#ppm Instagram Photos & Videos

ppm - 95.8k posts

Latest Instagram Posts

  • BETUL BETUL JIMAT DAN BERKESAN.!
.
Ramai yang tanya produk DewyGlow ni beri kesan dalam berapa hari? .
Wahhhhh… ramai yang pm tu semua tak sabar2 nak cantik atas bawah leteeww~
Bawa bersabar.. iolss akan pastikan bukan setakat putih satu badan tapi jerawat jeragat berminyak kusam dan seangkatan tentera dirajanya hilang dari rada.!
.
Macamana?
SET COMBO yang MENGAUM!
. [ Dapatkan DewyGlow Vit C + PinkPelolessMask] ❤️Buat kulit sihat dan glowing.
❤️Kurangkan masalah parut dan jerawat.
❤️Lembabkan kulit.
❤️Kurangkan alergi dan resdung.
❤️Kulit akan jadi lebih cerah dan pinkish !
❤️Kulit lebih cerah, pinkish & segar
❤️Membuang sel kulit mati
❤️Melawan masalah kulit berminyak
❤️Menegangkan kulit (anti-aging)
.

#teamjerungcekti #takpernahtakchantiq #jomchanteqsihatt #jomjagakulit #DewyglowVitawhite #ppm #sukahatilah #kitejualkitapakai #okbye
  • BETUL BETUL JIMAT DAN BERKESAN.!
    .
    Ramai yang tanya produk DewyGlow ni beri kesan dalam berapa hari? .
    Wahhhhh… ramai yang pm tu semua tak sabar2 nak cantik atas bawah leteeww~
    Bawa bersabar.. iolss akan pastikan bukan setakat putih satu badan tapi jerawat jeragat berminyak kusam dan seangkatan tentera dirajanya hilang dari rada.!
    .
    Macamana?
    SET COMBO yang MENGAUM!
    . [ Dapatkan DewyGlow Vit C + PinkPelolessMask] ❤️Buat kulit sihat dan glowing.
    ❤️Kurangkan masalah parut dan jerawat.
    ❤️Lembabkan kulit.
    ❤️Kurangkan alergi dan resdung.
    ❤️Kulit akan jadi lebih cerah dan pinkish !
    ❤️Kulit lebih cerah, pinkish & segar
    ❤️Membuang sel kulit mati
    ❤️Melawan masalah kulit berminyak
    ❤️Menegangkan kulit (anti-aging)
    .

    #teamjerungcekti #takpernahtakchantiq #jomchanteqsihatt #jomjagakulit #DewyglowVitawhite #ppm #sukahatilah #kitejualkitapakai #okbye
  • 2 0 2 hours ago
  • CARA PENJAGAAN BIBIR SECARA ALAMI 
Ouchh.! 😖😖 Sakitnya kulit bibir terkoyak..pedih. Sakit dapat, bibir tak cantik pun dapat. Pakai dah mcm2 produk tapi tak jalan? Don’t worry,  harini wawa share tips penjagaan bibir hanya mggunakan bahan2 semulajadi. Jom ! ❤Masker madu dan lemon
Nutrisi yang terkandung dalam madu dapat membantu melembapkan, menghaluskan, dan menjaga bibir tetap terhidrasi
.
cara guna: ✅ Perah setengah buah lemon ke dalam bekas dan tuang 2-3 sdt madu. ✅ Kacau rata jadi halus.
✅ Biarkan beberapa jam dan Oleskan campuran tersebut pada bibir dan biarkan selama satu jam, kemudian bilas bersih. ✅ Boleh ulang 2-3 kali dalam satu minggu sampai memperoleh hasil yang diinginkan. ❤ Timun
Timun antara bahan yang efektif untuk memerahkan bibir secara alami.
Caranya mudah, cukup oleskan potongan timun pada bibir dengan lembut sehingga bibir menyerap jusnya. Lakukan setiap hari selama 5 menit. ❤ Sikat dengan berus gigi
Tahukah uolss, bahawa menyikat bibir dengan berus gigi boleh membuatkan bibir sihat? Terkejut kan?? Heheh…Percayalah dengan menyikat perlahan dan lembut boleh mengelupaskan kulit mati dan merangsang aliran darah ke bibir. 
selamat mencuba uolss... lots of love💕 .
#teamjerungcekti #takpernahtakchantiq #jomchanteqsihatt #jomjagakulit #DewyglowVitawhite #ppm #sukahatilah #kitejualkitapakai #okbye
  • CARA PENJAGAAN BIBIR SECARA ALAMI
    Ouchh.! 😖😖 Sakitnya kulit bibir terkoyak..pedih. Sakit dapat, bibir tak cantik pun dapat. Pakai dah mcm2 produk tapi tak jalan? Don’t worry, harini wawa share tips penjagaan bibir hanya mggunakan bahan2 semulajadi. Jom ! ❤Masker madu dan lemon
    Nutrisi yang terkandung dalam madu dapat membantu melembapkan, menghaluskan, dan menjaga bibir tetap terhidrasi
    .
    cara guna: ✅ Perah setengah buah lemon ke dalam bekas dan tuang 2-3 sdt madu. ✅ Kacau rata jadi halus.
    ✅ Biarkan beberapa jam dan Oleskan campuran tersebut pada bibir dan biarkan selama satu jam, kemudian bilas bersih. ✅ Boleh ulang 2-3 kali dalam satu minggu sampai memperoleh hasil yang diinginkan. ❤ Timun
    Timun antara bahan yang efektif untuk memerahkan bibir secara alami.
    Caranya mudah, cukup oleskan potongan timun pada bibir dengan lembut sehingga bibir menyerap jusnya. Lakukan setiap hari selama 5 menit. ❤ Sikat dengan berus gigi
    Tahukah uolss, bahawa menyikat bibir dengan berus gigi boleh membuatkan bibir sihat? Terkejut kan?? Heheh…Percayalah dengan menyikat perlahan dan lembut boleh mengelupaskan kulit mati dan merangsang aliran darah ke bibir.
    selamat mencuba uolss... lots of love💕 .
    #teamjerungcekti #takpernahtakchantiq #jomchanteqsihatt #jomjagakulit #DewyglowVitawhite #ppm #sukahatilah #kitejualkitapakai #okbye
  • 0 0 2 hours ago
  • DENGAN DEWYGLOW TAK PERNAH TAK GLOWING
.
Pergi kerja balik kerja penat taw seharian. 😌😌 Badan rasa lesu jer.. bila badan lesu takde tenaga muka pun tak berseri.. memang kusam la jawabnyer..hmm! 
Masa nak bersolek pun takde. Dah penat sangat mesti la tido awal, betul tak uolss? .
Tapi ALHAMDULILLAH. Terima kasih sangat2 kepada DewyGlow VitC yang membantu untuk meningkatkan sistem imunisasi badan iolss. 🏃‍♀🏃‍♀
.
Badan lebih BERTENAGA, AKTIF, SIHAT dan yang paling best KULIT PUTIH SATU BADAN.! Terpaksa cantik meletops letopss uolss~
.
Jangan lepaskan peluang untuk kembali aktif terutamanya untuk ibu-ibu yang bekerja diluar sana~ stay confidence and stay hot! .

jom godek info dgn mummy
#teamjerungcekti #takpernahtakchantiq #jomchanteqsihatt #jomjagakulit #DewyglowVitawhite #ppm #sukahatilah #kitejualkitapakai #okbye
  • DENGAN DEWYGLOW TAK PERNAH TAK GLOWING
    .
    Pergi kerja balik kerja penat taw seharian. 😌😌 Badan rasa lesu jer.. bila badan lesu takde tenaga muka pun tak berseri.. memang kusam la jawabnyer..hmm!
    Masa nak bersolek pun takde. Dah penat sangat mesti la tido awal, betul tak uolss? .
    Tapi ALHAMDULILLAH. Terima kasih sangat2 kepada DewyGlow VitC yang membantu untuk meningkatkan sistem imunisasi badan iolss. 🏃‍♀🏃‍♀
    .
    Badan lebih BERTENAGA, AKTIF, SIHAT dan yang paling best KULIT PUTIH SATU BADAN.! Terpaksa cantik meletops letopss uolss~
    .
    Jangan lepaskan peluang untuk kembali aktif terutamanya untuk ibu-ibu yang bekerja diluar sana~ stay confidence and stay hot! .

    jom godek info dgn mummy
    #teamjerungcekti #takpernahtakchantiq #jomchanteqsihatt #jomjagakulit #DewyglowVitawhite #ppm #sukahatilah #kitejualkitapakai #okbye
  • 1 0 2 hours ago
  • Hoy es el cumpleaños de Javier Arregui, jugador del equipo juvenil. ¡Muchas felicidades! #PPM #happybirthday
  • Hoy es el cumpleaños de Javier Arregui, jugador del equipo juvenil. ¡Muchas felicidades! #PPM #happybirthday
  • 29 2 4 hours ago
  • ~ Bedaine 🤰🏻 de 3e trimestre et nouvelles mamans 🤱🏼 ~ 
Ce vidéo informatif est pour vous! @sarah__baribeau parle de notre cours chouchou (unique) Premiers Pas de Maman et l’explique en détails. 
Ce cours a été créé afin d’outiller les mamans par rapport à leur rééducation postnatale immédiate. Ce cours est sur 8 semaines et vous pouvez commencer dès 2 semaines postnatales (4 semaines si vous avez eu une césarienne). C’est à écouter!🤓 🤗Pssst.. La prochaine session commence le 29 avril et nous offrons plusieurs cours extérieurs! Il est temps de s’inscrire!🙌 #ppm #premierspasdemaman #maman #mom #newbaby #reeducation #postnatal #periodepostnatale #bebe #nouvellemaman #enceinte #pregnant #bp
  • ~ Bedaine 🤰🏻 de 3e trimestre et nouvelles mamans 🤱🏼 ~
    Ce vidéo informatif est pour vous! @sarah__baribeau parle de notre cours chouchou (unique) Premiers Pas de Maman et l’explique en détails.
    Ce cours a été créé afin d’outiller les mamans par rapport à leur rééducation postnatale immédiate. Ce cours est sur 8 semaines et vous pouvez commencer dès 2 semaines postnatales (4 semaines si vous avez eu une césarienne). C’est à écouter!🤓 🤗Pssst.. La prochaine session commence le 29 avril et nous offrons plusieurs cours extérieurs! Il est temps de s’inscrire!🙌 #ppm #premierspasdemaman #maman #mom #newbaby #reeducation #postnatal #periodepostnatale #bebe #nouvellemaman #enceinte #pregnant #bp
  • 22 0 10 hours ago
  • Vínculo⠀
⠀
Amor é um vínculo⠀
Atado por verdades⠀
Desatado por mentiras⠀
Extinto por vaidade⠀
⠀
Não se guarda o amor⠀
Dentro da gente⠀
Ou se guarda só um pouquinho⠀
Para não esquecermos que nos faz contentes⠀
⠀
O amor deve ser doado⠀
Compartilhado⠀
Até dado de graça⠀
⠀
Sempre a quem precisa⠀
Sentir no vento da vida⠀
Uma lufada de graça.⠀
⠀
#PPM #opoemaeseu
  • Vínculo⠀

    Amor é um vínculo⠀
    Atado por verdades⠀
    Desatado por mentiras⠀
    Extinto por vaidade⠀

    Não se guarda o amor⠀
    Dentro da gente⠀
    Ou se guarda só um pouquinho⠀
    Para não esquecermos que nos faz contentes⠀

    O amor deve ser doado⠀
    Compartilhado⠀
    Até dado de graça⠀

    Sempre a quem precisa⠀
    Sentir no vento da vida⠀
    Uma lufada de graça.⠀

    #PPM #opoemaeseu
  • 16 0 13 hours ago
  • Spotted! Isang college student na CP user lang kumikita extra kay PPM🤩. She quoted👇👇👇 Yehey! Nakuha ko na ang latest encashment ko dito sa #PlanProMatrix 🎉🎉 A total of 18,625 pesos income 💕😍 The best talaga ang PPM. Kahapon tinext pa lang ako ng PPM pero ngayon ito na. Hawak ko na ang encashment ko 👍🏻👍🏻 Thank you Sir Junnel Millano para po sa mabilis na pagprocess ng encashment. At kay Sir Mark Naval na CEO ng PlanProMatrix. Thank you po for the opportunity 😊😊 At sa tropa ko na upline ko din 👏🏻👏🏻 Isa po akong college student na kumikita gamit lang ang CP at FB. Kaya sa interesado pong malaman kung paano, message niyo lang po ako para ma guide ko kayo 📩📩
#PPM
 #TeamLeader #PPMProofOfPayout #ActiveLeader
#PCTO
  • Spotted! Isang college student na CP user lang kumikita extra kay PPM🤩. She quoted👇👇👇 Yehey! Nakuha ko na ang latest encashment ko dito sa #PlanProMatrix 🎉🎉 A total of 18,625 pesos income 💕😍 The best talaga ang PPM. Kahapon tinext pa lang ako ng PPM pero ngayon ito na. Hawak ko na ang encashment ko 👍🏻👍🏻 Thank you Sir Junnel Millano para po sa mabilis na pagprocess ng encashment. At kay Sir Mark Naval na CEO ng PlanProMatrix. Thank you po for the opportunity 😊😊 At sa tropa ko na upline ko din 👏🏻👏🏻 Isa po akong college student na kumikita gamit lang ang CP at FB. Kaya sa interesado pong malaman kung paano, message niyo lang po ako para ma guide ko kayo 📩📩
    #PPM
    #TeamLeader #PPMProofOfPayout #ActiveLeader
    #PCTO
  • 1 0 14 hours ago
  • Once na member kana sa #PPM, trabahuin mo na ksi kaw na gagawa ng INCOME mo. wla pong END of CONTRACT d2.
UNLIMITED EARNINGS lng💰
  • Once na member kana sa #PPM , trabahuin mo na ksi kaw na gagawa ng INCOME mo. wla pong END of CONTRACT d2.
    UNLIMITED EARNINGS lng💰
  • 2 0 14 hours ago