#runningman Instagram Photos & Videos

runningman - 3.1m posts

Top Posts

  • Model Lee Kwang Soo 😂 My Special Brother movie cast Bazaar Photoshoot 😘
  • Model Lee Kwang Soo 😂 My Special Brother movie cast Bazaar Photoshoot 😘
  • 3,028 26 19 April, 2019

Latest Instagram Posts

  • After a week of complete rest, I took to the road for a sloooooow shuffle. Actually, it was quite challenging but once I settled into the pace, the run was really enjoyable. And such a stunning Easter Saturday morning.

I'm so prone to pushing the pace and injury recovery (and marathon training) doesn't work that way. And with the @geneve_marathon coming up so soon, I have to hard-shift my approach. My base fitness is decent so that's something. One step forward today!

Now, on with Easter 🐰🏃🏻‍♂️👊🏼👍🏼
  • After a week of complete rest, I took to the road for a sloooooow shuffle. Actually, it was quite challenging but once I settled into the pace, the run was really enjoyable. And such a stunning Easter Saturday morning.

    I'm so prone to pushing the pace and injury recovery (and marathon training) doesn't work that way. And with the @geneve_marathon coming up so soon, I have to hard-shift my approach. My base fitness is decent so that's something. One step forward today!

    Now, on with Easter 🐰🏃🏻‍♂️👊🏼👍🏼
  • 12 1 23 minutes ago
  • Sunrise run and stretch regime.
  • Sunrise run and stretch regime.
  • 12 2 39 minutes ago
  • Mulai aja dulu. 
Walau kadang ngilu. 
Walaupun temanmu sudah 30k, sdgkan kamu masih berkutat di 3k, be proud of your self. Masih banyak yg blm mau memulai. 😊😊 Ps : video ke-2 sebaiknya tidak ditonton.. 😂

#karambiarunners 
#mulaiajadulu 
#runningman 
#runfromreality
  • Mulai aja dulu.
    Walau kadang ngilu.
    Walaupun temanmu sudah 30k, sdgkan kamu masih berkutat di 3k, be proud of your self. Masih banyak yg blm mau memulai. 😊😊 Ps : video ke-2 sebaiknya tidak ditonton.. 😂

    #karambiarunners
    #mulaiajadulu
    #runningman
    #runfromreality
  • 8 0 49 minutes ago
  • Jangan lari aja, ntar nyesel loh kalo melewatkan hal menarik yang ada di sekitar kita. Mana tau kita melewatkan calon pacer di masa depan.. *eh. Kok gitu? Ntar pace gue rusak dong, ntar menu latihan gue berantakan dong! Santai sob, ini bukan race, latihan tentu ada menunya, interval, speed sessions, long run, tempo run, easy run. Nah, yang terakhir ini bisa dimanfaatin buat lari cimik-cimik, bahasa anak lari sekarang sih tipis-tipis. So alon-alon asal klakon, lebih nikmatin pemandangan dan lingkungan sekitar. Tetap atur tempo, manage heart rate. Udah gitu aja. Lari dinikmatin, run has to be fun! Not tragedy one! .
.
.
.
#Run 
#MariLari
#Indorunners 
#Irruniversity 
#Runningman 
#SarjanaLariIrruniversity
  • Jangan lari aja, ntar nyesel loh kalo melewatkan hal menarik yang ada di sekitar kita. Mana tau kita melewatkan calon pacer di masa depan.. *eh. Kok gitu? Ntar pace gue rusak dong, ntar menu latihan gue berantakan dong! Santai sob, ini bukan race, latihan tentu ada menunya, interval, speed sessions, long run, tempo run, easy run. Nah, yang terakhir ini bisa dimanfaatin buat lari cimik-cimik, bahasa anak lari sekarang sih tipis-tipis. So alon-alon asal klakon, lebih nikmatin pemandangan dan lingkungan sekitar. Tetap atur tempo, manage heart rate. Udah gitu aja. Lari dinikmatin, run has to be fun! Not tragedy one! .
    .
    .
    .
    #Run
    #MariLari
    #Indorunners
    #Irruniversity
    #Runningman
    #SarjanaLariIrruniversity
  • 15 1 1 hour ago
  • Run at a steady pace, don't run too fast at the beginning and believe that u have trained enough, even if u know u haven't.
  • Run at a steady pace, don't run too fast at the beginning and believe that u have trained enough, even if u know u haven't.
  • 19 1 1 hour ago