#newproduct Instagram Photos & Videos

newproduct - 1.2m posts

Top Posts

  • Repost | @laurengfit hat ihr Board gefunden und wir finden, es steht ihr richtig gut 😎 
Unsere Hammerheads machen aber nicht nur auf dem Meer richtig Spaß. Durch die ultrastabile ABS-Ummantelung stecken dieses Schönheiten auch richtig was weg und eigenen sich somit hervorragend für die Erkundung neuer Gewässer. Der Kiel sorgt außerdem für einen besonders stabilen und flotten Geradeauslauf 💙 Ab Oktober haben wir neben dem wunderschönen Woody Moss auch das Stealth in 12’ im Sortiment 🤙
.
Folgt uns auf @yoloboard.de für Updates zu neuen Produkten .
Repost | @laurengfit found her board and we think it suits her very well 😎 
Our Hammerheads are not only fun at sea. Due to the ultra-tough ABS construction, the hammerheads are also great for exploring new waters. The keel also ensures stability and perfect tracking 💙 In October the beautiful the Explorer Stealth in 12' will join her sister Woody Moss in our range 🤙
.
Follow us on @yoloboard.de for updates on new products . 
#sup #yoloboard #newproduct
  • Repost | @laurengfit hat ihr Board gefunden und wir finden, es steht ihr richtig gut 😎
    Unsere Hammerheads machen aber nicht nur auf dem Meer richtig Spaß. Durch die ultrastabile ABS-Ummantelung stecken dieses Schönheiten auch richtig was weg und eigenen sich somit hervorragend für die Erkundung neuer Gewässer. Der Kiel sorgt außerdem für einen besonders stabilen und flotten Geradeauslauf 💙 Ab Oktober haben wir neben dem wunderschönen Woody Moss auch das Stealth in 12’ im Sortiment 🤙
    .
    Folgt uns auf @yoloboard.de für Updates zu neuen Produkten .
    Repost | @laurengfit found her board and we think it suits her very well 😎
    Our Hammerheads are not only fun at sea. Due to the ultra-tough ABS construction, the hammerheads are also great for exploring new waters. The keel also ensures stability and perfect tracking 💙 In October the beautiful the Explorer Stealth in 12' will join her sister Woody Moss in our range 🤙
    .
    Follow us on @yoloboard.de for updates on new products .
    #sup #yoloboard #newproduct
  • 557 4 17 September, 2019
  • 📢Siapkan pasukan Bro/Sist untuk NIKMATIN MIE TEMPUR Upnormal cuma 9.000-an!📢⁣
⁣
Khusus buat kamu-kamu yang udah siap tempur sama kenikmatan mie goreng dengan bumbu rahasia ala Upnormal, yang dijamin bakal meledak di mulut!! Tersedia 3 varian Mie Tempur:⁣
- Mie Tempur Udara⁣
- Mie Tempur Laut⁣
- Mie Tempur Darat⁣
Dengan 3 level pedes yang endeus Flashbang, Grenade, dan Bazooka!⁣
Ditambah Es Teh Manis cuma jadi Rp. 12. 273!⁣
Hanya dari jam 10 pagi - 4 sore!!
⁣
Bro/Sis, menu ini baru tersedia di Upnormal Cikutra, Bandung loooh! Jadi cuzzz sekarang cobain sensasi meledak-ledak di mulut hihihi 💥💥💥
⁣
⁣
#WarunkUpnormal #Upnormal #NewProduct #MenuBaru #MieTempur  #MenuUpnormal #foodporn #foodaddict #foodies
  • 📢Siapkan pasukan Bro/Sist untuk NIKMATIN MIE TEMPUR Upnormal cuma 9.000-an!📢⁣

    Khusus buat kamu-kamu yang udah siap tempur sama kenikmatan mie goreng dengan bumbu rahasia ala Upnormal, yang dijamin bakal meledak di mulut!! Tersedia 3 varian Mie Tempur:⁣
    - Mie Tempur Udara⁣
    - Mie Tempur Laut⁣
    - Mie Tempur Darat⁣
    Dengan 3 level pedes yang endeus Flashbang, Grenade, dan Bazooka!⁣
    Ditambah Es Teh Manis cuma jadi Rp. 12. 273!⁣
    Hanya dari jam 10 pagi - 4 sore!!

    Bro/Sis, menu ini baru tersedia di Upnormal Cikutra, Bandung loooh! Jadi cuzzz sekarang cobain sensasi meledak-ledak di mulut hihihi 💥💥💥


    #WarunkUpnormal #Upnormal #NewProduct #MenuBaru #MieTempur #MenuUpnormal #foodporn #foodaddict #foodies
  • 1,774 82 20 September, 2019
  • ***NEW PRODUCT***
.
One of your most requested products is finally here! We’ve added this lovely collection of reusable menstrual cloth pads, complete with matching wet bags to our shop!
.
Swapping disposable hygiene products for reusable pads and cups is great for our environment and reproductive health. No chemicals, no waste.
.
We like working where we can with smaller companies who produce handmade products.
.
These beautiful cloth pads are available in different lengths, patterns and absorbencies. They even embroider the size into the cloth pad, a lovely touch.
  • ***NEW PRODUCT***
    .
    One of your most requested products is finally here! We’ve added this lovely collection of reusable menstrual cloth pads, complete with matching wet bags to our shop!
    .
    Swapping disposable hygiene products for reusable pads and cups is great for our environment and reproductive health. No chemicals, no waste.
    .
    We like working where we can with smaller companies who produce handmade products.
    .
    These beautiful cloth pads are available in different lengths, patterns and absorbencies. They even embroider the size into the cloth pad, a lovely touch.
  • 552 23 21 hours ago
  • 3 Menu baru rekomendasi Mimin buat nemenin weekendnya Bro/Sist! 😋😋⁣
⁣
Buat kamu yang pengen makan menu favorit Nasi Goreng Mafia di Upnormal ada menu Nasi Goreng Preman, Yakuza, dan Triad.⁣
⁣
Gak ketinggalan juga ada Nasi Telor Kecap Bunda yang minggu kemaren viral sekarang jadi 12ribu-an loooch!⁣
⁣
Lagi pengen minum creamy-creamy cheezzzze gitu? Ada 2 varian rasa dari Cream Cheese Drink, Chocolate Cheese dan Cheese Tea! 🤩🤩🤩⁣
⁣
WUIIIIH udah kebayang gak sih enaknya kaya apa menyantap 3 menu rekomendasi dari Mimin???? ⁣
⁣
So, tunggu apa lagi? Yuk buruan dateng ke outlet Upnormal terdekatmu!⁣
⁣
*baru tersedia di outlet tertentu⁣
⁣
#Upnormal #Coffee #MenuBaru #Viral #NasiTelorKecap #CreamCheeseDrink #NasgorMafia #BrandLokal #NewProduct #foodporn #foodies #KulinerBandung  #FoodAddict
  • 3 Menu baru rekomendasi Mimin buat nemenin weekendnya Bro/Sist! 😋😋⁣

    Buat kamu yang pengen makan menu favorit Nasi Goreng Mafia di Upnormal ada menu Nasi Goreng Preman, Yakuza, dan Triad.⁣

    Gak ketinggalan juga ada Nasi Telor Kecap Bunda yang minggu kemaren viral sekarang jadi 12ribu-an loooch!⁣

    Lagi pengen minum creamy-creamy cheezzzze gitu? Ada 2 varian rasa dari Cream Cheese Drink, Chocolate Cheese dan Cheese Tea! 🤩🤩🤩⁣

    WUIIIIH udah kebayang gak sih enaknya kaya apa menyantap 3 menu rekomendasi dari Mimin???? ⁣

    So, tunggu apa lagi? Yuk buruan dateng ke outlet Upnormal terdekatmu!⁣

    *baru tersedia di outlet tertentu⁣

    #Upnormal #Coffee #MenuBaru #Viral #NasiTelorKecap #CreamCheeseDrink #NasgorMafia #BrandLokal #NewProduct #foodporn #foodies #KulinerBandung #FoodAddict
  • 1,061 17 21 September, 2019

Latest Instagram Posts

  • Bu ibu kumpul yuk ada produk baru lagi nih dari Tigaraksa. Produknya bisa bikin ibu-ibu lebih betahan berada didapur.

Saya kenalin satu-satu ya ada cooker hood yang bisa menghilangkan bau-bau masakan saat kita memasak.
Selain cooker hood ada kompor juga yang bisa ditanam bisa juga diletakkan saja di lantai.
Dan yang paling keren ada family grill yang dari kemarin belum launching aja sudah banyak banget peminatnya.

Family grill ini cocok buat dirumah dan cocok juga buat yg lagi buka usaha warung seperti lalapan ayam bakar jadi bakar-bakar ayamnya gak berasap-asap lagi. Ada yang 2 tungku, ada juga yang 4 tungku mau bakar ayam delapan potong juga bisa tu 😬😬
Lengkap banget kan produknya?? More info : wa 081291036778

#NewProduct
  • Bu ibu kumpul yuk ada produk baru lagi nih dari Tigaraksa. Produknya bisa bikin ibu-ibu lebih betahan berada didapur.

    Saya kenalin satu-satu ya ada cooker hood yang bisa menghilangkan bau-bau masakan saat kita memasak.
    Selain cooker hood ada kompor juga yang bisa ditanam bisa juga diletakkan saja di lantai.
    Dan yang paling keren ada family grill yang dari kemarin belum launching aja sudah banyak banget peminatnya.

    Family grill ini cocok buat dirumah dan cocok juga buat yg lagi buka usaha warung seperti lalapan ayam bakar jadi bakar-bakar ayamnya gak berasap-asap lagi. Ada yang 2 tungku, ada juga yang 4 tungku mau bakar ayam delapan potong juga bisa tu 😬😬
    Lengkap banget kan produknya?? More info : wa 081291036778

    #NewProduct
  • 1 0 5 minutes ago
  • MUHAMMAD IS MY HERO
.
*Buku Utama*
-Twin book, buku bolak balik (2 cover) 17 buku, ujung cover rounded
-Ukuran buku = 17*20,5 cm
-Bahan = ivory 300 gr
-Jumlah halaman = 30
-Finishing = laminasi glossy
.
*Buku bonus*
- 7 buku, cover rounded
- Ukuran buku = 17*20,5 cm
- Bahan = ivory 300 gr
- Jumlah halaman = 20
- Finishing = laminasi glossy
.
*Catatan untuk Ayah dan Bunda*
-Ukuran buku = 17*20,5 cm
-Bahan = matte paper 100 gr
-Jumlah halaman = 198
-Finishing = laminasi glossy
.
*Poster manasik haji dan umroh*
Ukuran = 59*84 cm
Laminasi doff, 
Bahan = Art paper 210 gr
.
*Catatan*
❤Buku utama dan buku bonus bisa dibaca dengan E pen (bilingual). Translate dalam bahasa Inggris ada di buku Catatan Untuk Ayah dan Bunda
❤Poster bisa dibaca dengan E pen.
❤Bonus 8 lagu
❤Bonus Ka'bah Elektronik berisi manasik haji umroh, do'a sehari hari, juz 'amma, surat surat pilihan. Ka'bah dilengkapi jam adzan dengan suara adzan Makkah dan Madinah
❤Dikemas dalam koper (cabin friendly)
.
Info dan pemesanan :
📲 WA 0812-8126-4161
.
#Genq
#generasiqurani
#cordobakids 
#MuhammadisMyHero
#newproduct
#comingsoon
#boardbook
#bukuanak
#bukusirahnabi
#bukukisahnabi
#MIMHOMomBen
  • MUHAMMAD IS MY HERO
    .
    *Buku Utama*
    -Twin book, buku bolak balik (2 cover) 17 buku, ujung cover rounded
    -Ukuran buku = 17*20,5 cm
    -Bahan = ivory 300 gr
    -Jumlah halaman = 30
    -Finishing = laminasi glossy
    .
    *Buku bonus*
    - 7 buku, cover rounded
    - Ukuran buku = 17*20,5 cm
    - Bahan = ivory 300 gr
    - Jumlah halaman = 20
    - Finishing = laminasi glossy
    .
    *Catatan untuk Ayah dan Bunda*
    -Ukuran buku = 17*20,5 cm
    -Bahan = matte paper 100 gr
    -Jumlah halaman = 198
    -Finishing = laminasi glossy
    .
    *Poster manasik haji dan umroh*
    Ukuran = 59*84 cm
    Laminasi doff,
    Bahan = Art paper 210 gr
    .
    *Catatan*
    ❤Buku utama dan buku bonus bisa dibaca dengan E pen (bilingual). Translate dalam bahasa Inggris ada di buku Catatan Untuk Ayah dan Bunda
    ❤Poster bisa dibaca dengan E pen.
    ❤Bonus 8 lagu
    ❤Bonus Ka'bah Elektronik berisi manasik haji umroh, do'a sehari hari, juz 'amma, surat surat pilihan. Ka'bah dilengkapi jam adzan dengan suara adzan Makkah dan Madinah
    ❤Dikemas dalam koper (cabin friendly)
    .
    Info dan pemesanan :
    📲 WA 0812-8126-4161
    .
    #Genq
    #generasiqurani
    #cordobakids
    #MuhammadisMyHero
    #newproduct
    #comingsoon
    #boardbook
    #bukuanak
    #bukusirahnabi
    #bukukisahnabi
    #MIMHOMomBen
  • 1 0 7 minutes ago
  • •LNIM•
🚨新到現貨🚨
KANGOL書包已經到步🙈
今次呢個KANGOL書包只係賣HKD289😳
⚠️手快有手慢無⚠️
•CODE: KANGOL BACKPACK
•SIZE: ONE SIZE
•HKD: 289
-
LNingmoon.HK
•正貨保證•
•服務- 全球寄貨服務
•付款方式- 現金/過數/轉數快/支付寶/PayMe
•交收方法- 地鐵沿線交收/郵寄/順豐或其他公司到付
•查詢- INSTAGRAM/FACEBOOK查詢或聯絡我們
-
•INSTAGRAM: @LNIM.HK
•FACEBOOK專頁: LNIM
#LNIMHK
  • •LNIM•
    🚨新到現貨🚨
    KANGOL書包已經到步🙈
    今次呢個KANGOL書包只係賣HKD289😳
    ⚠️手快有手慢無⚠️
    •CODE: KANGOL BACKPACK
    •SIZE: ONE SIZE
    •HKD: 289
    -
    LNingmoon.HK
    •正貨保證•
    •服務- 全球寄貨服務
    •付款方式- 現金/過數/轉數快/支付寶/PayMe
    •交收方法- 地鐵沿線交收/郵寄/順豐或其他公司到付
    •查詢- INSTAGRAM/FACEBOOK查詢或聯絡我們
    -
    •INSTAGRAM: @LNIM.HK
    •FACEBOOK專頁: LNIM
    #LNIMHK
  • 6 1 17 minutes ago
  • The new Recharge Regimen!!! 💙

Packed with Antioxidants, Electrolux, Peptides, Prebiotics and SuperFruits! 
89% of people saw healthier-looking skin after 2 weeks! 
83% saw softer more supple skin after 4 weeks!

So excited for this quick 3 step system that will be available for you October 1!
  • The new Recharge Regimen!!! 💙

    Packed with Antioxidants, Electrolux, Peptides, Prebiotics and SuperFruits!
    89% of people saw healthier-looking skin after 2 weeks!
    83% saw softer more supple skin after 4 weeks!

    So excited for this quick 3 step system that will be available for you October 1!
  • 2 1 22 minutes ago
  • Banyak yang nanya ,,, apa sih Snow Tomato itu???
berikut penjelasan singkat nya yah 👇👇👇👇
New Product : Glucola Brightening Cream
Dengan bahan Utama ❄ 🍅 Snow Tomato 
ANTIOKSIDAN ✅
Plant Based ✅
HALAL ✅
BPOM ✅

SNOW TOMATO ❄ ❄ ❄ 
Brightening Serum 
New Product from MCI

Krim pencerah kulit wajah revolusioner yang terbuat dari 100% bahan alami untuk membantu anda mendapatkan kulit yang lebih putih, cerah dan sehat dari dalam.

Snow Tomato adalah extract tumbuhan 100% dari jenis tomat khusus yang tumbuh dalam lingkungan tertentu.

Snow Tomato tumbuh di daerah dimana semua jenis tomat lain tidak bisa tumbuh, tapi hanya 1 jenis tomat ini saja yang bisa tumbuh subur.
Saat dibelah dan dibawa ke tempat gelap maka tomat ini seperti mengeluarkan pancaran sinar.

Kebayang kan gimana mewahnya produk terbaru dari MCI ini ? 
Hanya menggunakan bahan-bahan PREMIUM berKUALITAS TINGGI sehingga dapat memberikan efek yang maksimal pada kulit anda. 
Manfaat snow tomato bagi kecantikan kulit :
🍅 Mencerahkan dan membuat kulit menjadi lbh bercahaya
🍅 Meredakan jerawat
🍅 Menghaluskan kulit
🍅 Anti aging
🍅 Mengecilkan pori
🍅 Perlindungan dr radikal bebas
🍅 Mencegah kerusakan sel
🍅 Membantu mengganti sel² kulit yg rusak dgn yg baru
🍅 Membantu mengurangi kadar minyak

Made in Singapore.

Order now:
📲 0816 1373348

#newproduct
#snowtomato
#brighteningcream
  • Banyak yang nanya ,,, apa sih Snow Tomato itu???
    berikut penjelasan singkat nya yah 👇👇👇👇
    New Product : Glucola Brightening Cream
    Dengan bahan Utama ❄ 🍅 Snow Tomato
    ANTIOKSIDAN ✅
    Plant Based ✅
    HALAL ✅
    BPOM ✅

    SNOW TOMATO ❄ ❄ ❄
    Brightening Serum
    New Product from MCI

    Krim pencerah kulit wajah revolusioner yang terbuat dari 100% bahan alami untuk membantu anda mendapatkan kulit yang lebih putih, cerah dan sehat dari dalam.

    Snow Tomato adalah extract tumbuhan 100% dari jenis tomat khusus yang tumbuh dalam lingkungan tertentu.

    Snow Tomato tumbuh di daerah dimana semua jenis tomat lain tidak bisa tumbuh, tapi hanya 1 jenis tomat ini saja yang bisa tumbuh subur.
    Saat dibelah dan dibawa ke tempat gelap maka tomat ini seperti mengeluarkan pancaran sinar.

    Kebayang kan gimana mewahnya produk terbaru dari MCI ini ?
    Hanya menggunakan bahan-bahan PREMIUM berKUALITAS TINGGI sehingga dapat memberikan efek yang maksimal pada kulit anda.
    Manfaat snow tomato bagi kecantikan kulit :
    🍅 Mencerahkan dan membuat kulit menjadi lbh bercahaya
    🍅 Meredakan jerawat
    🍅 Menghaluskan kulit
    🍅 Anti aging
    🍅 Mengecilkan pori
    🍅 Perlindungan dr radikal bebas
    🍅 Mencegah kerusakan sel
    🍅 Membantu mengganti sel² kulit yg rusak dgn yg baru
    🍅 Membantu mengurangi kadar minyak

    Made in Singapore.

    Order now:
    📲 0816 1373348

    #newproduct
    #snowtomato
    #brighteningcream
  • 1 0 26 minutes ago
  • SPECIAL OFFER UNTIL 11:59 (tonight) Sunday
8 Products $300 plus free shipping 🤪😋 ($477 value) 
ANTIOXIDANT & IMMUNITY SUPPORT 💥
We've been waiting for this to come back to Canada and it's FINALLY HERE !! Stay on par. ✅Grab a 30 ml pouch of fruit juices infused with antioxidants, vitamins, minerals, and botanicals to help maintain healthy immune function and reduce the incidence of cold and flu symptoms during winter months 🤢🚫❤ It tastes delicious. 
PS Overindulged the night before. This works for that too 😉

MARBLE CAKE PROTEIN 
Celebrate Arbonne’s 39th birthday with a “slice” of Marble Cake Protein Shake! 🎂This tastes so good !!! Our Marble Cake protein mix has 7g of sugar and delivers 20 g of vegan protein along with 20 essential vitamins and minerals 🤸‍♀️ STRAWBERRY FIZZ 🍓
I can't live without my fizz !! Stir in a fizz stick as a replacement for your morning coffee or when you experience an afternoon slump.😋 This refreshing drink helps to temporarily promote alertness, enhance cognitive performance, relieve fatigue, promote endurance and enhance motor performance.✅ Low in calories. The Fizz contains select botanicals of green tea, guarana and ginseng, as well as B vitamins and chromium. 😎 30 stick packs. 
PS it's not bubbly it "fizzes" when you pour it in your water 🥰

ARBONNE BIO-HYDRIA (4 products plus a tea) 
This new skincare line is for EVERYONE 💧Men, women, tweens, teens. Use it on it's own or incorporate it in to your current skincare regimen. 👨‍👩‍👧‍👦
Designed to pump up dehydrated skin with refreshing hydration from the inside and out for that dewy, healthy-looking glow 🤸‍♀️😜
(read my post from a few days ago for more info)
.
.
.
#newproduct #immunitysupport #fizz #biohydria #marblecakeprotein #fantasticdeal #30daystohealthyliving
#arbonne #vegan #cleaneating #selfcare #treatyourself #ownyourlife
#plantpowered #glutenfree
#takecareofyou #veganprotein #skincare #healthyglow #wellness #healthyskin #crueltyfree #radiantskin #feelingmyverybest #healthylivinginsideandout #healthychoices #healthyaging #changestartswithyou #selfcare #neverstopdreaming #momboss
  • SPECIAL OFFER UNTIL 11:59 (tonight) Sunday
    8 Products $300 plus free shipping 🤪😋 ($477 value)
    ANTIOXIDANT & IMMUNITY SUPPORT 💥
    We've been waiting for this to come back to Canada and it's FINALLY HERE !! Stay on par. ✅Grab a 30 ml pouch of fruit juices infused with antioxidants, vitamins, minerals, and botanicals to help maintain healthy immune function and reduce the incidence of cold and flu symptoms during winter months 🤢🚫❤ It tastes delicious.
    PS Overindulged the night before. This works for that too 😉

    MARBLE CAKE PROTEIN
    Celebrate Arbonne’s 39th birthday with a “slice” of Marble Cake Protein Shake! 🎂This tastes so good !!! Our Marble Cake protein mix has 7g of sugar and delivers 20 g of vegan protein along with 20 essential vitamins and minerals 🤸‍♀️ STRAWBERRY FIZZ 🍓
    I can't live without my fizz !! Stir in a fizz stick as a replacement for your morning coffee or when you experience an afternoon slump.😋 This refreshing drink helps to temporarily promote alertness, enhance cognitive performance, relieve fatigue, promote endurance and enhance motor performance.✅ Low in calories. The Fizz contains select botanicals of green tea, guarana and ginseng, as well as B vitamins and chromium. 😎 30 stick packs.
    PS it's not bubbly it "fizzes" when you pour it in your water 🥰

    ARBONNE BIO-HYDRIA (4 products plus a tea)
    This new skincare line is for EVERYONE 💧Men, women, tweens, teens. Use it on it's own or incorporate it in to your current skincare regimen. 👨‍👩‍👧‍👦
    Designed to pump up dehydrated skin with refreshing hydration from the inside and out for that dewy, healthy-looking glow 🤸‍♀️😜
    (read my post from a few days ago for more info)
    .
    .
    .
    #newproduct #immunitysupport #fizz #biohydria #marblecakeprotein #fantasticdeal #30daystohealthyliving
    #arbonne #vegan #cleaneating #selfcare #treatyourself #ownyourlife
    #plantpowered #glutenfree
    #takecareofyou #veganprotein #skincare #healthyglow #wellness #healthyskin #crueltyfree #radiantskin #feelingmyverybest #healthylivinginsideandout #healthychoices #healthyaging #changestartswithyou #selfcare #neverstopdreaming #momboss
  • 0 0 31 minutes ago
  • Dafina by Mayra. Bunda, Mayra hadirkan produk terbaru berupa Ready To Wear yang terdiri dari Rok cantik dipadu dengan Tunik motif kotak-kotak. 
Khimar: Bahan Barbie Crepe
Rok: Bahan Barbie Crepe
Tunik:  Linen Tory 
Rok dengan Resleting samping, 25 CM
Tunik Resleting Depan 86cm 🌹IDR 490.000🌹 🌹Ukuran :
S-ld 94
M-ld 98 
L-ld 102
XL-ld 108 🌹Pemesanan 
Klik Link di BIO
Atau 
WA 
#mayra#mayrareadytowear#readytowear#readytowearmayra#newproduct#newarrival
  • Dafina by Mayra. Bunda, Mayra hadirkan produk terbaru berupa Ready To Wear yang terdiri dari Rok cantik dipadu dengan Tunik motif kotak-kotak.
    Khimar: Bahan Barbie Crepe
    Rok: Bahan Barbie Crepe
    Tunik: Linen Tory
    Rok dengan Resleting samping, 25 CM
    Tunik Resleting Depan 86cm 🌹IDR 490.000🌹 🌹Ukuran :
    S-ld 94
    M-ld 98
    L-ld 102
    XL-ld 108 🌹Pemesanan
    Klik Link di BIO
    Atau
    WA
    #mayra #mayrareadytowear #readytowear #readytowearmayra #newproduct #newarrival
  • 0 0 45 minutes ago
  • ✨Ամենաորակյալ նյութերի
✨մանրակրկիտ ուսումնասիրված էլեմենտների և գույների, ✨բացառությամբ ձեռքով մշակված զարդերի հմուտ համադրությունը
𝐏𝐨𝐬𝐬𝐨𝐧𝐢 ջահերը դարձնում են ինքնատիպ և տարբերվող:🤩
#valandecor #newproduct #possoni
  • ✨Ամենաորակյալ նյութերի
    ✨մանրակրկիտ ուսումնասիրված էլեմենտների և գույների, ✨բացառությամբ ձեռքով մշակված զարդերի հմուտ համադրությունը
    𝐏𝐨𝐬𝐬𝐨𝐧𝐢 ջահերը դարձնում են ինքնատիպ և տարբերվող:🤩
    #valandecor #newproduct #possoni
  • 4 0 50 minutes ago
  • Our new Premium Sensitive Skincare range :) Formulated to be Soothing, Non Irritating and Relieving for the skin :) Our new range is alcohol free, certified organic and dermalogically tested and approved 🌿 🌿 Comfort & Hydrate Micellar Cleanser - a light weight no rinse cleanser with a hydrating boost 🌿 Replace & Smooth Serum - a light weight oil free, hydration boost 🌿 Replenis & Balance Moisturiser - comfort & soothing moisturiser

Or buy all 3 products together and save £28 ♥ 
Have a browse on my online shop in the link below or message me :) Fabulous Weekend Lovelies ♥

https://uk.nyrorganic.com/shop/helenthomson_1

#sensitiveskin
#aromatherapist
#organicskincare
#plantbasedingredients
#newproduct
#crueltyfreeskincare
#christmasshopping
  • Our new Premium Sensitive Skincare range :) Formulated to be Soothing, Non Irritating and Relieving for the skin :) Our new range is alcohol free, certified organic and dermalogically tested and approved 🌿 🌿 Comfort & Hydrate Micellar Cleanser - a light weight no rinse cleanser with a hydrating boost 🌿 Replace & Smooth Serum - a light weight oil free, hydration boost 🌿 Replenis & Balance Moisturiser - comfort & soothing moisturiser

    Or buy all 3 products together and save £28 ♥
    Have a browse on my online shop in the link below or message me :) Fabulous Weekend Lovelies ♥

    https://uk.nyrorganic.com/shop/helenthomson_1

    #sensitiveskin
    #aromatherapist
    #organicskincare
    #plantbasedingredients
    #newproduct
    #crueltyfreeskincare
    #christmasshopping
  • 0 0 54 minutes ago
  • I had a little early morning time in with my sewing machine. 🤗 I am finishing up a few final details, but we are so excited to show you another preview of our new product. We may be biased, but we think they are so stinking cute! 😍 Can you guess what our new product is? #newproduct #comingsoon #workinprogress #thatfringe
  • I had a little early morning time in with my sewing machine. 🤗 I am finishing up a few final details, but we are so excited to show you another preview of our new product. We may be biased, but we think they are so stinking cute! 😍 Can you guess what our new product is? #newproduct #comingsoon #workinprogress #thatfringe
  • 1 1 59 minutes ago
  • Hallo costumer setia Storeineedit. 
Storeineedit bakal ada new produk loh 😍😍😍 "KK HYDROGEN WATER BOTTLE" 
Nah pastikan semua uda pada penasaran prinsip kerjanya , manfaat dan keungulannya. Ini yaa guys 😘😘 Launching 1 Oktober 2019

Untuk yang Pre Order akan dapat voucher disc 150 rb ya 💕

More info?
WA 0895702443019

#NEWPRODUCT #KKHYDROWATER #KKINDONESIA #STOREINEEDIT
  • Hallo costumer setia Storeineedit.
    Storeineedit bakal ada new produk loh 😍😍😍 "KK HYDROGEN WATER BOTTLE"
    Nah pastikan semua uda pada penasaran prinsip kerjanya , manfaat dan keungulannya. Ini yaa guys 😘😘 Launching 1 Oktober 2019

    Untuk yang Pre Order akan dapat voucher disc 150 rb ya 💕

    More info?
    WA 0895702443019

    #NEWPRODUCT #KKHYDROWATER #KKINDONESIA #STOREINEEDIT
  • 2 0 1 hour ago
  • Where are my 20 year olds ?  This is for you....Meet our new RECHARGE REGIMEN🧬  3 Step Regimen that boosts skin's defenses for a healthy-looking, hydrated glow that's here to stay.
--> Balance skin tone, texture, moisture-level and oil
--> Boost skin's defense system
--> Defend against daily stressors, including pollution, blue light + UV rays. 
Get ready for the SUPER VITAMIN your skin's been waiting for! --> Proprietary ELECTRI5 COMPLEX visibly improves skin from the 1st use!
--> Antioxidants and breakthrough RFA+ boost skin's energy
--> Electrolytes rebalance moisture levels
--> Prebiotics reduce the visible signs of inflammation
--> Superfruits defend against environmental factors

STEP ONE - Multi-tasking 3 IN 1 Super Cleanser
STEP TWO - Ultra Boost Moisturizing Treatment
STEP THREE - Protect + Blur Broad Spectrum SPF 30

VISIBLE RESULTS FROM THE 1ST USE **Instant
81% had more moisturized skin
73% saw minimized pores **2 Weeks
89% saw healthier-looking skin and smoother texture
84% saw more even, glowing skin tone **4 Weeks
81% saw less tired-looking skin
78% saw clearer-looking skin **8 Weeks
83% saw softer, more supple skin
81% saw more balanced skin #millennials #millennialskincare #healthyskin #3steps #getreadytoglow #glowingskin #newproduct #1skincarebrand #getonmyviplist
  • Where are my 20 year olds ? This is for you....Meet our new RECHARGE REGIMEN🧬 3 Step Regimen that boosts skin's defenses for a healthy-looking, hydrated glow that's here to stay.
    --> Balance skin tone, texture, moisture-level and oil
    --> Boost skin's defense system
    --> Defend against daily stressors, including pollution, blue light + UV rays.
    Get ready for the SUPER VITAMIN your skin's been waiting for! --> Proprietary ELECTRI5 COMPLEX visibly improves skin from the 1st use!
    --> Antioxidants and breakthrough RFA+ boost skin's energy
    --> Electrolytes rebalance moisture levels
    --> Prebiotics reduce the visible signs of inflammation
    --> Superfruits defend against environmental factors

    STEP ONE - Multi-tasking 3 IN 1 Super Cleanser
    STEP TWO - Ultra Boost Moisturizing Treatment
    STEP THREE - Protect + Blur Broad Spectrum SPF 30

    VISIBLE RESULTS FROM THE 1ST USE **Instant
    81% had more moisturized skin
    73% saw minimized pores **2 Weeks
    89% saw healthier-looking skin and smoother texture
    84% saw more even, glowing skin tone **4 Weeks
    81% saw less tired-looking skin
    78% saw clearer-looking skin **8 Weeks
    83% saw softer, more supple skin
    81% saw more balanced skin #millennials #millennialskincare #healthyskin #3steps #getreadytoglow #glowingskin #newproduct #1skincarebrand #getonmyviplist
  • 0 0 1 hour ago
  • With that view we’d never leave home 🌳 @peppahart
  • With that view we’d never leave home 🌳 @peppahart
  • 8 1 1 hour ago
  • 🔥🔥🔥Имаме новинааа🔥🔥🔥
Новият продукт Високопротеинова напитка Айс кафе е НЕ-ВЕ-РО-Я-ТНА!!!🙀🙀🙀
Ето с какво любителите на кафето могат да го заменят и да дадат на тялото си не просто кофеин, а много чист белтък, витамини, минерали в най-добрия баланс! 
Всички ние го пробвахме и нямаме търпение да можем да го предложим на клубните си членове! 
#highproteinicedcoffee 
#newproduct 
#herbalifenutrition 
#excited 
#happypeople
  • 🔥🔥🔥Имаме новинааа🔥🔥🔥
    Новият продукт Високопротеинова напитка Айс кафе е НЕ-ВЕ-РО-Я-ТНА!!!🙀🙀🙀
    Ето с какво любителите на кафето могат да го заменят и да дадат на тялото си не просто кофеин, а много чист белтък, витамини, минерали в най-добрия баланс!
    Всички ние го пробвахме и нямаме търпение да можем да го предложим на клубните си членове!
    #highproteinicedcoffee
    #newproduct
    #herbalifenutrition
    #excited
    #happypeople
  • 0 0 1 hour ago
  • New product embroidery bookmark is about to put on sale, if you are interested, please come to our website to contact customer service! #Gracelandy #NEWPRODUCT #EmbroideryBookmark
Website: https://gracelandyshop.com
  • New product embroidery bookmark is about to put on sale, if you are interested, please come to our website to contact customer service! #Gracelandy #NEWPRODUCT #EmbroideryBookmark
    Website: https://gracelandyshop.com
  • 6 0 1 hour ago
  • Altra novità dal Sana 2019! 
Maschera-Scrub Decotto di Biofficina Toscana 🌿

Un trattamento purificante a pH acido per il cuoio capelluto. Con Argilla Verde dalle proprietà assorbente e tonificante, Estratto Bio toscano di Capelvenere ad effetto rivitalizzante e particelle esfolianti per una completa azione detossinante. Riequilibra e normalizza il cuoio capelluto stimolando il rinnovamento cellulare, per mantenere sana e forte la capigliatura. Dal fresco e funzionale sentore balsamico. Profumazione da fresche e purificanti note balsamiche (da essenza conforme al disciplinare AIAB). DEDICATO A…tutti i tipi di capelli. Grazie alla sua azione detossinante e leggermente esfoliante normalizza il cuoio capelluto.

Modo d’uso: Applicare sul cuoio capelluto come impacco pre-shampoo o pre-balsamo alla fine del lavaggio, massaggiare e lasciare in posa dai 5 ai 15 minuti, quindi risciacquare. Si consiglia la combinazione multimasking maschere capelli Biofficina Toscana.

Sperimenta la combinazione multimasking maschere capelli Biofficina Toscana! Applica la Maschera-scrub decotto sulla cute per un’azione detox di purificazione e rinnovamento e la maschera centrifugato sulle lunghezze. Si consiglia di applicare la Maschera scrub-decotto prima dello shampoo sui capelli inumiditi, quindi procedere al normal e lavaggio ed applicare poi la Maschera centrifugato alla fine sulle lunghezze. Diversamente si possono applicare anche entrambe prima dello shampoo in zone differenziate come impacco e poi procedere al normale lavaggio, oppure dopo lo shampoo sempre in sinergia secondo le proprie preferenze. Sperimenta e scegli il Multimasking più adatto ai tuoi capelli!

Disponibile sul nostro shop online https://www.saqedecobioteca.it/prodotto/maschera-scrub-decotto/

#biofficinatoscana #hair #hairstyle #naturalhair #newproduct #saqedbio #saqedecobioteca #bio #biologico #biocosmesi #ecobio #ecobiologico #ecobiocosmesi #organic #vegan #green #skincare #nature #natural #beauty
  • Altra novità dal Sana 2019!
    Maschera-Scrub Decotto di Biofficina Toscana 🌿

    Un trattamento purificante a pH acido per il cuoio capelluto. Con Argilla Verde dalle proprietà assorbente e tonificante, Estratto Bio toscano di Capelvenere ad effetto rivitalizzante e particelle esfolianti per una completa azione detossinante. Riequilibra e normalizza il cuoio capelluto stimolando il rinnovamento cellulare, per mantenere sana e forte la capigliatura. Dal fresco e funzionale sentore balsamico. Profumazione da fresche e purificanti note balsamiche (da essenza conforme al disciplinare AIAB). DEDICATO A…tutti i tipi di capelli. Grazie alla sua azione detossinante e leggermente esfoliante normalizza il cuoio capelluto.

    Modo d’uso: Applicare sul cuoio capelluto come impacco pre-shampoo o pre-balsamo alla fine del lavaggio, massaggiare e lasciare in posa dai 5 ai 15 minuti, quindi risciacquare. Si consiglia la combinazione multimasking maschere capelli Biofficina Toscana.

    Sperimenta la combinazione multimasking maschere capelli Biofficina Toscana! Applica la Maschera-scrub decotto sulla cute per un’azione detox di purificazione e rinnovamento e la maschera centrifugato sulle lunghezze. Si consiglia di applicare la Maschera scrub-decotto prima dello shampoo sui capelli inumiditi, quindi procedere al normal e lavaggio ed applicare poi la Maschera centrifugato alla fine sulle lunghezze. Diversamente si possono applicare anche entrambe prima dello shampoo in zone differenziate come impacco e poi procedere al normale lavaggio, oppure dopo lo shampoo sempre in sinergia secondo le proprie preferenze. Sperimenta e scegli il Multimasking più adatto ai tuoi capelli!

    Disponibile sul nostro shop online https://www.saqedecobioteca.it/prodotto/maschera-scrub-decotto/

    #biofficinatoscana #hair #hairstyle #naturalhair #newproduct #saqedbio #saqedecobioteca #bio #biologico #biocosmesi #ecobio #ecobiologico #ecobiocosmesi #organic #vegan #green #skincare #nature #natural #beauty
  • 3 0 1 hour ago