#parenting Instagram Photos & Videos

parenting - 7.2m posts

Top Posts

  • Aww isn't so cute ? 😍😍
-
-
Seeing this on the explore page? Follow us 👉 @babylifestyle__ for more beautiful babies 💕!!
  • Aww isn't so cute ? 😍😍
    -
    -
    Seeing this on the explore page? Follow us 👉 @babylifestyle__ for more beautiful babies 💕!!
  • 5,097 60 14 hours ago
  • "Raise your hand if you didn’t know postpartum anxiety was a thing? 🙋🏼‍♀️⁣
.⁣
I can honestly say, before I became educated on this diagnosis, I had never heard of it before!⁣
.⁣
Sure, you hear about postpartum depression in the media, and your doctor talks to you A LOT about it upon discharge.⁣
.⁣
But guess what?⁣
.⁣
Postpartum anxiety sometimes gets thrown to the wayside. OR gets grouped together as a form of postpartum depression. It’s true, you CAN exhibit symptoms of both, but many women who have true postpartum anxiety pass their depression scales.⁣
.⁣
This is a scary, lonely diagnosis, and I, for one, want to do something about screening these ladies much earlier!⁣
.⁣
Have any of you ladies dealt with PPA? Share your story, or a tip to help a mom below! 👇🏻⁣
.⁣
❤️❤️❤️❤️" Tap the link in bio to learn more about postpartum anxiety and how to treat it. via @mommy.labornurse
  • "Raise your hand if you didn’t know postpartum anxiety was a thing? 🙋🏼‍♀️⁣
    .⁣
    I can honestly say, before I became educated on this diagnosis, I had never heard of it before!⁣
    .⁣
    Sure, you hear about postpartum depression in the media, and your doctor talks to you A LOT about it upon discharge.⁣
    .⁣
    But guess what?⁣
    .⁣
    Postpartum anxiety sometimes gets thrown to the wayside. OR gets grouped together as a form of postpartum depression. It’s true, you CAN exhibit symptoms of both, but many women who have true postpartum anxiety pass their depression scales.⁣
    .⁣
    This is a scary, lonely diagnosis, and I, for one, want to do something about screening these ladies much earlier!⁣
    .⁣
    Have any of you ladies dealt with PPA? Share your story, or a tip to help a mom below! 👇🏻⁣
    .⁣
    ❤️❤️❤️❤️" Tap the link in bio to learn more about postpartum anxiety and how to treat it. via @mommy.labornurse
  • 6,686 288 12 hours ago
  • "Empathy is about standing in someone else's shoes, feeling with his or her heart, seeing with his or her eyes. Not only is empathy hard to outsource and automate, but it makes the world a better place." - Daniel H. Pink #riskhappy
  • "Empathy is about standing in someone else's shoes, feeling with his or her heart, seeing with his or her eyes. Not only is empathy hard to outsource and automate, but it makes the world a better place." - Daniel H. Pink #riskhappy
  • 891 17 10 hours ago
  • You’re the only person I’d share my best snacks with, Tom. 😂❤️ When the kids are sleeping, our favorite thing to do is reconnect, catch up on conversation, and eat some @kindsnacks in peace. Dark Chocolate Nuts and Sea Salt is a family favorite these days—the taste is SO amazing, and they’re made with nutrient-dense ingredients like whole almonds! Where’s your favorite place to eat YOUR favorite snacks?
  • You’re the only person I’d share my best snacks with, Tom. 😂❤️ When the kids are sleeping, our favorite thing to do is reconnect, catch up on conversation, and eat some @kindsnacks in peace. Dark Chocolate Nuts and Sea Salt is a family favorite these days—the taste is SO amazing, and they’re made with nutrient-dense ingredients like whole almonds! Where’s your favorite place to eat YOUR favorite snacks?
  • 2,448 102 4 hours ago

Latest Instagram Posts

  • Wow this year is just sailing by.. ⛵️
.
Little Miss J has settled into full time pre-primary and she loves it! .
It’s such a relief to see your little ones settled in a nurturing place of learning. .
We are blessed to have a beautiful independent school nearby that focuses on ‘children belonging’ and learning through the interactions with their environment and others. .
We celebrated harmony day as a ‘whole school’ event and it was so vibrant, colourful, harmonious and fun! .
So we may have been quiet on our Insta page lately, but there is a lot of play going on over here! 😁
.
Join us on our family journey @simplylivingjourney for regular updates. 💙
.
How has your year been so far? 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣
.
#parentinglife
#parenting
#preprimary
#playtime
  • Wow this year is just sailing by.. ⛵️
    .
    Little Miss J has settled into full time pre-primary and she loves it! .
    It’s such a relief to see your little ones settled in a nurturing place of learning. .
    We are blessed to have a beautiful independent school nearby that focuses on ‘children belonging’ and learning through the interactions with their environment and others. .
    We celebrated harmony day as a ‘whole school’ event and it was so vibrant, colourful, harmonious and fun! .
    So we may have been quiet on our Insta page lately, but there is a lot of play going on over here! 😁
    .
    Join us on our family journey @simplylivingjourney for regular updates. 💙
    .
    How has your year been so far? 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣
    .
    #parentinglife
    #parenting
    #preprimary
    #playtime
  • 1 0 1 minute ago
  • Becoming a mother has honestly been the harder yet most rewarding journey I've ever faced. I fell pregnant with my wonderful daughter at the age of 18, I had finished school the previous year and was in a period of my life where I had no idea where I wanted to go in life. In all honesty my biggest worry was my social life. Me and Callum had recently moved into a dingy old apartment/flat type thing that was riddled with mould and the walls were rotting away causing it to be super cold. I first took a pregnancy test because I had been sick for a few weeks continuously (Dr diagnosed flu 🙄) so a close friend at the time got me to do one for piece of mind. I will never forget the rush of emotions seeing those two pink lines for the first time. We rushed to the supermarket 10 mins before closing and took another 3 tests thinking the result would change. I was almost 7 weeks. From that moment my life changed forever and honestly for the best. Me and Callum never talked about having children but we wouldn't change falling pregnant for the world. I have never felt so isolated in my life then at the end of pregnancy but as soon as I held that little girl any fear I ever had just disappeared. Just because I'm a teen mum doesn't make me a bad mum - it simply means I discovered this form of love alot early then most. Watching my daughter grow has been the greatest thing I have ever experienced and I wish there were the words to express how much I love this incredible mini human ♥️ #mumlife #mumandbaby #teenmum #youngmum #love #parenting #twopinklines #positive
  • Becoming a mother has honestly been the harder yet most rewarding journey I've ever faced. I fell pregnant with my wonderful daughter at the age of 18, I had finished school the previous year and was in a period of my life where I had no idea where I wanted to go in life. In all honesty my biggest worry was my social life. Me and Callum had recently moved into a dingy old apartment/flat type thing that was riddled with mould and the walls were rotting away causing it to be super cold. I first took a pregnancy test because I had been sick for a few weeks continuously (Dr diagnosed flu 🙄) so a close friend at the time got me to do one for piece of mind. I will never forget the rush of emotions seeing those two pink lines for the first time. We rushed to the supermarket 10 mins before closing and took another 3 tests thinking the result would change. I was almost 7 weeks. From that moment my life changed forever and honestly for the best. Me and Callum never talked about having children but we wouldn't change falling pregnant for the world. I have never felt so isolated in my life then at the end of pregnancy but as soon as I held that little girl any fear I ever had just disappeared. Just because I'm a teen mum doesn't make me a bad mum - it simply means I discovered this form of love alot early then most. Watching my daughter grow has been the greatest thing I have ever experienced and I wish there were the words to express how much I love this incredible mini human ♥️ #mumlife #mumandbaby #teenmum #youngmum #love #parenting #twopinklines #positive
  • 1 0 1 minute ago
  • Ngelihat banyaknya orang dewasa yang kelakuannya kayak balita tantrum dan lawan bicaranya kayak orang tua tangan besi, baiknya kita bahas pola asuh.

Balita, tujuan hidup mereka cuma satu: bermain. Diajarin makan? Mereka memainkan makanan. Diajarin beresin mainan? Mereka tetap bermain. Emang nature mereka seperti itu. Makanya, disarankan bagi orang tua agar bisa memanfaatkan waktu bermain mereka sebagai waktu belajar.

Contohnya ketika belajar makan. Berikan saja makanan ke balitanya. Lalu berikan contoh. Setelah itu, biarkan dia bermain dengan makanannya. Awalnya, pasti berantakan. Keluar dari piring. Tapi ya begitulah. Setidaknya ada beberapa suapan yang masuk ke dalam mulutnya. Mubazir? Iya. Tapi, yang namanya belajar ya pasti ada yang terbuang. Entah itu waktu, tenaga, makanan, uang, dll. Sebuah proses normal.

Penekanannya pada bermain, tapi diselingi belajar. Kesalahan orangtua pada umumnya adalah menganggap anak memiliki kewarasan mereka. Misalnya, dalam belajar makan. Orang tua akan menyuruh anak untuk mengikuti apa yang mereka. Dengan menggunakan kuasa sebagai orang tua. Orang tua memaksa anak untuk dapat menyuapkan makanan ke mulut tanpa tertumpah. Memaksakan makanan tak boleh berceceran. Dan banyak lagi.

Orang tua lupa kalau balita adalah manusia baru yang sedang belajar. Orangtua kadang lupa bahwa mereka sudah makan puluhan tahun. Di sinilah tadi kenapa saya bilang orang tua menganggap bahwa balita memiliki kewarasan mereka. Menganggap bahwa anak paham dengan perintah. Kebiasaan memaksa ini akan membuat anak menjadi takut dengan orang tua dan tak bisa diajak bekerja sama. Mungkin malah akan membangkang.

Dalam kasus saya -iya, pernah mengabuse power of a parent-, anak-anak jadi takut dan suka membangkang. Komplikasi jadinya. Kenapa saya -dan mungkin banyak orang tua lain- memilih menggunakan kuasa orang tua to get things done, ya karena itu jalan paling mudah. Semakin sering kita menggunakan kuasa sebagai orang tua, semakin menjauh anak-anak dari kita. Mereka akan menganggap kita sebagai sosok diktator.

#thegalileos #kids #family #parenting #parenthood #parentinglife #boys #girl #toddlers #babygirl
  • Ngelihat banyaknya orang dewasa yang kelakuannya kayak balita tantrum dan lawan bicaranya kayak orang tua tangan besi, baiknya kita bahas pola asuh.

    Balita, tujuan hidup mereka cuma satu: bermain. Diajarin makan? Mereka memainkan makanan. Diajarin beresin mainan? Mereka tetap bermain. Emang nature mereka seperti itu. Makanya, disarankan bagi orang tua agar bisa memanfaatkan waktu bermain mereka sebagai waktu belajar.

    Contohnya ketika belajar makan. Berikan saja makanan ke balitanya. Lalu berikan contoh. Setelah itu, biarkan dia bermain dengan makanannya. Awalnya, pasti berantakan. Keluar dari piring. Tapi ya begitulah. Setidaknya ada beberapa suapan yang masuk ke dalam mulutnya. Mubazir? Iya. Tapi, yang namanya belajar ya pasti ada yang terbuang. Entah itu waktu, tenaga, makanan, uang, dll. Sebuah proses normal.

    Penekanannya pada bermain, tapi diselingi belajar. Kesalahan orangtua pada umumnya adalah menganggap anak memiliki kewarasan mereka. Misalnya, dalam belajar makan. Orang tua akan menyuruh anak untuk mengikuti apa yang mereka. Dengan menggunakan kuasa sebagai orang tua. Orang tua memaksa anak untuk dapat menyuapkan makanan ke mulut tanpa tertumpah. Memaksakan makanan tak boleh berceceran. Dan banyak lagi.

    Orang tua lupa kalau balita adalah manusia baru yang sedang belajar. Orangtua kadang lupa bahwa mereka sudah makan puluhan tahun. Di sinilah tadi kenapa saya bilang orang tua menganggap bahwa balita memiliki kewarasan mereka. Menganggap bahwa anak paham dengan perintah. Kebiasaan memaksa ini akan membuat anak menjadi takut dengan orang tua dan tak bisa diajak bekerja sama. Mungkin malah akan membangkang.

    Dalam kasus saya -iya, pernah mengabuse power of a parent-, anak-anak jadi takut dan suka membangkang. Komplikasi jadinya. Kenapa saya -dan mungkin banyak orang tua lain- memilih menggunakan kuasa orang tua to get things done, ya karena itu jalan paling mudah. Semakin sering kita menggunakan kuasa sebagai orang tua, semakin menjauh anak-anak dari kita. Mereka akan menganggap kita sebagai sosok diktator.

    #thegalileos #kids #family #parenting #parenthood #parentinglife #boys #girl #toddlers #babygirl
  • 2 2 2 minutes ago
  • The good old fruit platter!! Just served in our Rainebeau box!! ✨
  • The good old fruit platter!! Just served in our Rainebeau box!! ✨
  • 5 1 2 minutes ago
  • Sssstttt.......sudah pada tahu semua belum wacana hangat saat ini??? Itu lho wacana yang heboh jika UN akan dihapus dan berganti penelusuran minat dan bakat??? Mengapa poin esensi di minat dan bakat??? Sebagaimana kita tahu bahwa setiap manusia yang terlahir di dunia mempunyai fitrah potensi  masing-masing. Tak ada yang sia-sia segala penciptaan dariNya. Yang perlu kita ketahui, bakat juga harus disertai dengan minat. Kenapa begitu? Karena adapun bakat yang luar biasa yang kita miliki namun bila minat  sangat minim terhadap hal tersebut, maka untuk pengembangannya akan menjadi sulit. Sesungguhnya, seseorang itu menyukai hal-hal yang dianggapnya menarik untuknya dan ia akan sangat menikmati untuk lebih mewujudkan apa yang ia sukai itu. Betul, kan??? Tanpa mengetahui bakat Ibarat sepeda motor tanpa speedometer. Tak punya kontrol kekuatan dan kecepatan motor bergerak, bahkan tak bisa mendeteksi motor tsb berfungsi prima atau kondisi buruk. 🤔🤔🤔 Masa sih ??? Ahhh gini cara gampangnya bisa juga  seperti Ibarat Perusahaan tanpa visi dan misi yang jelas.... Semua orang pingin hidupnya bermakna hingga dapat mewujudkan visi dan misi dalam kehidupannya melalui minat bakatnya. Betul kan? Salah satu langkah ikhtiar adalah belajar dan memperbanyak stimulasi... Jadi penasaran gimana bisa memahami minat bakat ini..? Yuk ah daripada penasaran nending belajar bersama pakarnya di KOPI Basic 5 tema "Memahami dan mengembangkan anak berdasar minat dan bakatnya". Kapan itu ? Tgl 2 April 2019 di WA group. 
Berminat??.. daftar yuk di ... #kulwa
#kulwap
#kulwaparenting
#kulwabakat
#bakatanak
#parenting
#bakatdanminat 
#minatanak
  • Sssstttt.......sudah pada tahu semua belum wacana hangat saat ini??? Itu lho wacana yang heboh jika UN akan dihapus dan berganti penelusuran minat dan bakat??? Mengapa poin esensi di minat dan bakat??? Sebagaimana kita tahu bahwa setiap manusia yang terlahir di dunia mempunyai fitrah potensi masing-masing. Tak ada yang sia-sia segala penciptaan dariNya. Yang perlu kita ketahui, bakat juga harus disertai dengan minat. Kenapa begitu? Karena adapun bakat yang luar biasa yang kita miliki namun bila minat sangat minim terhadap hal tersebut, maka untuk pengembangannya akan menjadi sulit. Sesungguhnya, seseorang itu menyukai hal-hal yang dianggapnya menarik untuknya dan ia akan sangat menikmati untuk lebih mewujudkan apa yang ia sukai itu. Betul, kan??? Tanpa mengetahui bakat Ibarat sepeda motor tanpa speedometer. Tak punya kontrol kekuatan dan kecepatan motor bergerak, bahkan tak bisa mendeteksi motor tsb berfungsi prima atau kondisi buruk. 🤔🤔🤔 Masa sih ??? Ahhh gini cara gampangnya bisa juga seperti Ibarat Perusahaan tanpa visi dan misi yang jelas.... Semua orang pingin hidupnya bermakna hingga dapat mewujudkan visi dan misi dalam kehidupannya melalui minat bakatnya. Betul kan? Salah satu langkah ikhtiar adalah belajar dan memperbanyak stimulasi... Jadi penasaran gimana bisa memahami minat bakat ini..? Yuk ah daripada penasaran nending belajar bersama pakarnya di KOPI Basic 5 tema "Memahami dan mengembangkan anak berdasar minat dan bakatnya". Kapan itu ? Tgl 2 April 2019 di WA group.
    Berminat??.. daftar yuk di ... #kulwa
    #kulwap
    #kulwaparenting
    #kulwabakat
    #bakatanak
    #parenting
    #bakatdanminat
    #minatanak
  • 0 0 2 minutes ago
  • We had a rough night.  Anyone else?

1. Refusing to go in car seat led to wrestling match 🤼‍♀️ which led to meltdown/screaming which led to puking 🤢 
2. Dad wasn’t home this evening
3. Dog ate her entire dinner 🤦‍♀️
4. I took her coat off after dinner because it was covered in syrup: cue meltdown
5. every.little.thing. from there on out resulted in meltdowns/crying (including closing the dishwasher) 
6. Ultimately resulted in ME crying 😭 .
.
But some snuggles and nursing made things a little better, playing with “phones” (remotes) cheered both of us up and we giggled playing fetch with the puppies.  We tried dinner again before bed and ended the night snuggling. ❤️ .
.
Being a parent is hard.  I am finding this toddler age to be particularly challenging.  Sometimes I literally want to scream 😱, pull my hair out or just cry. .
.
As I often advise others (and clearly need to remember myself), this too shall pass.  Tomorrow is a new day ☀️ .
.
.
That being said - experienced mamas: what helps you get through the tough days? ❤️
  • We had a rough night. Anyone else?

    1. Refusing to go in car seat led to wrestling match 🤼‍♀️ which led to meltdown/screaming which led to puking 🤢
    2. Dad wasn’t home this evening
    3. Dog ate her entire dinner 🤦‍♀️
    4. I took her coat off after dinner because it was covered in syrup: cue meltdown
    5. every.little.thing. from there on out resulted in meltdowns/crying (including closing the dishwasher)
    6. Ultimately resulted in ME crying 😭 .
    .
    But some snuggles and nursing made things a little better, playing with “phones” (remotes) cheered both of us up and we giggled playing fetch with the puppies. We tried dinner again before bed and ended the night snuggling. ❤️ .
    .
    Being a parent is hard. I am finding this toddler age to be particularly challenging. Sometimes I literally want to scream 😱, pull my hair out or just cry. .
    .
    As I often advise others (and clearly need to remember myself), this too shall pass. Tomorrow is a new day ☀️ .
    .
    .
    That being said - experienced mamas: what helps you get through the tough days? ❤️
  • 4 1 2 minutes ago
  • The bond that these two have is something special! 😍🥰
.
Also, can someone please tell me how she is almost one?! 😭 I’ve started thinking about her first birthday and planning her party. Like how?!
  • The bond that these two have is something special! 😍🥰
    .
    Also, can someone please tell me how she is almost one?! 😭 I’ve started thinking about her first birthday and planning her party. Like how?!
  • 4 1 3 minutes ago
  • بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ
•OUR FAMILY RAMADHAN JOURNAL by YAWME•
DIARY PARENTING RAMADHAN
Assalamualaikum bunda2 solehah. Sebentar lagi bulan Ramadhan. Sudah punya agenda apa nih buat si kecil? Atau sudah merencanakan kegiatan apa yg cocok buat si kecil pada bulan Ramadhan?

Nah, sekarang ada Agenda Jurnal yang menyediakan 2 in 1 sekaligus, yaitu buku Tips Parenting Bagi Ayah Bunda Selama Ramadhan + Aktivitas untuk Ananda. 
Diterbitkan oleh Yawme, aplikasi Android muslim pertama di Indonesia yang fokus pada lifestyle muslim milenial.

Apa aja sih isi bukunya :
🌸 Tips Parenting Ayah Bunda selama Ramadhan
🌸 Jurnal untuk Ayah Bunda
🌸 Giant Timetable & Stiker progress untuk Ananda
🌸 Budget Planner selama Ramadhan
🌸 Saran Aktivitas untuk pengisi harian Ananda selama Ramadhan
🌸 Kegiatan menghidupkan Qur'an di rumah dengan konsep Bonding Activity
🌸 Terintegrasi dengan Jurnal Digital di Aplikasi Android Yawme
🌸 Bonus Voucher Yawme Premium (selama 1 bulan) 🌸 Setiap Pembelian - Termasuk Donasi menyumbang Rp3,000 untuk pembangunan sekolah anak di Palestina

Spesifikasi Buku
Jilid : Hard cover + Lux Packaging
Halaman : 120 halaman (full colour) HVS 80gsm
Ukuran : B5 (17x25cm)
Berat : 630gram

Pre Order dibuka tanggal 1-17 April.
HARGA KHUSUS PESAN DAN PAYMENT
(1-10 April harga Rp95.000)
PESAN DAN PAYMENT (lebih dari tanggal 10 April harga normal Rp110.000)

TIMELINE PENTING!
Max Order dan Pembayaran : 17 April 2019
Perkiraan Pengiriman dari Penerbit : 20-30 April
Perkiraan sampai di Konsumen : 2-4 Mei 2019

Pengiriman dari Depok.
Ekspedisi : JNE, JNE Truck, Wahana, diluar itu bisa diskusi.

Buruan diorder sebelum kehabisan. Jangan sampai menyesal karena tidak mendapatkan buku Super Eksklusif ini 😉

#ourfamilyramadhanjournal #DiaryParentingRamadhan #DiaryAnakRamadhan #yawmekids #bukuramadhan #buku #bukuanak #parenting #bukubelajar #bukucerita #bukubalita #bukuedukatif #bukuedukasi #bukubelajaranak #bukuceritaanak #bukuanakislami
  • بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ
    •OUR FAMILY RAMADHAN JOURNAL by YAWME•
    DIARY PARENTING RAMADHAN
    Assalamualaikum bunda2 solehah. Sebentar lagi bulan Ramadhan. Sudah punya agenda apa nih buat si kecil? Atau sudah merencanakan kegiatan apa yg cocok buat si kecil pada bulan Ramadhan?

    Nah, sekarang ada Agenda Jurnal yang menyediakan 2 in 1 sekaligus, yaitu buku Tips Parenting Bagi Ayah Bunda Selama Ramadhan + Aktivitas untuk Ananda.
    Diterbitkan oleh Yawme, aplikasi Android muslim pertama di Indonesia yang fokus pada lifestyle muslim milenial.

    Apa aja sih isi bukunya :
    🌸 Tips Parenting Ayah Bunda selama Ramadhan
    🌸 Jurnal untuk Ayah Bunda
    🌸 Giant Timetable & Stiker progress untuk Ananda
    🌸 Budget Planner selama Ramadhan
    🌸 Saran Aktivitas untuk pengisi harian Ananda selama Ramadhan
    🌸 Kegiatan menghidupkan Qur'an di rumah dengan konsep Bonding Activity
    🌸 Terintegrasi dengan Jurnal Digital di Aplikasi Android Yawme
    🌸 Bonus Voucher Yawme Premium (selama 1 bulan) 🌸 Setiap Pembelian - Termasuk Donasi menyumbang Rp3,000 untuk pembangunan sekolah anak di Palestina

    Spesifikasi Buku
    Jilid : Hard cover + Lux Packaging
    Halaman : 120 halaman (full colour) HVS 80gsm
    Ukuran : B5 (17x25cm)
    Berat : 630gram

    Pre Order dibuka tanggal 1-17 April.
    HARGA KHUSUS PESAN DAN PAYMENT
    (1-10 April harga Rp95.000)
    PESAN DAN PAYMENT (lebih dari tanggal 10 April harga normal Rp110.000)

    TIMELINE PENTING!
    Max Order dan Pembayaran : 17 April 2019
    Perkiraan Pengiriman dari Penerbit : 20-30 April
    Perkiraan sampai di Konsumen : 2-4 Mei 2019

    Pengiriman dari Depok.
    Ekspedisi : JNE, JNE Truck, Wahana, diluar itu bisa diskusi.

    Buruan diorder sebelum kehabisan. Jangan sampai menyesal karena tidak mendapatkan buku Super Eksklusif ini 😉

    #ourfamilyramadhanjournal #DiaryParentingRamadhan #DiaryAnakRamadhan #yawmekids #bukuramadhan #buku #bukuanak #parenting #bukubelajar #bukucerita #bukubalita #bukuedukatif #bukuedukasi #bukubelajaranak #bukuceritaanak #bukuanakislami
  • 0 0 4 minutes ago
  • It has been almost 4 weeks since I finished Transform:20. My 20 minute daily workout. Wow - time flies! I have bounced around between a few of our different programs but will be starting the The relaunched 21 Day Fix workouts on April 1... 21 new workouts in REAL time 🥳

I haven’t worked out in almost 2 weeks though - aside from yoga and boy do I miss it!!! I am excited to start back up next week with a whole new program! This week I’m focused on stretching, yoga and nutrition! ❣️
  • It has been almost 4 weeks since I finished Transform:20. My 20 minute daily workout. Wow - time flies! I have bounced around between a few of our different programs but will be starting the The relaunched 21 Day Fix workouts on April 1... 21 new workouts in REAL time 🥳

    I haven’t worked out in almost 2 weeks though - aside from yoga and boy do I miss it!!! I am excited to start back up next week with a whole new program! This week I’m focused on stretching, yoga and nutrition! ❣️
  • 2 1 4 minutes ago
  • Tanya kaunselor laktasi anda:

SUSU APA SELEPAS 2 TAHUN?

Pertamanya tahniah atas kejayaan untuk penyusuan susu ibu sehingga 2 tahun. You are excellent mom.😍😍 Memang ramai ibu susah hati apa mahu diberikan pada anak selepas 2 tahun. Risau kan bila dalam hati rasa anak tak dapat kalsium yang cukup. 
Sebenarnya,selepas 2 tahun, its ok jika anak tidak mahukan susu formula, malah ianya sign yang sangat bagus. 
Hanya perlu berikan anak makan makanan yang berkhasiat, sihat dan lengkap dengan keperluan si anak

Si anak sudah bersedia untuk makan makanan sihat yang seisi keluarga makan. Galakkan pengambilan sayuran dan buah buahan. Ianya lebih bagus kerana dapat menggelakkan anak dari gula yang berlebihan yang terdapat dalam susu formula. 
Gantikan susu formula dengan fresh milk, pisang, brokoli dan banyak lagi untuk sumber kalsium nya

Secara tak langsung, memudahkan lagi untuk pisahkan botol susu dengan anak. 
Moga ilmu yang sedikit ini membantu ibu ibu yang mengalami kekeliruan yang sama. 
Cik Nani💕
Lactation Counsellor

#Lunatots #Breastfeeding #Penyusuan #Parenting #PenyusuanIbu #ClassBreastfeeding
  • Tanya kaunselor laktasi anda:

    SUSU APA SELEPAS 2 TAHUN?

    Pertamanya tahniah atas kejayaan untuk penyusuan susu ibu sehingga 2 tahun. You are excellent mom.😍😍 Memang ramai ibu susah hati apa mahu diberikan pada anak selepas 2 tahun. Risau kan bila dalam hati rasa anak tak dapat kalsium yang cukup.
    Sebenarnya,selepas 2 tahun, its ok jika anak tidak mahukan susu formula, malah ianya sign yang sangat bagus.
    Hanya perlu berikan anak makan makanan yang berkhasiat, sihat dan lengkap dengan keperluan si anak

    Si anak sudah bersedia untuk makan makanan sihat yang seisi keluarga makan. Galakkan pengambilan sayuran dan buah buahan. Ianya lebih bagus kerana dapat menggelakkan anak dari gula yang berlebihan yang terdapat dalam susu formula.
    Gantikan susu formula dengan fresh milk, pisang, brokoli dan banyak lagi untuk sumber kalsium nya

    Secara tak langsung, memudahkan lagi untuk pisahkan botol susu dengan anak.
    Moga ilmu yang sedikit ini membantu ibu ibu yang mengalami kekeliruan yang sama.
    Cik Nani💕
    Lactation Counsellor

    #Lunatots #Breastfeeding #Penyusuan #Parenting #PenyusuanIbu #ClassBreastfeeding
  • 0 0 6 minutes ago
  • Accurate! 💯😂😭
  • Accurate! 💯😂😭
  • 79 5 6 minutes ago
  • Spinach, coconut, and black bean curry with Jamaican jerk sweet potato fries was a hit tonight - got Killian's seal of approval! -
-
Recipe by @connoisseurusveg
  • Spinach, coconut, and black bean curry with Jamaican jerk sweet potato fries was a hit tonight - got Killian's seal of approval! -
    -
    Recipe by @connoisseurusveg
  • 7 1 6 minutes ago
  • The smiles are genuine.😍 But let’s get real for a sec. “Vacationing” with young kids isn’t really vacationing at all. It’s called a “TRIP”. They still bicker, bedtimes are a struggle and add in a new environment and all of them sleeping in the same room and it’s a recipe for a LATE night of frustrations. So at the end of our “TRIP” I’ll have these photos to adore and several bottles of empty Prosecco and wine.🍾🥂 #vacationingwithkids #springbreak #parenting #allthewine #siblings #nosleep
  • The smiles are genuine.😍 But let’s get real for a sec. “Vacationing” with young kids isn’t really vacationing at all. It’s called a “TRIP”. They still bicker, bedtimes are a struggle and add in a new environment and all of them sleeping in the same room and it’s a recipe for a LATE night of frustrations. So at the end of our “TRIP” I’ll have these photos to adore and several bottles of empty Prosecco and wine.🍾🥂 #vacationingwithkids #springbreak #parenting #allthewine #siblings #nosleep
  • 2 0 6 minutes ago
  • Leave a ❤️ if you raise or are raised by this way. Sometimes, the best way to teach kids is to let them experience it. Test their limits. They need to know when to strike and how to strike. Not only fights with fists, but any fights in life. Strategies. Another thing is they need to feel that pain of getting hit. When they feel that, they know hitting others is painful too. That’s how empathy comes out. Feel it and then you know it. It’s important. Just keep them safe. Play it under observation and control. Tag your friends who are parents. 👨‍👩‍👧‍👦
  • Leave a ❤️ if you raise or are raised by this way. Sometimes, the best way to teach kids is to let them experience it. Test their limits. They need to know when to strike and how to strike. Not only fights with fists, but any fights in life. Strategies. Another thing is they need to feel that pain of getting hit. When they feel that, they know hitting others is painful too. That’s how empathy comes out. Feel it and then you know it. It’s important. Just keep them safe. Play it under observation and control. Tag your friends who are parents. 👨‍👩‍👧‍👦
  • 2 1 7 minutes ago
  • Tanya kaunselor laktasi anda:

SUSU APA SELEPAS 2 TAHUN?

Pertamanya tahniah atas kejayaan untuk penyusuan susu ibu sehingga 2 tahun. You are excellent mom.😍😍 Memang ramai ibu susah hati apa mahu diberikan pada anak selepas 2 tahun. Risau kan bila dalam hati rasa anak tak dapat kalsium yang cukup. 
Sebenarnya,selepas 2 tahun, its ok jika anak tidak mahukan susu formula, malah ianya sign yang sangat bagus. 
Hanya perlu berikan anak makan makanan yang berkhasiat, sihat dan lengkap dengan keperluan si anak

Si anak sudah bersedia untuk makan makanan sihat yang seisi keluarga makan. Galakkan pengambilan sayuran dan buah buahan. Ianya lebih bagus kerana dapat menggelakkan anak dari gula yang berlebihan yang terdapat dalam susu formula. 
Gantikan susu formula dengan fresh milk, pisang, brokoli dan banyak lagi untuk sumber kalsium nya

Secara tak langsung, memudahkan lagi untuk pisahkan botol susu dengan anak. 
Moga ilmu yang sedikit ini membantu ibu ibu yang mengalami kekeliruan yang sama. 
Cik Nani💕
Lactation Counsellor

#Lunatots #Breastfeeding #Penyusuan #Parenting #PenyusuanIbu #ClassBreastfeeding
  • Tanya kaunselor laktasi anda:

    SUSU APA SELEPAS 2 TAHUN?

    Pertamanya tahniah atas kejayaan untuk penyusuan susu ibu sehingga 2 tahun. You are excellent mom.😍😍 Memang ramai ibu susah hati apa mahu diberikan pada anak selepas 2 tahun. Risau kan bila dalam hati rasa anak tak dapat kalsium yang cukup.
    Sebenarnya,selepas 2 tahun, its ok jika anak tidak mahukan susu formula, malah ianya sign yang sangat bagus.
    Hanya perlu berikan anak makan makanan yang berkhasiat, sihat dan lengkap dengan keperluan si anak

    Si anak sudah bersedia untuk makan makanan sihat yang seisi keluarga makan. Galakkan pengambilan sayuran dan buah buahan. Ianya lebih bagus kerana dapat menggelakkan anak dari gula yang berlebihan yang terdapat dalam susu formula.
    Gantikan susu formula dengan fresh milk, pisang, brokoli dan banyak lagi untuk sumber kalsium nya

    Secara tak langsung, memudahkan lagi untuk pisahkan botol susu dengan anak.
    Moga ilmu yang sedikit ini membantu ibu ibu yang mengalami kekeliruan yang sama.
    Cik Nani💕
    Lactation Counsellor

    #Lunatots #Breastfeeding #Penyusuan #Parenting #PenyusuanIbu #ClassBreastfeeding
  • 1 0 7 minutes ago
  • Where did you do your workout today???
•
I brought my phone to the playground, hit play on my workout & got it done outside while Bear played!
•
I absolutely love the flexibility & portability of these workouts y’all. •
It was beautiful outside today & Bear did not want to be stuck inside to watch me workout!
•
It was a win-win! 😄🙌
  • Where did you do your workout today???

    I brought my phone to the playground, hit play on my workout & got it done outside while Bear played!

    I absolutely love the flexibility & portability of these workouts y’all. •
    It was beautiful outside today & Bear did not want to be stuck inside to watch me workout!

    It was a win-win! 😄🙌
  • 28 1 8 minutes ago
  • Between a toddler that has taken over and a golden retriever who is shedding like crazy... this is exactly how I feel lately! 😂
.

Oh and let’s not forget the snow melting creating puddles and MUD. 🤷🏼‍♀️ #INeedToHireAFullTimeCleaner #SendHelp
  • Between a toddler that has taken over and a golden retriever who is shedding like crazy... this is exactly how I feel lately! 😂
    .

    Oh and let’s not forget the snow melting creating puddles and MUD. 🤷🏼‍♀️ #INeedToHireAFullTimeCleaner #SendHelp
  • 3 1 9 minutes ago
  • 👀 Watch till the end! “Look at what brother did mom” “Is it okay” #momlife
  • 👀 Watch till the end! “Look at what brother did mom” “Is it okay” #momlife
  • 23 5 5 hours ago