055519
.
COD
✔ AMPANG
✔ HULUKELANG
✔ PUSAT BANDAR KL
.
SELF COLLECT
✔ AMPANG JAYA
.
POS
✔ SELURUH MALAYSIA

#Umaima #makanansunnah #SusuKambing #sayajual #kedaionline #bazar #Ampang #HuluKelang #KualaLumpur #Wanita #IbuHamil #IbuMengandung #MilkBooster #bazaarpaknil #sayajualonline #sihat #visitmyig #UmaimaTeamTyah
  • Pos lagi
    2 Umaima Nutri C Plus ke Puchong 😊
    Terima kasih sudi beli dengan saya
    Umaima Nutri C Plus mmg terbaik 👍🏻 Khasiat untuk wanita Hamil ★ 💡Menghilangkan loya dan pedih hulu hati
    💡Memberi tenaga dan menyegarkan tubuh badan
    💡Mengurangkan kesan selulit pada perut
    💡Mencegah bayi dari terkena demam kuning
    💡Menaikkan HB dan mencegah anemia
    💡Sumber kalsium dan mineral untuk tubuh & kandungan
    💡Membantu membersihkan anggota dalaman dan peranakan semasa bersalin

    Khasiat untuk Ibu menyusukan anak★ 💡Meningkatkan pengaliran susu badan dan menambahkan susu ibu.
    💡Memekat kan susu
    💡Membantu merawat bayi yang terkena demam kuning.
    💡Memperbanyakan susu ibu
    💡Mengelakkan bayi dari kembung perut
    💡Badan kekal bertenaga walaupun bayi kerap menyusu
    💡Mencantikkan kulit dan bayi 💡Bayi yang menyusu turut dapat khasiatnya.
    💡Baby lebih aktif
    💡Bayi cepat kenyang dan tidur dengan nyenyak
    💡Mengekalkan kecergasan ibu selepas bersalin
    💡Membantu mempercepatkan pemulihan anggota dalaman ibu selepas bersalin.

    Stokis Umaima 🧕
    DM / Whatsapp 0172055519
    www.wasap.my/60172055519
    .
    COD
    ✔ AMPANG
    ✔ HULUKELANG
    ✔ PUSAT BANDAR KL
    .
    SELF COLLECT
    ✔ AMPANG JAYA
    .
    POS
    ✔ SELURUH MALAYSIA

    #Umaima #makanansunnah #SusuKambing #sayajual #kedaionline #bazar #Ampang #HuluKelang #KualaLumpur #Wanita #IbuHamil #IbuMengandung #MilkBooster #bazaarpaknil #sayajualonline #sihat #visitmyig #UmaimaTeamTyah
  • 2 0 3 hours ago
  • Kalau dulu pam 2 belah dapat 6 oz je , sejak amalkan omb advance plus ni dh dapat 4 oz utk sebelah breast shj . OmbA+ ni mmg lebih power .

Nak tahu tak sebab apa ? Sebab ombA+ terdiri daripada bahan organik iaitu kurma merah , kurma hitam , goji berry , rosebud , longan , arabic gum , brewer yeast dan madu turkey yang dirumus khas bagi membantu ibu menyusu  untuk tambahkan susu badan dengan lebih cepat dan efektif . 
Ibu nak cuba ? Jom dapatkan segera . Ira nak bagi harga jimat dengan pembelian 2 item ke atas . 
#ombadvanceplus
#milkbooster
  • Kalau dulu pam 2 belah dapat 6 oz je , sejak amalkan omb advance plus ni dh dapat 4 oz utk sebelah breast shj . OmbA+ ni mmg lebih power .

    Nak tahu tak sebab apa ? Sebab ombA+ terdiri daripada bahan organik iaitu kurma merah , kurma hitam , goji berry , rosebud , longan , arabic gum , brewer yeast dan madu turkey yang dirumus khas bagi membantu ibu menyusu untuk tambahkan susu badan dengan lebih cepat dan efektif .
    Ibu nak cuba ? Jom dapatkan segera . Ira nak bagi harga jimat dengan pembelian 2 item ke atas .
    #ombadvanceplus
    #milkbooster
  • 1 0 3 hours ago
  • Antara gambar sharing dari mommy yang berpuas hati dengan hasil selepas consume LD.

Alhamdulillah dah ramai yang berjaya selesaikan masalah dengan #LactationDrinkbyMiezadelle . 
Nak cuba sekotak? 😉
  • Antara gambar sharing dari mommy yang berpuas hati dengan hasil selepas consume LD.

    Alhamdulillah dah ramai yang berjaya selesaikan masalah dengan #LactationDrinkbyMiezadelle .
    Nak cuba sekotak? 😉
  • 1 1 3 hours ago