#pakejpercutian Instagram Photos & Videos

pakejpercutian - 90.1k posts

Top Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Latest Instagram Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • Ramai lagi yang tak tahu betapa cantiknya Balkan
Haaaaa sini kite share gmba2 trip Balkan yg sblm ni
MashaAllah Indahnya CiptaanMu Tuhan
Bila lg nk jelajah dunia?
Inilah masanyaaaa 😘
Pengalaman tak dpt dinilai dgn wang ringgit

Utk hujung tahun ni kita ada promo tau utk pakej Balkan

Dari RM6588
Kite bg diskaun utk uolsss

Hanya 
RM6188
RM6188
RM6188
RM6188

Nak tau lebih lanjut?
Boleh la whtsapp / DM kite +60197474861 (lala) atau

@aizkhalid +60172535835

Xperlu bayar penuh pn
Hanya Deposit RM500 jerrrr.....utk block seat 😉
#pakejppnjtours 
#pakejppnjtt 
#pakejbalkan 
#pakejbalkanmurah
#pakejpercutianmurah 
#pakejpercutian
  • Ramai lagi yang tak tahu betapa cantiknya Balkan
    Haaaaa sini kite share gmba2 trip Balkan yg sblm ni
    MashaAllah Indahnya CiptaanMu Tuhan
    Bila lg nk jelajah dunia?
    Inilah masanyaaaa 😘
    Pengalaman tak dpt dinilai dgn wang ringgit

    Utk hujung tahun ni kita ada promo tau utk pakej Balkan

    Dari RM6588
    Kite bg diskaun utk uolsss

    Hanya
    RM6188
    RM6188
    RM6188
    RM6188

    Nak tau lebih lanjut?
    Boleh la whtsapp / DM kite +60197474861 (lala) atau

    @aizkhalid +60172535835

    Xperlu bayar penuh pn
    Hanya Deposit RM500 jerrrr.....utk block seat 😉
    #pakejppnjtours
    #pakejppnjtt
    #pakejbalkan
    #pakejbalkanmurah
    #pakejpercutianmurah
    #pakejpercutian
  • 3 0 1 hour ago

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • Salji di Gulmarg pada awal March lepas lagi tinggi dari orang. Time ni memang semua orang kena pakai proper winter attire untuk tahan suhu sejuk sini yang mencecah - 3. 😱
.
.
Takut kan dengar suhu - 3? Tapi sebenarnya bila kita pakai proper winter attire, badan kita akan dapat tahan dengan suhu sejuk. Sebab tu pentingnya proper winter attire.😁
.
.
Tak tau layering winter attire yang sebenar? Jangan risau kami akan personally advice proper winter attire kepada semua guests kami. Jom follow Trip Kashmir kami. ❄️❤️
  • Salji di Gulmarg pada awal March lepas lagi tinggi dari orang. Time ni memang semua orang kena pakai proper winter attire untuk tahan suhu sejuk sini yang mencecah - 3. 😱
    .
    .
    Takut kan dengar suhu - 3? Tapi sebenarnya bila kita pakai proper winter attire, badan kita akan dapat tahan dengan suhu sejuk. Sebab tu pentingnya proper winter attire.😁
    .
    .
    Tak tau layering winter attire yang sebenar? Jangan risau kami akan personally advice proper winter attire kepada semua guests kami. Jom follow Trip Kashmir kami. ❄️❤️
  • 31 1 7 hours ago
  • 🌸10 Hari terakhir ramadhan🌸
.
.
👉sedekah RM1 setiap malam,jika ia jatuh pada malam Lailatul Qadar,bermakna seolah-olah kita bersedekah setiap hari selama 84 tahun(seribu sebulan)
.
.
👉solat 2 rakaat setiap malam,jika ia jatuh pada malam Lailatul Qadar,bermakna kita solat setiap hari selama 84 tahun
.
.
👉baca surah Al-Ikhlas 3 kali setiap malam,jika jatuh pada malam Lailatul Qadar ,bermakna seolah-olah kita telah membaca seluruh Al-Quran setiap hari selama 84 tahun
.
.
In Sha Allah dengan sebarkan maklumat ini kita akan dapat hasil % pahala yang umayan dalam akaun kita nanti
.
.
Masih belum terlambat untuk kitauntuk merebut ganjaran pahala yang berlipat ganda dalam bulan Ramadhan yang penuh barakah ini
.
.
AYUH HADIAHKAN KEPADA YANG TERSAYANG PAKEJ UMRAH ATAU PERCUTIAN DI GLOCAL TRAVEL & TOURS SDN !!! HANYA KLIK SAJA LINK ini untuk terus Whatsapp ke Glocal
==https://kliksini.my/MSlEd -SHIRIN-
==https://kliksini.my/MSlEd -SHIRIN-
==https://kliksini.my/MSlEd -SHIRIN-
.

KAMI AKAN BERIKAN KONSULTANSI PERCUMA 😱😍
ATAU... TERUS DATANG KE IBU PEJABAT KAMI DI
.
.
🏢Glocal Travel & Tours Sdn Bhd🏢
(KPK/LN : 6917)
323-324, Jalan Bandar Melawati Square, 
Pusat Bandar Melawati, 53100 Kuala Lumpur
#glocaltravel #followustojannah #pakejpercutian #pakejmurah #kursusumrah #kursusmutawwif #tiketmurah #glocalhajidanumrah #salamramadhan #makbuldoa
  • 🌸10 Hari terakhir ramadhan🌸
    .
    .
    👉sedekah RM1 setiap malam,jika ia jatuh pada malam Lailatul Qadar,bermakna seolah-olah kita bersedekah setiap hari selama 84 tahun(seribu sebulan)
    .
    .
    👉solat 2 rakaat setiap malam,jika ia jatuh pada malam Lailatul Qadar,bermakna kita solat setiap hari selama 84 tahun
    .
    .
    👉baca surah Al-Ikhlas 3 kali setiap malam,jika jatuh pada malam Lailatul Qadar ,bermakna seolah-olah kita telah membaca seluruh Al-Quran setiap hari selama 84 tahun
    .
    .
    In Sha Allah dengan sebarkan maklumat ini kita akan dapat hasil % pahala yang umayan dalam akaun kita nanti
    .
    .
    Masih belum terlambat untuk kitauntuk merebut ganjaran pahala yang berlipat ganda dalam bulan Ramadhan yang penuh barakah ini
    .
    .
    AYUH HADIAHKAN KEPADA YANG TERSAYANG PAKEJ UMRAH ATAU PERCUTIAN DI GLOCAL TRAVEL & TOURS SDN !!! HANYA KLIK SAJA LINK ini untuk terus Whatsapp ke Glocal
    ==https://kliksini.my/MSlEd -SHIRIN-
    ==https://kliksini.my/MSlEd -SHIRIN-
    ==https://kliksini.my/MSlEd -SHIRIN-
    .

    KAMI AKAN BERIKAN KONSULTANSI PERCUMA 😱😍
    ATAU... TERUS DATANG KE IBU PEJABAT KAMI DI
    .
    .
    🏢Glocal Travel & Tours Sdn Bhd🏢
    (KPK/LN : 6917)
    323-324, Jalan Bandar Melawati Square,
    Pusat Bandar Melawati, 53100 Kuala Lumpur
    #glocaltravel #followustojannah #pakejpercutian #pakejmurah #kursusumrah #kursusmutawwif #tiketmurah #glocalhajidanumrah #salamramadhan #makbuldoa
  • 13 0 7 hours ago
  • Abadikan kenangan bersama keluarga sewaktu berada di langkawi. Nampak happy customer kami. Terima kasih atas kepercayaan anda
.
Untuk keterangan lanjut berkenaan pakej langkawi, boleh whatsapp di talian +60134210084
  • Abadikan kenangan bersama keluarga sewaktu berada di langkawi. Nampak happy customer kami. Terima kasih atas kepercayaan anda
    .
    Untuk keterangan lanjut berkenaan pakej langkawi, boleh whatsapp di talian +60134210084
  • 19 4 9 hours ago
  • Apa kata pelanggan tentang pakej langkawi kami
.
Untuk pertanyaan tentang pakej langkawi, boleh whatsapp di talian +60134210084
  • Apa kata pelanggan tentang pakej langkawi kami
    .
    Untuk pertanyaan tentang pakej langkawi, boleh whatsapp di talian +60134210084
  • 13 2 9 hours ago
  • Rombongan keluarga ke Langkawi. Menginap di homestay yang kami sediakan di Langkawi
.
Untuk maklumat lanjut boleh whatsapp kami di +60134210084
  • Rombongan keluarga ke Langkawi. Menginap di homestay yang kami sediakan di Langkawi
    .
    Untuk maklumat lanjut boleh whatsapp kami di +60134210084
  • 12 1 9 hours ago
  • Private Trip Jepun – With Wan Chan in Japan – Tokyo Private Trip with Public Transportation & Private Car

Antara Pertanyaan yang sering saya terima dari ramai orang:

Apa bezanya private trip berbanding Trip-Trip Biasa orang lain buat?: Private trip terhad pada kumpulan, keluarga dan group anda sahaja, tidak bercampur dengan orang lain dan tour guide hanya akan membawa dan melayan kumpulan anda sahaja

Kelebihan Private Trip:

Memberi kebebasan dalam jadual perjalanan trip anda, seperti waktu bermula dan berakhir trip (sesuai untuk keluarga dan anak kecil), dalam flexibility itinerary, memilih tempat lawatan, privasi serta durasi untuk sesuatu tempat lawatan. Ingin itinerary yang lebih mesra keluarga? Atau ingin meluangkan lebih masa untuk membeli-belah, atau inginkan itinerary yang lebih melihat scenery, permandangan serta bersantai, semuanya terpulang kepada anda.

Perbandingan harga antara Private Car dan Public Transportation? Mana lebih sesuai?:
Bergantung kepada anda. Asalnya ramai yang melancong ke Jepun dengan public transportation bukan sebab kemudahan pengakutan awam yang convenience, tetapi sebenarnya mereka ingin menjimatkan perbelanjaan mereka melancong ke Jepun. 
Option untuk private car available jika anda:

1.	Melancong bersama keluarga, yang ada anak-anak kecil serta orang-orang tua

2.	Ingin percutian yang releks, lebih tenang dan santai

3.	Ingin flexibility, mengelak kesesakkan di pengakutan awam, dan mudah ke mana mana tempat terutama yang susah untuk pergi dengan pengakutan awam

Berminat untuk private Trip ke Tokyo, boleh lihat pada gambar untuk harga dan pilihan hari bercuti ke Tokyo. Trip ke Jepun kami available sepanjang tahun

Berminat, atau ingin info lebih lanjut seperti itinerary, include dan exclude serta maklumat lain? Boleh pm atau whatsapp ke:
Wassap.my/+60102983571/tokyoprivatetrip

#travelagent #tourguide #tour #guidejepun #tourjepun #halaltrip #halaljapan #halaljepun #tripjepun #pakej #pakejpercutian #jepun #jepang #pakejjepun #pakejtokyo #pakejkanto #japantrip #japanguide #tourleader #cuticutijepun #triptokyo #tokyotrip #japantrip #tripjapan #promosiraya
  • Private Trip Jepun – With Wan Chan in Japan – Tokyo Private Trip with Public Transportation & Private Car

    Antara Pertanyaan yang sering saya terima dari ramai orang:

    Apa bezanya private trip berbanding Trip-Trip Biasa orang lain buat?: Private trip terhad pada kumpulan, keluarga dan group anda sahaja, tidak bercampur dengan orang lain dan tour guide hanya akan membawa dan melayan kumpulan anda sahaja

    Kelebihan Private Trip:

    Memberi kebebasan dalam jadual perjalanan trip anda, seperti waktu bermula dan berakhir trip (sesuai untuk keluarga dan anak kecil), dalam flexibility itinerary, memilih tempat lawatan, privasi serta durasi untuk sesuatu tempat lawatan. Ingin itinerary yang lebih mesra keluarga? Atau ingin meluangkan lebih masa untuk membeli-belah, atau inginkan itinerary yang lebih melihat scenery, permandangan serta bersantai, semuanya terpulang kepada anda.

    Perbandingan harga antara Private Car dan Public Transportation? Mana lebih sesuai?:
    Bergantung kepada anda. Asalnya ramai yang melancong ke Jepun dengan public transportation bukan sebab kemudahan pengakutan awam yang convenience, tetapi sebenarnya mereka ingin menjimatkan perbelanjaan mereka melancong ke Jepun.
    Option untuk private car available jika anda:

    1. Melancong bersama keluarga, yang ada anak-anak kecil serta orang-orang tua

    2. Ingin percutian yang releks, lebih tenang dan santai

    3. Ingin flexibility, mengelak kesesakkan di pengakutan awam, dan mudah ke mana mana tempat terutama yang susah untuk pergi dengan pengakutan awam

    Berminat untuk private Trip ke Tokyo, boleh lihat pada gambar untuk harga dan pilihan hari bercuti ke Tokyo. Trip ke Jepun kami available sepanjang tahun

    Berminat, atau ingin info lebih lanjut seperti itinerary, include dan exclude serta maklumat lain? Boleh pm atau whatsapp ke:
    Wassap.my/+60102983571/tokyoprivatetrip

    #travelagent #tourguide #tour #guidejepun #tourjepun #halaltrip #halaljapan #halaljepun #tripjepun #pakej #pakejpercutian #jepun #jepang #pakejjepun #pakejtokyo #pakejkanto #japantrip #japanguide #tourleader #cuticutijepun #triptokyo #tokyotrip #japantrip #tripjapan #promosiraya
  • 31 0 9 hours ago
  • Jimat Rm50 per pax! Harga asal RM349!
.
🇹🇭 HATYAI SONGKLA 3H2M FROM KL 🇹🇭 .
RM299 PER ADULT (>12 Y/O)
RM249 PER CHILD (2-12 Y/O)
 RM100 PER INFANT WITH SEAT (<2Y/O)
.
DEPOSIT RM50 PER PERSON
. 
2019 TRIP
. 🗓 13-16 JUN
🗓 20-23 JUN
🗓 27-30 JUN
🗓 04-07 JULY
🗓 11-14 JULY
🗓 18-21 JULY
🗓 25-28 JULY
🗓 01-04 AUG
🗓 22-25 AUG
🗓 29-01 AUG/SEP
🗓 05-08 SEP
🗓 12-15 SEP - MALAYSIA DAY
🗓 19-22 SEP
🗓 26-29 SEP
🗓 03-06 OKT
🗓 10-13 OKT
🗓 17-20 OKT
🗓 24-27 OKT - DEEPAVALI
🗓 31-03 OKT/NOV
🗓 07-10 NOV
🗓 14-17 NOV
🗓 21-24 NOV
🗓 28-01 NOV/DEC - CUTI SEKOLAH
🗓 05-08 DEC - CUTI SEKOLAH
🗓 12-15 DEC - CUTI SEKOLAH
🗓 19-22 DEC - CUTI SEKOLAH
🗓 26-29 DEC - CUTI SEKOLAH

PAKEJ TERMASUK :- 🚌 Bas KL Sentral-HTY-KL Sentral
🏢 Hotel 2 malam
🚹 Insurans Perjalanan Thailand
👨🏻‍💼 Tour Leader Malaysia
👨🏽‍💼 Tour Guide Thailand 💰 Tips Guide
🏙 Hatyai Tour City
• Shopping baju / kaysom
• Klong Hae Floating Market
• Asean Night Market
• Nora Plaza
• Shopping kacang
• Aliff Steamboat
• Magic & 3D museum
• Lee garden plaza
• Chang Puak camp
🏞 Visit Songkla
• Samila Beach

PAKEJ TIDAK TERMASUK :- 💵 Tiket tempat lawatan berbayar
• Elephant Trekking - 500thb
• Magic Museum - 400thb
🍛 Makan dan minum
🛡Travel Insurans
👮🏼Cukai RM5 Thailand

Trip akan melalui pintu sempadan Bukit Kayu Hitam @ Padang Besar bergantung kepada aliran trafik semasa
.
.
.
Berminat klik link di bio
.
.
.
#pakejpercutianhargaohsem #pakejjogja #pakejperth #pakejbajet #pakejbali #pakejbandung #pakejbercutimurah #pakejpercutian  #pakejkrabidrkl #bazarkarat #pakejkorea #pakejkrabi #pakejseoul #pakejkrabimurah #pakejmampumilik #pakejhatyai #pakejphuket  #pakejlangkawi #pakejtioman  #pakejperhentian #pakejpangkor #bandungtrip #airasia #bissnessonline #onlineshopping #honeymoonpakej #HongKong #trustedagent #tripbali
  • Jimat Rm50 per pax! Harga asal RM349!
    .
    🇹🇭 HATYAI SONGKLA 3H2M FROM KL 🇹🇭 .
    RM299 PER ADULT (>12 Y/O)
    RM249 PER CHILD (2-12 Y/O)
    RM100 PER INFANT WITH SEAT (<2Y/O)
    .
    DEPOSIT RM50 PER PERSON
    .
    2019 TRIP
    . 🗓 13-16 JUN
    🗓 20-23 JUN
    🗓 27-30 JUN
    🗓 04-07 JULY
    🗓 11-14 JULY
    🗓 18-21 JULY
    🗓 25-28 JULY
    🗓 01-04 AUG
    🗓 22-25 AUG
    🗓 29-01 AUG/SEP
    🗓 05-08 SEP
    🗓 12-15 SEP - MALAYSIA DAY
    🗓 19-22 SEP
    🗓 26-29 SEP
    🗓 03-06 OKT
    🗓 10-13 OKT
    🗓 17-20 OKT
    🗓 24-27 OKT - DEEPAVALI
    🗓 31-03 OKT/NOV
    🗓 07-10 NOV
    🗓 14-17 NOV
    🗓 21-24 NOV
    🗓 28-01 NOV/DEC - CUTI SEKOLAH
    🗓 05-08 DEC - CUTI SEKOLAH
    🗓 12-15 DEC - CUTI SEKOLAH
    🗓 19-22 DEC - CUTI SEKOLAH
    🗓 26-29 DEC - CUTI SEKOLAH

    PAKEJ TERMASUK :- 🚌 Bas KL Sentral-HTY-KL Sentral
    🏢 Hotel 2 malam
    🚹 Insurans Perjalanan Thailand
    👨🏻‍💼 Tour Leader Malaysia
    👨🏽‍💼 Tour Guide Thailand 💰 Tips Guide
    🏙 Hatyai Tour City
    • Shopping baju / kaysom
    • Klong Hae Floating Market
    • Asean Night Market
    • Nora Plaza
    • Shopping kacang
    • Aliff Steamboat
    • Magic & 3D museum
    • Lee garden plaza
    • Chang Puak camp
    🏞 Visit Songkla
    • Samila Beach

    PAKEJ TIDAK TERMASUK :- 💵 Tiket tempat lawatan berbayar
    • Elephant Trekking - 500thb
    • Magic Museum - 400thb
    🍛 Makan dan minum
    🛡Travel Insurans
    👮🏼Cukai RM5 Thailand

    Trip akan melalui pintu sempadan Bukit Kayu Hitam @ Padang Besar bergantung kepada aliran trafik semasa
    .
    .
    .
    Berminat klik link di bio
    .
    .
    .
    #pakejpercutianhargaohsem #pakejjogja #pakejperth #pakejbajet #pakejbali #pakejbandung #pakejbercutimurah #pakejpercutian #pakejkrabidrkl #bazarkarat #pakejkorea #pakejkrabi #pakejseoul #pakejkrabimurah #pakejmampumilik #pakejhatyai #pakejphuket #pakejlangkawi #pakejtioman #pakejperhentian #pakejpangkor #bandungtrip #airasia #bissnessonline #onlineshopping #honeymoonpakej #HongKong #trustedagent #tripbali
  • 6 0 9 hours ago
  • NAK STAY PERHENTIAN KECIL, TAPI BAJET TAK NGAMMM ⁉️.
.
JANGAN RISAU !!!
.
.
PROMOSI PAKEJ FULLBOARD TIVOLI INN LONGBEACH, PERHENTIAN KECIL, KINI DIBUKA SERTA MERTA !!!
——————————————————————
.
Jangan LEPASKAN peluang anda! Peluang terbaik hanya datang sekali!! Lambat melepas!!!
.
💦Hanya Serendah RM 269/Seorang 2H1M ✔️✔️✔️.
💦Hanya Serendah RM 385/Seorang 3H2M ✔️✔️✔️.
——————————————————————
.
.
Apa yang menarik sangat korang akan dapat bila Grab pakej ni? 😎😱!!.
👇🏻.
_________________________________________________________
✔️ Boat pergi dan balik sudah disediakan.
✔️ Penginapan di Port kesukaan Ramai, Longbeach Perhentian Kecil.
✔️ Hanya jalan kaki nak ke Kincir Angin.
✔️ Jalan lenggang lenggok je nak ke Tempat Pertunjukkan api tiap malam 🔥.
✔️ Aktivti snorkeling yang meruntun jiwa, boleh tengok scra Live ( Shark , Turtle , Coral & Ikan2 ).
✔️ Guide Snorkeling yang superb Sporting.
✔️ Kelengkapan snorkeling yang cukup untuk anda
✔️ Pakej dah termasuk FULL MEALS,korang dah tak perlu pening mana nak cari makanan, semestinya lagi JIMAT ‼️
✔️ Paling Merecik korang berpeluang untuk berkayak di Pulau Perhentian 😍 bukan ashe ashe. ( Kayak Transparent wei ) Nanti share OOTD korang tau 😍!
✔️ Free Gift TW Clothing untuk anda 👕👚.
_________________________________________________________
.
.
Hanya Serendah RM100/seorang sahaja Deposit diperlukan 🔛⁉️.
.
Jom planning utk cuti anda sekarang!.
Hubungi kami dalam kadar segera! 😎.
Kami tunggu anda!
.
Whatsapp : 017-9211676 (Mira)
Call : 011 6329 6476 (Mira)
——————————————————————————
TRAVEL DATE : 1 MARCH - 15 OCTOBER 2019
——————————————————————————
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#campinglongbeach#backpackers
  • NAK STAY PERHENTIAN KECIL, TAPI BAJET TAK NGAMMM ⁉️.
    .
    JANGAN RISAU !!!
    .
    .
    PROMOSI PAKEJ FULLBOARD TIVOLI INN LONGBEACH, PERHENTIAN KECIL, KINI DIBUKA SERTA MERTA !!!
    ——————————————————————
    .
    Jangan LEPASKAN peluang anda! Peluang terbaik hanya datang sekali!! Lambat melepas!!!
    .
    💦Hanya Serendah RM 269/Seorang 2H1M ✔️✔️✔️.
    💦Hanya Serendah RM 385/Seorang 3H2M ✔️✔️✔️.
    ——————————————————————
    .
    .
    Apa yang menarik sangat korang akan dapat bila Grab pakej ni? 😎😱!!.
    👇🏻.
    _________________________________________________________
    ✔️ Boat pergi dan balik sudah disediakan.
    ✔️ Penginapan di Port kesukaan Ramai, Longbeach Perhentian Kecil.
    ✔️ Hanya jalan kaki nak ke Kincir Angin.
    ✔️ Jalan lenggang lenggok je nak ke Tempat Pertunjukkan api tiap malam 🔥.
    ✔️ Aktivti snorkeling yang meruntun jiwa, boleh tengok scra Live ( Shark , Turtle , Coral & Ikan2 ).
    ✔️ Guide Snorkeling yang superb Sporting.
    ✔️ Kelengkapan snorkeling yang cukup untuk anda
    ✔️ Pakej dah termasuk FULL MEALS,korang dah tak perlu pening mana nak cari makanan, semestinya lagi JIMAT ‼️
    ✔️ Paling Merecik korang berpeluang untuk berkayak di Pulau Perhentian 😍 bukan ashe ashe. ( Kayak Transparent wei ) Nanti share OOTD korang tau 😍!
    ✔️ Free Gift TW Clothing untuk anda 👕👚.
    _________________________________________________________
    .
    .
    Hanya Serendah RM100/seorang sahaja Deposit diperlukan 🔛⁉️.
    .
    Jom planning utk cuti anda sekarang!.
    Hubungi kami dalam kadar segera! 😎.
    Kami tunggu anda!
    .
    Whatsapp : 017-9211676 (Mira)
    Call : 011 6329 6476 (Mira)
    ——————————————————————————
    TRAVEL DATE : 1 MARCH - 15 OCTOBER 2019
    ——————————————————————————
    .
    #perhentianisland #perhentian #pulauperhentian #pakejpulauperhentian #pakejpulauperhentianmurah #perhentianmurah #pulauperhentiantermurah #travelperhentian #pulauperhentianmurahgila #pakejpercutian #pakejcutimalaysia #cuticutimalaysia #daytrip #daytripperhentian #daytrippulauperhentian #longbeach #pulaukecil #pulauperhentiankecil #perhentiankecil #pulaukecilmurah #longbeachbajet #camping #campingperhentian #campinglongbeach #backpackers
  • 6 0 10 hours ago
  • NAK STAY PERHENTIAN KECIL, TAPI BAJET TAK NGAMMM ⁉️.
.
JANGAN RISAU !!!
.
.
PROMOSI PAKEJ FULLBOARD TIVOLI INN LONGBEACH, PERHENTIAN KECIL, KINI DIBUKA SERTA MERTA !!!
——————————————————————
.
Jangan LEPASKAN peluang anda! Peluang terbaik hanya datang sekali!! Lambat melepas!!!
.
💦Hanya Serendah RM 269/Seorang 2H1M ✔️✔️✔️.
💦Hanya Serendah RM 385/Seorang 3H2M ✔️✔️✔️.
——————————————————————
.
.
Apa yang menarik sangat korang akan dapat bila Grab pakej ni? 😎😱!!.
👇🏻.
_________________________________________________________
✔️ Boat pergi dan balik sudah disediakan.
✔️ Penginapan di Port kesukaan Ramai, Longbeach Perhentian Kecil.
✔️ Hanya jalan kaki nak ke Kincir Angin.
✔️ Jalan lenggang lenggok je nak ke Tempat Pertunjukkan api tiap malam 🔥.
✔️ Aktivti snorkeling yang meruntun jiwa, boleh tengok scra Live ( Shark , Turtle , Coral & Ikan2 ).
✔️ Guide Snorkeling yang superb Sporting.
✔️ Kelengkapan snorkeling yang cukup untuk anda
✔️ Pakej dah termasuk FULL MEALS,korang dah tak perlu pening mana nak cari makanan, semestinya lagi JIMAT ‼️
✔️ Paling Merecik korang berpeluang untuk berkayak di Pulau Perhentian 😍 bukan ashe ashe. ( Kayak Transparent wei ) Nanti share OOTD korang tau 😍!
✔️ Free Gift TW Clothing untuk anda 👕👚.
_________________________________________________________
.
.
Hanya Serendah RM100/seorang sahaja Deposit diperlukan 🔛⁉️.
.
Jom planning utk cuti anda sekarang!.
Hubungi kami dalam kadar segera! 😎.
Kami tunggu anda!
.
Whatsapp : 017-9211676 (Mira)
Call : 011 6329 6476 (Mira)
——————————————————————————
TRAVEL DATE : 1 MARCH - 15 OCTOBER 2019
——————————————————————————
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#campinglongbeach#backpackers
  • NAK STAY PERHENTIAN KECIL, TAPI BAJET TAK NGAMMM ⁉️.
    .
    JANGAN RISAU !!!
    .
    .
    PROMOSI PAKEJ FULLBOARD TIVOLI INN LONGBEACH, PERHENTIAN KECIL, KINI DIBUKA SERTA MERTA !!!
    ——————————————————————
    .
    Jangan LEPASKAN peluang anda! Peluang terbaik hanya datang sekali!! Lambat melepas!!!
    .
    💦Hanya Serendah RM 269/Seorang 2H1M ✔️✔️✔️.
    💦Hanya Serendah RM 385/Seorang 3H2M ✔️✔️✔️.
    ——————————————————————
    .
    .
    Apa yang menarik sangat korang akan dapat bila Grab pakej ni? 😎😱!!.
    👇🏻.
    _________________________________________________________
    ✔️ Boat pergi dan balik sudah disediakan.
    ✔️ Penginapan di Port kesukaan Ramai, Longbeach Perhentian Kecil.
    ✔️ Hanya jalan kaki nak ke Kincir Angin.
    ✔️ Jalan lenggang lenggok je nak ke Tempat Pertunjukkan api tiap malam 🔥.
    ✔️ Aktivti snorkeling yang meruntun jiwa, boleh tengok scra Live ( Shark , Turtle , Coral & Ikan2 ).
    ✔️ Guide Snorkeling yang superb Sporting.
    ✔️ Kelengkapan snorkeling yang cukup untuk anda
    ✔️ Pakej dah termasuk FULL MEALS,korang dah tak perlu pening mana nak cari makanan, semestinya lagi JIMAT ‼️
    ✔️ Paling Merecik korang berpeluang untuk berkayak di Pulau Perhentian 😍 bukan ashe ashe. ( Kayak Transparent wei ) Nanti share OOTD korang tau 😍!
    ✔️ Free Gift TW Clothing untuk anda 👕👚.
    _________________________________________________________
    .
    .
    Hanya Serendah RM100/seorang sahaja Deposit diperlukan 🔛⁉️.
    .
    Jom planning utk cuti anda sekarang!.
    Hubungi kami dalam kadar segera! 😎.
    Kami tunggu anda!
    .
    Whatsapp : 017-9211676 (Mira)
    Call : 011 6329 6476 (Mira)
    ——————————————————————————
    TRAVEL DATE : 1 MARCH - 15 OCTOBER 2019
    ——————————————————————————
    .
    #perhentianisland #perhentian #pulauperhentian #pakejpulauperhentian #pakejpulauperhentianmurah #perhentianmurah #pulauperhentiantermurah #travelperhentian #pulauperhentianmurahgila #pakejpercutian #pakejcutimalaysia #cuticutimalaysia #daytrip #daytripperhentian #daytrippulauperhentian #longbeach #pulaukecil #pulauperhentiankecil #perhentiankecil #pulaukecilmurah #longbeachbajet #camping #campingperhentian #campinglongbeach #backpackers
  • 4 0 10 hours ago
  • NAK STAY PERHENTIAN KECIL, TAPI BAJET TAK NGAMMM ⁉️.
.
JANGAN RISAU !!!
.
.
PROMOSI PAKEJ FULLBOARD TIVOLI INN LONGBEACH, PERHENTIAN KECIL, KINI DIBUKA SERTA MERTA !!!
——————————————————————
.
Jangan LEPASKAN peluang anda! Peluang terbaik hanya datang sekali!! Lambat melepas!!!
.
💦Hanya Serendah RM 269/Seorang 2H1M ✔️✔️✔️.
💦Hanya Serendah RM 385/Seorang 3H2M ✔️✔️✔️.
——————————————————————
.
.
Apa yang menarik sangat korang akan dapat bila Grab pakej ni? 😎😱!!.
👇🏻.
_________________________________________________________
✔️ Boat pergi dan balik sudah disediakan.
✔️ Penginapan di Port kesukaan Ramai, Longbeach Perhentian Kecil.
✔️ Hanya jalan kaki nak ke Kincir Angin.
✔️ Jalan lenggang lenggok je nak ke Tempat Pertunjukkan api tiap malam 🔥.
✔️ Aktivti snorkeling yang meruntun jiwa, boleh tengok scra Live ( Shark , Turtle , Coral & Ikan2 ).
✔️ Guide Snorkeling yang superb Sporting.
✔️ Kelengkapan snorkeling yang cukup untuk anda
✔️ Pakej dah termasuk FULL MEALS,korang dah tak perlu pening mana nak cari makanan, semestinya lagi JIMAT ‼️
✔️ Paling Merecik korang berpeluang untuk berkayak di Pulau Perhentian 😍 bukan ashe ashe. ( Kayak Transparent wei ) Nanti share OOTD korang tau 😍!
✔️ Free Gift TW Clothing untuk anda 👕👚.
_________________________________________________________
.
.
Hanya Serendah RM100/seorang sahaja Deposit diperlukan 🔛⁉️.
.
Jom planning utk cuti anda sekarang!.
Hubungi kami dalam kadar segera! 😎.
Kami tunggu anda!
.
Whatsapp : 017-9211676 (Mira)
Call : 011 6329 6476 (Mira)
——————————————————————————
TRAVEL DATE : 1 MARCH - 15 OCTOBER 2019
——————————————————————————
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#campinglongbeach#backpackers
  • NAK STAY PERHENTIAN KECIL, TAPI BAJET TAK NGAMMM ⁉️.
    .
    JANGAN RISAU !!!
    .
    .
    PROMOSI PAKEJ FULLBOARD TIVOLI INN LONGBEACH, PERHENTIAN KECIL, KINI DIBUKA SERTA MERTA !!!
    ——————————————————————
    .
    Jangan LEPASKAN peluang anda! Peluang terbaik hanya datang sekali!! Lambat melepas!!!
    .
    💦Hanya Serendah RM 269/Seorang 2H1M ✔️✔️✔️.
    💦Hanya Serendah RM 385/Seorang 3H2M ✔️✔️✔️.
    ——————————————————————
    .
    .
    Apa yang menarik sangat korang akan dapat bila Grab pakej ni? 😎😱!!.
    👇🏻.
    _________________________________________________________
    ✔️ Boat pergi dan balik sudah disediakan.
    ✔️ Penginapan di Port kesukaan Ramai, Longbeach Perhentian Kecil.
    ✔️ Hanya jalan kaki nak ke Kincir Angin.
    ✔️ Jalan lenggang lenggok je nak ke Tempat Pertunjukkan api tiap malam 🔥.
    ✔️ Aktivti snorkeling yang meruntun jiwa, boleh tengok scra Live ( Shark , Turtle , Coral & Ikan2 ).
    ✔️ Guide Snorkeling yang superb Sporting.
    ✔️ Kelengkapan snorkeling yang cukup untuk anda
    ✔️ Pakej dah termasuk FULL MEALS,korang dah tak perlu pening mana nak cari makanan, semestinya lagi JIMAT ‼️
    ✔️ Paling Merecik korang berpeluang untuk berkayak di Pulau Perhentian 😍 bukan ashe ashe. ( Kayak Transparent wei ) Nanti share OOTD korang tau 😍!
    ✔️ Free Gift TW Clothing untuk anda 👕👚.
    _________________________________________________________
    .
    .
    Hanya Serendah RM100/seorang sahaja Deposit diperlukan 🔛⁉️.
    .
    Jom planning utk cuti anda sekarang!.
    Hubungi kami dalam kadar segera! 😎.
    Kami tunggu anda!
    .
    Whatsapp : 017-9211676 (Mira)
    Call : 011 6329 6476 (Mira)
    ——————————————————————————
    TRAVEL DATE : 1 MARCH - 15 OCTOBER 2019
    ——————————————————————————
    .
    #perhentianisland #perhentian #pulauperhentian #pakejpulauperhentian #pakejpulauperhentianmurah #perhentianmurah #pulauperhentiantermurah #travelperhentian #pulauperhentianmurahgila #pakejpercutian #pakejcutimalaysia #cuticutimalaysia #daytrip #daytripperhentian #daytrippulauperhentian #longbeach #pulaukecil #pulauperhentiankecil #perhentiankecil #pulaukecilmurah #longbeachbajet #camping #campingperhentian #campinglongbeach #backpackers
  • 8 0 10 hours ago