#muamalaysia Instagram Photos & Videos

muamalaysia - 1.8m posts

Top Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Latest Instagram Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • MAKEUP MELTER 
RM79.90 per bottle ‼️FREE GIFT with every purchase‼️
.
WhatsApp link in bio 😉
.
COD Areas:Mid Valley, Wangsa Maju, Setiawangsa , Jelatek, Keramat, Bkt Antarabangsa, Tmn Permata, Setapak, Gombak, Tmn Melati, Cheras, Pandan Indah, Melawati, Balakong. .
  • MAKEUP MELTER
    RM79.90 per bottle ‼️FREE GIFT with every purchase‼️
    .
    WhatsApp link in bio 😉
    .
    COD Areas:Mid Valley, Wangsa Maju, Setiawangsa , Jelatek, Keramat, Bkt Antarabangsa, Tmn Permata, Setapak, Gombak, Tmn Melati, Cheras, Pandan Indah, Melawati, Balakong. .
  • 0 1 5 minutes ago
  • MAKEUP MELTER 
RM79.90 per bottle ‼️FREE GIFT with every purchase‼️
.
WhatsApp link in bio 😉
.
COD Areas:Mid Valley, Wangsa Maju, Setiawangsa , Jelatek, Keramat, Bkt Antarabangsa, Tmn Permata, Setapak, Gombak, Tmn Melati, Cheras, Pandan Indah, Melawati, Balakong. .
  • MAKEUP MELTER
    RM79.90 per bottle ‼️FREE GIFT with every purchase‼️
    .
    WhatsApp link in bio 😉
    .
    COD Areas:Mid Valley, Wangsa Maju, Setiawangsa , Jelatek, Keramat, Bkt Antarabangsa, Tmn Permata, Setapak, Gombak, Tmn Melati, Cheras, Pandan Indah, Melawati, Balakong. .
  • 2 1 6 minutes ago
  • MAKEUP MELTER 
RM79.90 per bottle ‼️FREE GIFT with every purchase‼️
.
WhatsApp link in bio 😉
.
COD Areas:Mid Valley, Wangsa Maju, Setiawangsa , Jelatek, Keramat, Bkt Antarabangsa, Tmn Permata, Setapak, Gombak, Tmn Melati, Cheras, Pandan Indah, Melawati, Balakong. .
  • MAKEUP MELTER
    RM79.90 per bottle ‼️FREE GIFT with every purchase‼️
    .
    WhatsApp link in bio 😉
    .
    COD Areas:Mid Valley, Wangsa Maju, Setiawangsa , Jelatek, Keramat, Bkt Antarabangsa, Tmn Permata, Setapak, Gombak, Tmn Melati, Cheras, Pandan Indah, Melawati, Balakong. .
  • 1 1 9 minutes ago

Advertisements

Advertisements

  • Parut jerawat hitam hitam memang degil dan boleh buat murung.

Harini dapat DM customer Was Relaxing Makeup Melter pakai baru 2 minggu dah nampak result. 
Mimie cakap dia “I suka sangat sangat dengan skin I”. Alhamdulillah testimoni macamni sangat banyak dekat DM cuma sempat atau tak je nak share.

Agaknya ramai sangat orang tanya Mimie pakai apa sampai parut jerawat kurang sampai Mimie terus tanya nak jadi agent. 
#ferrarossabeauty  #frgirlboss
  • Parut jerawat hitam hitam memang degil dan boleh buat murung.

    Harini dapat DM customer Was Relaxing Makeup Melter pakai baru 2 minggu dah nampak result.
    Mimie cakap dia “I suka sangat sangat dengan skin I”. Alhamdulillah testimoni macamni sangat banyak dekat DM cuma sempat atau tak je nak share.

    Agaknya ramai sangat orang tanya Mimie pakai apa sampai parut jerawat kurang sampai Mimie terus tanya nak jadi agent.
    #ferrarossabeauty #frgirlboss
  • 0 1 14 minutes ago
  • Hari hari akan ada DM atau mention di IG story dari followers dan pengguna Makeup Melter yang share pengalaman mereka dengan Ferra 
Ferra rasa sangat happy sebenarnya dapat tengok result customer ni. Rasa puas hati dan tak sia sia usaha Ferra untuk buat satu formula yang unik, deep cleansing oil yang tak berminyak dah larut air jadi susu bila kena air.

Sebelum pembikinan Relaxing Makeup Melter, Ferra memang pengguna tegar Cleansing Oil. Kat Korea dah banyak kesedaran tentang deep cleansing cuma Malaysia je baru mula nak start Deep Cleansing rutin macam Kpop ni. Baguslah sebab benda ni bagus untuk kulit. 
Ferra dah tau Ferra nak bau Lavender sebab Ferra pemalas cuci mekap sebelum tidur dulu dan untuk motivasi diri lawan malas cuci muka Ferra letaklah bau lavender sebagai reward cuci muka dapat aromatherapy sekali (Lavender kan buat kita relax dan senang tidur). Sample pertama dari kilang, tak best. Dia tak jadi susu (emulsify) lepas campur air. Lepas discuss dengan chemist, kita tukar formula baru yang 100% larut air. Beberapa sample kemudian, dapat formula yang best dan Ferra test dulu beberapa bulan.

Once Ferra dah confident dan analyze produk ni dari segi tekstur, ingredient, bau dan rupa, Ferra approve. Dalam Melter ni Ferra memang request ada Argan Oil, Rose Oil, Aloe Vera dan Vit E (ada macam2 lagi sebenarnya belakang kotak ada full info) untuk rawat masalah kulit macam jerawat, kulit kusam, pengawalan minyak dan sebagainya. 
Tak sangka Relaxing Makeup Melter walaupun  dah setahun launch masih banyak permintaan dan customer repeat sampai 7-8 botol dah dari tahun lepas. Ferra sendiri dah masuk botol ke 8 sebab heavy makeup user kan.

Alhamdulillah Terima Kasih semua yang share testimonial Relaxing Makeup Melter dengan Ferra 💖 #ferrarossabeauty
  • Hari hari akan ada DM atau mention di IG story dari followers dan pengguna Makeup Melter yang share pengalaman mereka dengan Ferra
    Ferra rasa sangat happy sebenarnya dapat tengok result customer ni. Rasa puas hati dan tak sia sia usaha Ferra untuk buat satu formula yang unik, deep cleansing oil yang tak berminyak dah larut air jadi susu bila kena air.

    Sebelum pembikinan Relaxing Makeup Melter, Ferra memang pengguna tegar Cleansing Oil. Kat Korea dah banyak kesedaran tentang deep cleansing cuma Malaysia je baru mula nak start Deep Cleansing rutin macam Kpop ni. Baguslah sebab benda ni bagus untuk kulit.
    Ferra dah tau Ferra nak bau Lavender sebab Ferra pemalas cuci mekap sebelum tidur dulu dan untuk motivasi diri lawan malas cuci muka Ferra letaklah bau lavender sebagai reward cuci muka dapat aromatherapy sekali (Lavender kan buat kita relax dan senang tidur). Sample pertama dari kilang, tak best. Dia tak jadi susu (emulsify) lepas campur air. Lepas discuss dengan chemist, kita tukar formula baru yang 100% larut air. Beberapa sample kemudian, dapat formula yang best dan Ferra test dulu beberapa bulan.

    Once Ferra dah confident dan analyze produk ni dari segi tekstur, ingredient, bau dan rupa, Ferra approve. Dalam Melter ni Ferra memang request ada Argan Oil, Rose Oil, Aloe Vera dan Vit E (ada macam2 lagi sebenarnya belakang kotak ada full info) untuk rawat masalah kulit macam jerawat, kulit kusam, pengawalan minyak dan sebagainya.
    Tak sangka Relaxing Makeup Melter walaupun dah setahun launch masih banyak permintaan dan customer repeat sampai 7-8 botol dah dari tahun lepas. Ferra sendiri dah masuk botol ke 8 sebab heavy makeup user kan.

    Alhamdulillah Terima Kasih semua yang share testimonial Relaxing Makeup Melter dengan Ferra 💖 #ferrarossabeauty
  • 1 1 15 minutes ago

Advertisements

  • Hari hari akan ada DM atau mention di IG story dari followers dan pengguna Makeup Melter yang share pengalaman mereka dengan Ferra 
Ferra rasa sangat happy sebenarnya dapat tengok result customer ni. Rasa puas hati dan tak sia sia usaha Ferra untuk buat satu formula yang unik, deep cleansing oil yang tak berminyak dah larut air jadi susu bila kena air.

Sebelum pembikinan Relaxing Makeup Melter, Ferra memang pengguna tegar Cleansing Oil. Kat Korea dah banyak kesedaran tentang deep cleansing cuma Malaysia je baru mula nak start Deep Cleansing rutin macam Kpop ni. Baguslah sebab benda ni bagus untuk kulit. 
Ferra dah tau Ferra nak bau Lavender sebab Ferra pemalas cuci mekap sebelum tidur dulu dan untuk motivasi diri lawan malas cuci muka Ferra letaklah bau lavender sebagai reward cuci muka dapat aromatherapy sekali (Lavender kan buat kita relax dan senang tidur). Sample pertama dari kilang, tak best. Dia tak jadi susu (emulsify) lepas campur air. Lepas discuss dengan chemist, kita tukar formula baru yang 100% larut air. Beberapa sample kemudian, dapat formula yang best dan Ferra test dulu beberapa bulan.

Once Ferra dah confident dan analyze produk ni dari segi tekstur, ingredient, bau dan rupa, Ferra approve. Dalam Melter ni Ferra memang request ada Argan Oil, Rose Oil, Aloe Vera dan Vit E (ada macam2 lagi sebenarnya belakang kotak ada full info) untuk rawat masalah kulit macam jerawat, kulit kusam, pengawalan minyak dan sebagainya. 
Tak sangka Relaxing Makeup Melter walaupun  dah setahun launch masih banyak permintaan dan customer repeat sampai 7-8 botol dah dari tahun lepas. Ferra sendiri dah masuk botol ke 8 sebab heavy makeup user kan.

Alhamdulillah Terima Kasih semua yang share testimonial Relaxing Makeup Melter dengan Ferra 💖 #ferrarossabeauty
  • Hari hari akan ada DM atau mention di IG story dari followers dan pengguna Makeup Melter yang share pengalaman mereka dengan Ferra
    Ferra rasa sangat happy sebenarnya dapat tengok result customer ni. Rasa puas hati dan tak sia sia usaha Ferra untuk buat satu formula yang unik, deep cleansing oil yang tak berminyak dah larut air jadi susu bila kena air.

    Sebelum pembikinan Relaxing Makeup Melter, Ferra memang pengguna tegar Cleansing Oil. Kat Korea dah banyak kesedaran tentang deep cleansing cuma Malaysia je baru mula nak start Deep Cleansing rutin macam Kpop ni. Baguslah sebab benda ni bagus untuk kulit.
    Ferra dah tau Ferra nak bau Lavender sebab Ferra pemalas cuci mekap sebelum tidur dulu dan untuk motivasi diri lawan malas cuci muka Ferra letaklah bau lavender sebagai reward cuci muka dapat aromatherapy sekali (Lavender kan buat kita relax dan senang tidur). Sample pertama dari kilang, tak best. Dia tak jadi susu (emulsify) lepas campur air. Lepas discuss dengan chemist, kita tukar formula baru yang 100% larut air. Beberapa sample kemudian, dapat formula yang best dan Ferra test dulu beberapa bulan.

    Once Ferra dah confident dan analyze produk ni dari segi tekstur, ingredient, bau dan rupa, Ferra approve. Dalam Melter ni Ferra memang request ada Argan Oil, Rose Oil, Aloe Vera dan Vit E (ada macam2 lagi sebenarnya belakang kotak ada full info) untuk rawat masalah kulit macam jerawat, kulit kusam, pengawalan minyak dan sebagainya.
    Tak sangka Relaxing Makeup Melter walaupun dah setahun launch masih banyak permintaan dan customer repeat sampai 7-8 botol dah dari tahun lepas. Ferra sendiri dah masuk botol ke 8 sebab heavy makeup user kan.

    Alhamdulillah Terima Kasih semua yang share testimonial Relaxing Makeup Melter dengan Ferra 💖 #ferrarossabeauty
  • 1 1 16 minutes ago
  • This is how @zulaikhazainal_ mix Prettycaked Blends Like Butter Foundation in shade Custard and Caramel to get the perfect match for her medium skin tone! You can see how full coverage the foundation is! Not only that but it gives a luminous effect while feeling super airy and lightweight on the skin. Ohh, did you know that it also contains SPF50 and abundance of skincare ingredients? Yes, Blends Like Butter Foundation will not only cover all of your imperfections but it also helps to nourish the skin as it is infused with propolis extract, citrus stem cells and collagen! It's perfect for daily wear 😉
.
Makeup deets :
Face❤️
@prettycakedempire - Glow Activator Ampoule
@prettycakedempire - Blends Like Butter Foundation
@prettycakedempire - Better Than Bare lip cream in Pavlova as blusher
@maccosmetics - Mineralize blush in like me, love me
Eyes❤️
@thebalm - Nude Beach palette
@nyxcosmetics_my - Licorice Lane palette
Lips❤️
@prettycakedempire - Better Than Bare lip cream in Cookie and Pumpkin Pie
.
.
#prettycakedteamFaiezah #produkkecantikan #prettycaked #makeupmalaysia #muamalaysia
  • This is how @zulaikhazainal_ mix Prettycaked Blends Like Butter Foundation in shade Custard and Caramel to get the perfect match for her medium skin tone! You can see how full coverage the foundation is! Not only that but it gives a luminous effect while feeling super airy and lightweight on the skin. Ohh, did you know that it also contains SPF50 and abundance of skincare ingredients? Yes, Blends Like Butter Foundation will not only cover all of your imperfections but it also helps to nourish the skin as it is infused with propolis extract, citrus stem cells and collagen! It's perfect for daily wear 😉
    .
    Makeup deets :
    Face❤️
    @prettycakedempire - Glow Activator Ampoule
    @prettycakedempire - Blends Like Butter Foundation
    @prettycakedempire - Better Than Bare lip cream in Pavlova as blusher
    @maccosmetics - Mineralize blush in like me, love me
    Eyes❤️
    @thebalm - Nude Beach palette
    @nyxcosmetics_my - Licorice Lane palette
    Lips❤️
    @prettycakedempire - Better Than Bare lip cream in Cookie and Pumpkin Pie
    .
    .
    #prettycakedteamFaiezah #produkkecantikan #prettycaked #makeupmalaysia #muamalaysia
  • 4 0 31 minutes ago
  • Sudah kemana saja Bunda? Sudah habiskan berapa Bunda? 
kami siap Bantu Bunda dan Ayah agar segera memiliki keturunan. Jika ada Hambatan Hamil atau Masalah Kesehatan yang menghambat selama ini, jangan khawatir Bunda, Metode kami dapat membantu kedua-duanya. Ayah dan bunda sama sama mendapat  Sehat, Bunda Positif Hamil. Amin ya Tuhan. Kabulkanlah.

Mari Bunda Ayah, silakan berkonsultasi dengan kami melalui WA 081901829916.
  • Sudah kemana saja Bunda? Sudah habiskan berapa Bunda?
    kami siap Bantu Bunda dan Ayah agar segera memiliki keturunan. Jika ada Hambatan Hamil atau Masalah Kesehatan yang menghambat selama ini, jangan khawatir Bunda, Metode kami dapat membantu kedua-duanya. Ayah dan bunda sama sama mendapat Sehat, Bunda Positif Hamil. Amin ya Tuhan. Kabulkanlah.

    Mari Bunda Ayah, silakan berkonsultasi dengan kami melalui WA 081901829916.
  • 2 1 46 minutes ago