#organiclover Instagram Photos & Videos

organiclover - 26.4k posts

Latest Instagram Posts

  • 【剷皮素威力直捲全城】 #細龍太都用剷皮素 💖明星大愛💖 連細龍太Vicky都大力推介,瘋魔影視界!全城唯一有機又有效嘅有機果酸煥膚精華素! ✨5天全面發光✨ 零難度,輕輕鬆鬆黑頭死皮冇得留低,皮膚又再重現光澤 💬現凡留言「細龍太真識嘢」,即時可以85折購買剷皮素孖裝,仲可以超抵價 ($350) 換購千杯水精華素乙支,#先疏通後補水 是常識吧! 【有機剷皮素】果酸煥膚精華 Four Acid Peel 💥90.8%有機成份 無法抗拒UNBLOCK毛孔嘅威力 5天粉碎角質圍牆

藥劑原理🤝有機成份 一次過 #抗氧化、#抗醣化 及 #更新肌膚細胞,全面有效 #改善面黃、#暗啞問題,讓肌膚更亮白、年輕!

結合四重天然有機果酸萃取 (❤甘醇酸🧡乳酸💛檸檬酸💜酒石酸),💯完全改善以下皮膚問題: 📌 軟化表皮角質
📌 暢通毛孔裡油脂污垢
📌 溶解黑頭粉刺
📌 改善粗糙膚質,亮白膚色
📌 控制油脂分泌 💁🏻‍♀ 客人反應映💬「連續使用,摸上手塊面真係滑左好多,毛孔細左好似隱左形,整體膚色提亮不少!」 【有機千杯水】有機透明質酸精華 Hyaluronic Acid Serum
內含1⃣0⃣0⃣%高效活性滲透成分,即時提高肌膚70%水分! #補水鎖水注水活水 一take過,立即恢復至少女肌❣

#TheOrganicPharmacyHongKong #皇牌精華 #CorrectiveSerum #果酸煥膚精華 #有機剷皮素 #甘醇酸 #乳酸 #檸檬酸 #酒石酸 #OrganicLover #內外兼備 #天然有機 #黑頭暗粒ByeBye #魔法神器 ============================================
  • 【剷皮素威力直捲全城】 #細龍太都用剷皮素 💖明星大愛💖 連細龍太Vicky都大力推介,瘋魔影視界!全城唯一有機又有效嘅有機果酸煥膚精華素! ✨5天全面發光✨ 零難度,輕輕鬆鬆黑頭死皮冇得留低,皮膚又再重現光澤 💬現凡留言「細龍太真識嘢」,即時可以85折購買剷皮素孖裝,仲可以超抵價 ($350) 換購千杯水精華素乙支, #先疏通後補水 是常識吧! 【有機剷皮素】果酸煥膚精華 Four Acid Peel 💥90.8%有機成份 無法抗拒UNBLOCK毛孔嘅威力 5天粉碎角質圍牆

    藥劑原理🤝有機成份 一次過 #抗氧化#抗醣化#更新肌膚細胞 ,全面有效 #改善面黃#暗啞問題 ,讓肌膚更亮白、年輕!

    結合四重天然有機果酸萃取 (❤甘醇酸🧡乳酸💛檸檬酸💜酒石酸),💯完全改善以下皮膚問題: 📌 軟化表皮角質
    📌 暢通毛孔裡油脂污垢
    📌 溶解黑頭粉刺
    📌 改善粗糙膚質,亮白膚色
    📌 控制油脂分泌 💁🏻‍♀ 客人反應映💬「連續使用,摸上手塊面真係滑左好多,毛孔細左好似隱左形,整體膚色提亮不少!」 【有機千杯水】有機透明質酸精華 Hyaluronic Acid Serum
    內含1⃣0⃣0⃣%高效活性滲透成分,即時提高肌膚70%水分! #補水鎖水注水活水 一take過,立即恢復至少女肌❣

    #TheOrganicPharmacyHongKong #皇牌精華 #CorrectiveSerum #果酸煥膚精華 #有機剷皮素 #甘醇酸 #乳酸 #檸檬酸 #酒石酸 #OrganicLover #內外兼備 #天然有機 #黑頭暗粒ByeBye #魔法神器 ============================================
  • 3 0 2 hours ago
  • GOT famous line "winter is coming" and we are n "summer is coming"......so my skin becomes more oily and acne,pimples burst out in a matter of time....this time I made sure of ma choice n a wise manner especially ma cleansing routine...one will be powder form and other foaming facewash...to ma surprise both the cleansers I got are foaming one which gently cleanses ma skin and leaving super soft supple skin...let me start with first cleanser from @blendedbotanica WILD CLEANSER which has been ma saviour recent days....contains goodness of Japanese matcha,coconut milk,oats,moringa leaves,kaolin clay,camu camu and blend of spices...
💕first impression : aroma is very mild and welcoming too....
💕 all u need is just a teaspoon of powder and mix with hydrosol or water and rub it wisely to get the foaming one and then gently apply on face with gud massage and rinse it off...if u want u can keep on face for sometime and rinse off as a face mask
💕post cleansing u get those chill effects and subtle glow with squeaky clean face
💕on regular usage it dried ma pimples and helps clearing blackheads too...
💕overall I'm happy and satisfied and ma skin loves wild wildly..🙈 thanks to aarushi the formulator in bringing fine ingredients as one and creating a full performance cleanser cum pack.. Next I move on to other beautiful creation of @fiducia_botanicals
Lemongrass foaming facewash...
💕again one can smell the freshness of citrus with lemongrass and I thoroughly loved the aroma
💕removes makeup,dirt and grime efficiently and leaves clean skin
💕doesn't dry the skin post rinse
💕not harsh on skin and happi with the cleanser 💕also travel friendly too.. #allnatural #organic #ecofriendly #sustainable #skincare #skincareroutine #organicskincare #organic #bangaloreblogger #organiclover #skinfriendly #crueltyfree #vegan #picoftheday #instamood
  • GOT famous line "winter is coming" and we are n "summer is coming"......so my skin becomes more oily and acne,pimples burst out in a matter of time....this time I made sure of ma choice n a wise manner especially ma cleansing routine...one will be powder form and other foaming facewash...to ma surprise both the cleansers I got are foaming one which gently cleanses ma skin and leaving super soft supple skin...let me start with first cleanser from @blendedbotanica WILD CLEANSER which has been ma saviour recent days....contains goodness of Japanese matcha,coconut milk,oats,moringa leaves,kaolin clay,camu camu and blend of spices...
    💕first impression : aroma is very mild and welcoming too....
    💕 all u need is just a teaspoon of powder and mix with hydrosol or water and rub it wisely to get the foaming one and then gently apply on face with gud massage and rinse it off...if u want u can keep on face for sometime and rinse off as a face mask
    💕post cleansing u get those chill effects and subtle glow with squeaky clean face
    💕on regular usage it dried ma pimples and helps clearing blackheads too...
    💕overall I'm happy and satisfied and ma skin loves wild wildly..🙈 thanks to aarushi the formulator in bringing fine ingredients as one and creating a full performance cleanser cum pack.. Next I move on to other beautiful creation of @fiducia_botanicals
    Lemongrass foaming facewash...
    💕again one can smell the freshness of citrus with lemongrass and I thoroughly loved the aroma
    💕removes makeup,dirt and grime efficiently and leaves clean skin
    💕doesn't dry the skin post rinse
    💕not harsh on skin and happi with the cleanser 💕also travel friendly too.. #allnatural #organic #ecofriendly #sustainable #skincare #skincareroutine #organicskincare #organic #bangaloreblogger #organiclover #skinfriendly #crueltyfree #vegan #picoftheday #instamood
  • 28 6 3 hours ago
  • Sampai ke twitter korang bercerita pasal Zukabeauty ya 😍
saja je kami search Zukabeauty di twitter tak sangka sampai sekarang ramai yang mention Zukabeauty kat mana mana. Alhamdulillah tqsm! Btw Stay Tuned for our special giveaway raya! #OrganicLover #RoadToClearSkin 💚🍃
  • Sampai ke twitter korang bercerita pasal Zukabeauty ya 😍
    saja je kami search Zukabeauty di twitter tak sangka sampai sekarang ramai yang mention Zukabeauty kat mana mana. Alhamdulillah tqsm! Btw Stay Tuned for our special giveaway raya! #OrganicLover #RoadToClearSkin 💚🍃
  • 59 0 4 hours ago
  • Ramai yang ingat bila beli essential oil Young Living mesti kena meniaga! 😂⁣
⁣
Takde lah. Bukan macam tu. ⁣
⁣
Sebenarnya tak jatuh hukum wajib buat bisnes.⁣
⁣
Dalam Young Living ada 2 jenis keahlian. ⁣
⁣
- Essential Reward (ER)⁣
- Standard Order (SO)⁣
⁣
Keahlian paling popular ialah SO.⁣
⁣
Kenapa?⁣
⁣
Ramai yang bermula sebagai ahli SO sebab baru nak mencuba dan syaratnyanya pun sangat mudah. ⁣
⁣
Hanya buat pembelian sebanyak 50pv setahun untuk kekalkan keahlian. Anggaran RM210-RM250 setahun.⁣
⁣
Lebih kurang 2 botol essential oil Lavender dan 1 botol essential oil Lemon untuk setahun.⁣
⁣
Keahlian ER pula untuk mereka yang nak tukar kepada gaya hidup yang lebih sihat dengan pembelian setiap bulan atau yang nak buat bisnes. ⁣
⁣
Kenapa ER?⁣
⁣
Sebab, bila join ER secara automatik kita layak untuk terima pelbagai bonus, komisyen dan hadiah-hadiah menarik hanya untuk ahli ER sahaja.⁣
⁣
Cara untuk kekalkan keahlian ER ialah melalui pembelian 100pv setiap bulan. Lebih kurang RM460-RM600. ⁣
⁣
Tiada kontrak untuk sertai ER.⁣
⁣
Boleh batalkan penyertaan ER pada bila-bila masa tanpa sebarang bayaran. ⁣
⁣
Hanya perlu call Customer Service sahaja. ⁣
⁣
Jadi, sebenarnya tak wajib untuk buat bisnes, hunting orang, kejar orang sana sini nak recruit orang, bila beli essential oil Young Living.⁣
⁣
Nak pilih ER atau SO? Tepuk dada, tanya selera. ⁣
⁣
Jika ada soalan, boleh tanya di komen ya. 😉⁣
⁣
#tipsoilersister
  • Ramai yang ingat bila beli essential oil Young Living mesti kena meniaga! 😂⁣

    Takde lah. Bukan macam tu. ⁣

    Sebenarnya tak jatuh hukum wajib buat bisnes.⁣

    Dalam Young Living ada 2 jenis keahlian. ⁣

    - Essential Reward (ER)⁣
    - Standard Order (SO)⁣

    Keahlian paling popular ialah SO.⁣

    Kenapa?⁣

    Ramai yang bermula sebagai ahli SO sebab baru nak mencuba dan syaratnyanya pun sangat mudah. ⁣

    Hanya buat pembelian sebanyak 50pv setahun untuk kekalkan keahlian. Anggaran RM210-RM250 setahun.⁣

    Lebih kurang 2 botol essential oil Lavender dan 1 botol essential oil Lemon untuk setahun.⁣

    Keahlian ER pula untuk mereka yang nak tukar kepada gaya hidup yang lebih sihat dengan pembelian setiap bulan atau yang nak buat bisnes. ⁣

    Kenapa ER?⁣

    Sebab, bila join ER secara automatik kita layak untuk terima pelbagai bonus, komisyen dan hadiah-hadiah menarik hanya untuk ahli ER sahaja.⁣

    Cara untuk kekalkan keahlian ER ialah melalui pembelian 100pv setiap bulan. Lebih kurang RM460-RM600. ⁣

    Tiada kontrak untuk sertai ER.⁣

    Boleh batalkan penyertaan ER pada bila-bila masa tanpa sebarang bayaran. ⁣

    Hanya perlu call Customer Service sahaja. ⁣

    Jadi, sebenarnya tak wajib untuk buat bisnes, hunting orang, kejar orang sana sini nak recruit orang, bila beli essential oil Young Living.⁣

    Nak pilih ER atau SO? Tepuk dada, tanya selera. ⁣

    Jika ada soalan, boleh tanya di komen ya. 😉⁣

    #tipsoilersister
  • 11 1 5 hours ago
  • New designs are added.
DM to see more.
  • New designs are added.
    DM to see more.
  • 37 3 6 hours ago
  • Bukan orang malaysia saja yang suka dengan Masker Zukabeauty ni tau. btw she’s brazilian dia memang berminat dengan produk Zukabeauty, dia DM di instagram Zukabeauty minta kita pos produk sebab dia suka sangat dengan produk ZB ni Plus dia siap buatkan tutorial video Zukabeauty lagi. Ni bukan paid review ya 😍🍃#OrganicLover #BeautyInNaturalWay
  • Bukan orang malaysia saja yang suka dengan Masker Zukabeauty ni tau. btw she’s brazilian dia memang berminat dengan produk Zukabeauty, dia DM di instagram Zukabeauty minta kita pos produk sebab dia suka sangat dengan produk ZB ni Plus dia siap buatkan tutorial video Zukabeauty lagi. Ni bukan paid review ya 😍🍃 #OrganicLover #BeautyInNaturalWay
  • 53 1 21 hours ago
  • Jangan sesekali kita mengalah.
  • Jangan sesekali kita mengalah.
  • 6 1 22 hours ago
  • Ok, non vogliamo infierire dopo l'abbuffata pasquale... ma volevamo presentarti un'altra novità che ti lascerà folgorato. Scommettiamo?⁣
Cheesecake allo yogurt con albicocche! 🍑 ⁣
⁣
⁣⁣⁣
#cambiovita ⁣⁣⁣
#mangiaresano ⁣⁣⁣
#biologico ⁣⁣⁣
#mangiarebio ⁣⁣⁣
#cibobio ⁣⁣⁣
  • Ok, non vogliamo infierire dopo l'abbuffata pasquale... ma volevamo presentarti un'altra novità che ti lascerà folgorato. Scommettiamo?⁣
    Cheesecake allo yogurt con albicocche! 🍑 ⁣

    ⁣⁣⁣
    #cambiovita ⁣⁣⁣
    #mangiaresano ⁣⁣⁣
    #biologico ⁣⁣⁣
    #mangiarebio ⁣⁣⁣
    #cibobio ⁣⁣⁣
  • 51 2 23 April, 2019
  • Ramai yang tak tahu, jerawat nie berpunca daripada kotoran yang tersumbat dalam kulit kita. Sebab tuh pentingnya untuk kita skrub muka sekurang-kurangnya 2x seminggu.
.
Hanya dengan skrub korang boleh mencuci muka hingga ke dasar kulit, skrub turut berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang boleh mengakibatkan kulit korang kelihatan kusam. 
Sebab tuh kalau korang perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih dan berseri ajer 😍.
.
Dengan ekstrak Greentea, Peppermint, Argan oil, Walnut dan Steamcell, skrub sejuk keluaran kami memang dilengkapi dengan semua nutrien yang diperlukan kulit. So tak rugi kalau korang nak cuba.
.
WhatsApp 0132582878
  • Ramai yang tak tahu, jerawat nie berpunca daripada kotoran yang tersumbat dalam kulit kita. Sebab tuh pentingnya untuk kita skrub muka sekurang-kurangnya 2x seminggu.
    .
    Hanya dengan skrub korang boleh mencuci muka hingga ke dasar kulit, skrub turut berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang boleh mengakibatkan kulit korang kelihatan kusam.
    Sebab tuh kalau korang perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih dan berseri ajer 😍.
    .
    Dengan ekstrak Greentea, Peppermint, Argan oil, Walnut dan Steamcell, skrub sejuk keluaran kami memang dilengkapi dengan semua nutrien yang diperlukan kulit. So tak rugi kalau korang nak cuba.
    .
    WhatsApp 0132582878
  • 8 1 23 April, 2019
  • PERLU SABAR DENGAN PRODUK NATURAL. Nak cerahkan pelipat yang dah nampak kehitaman? Kenapa tak nak pilih coffee milk? Tapi kena sabarrr. Produk yang takda merkuri memang camni. Kena sabar dan konsisten. Baru ade hasil. Orang sabar tak penah rugi😁

#OrganicLover #essentialoil #homemadesoapmalaysia #noharshchemicals
  • PERLU SABAR DENGAN PRODUK NATURAL. Nak cerahkan pelipat yang dah nampak kehitaman? Kenapa tak nak pilih coffee milk? Tapi kena sabarrr. Produk yang takda merkuri memang camni. Kena sabar dan konsisten. Baru ade hasil. Orang sabar tak penah rugi😁

    #OrganicLover #essentialoil #homemadesoapmalaysia #noharshchemicals
  • 8 1 23 April, 2019
  • Approfitto di questi giorni di relax in cui sono poco di corsa per parlarvi più nel dettaglio di un prodotto che mi ha fatta innamorare, l’Olio ai Semi di Uva e Mandorle Dolci di @zaffiroorganica mandatomi da Ambra de @lemusebio_ecobioshop qualche tempo fa ❤️ si tratta di un olio arricchito di estratti naturali di semi d’uva, olio di mandorle dolci, semi di girasole, rosmarino ed olio essenziale d’arancio amaro,  svolge un’azione rassodante, elasticizzante e tonificante, stimola la microcircolazione locale, aiuta a schiarire le macchie scure della pelle e rinforza le unghia. Grazie alla sua miscela di estratti puri di vitamina C, E, A,  B1, B2 ,B6 e acidi grassi insaturi quali omega3 e acido folico ritarda l’ invecchiamento precoce della pelle e si tratta di un olio che viene spremuto a freddo senza essere posto a trattamenti chimici.
Lo sto utilizzando costantemente da tre settimane, lo applico su tutto il corpo prima di andare a dormire e la mattina mi sveglio con la pelle morbidissima 😍 si tratta di un prodotto che viene assorbito molto velocemente e non lascia traccia di unto (ovviamente va dosato perchè si tratta comunque di un olio), la pelle resta morbida ed idratata a lungo con un lieve sentore agrumato dato dall’arancio amaro, che ha proprietà calmanti, toniche, e riduce lo stress muscolare..oltretutto ne basta davvero pochissimo, non sono nemmeno a metà flacone e lo sto utilizzando ogni giorno (a volte anche due volte al giorno), quindi anche sotto questo punto di vista è promosso a pieni voti 😊 insomma, ottimo sotto ogni aspetto, soprattutto nel prezzo, costa solo 16€ a fronte di 200 mo di prodotto ❤️ a voi piacciono gli olii corpo o preferite le creme? #organicbodyoil #organicbeauty #skincare #organicskincare #skincaretime #skincarelover #organicbeauty #organicbeautyblogger #bodycream #organicbodycream #naturalproduct #naturalbeauty #organicliving #organiclifestyle #organicskincare #skincaretips #skincareroutine #spring #springishere #flower #flowerpower #flowerlover #flowermagic #ecobioblogger #organic #organicproducts #organiclover #organicbeauty #organicbeautyblogger l
  • Approfitto di questi giorni di relax in cui sono poco di corsa per parlarvi più nel dettaglio di un prodotto che mi ha fatta innamorare, l’Olio ai Semi di Uva e Mandorle Dolci di @zaffiroorganica mandatomi da Ambra de @lemusebio_ecobioshop qualche tempo fa ❤️ si tratta di un olio arricchito di estratti naturali di semi d’uva, olio di mandorle dolci, semi di girasole, rosmarino ed olio essenziale d’arancio amaro,  svolge un’azione rassodante, elasticizzante e tonificante, stimola la microcircolazione locale, aiuta a schiarire le macchie scure della pelle e rinforza le unghia. Grazie alla sua miscela di estratti puri di vitamina C, E, A,  B1, B2 ,B6 e acidi grassi insaturi quali omega3 e acido folico ritarda l’ invecchiamento precoce della pelle e si tratta di un olio che viene spremuto a freddo senza essere posto a trattamenti chimici.
    Lo sto utilizzando costantemente da tre settimane, lo applico su tutto il corpo prima di andare a dormire e la mattina mi sveglio con la pelle morbidissima 😍 si tratta di un prodotto che viene assorbito molto velocemente e non lascia traccia di unto (ovviamente va dosato perchè si tratta comunque di un olio), la pelle resta morbida ed idratata a lungo con un lieve sentore agrumato dato dall’arancio amaro, che ha proprietà calmanti, toniche, e riduce lo stress muscolare..oltretutto ne basta davvero pochissimo, non sono nemmeno a metà flacone e lo sto utilizzando ogni giorno (a volte anche due volte al giorno), quindi anche sotto questo punto di vista è promosso a pieni voti 😊 insomma, ottimo sotto ogni aspetto, soprattutto nel prezzo, costa solo 16€ a fronte di 200 mo di prodotto ❤️ a voi piacciono gli olii corpo o preferite le creme? #organicbodyoil #organicbeauty #skincare #organicskincare #skincaretime #skincarelover #organicbeauty #organicbeautyblogger #bodycream #organicbodycream #naturalproduct #naturalbeauty #organicliving #organiclifestyle #organicskincare #skincaretips #skincareroutine #spring #springishere #flower #flowerpower #flowerlover #flowermagic #ecobioblogger #organic #organicproducts #organiclover #organicbeauty #organicbeautyblogger l
  • 63 3 22 April, 2019