#prizren Instagram Photos & Videos

prizren - 369.7k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

 • Miami Produced by Skizo
 • Miami Produced by Skizo
 • 35 4 4 hours ago
 • Super ndeshje nga Kosova 🇽🇰💙🦁
 • Super ndeshje nga Kosova 🇽🇰💙🦁
 • 40 1 5 hours ago
 • Ooooooo moj Kosove oooo o moj Bukuroshe 😍😍😍😍
 • Ooooooo moj Kosove oooo o moj Bukuroshe 😍😍😍😍
 • 52 1 5 hours ago
 • Follow ➡ @seriale.humor ✔
Per me shume video humoristike
 • Follow ➡ @seriale.humor
  Per me shume video humoristike
 • 28 4 5 hours ago
 • Nga Abdullah ibnAbbasi -radijallahu anhuma -përcillet se i Dërguari i Allahut –sal-lallahu alejhi ve sel-lem –ka ndaluar të merret frymë në enë a të fryhet në të.Këtë hadith e shënojnë Ebu Davudi dhe Tirmidhiu, i cili e vlerëson si hasen-sahih.

Domethënia e hadithit Pejgamberi –sal-lallahu alejhi ve sel-lem –ua mësoi muslimanëve rregullat e mirësjelljes, prej tyre edhe mënyrën e duhur për pirje. Kështu që, ai ndaloi të fryhet në enë dhe të merret frymë në të, për shkak se nga pirësi mund të dalë diç, e cilandikon që ai i cili pi pas tij të neveritet nga ajo pije dhe nga ajo enë, dhe për shkak se fryrja dhe frymëmarrja në pije mund ta dëmtojnë shëndetin.

Dobitë e hadithit
1-Ndalimi nga fryrja dhe frymëmarrja në pije.
2-Kush dëshiron të marrë frymë duke pirë le ta largojë enën nga goja.3-Largimi nga çdo gjë që e dëmton shëndetin.

#xhamia #kuran #ajetekuranore #kosova #tirana #prishtina #albania #fushkosova #gjilan #rahovec #podujeva #peja #gjakova #prizren #ferizaj #klin #deqan #vitia #vushtrri #mitrovic #kosovo #albanian #kuks #video #islam #elbasan #shkoder #durres #instagram #nature
 • Nga Abdullah ibnAbbasi -radijallahu anhuma -përcillet se i Dërguari i Allahut –sal-lallahu alejhi ve sel-lem –ka ndaluar të merret frymë në enë a të fryhet në të.Këtë hadith e shënojnë Ebu Davudi dhe Tirmidhiu, i cili e vlerëson si hasen-sahih.

  Domethënia e hadithit Pejgamberi –sal-lallahu alejhi ve sel-lem –ua mësoi muslimanëve rregullat e mirësjelljes, prej tyre edhe mënyrën e duhur për pirje. Kështu që, ai ndaloi të fryhet në enë dhe të merret frymë në të, për shkak se nga pirësi mund të dalë diç, e cilandikon që ai i cili pi pas tij të neveritet nga ajo pije dhe nga ajo enë, dhe për shkak se fryrja dhe frymëmarrja në pije mund ta dëmtojnë shëndetin.

  Dobitë e hadithit
  1-Ndalimi nga fryrja dhe frymëmarrja në pije.
  2-Kush dëshiron të marrë frymë duke pirë le ta largojë enën nga goja.3-Largimi nga çdo gjë që e dëmton shëndetin.

  #xhamia #kuran #ajetekuranore #kosova #tirana #prishtina #albania #fushkosova #gjilan #rahovec #podujeva #peja #gjakova #prizren #ferizaj #klin #deqan #vitia #vushtrri #mitrovic #kosovo #albanian #kuks #video #islam #elbasan #shkoder #durres #instagram #nature
 • 175 0 6 hours ago
 • A eshte e vertet? 😓
 • A eshte e vertet? 😓
 • 2 1 6 hours ago
 • NEVER IMAGINED BEING ON PEOPLES TV SCREENS! This is crazy to me 🙏🏼
Me and the @pintofficial #family rockin out 🤘🏼🌶 #kosovo 
What a summer it has been!! 🔥🔥🔥
 • NEVER IMAGINED BEING ON PEOPLES TV SCREENS! This is crazy to me 🙏🏼
  Me and the @pintofficial #family rockin out 🤘🏼🌶 #kosovo
  What a summer it has been!! 🔥🔥🔥
 • 254 51 13 October, 2019