#pakejbandungmurah Instagram Photos & Videos

pakejbandungmurah - 11.5k posts

Top Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Latest Instagram Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • 𝐁𝐚𝐧𝐝𝐮𝐧𝐠, 𝐈𝐧𝐝𝐨𝐧𝐞𝐬𝐢𝐚 𝟑𝐇𝟐𝐌.⁣⁣
⁣⁣
Kak Ren bukan nak cakap lah, tapi trip Bandung kita ni one of the best trip yang kita ada. Firstly sebab aktiviti yang cukup packed sekali. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina ok.😁⁣⁣
⁣⁣
Melawat tempat attractions - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
Port selfie best untuk kenangan sepanjang zaman - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
Tempat makan² - of course, 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
For the nature loving in you - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
Shopping, shopping & shopping - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥³.😝⁣⁣
⁣⁣
A little bit of everything for everyone lah kesimpulannya. Not one second will go to waste on this vacation of yours.⁣⁣
⁣⁣
Meletops tak hangpa? Kalau tak, takde la pulak Che Ta join and reccomend pakej kita ni kan?🤩⁣⁣
⁣⁣
Open dates you all. Bagitau ke Kak Ren awak nak pergi bila! 😎⁣
⁣
⁣
#KakiJalan #KuasaTravel #destinasibajet #pakejbandung #jombandung #bandung #pakejbandungmurah #bandungmurah #jomindonesia #bahterakembaraholidays #traveltips #travel #sayajualpakejtravel
  • 𝐁𝐚𝐧𝐝𝐮𝐧𝐠, 𝐈𝐧𝐝𝐨𝐧𝐞𝐬𝐢𝐚 𝟑𝐇𝟐𝐌.⁣⁣
    ⁣⁣
    Kak Ren bukan nak cakap lah, tapi trip Bandung kita ni one of the best trip yang kita ada. Firstly sebab aktiviti yang cukup packed sekali. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina ok.😁⁣⁣
    ⁣⁣
    Melawat tempat attractions - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
    Port selfie best untuk kenangan sepanjang zaman - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
    Tempat makan² - of course, 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
    For the nature loving in you - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
    Shopping, shopping & shopping - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥³.😝⁣⁣
    ⁣⁣
    A little bit of everything for everyone lah kesimpulannya. Not one second will go to waste on this vacation of yours.⁣⁣
    ⁣⁣
    Meletops tak hangpa? Kalau tak, takde la pulak Che Ta join and reccomend pakej kita ni kan?🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Open dates you all. Bagitau ke Kak Ren awak nak pergi bila! 😎⁣
    ⁣
    ⁣
    #KakiJalan #KuasaTravel #destinasibajet #pakejbandung #jombandung #bandung #pakejbandungmurah #bandungmurah #jomindonesia #bahterakembaraholidays #traveltips #travel #sayajualpakejtravel
  • 9 0 21 May, 2019
  • 𝐁𝐚𝐧𝐝𝐮𝐧𝐠, 𝐈𝐧𝐝𝐨𝐧𝐞𝐬𝐢𝐚 𝟑𝐇𝟐𝐌.⁣⁣
⁣⁣
Kak Ren bukan nak cakap lah, tapi trip Bandung kita ni one of the best trip yang kita ada. Firstly sebab aktiviti yang cukup packed sekali. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina ok.😁⁣⁣
⁣⁣
Melawat tempat attractions - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
Port selfie best untuk kenangan sepanjang zaman - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
Tempat makan² - of course, 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
For the nature loving in you - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
Shopping, shopping & shopping - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥³.😝⁣⁣
⁣⁣
A little bit of everything for everyone lah kesimpulannya. Not one second will go to waste on this vacation of yours.⁣⁣
⁣⁣
Meletops tak hangpa? Kalau tak, takde la pulak Che Ta join and reccomend pakej kita ni kan?🤩⁣⁣
⁣⁣
Open dates you all. Bagitau ke Kak Ren awak nak pergi bila! 😎⁣
⁣
⁣
#KakiJalan #KuasaTravel #destinasibajet #pakejbandung #jombandung #bandung #pakejbandungmurah #bandungmurah #jomindonesia #bahterakembaraholidays #traveltips #travel #sayajualpakejtravel
  • 𝐁𝐚𝐧𝐝𝐮𝐧𝐠, 𝐈𝐧𝐝𝐨𝐧𝐞𝐬𝐢𝐚 𝟑𝐇𝟐𝐌.⁣⁣
    ⁣⁣
    Kak Ren bukan nak cakap lah, tapi trip Bandung kita ni one of the best trip yang kita ada. Firstly sebab aktiviti yang cukup packed sekali. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina ok.😁⁣⁣
    ⁣⁣
    Melawat tempat attractions - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
    Port selfie best untuk kenangan sepanjang zaman - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
    Tempat makan² - of course, 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
    For the nature loving in you - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
    Shopping, shopping & shopping - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥³.😝⁣⁣
    ⁣⁣
    A little bit of everything for everyone lah kesimpulannya. Not one second will go to waste on this vacation of yours.⁣⁣
    ⁣⁣
    Meletops tak hangpa? Kalau tak, takde la pulak Che Ta join and reccomend pakej kita ni kan?🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Open dates you all. Bagitau ke Kak Ren awak nak pergi bila! 😎⁣
    ⁣
    ⁣
    #KakiJalan #KuasaTravel #destinasibajet #pakejbandung #jombandung #bandung #pakejbandungmurah #bandungmurah #jomindonesia #bahterakembaraholidays #traveltips #travel #sayajualpakejtravel
  • 17 0 21 May, 2019
  • 𝐁𝐚𝐧𝐝𝐮𝐧𝐠, 𝐈𝐧𝐝𝐨𝐧𝐞𝐬𝐢𝐚 𝟑𝐇𝟐𝐌.⁣⁣
⁣⁣
Kak Ren bukan nak cakap lah, tapi trip Bandung kita ni one of the best trip yang kita ada. Firstly sebab aktiviti yang cukup packed sekali. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina ok.😁⁣⁣
⁣⁣
Melawat tempat attractions - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
Port selfie best untuk kenangan sepanjang zaman - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
Tempat makan² - of course, 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
For the nature loving in you - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
Shopping, shopping & shopping - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥³.😝⁣⁣
⁣⁣
A little bit of everything for everyone lah kesimpulannya. Not one second will go to waste on this vacation of yours.⁣⁣
⁣⁣
Meletops tak hangpa? Kalau tak, takde la pulak Che Ta join and reccomend pakej kita ni kan?🤩⁣⁣
⁣⁣
Open dates you all. Bagitau ke Kak Ren awak nak pergi bila! 😎⁣
⁣
⁣
#KakiJalan #KuasaTravel #destinasibajet #pakejbandung #jombandung #bandung #pakejbandungmurah #bandungmurah #jomindonesia #bahterakembaraholidays #traveltips #travel #sayajualpakejtravel
  • 𝐁𝐚𝐧𝐝𝐮𝐧𝐠, 𝐈𝐧𝐝𝐨𝐧𝐞𝐬𝐢𝐚 𝟑𝐇𝟐𝐌.⁣⁣
    ⁣⁣
    Kak Ren bukan nak cakap lah, tapi trip Bandung kita ni one of the best trip yang kita ada. Firstly sebab aktiviti yang cukup packed sekali. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina ok.😁⁣⁣
    ⁣⁣
    Melawat tempat attractions - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
    Port selfie best untuk kenangan sepanjang zaman - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
    Tempat makan² - of course, 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
    For the nature loving in you - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥.⁣⁣
    Shopping, shopping & shopping - 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬𝘦𝘥³.😝⁣⁣
    ⁣⁣
    A little bit of everything for everyone lah kesimpulannya. Not one second will go to waste on this vacation of yours.⁣⁣
    ⁣⁣
    Meletops tak hangpa? Kalau tak, takde la pulak Che Ta join and reccomend pakej kita ni kan?🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Open dates you all. Bagitau ke Kak Ren awak nak pergi bila! 😎⁣
    ⁣
    ⁣
    #KakiJalan #KuasaTravel #destinasibajet #pakejbandung #jombandung #bandung #pakejbandungmurah #bandungmurah #jomindonesia #bahterakembaraholidays #traveltips #travel #sayajualpakejtravel
  • 6 1 21 May, 2019

Advertisements

  • SIAPA CEPAT DIA DAPAT !!! ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Cuti Cuti Bandung ada promo lagi jom ambik promo ini sebelum sold out !!! ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Promo Pakej Murah Bandung 2019 ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
3D 2N Hotel & Transport ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
• 6 Pax : RM130/Pax ⁣⁣⁣
• 4 Pax : RM156/Pax ⁣⁣⁣
• 2 Pax : RM237/Pax ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
4D 3N Hotel & Transport⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
• 6 Pax : RM183/Pax ⁣⁣⁣
• 4 Pax : RM220/Pax ⁣⁣⁣
• 2 Pax : RM330/Pax⁣⁣,⁣
⁣⁣⁣
Transport Only :⁣⁣⁣
• RM100/Day ( 1-6 Pax ) ⁣⁣⁣
• RM187/Day ( 7-12 Pax )⁣⁣⁣
• RM250/Day ( 12-17 Pax )⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Pakej Termasuk :⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
🛌 : Penginapan 3 Malam Or 4 Malam di hotel bertaraf 3⭐️⁣⁣⁣
🌆 : City Tour Bandung ⁣⁣⁣
👦 : Driver Cum Tour Guide ⁣⁣⁣
🚗 : Air-conditioned Transport ⁣⁣⁣
☕🍛: Daily Breakfast at hotel ⁣⁣⁣
✈️ : Pickup & Transfer To airport ⁣⁣⁣
🚘 : Driver , Parking , minyak , highway⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Tak Termasuk : ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
❌ Meals ⁣⁣⁣
❌ Ticket Flight ⁣⁣⁣
❌ Ticket Lawatan ⁣⁣⁣
❌ Luggage ⁣⁣⁣
❌ Travel Insurance⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Tempat lawatan & Shopping di bandung :⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
📍Rumah Kain Sulam ⁣⁣⁣
📍Kedai D'fashion ⁣⁣⁣
📍Toko 3 ⁣⁣⁣
📍Pasar Baru ⁣⁣⁣
📍Kedai Parfum ⁣⁣⁣
📍Riau street factory outlet ⁣⁣⁣
📍Dago street factory outlet ⁣⁣⁣
📍Farmhouse⁣⁣⁣
📍Tangkuban perahu ⁣⁣⁣
📍Glamping ⁣⁣⁣
📍Kopi luwak ⁣⁣⁣
📍kawah putih ⁣⁣⁣
📍Strawberry farm ⁣⁣⁣
📍Tea farm⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
-----------------------------------------------------------------------⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Untuk informasi lanjut hubungi : ⁣⁣⁣
Whatsapp Only : +6281224180870⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
-----------------------------------------------------------------------⁣⁣⁣
#Pakejbandung #Pakejbandungmurah #jomgibandung #cuticutibandung #kakijalan #pakejpromobandung #kakitravel #melancongbandung #tripjimat #pakejmurahbandung #percutianbajet #melancongbandung #sewakeretabandung #igersmalaysia #bloggermalaysia #cutijom #kedah #selangor #johorbahru #kualalumpur #tourbandung #tripbajet #pelancongan #jomcuti #percutianbajet
  • SIAPA CEPAT DIA DAPAT !!! ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Cuti Cuti Bandung ada promo lagi jom ambik promo ini sebelum sold out !!! ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Promo Pakej Murah Bandung 2019 ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    3D 2N Hotel & Transport ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    • 6 Pax : RM130/Pax ⁣⁣⁣
    • 4 Pax : RM156/Pax ⁣⁣⁣
    • 2 Pax : RM237/Pax ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    4D 3N Hotel & Transport⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    • 6 Pax : RM183/Pax ⁣⁣⁣
    • 4 Pax : RM220/Pax ⁣⁣⁣
    • 2 Pax : RM330/Pax⁣⁣,⁣
    ⁣⁣⁣
    Transport Only :⁣⁣⁣
    • RM100/Day ( 1-6 Pax ) ⁣⁣⁣
    • RM187/Day ( 7-12 Pax )⁣⁣⁣
    • RM250/Day ( 12-17 Pax )⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Pakej Termasuk :⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    🛌 : Penginapan 3 Malam Or 4 Malam di hotel bertaraf 3⭐️⁣⁣⁣
    🌆 : City Tour Bandung ⁣⁣⁣
    👦 : Driver Cum Tour Guide ⁣⁣⁣
    🚗 : Air-conditioned Transport ⁣⁣⁣
    ☕🍛: Daily Breakfast at hotel ⁣⁣⁣
    ✈️ : Pickup & Transfer To airport ⁣⁣⁣
    🚘 : Driver , Parking , minyak , highway⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Tak Termasuk : ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ❌ Meals ⁣⁣⁣
    ❌ Ticket Flight ⁣⁣⁣
    ❌ Ticket Lawatan ⁣⁣⁣
    ❌ Luggage ⁣⁣⁣
    ❌ Travel Insurance⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Tempat lawatan & Shopping di bandung :⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    📍Rumah Kain Sulam ⁣⁣⁣
    📍Kedai D'fashion ⁣⁣⁣
    📍Toko 3 ⁣⁣⁣
    📍Pasar Baru ⁣⁣⁣
    📍Kedai Parfum ⁣⁣⁣
    📍Riau street factory outlet ⁣⁣⁣
    📍Dago street factory outlet ⁣⁣⁣
    📍Farmhouse⁣⁣⁣
    📍Tangkuban perahu ⁣⁣⁣
    📍Glamping ⁣⁣⁣
    📍Kopi luwak ⁣⁣⁣
    📍kawah putih ⁣⁣⁣
    📍Strawberry farm ⁣⁣⁣
    📍Tea farm⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    -----------------------------------------------------------------------⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Untuk informasi lanjut hubungi : ⁣⁣⁣
    Whatsapp Only : +6281224180870⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    -----------------------------------------------------------------------⁣⁣⁣
    #Pakejbandung #Pakejbandungmurah #jomgibandung #cuticutibandung #kakijalan #pakejpromobandung #kakitravel #melancongbandung #tripjimat #pakejmurahbandung #percutianbajet #melancongbandung #sewakeretabandung #igersmalaysia #bloggermalaysia #cutijom #kedah #selangor #johorbahru #kualalumpur #tourbandung #tripbajet #pelancongan #jomcuti #percutianbajet
  • 14 6 21 May, 2019