#sabah Instagram Photos & Videos

sabah - 6.2m posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • Tahniah kepada Fatima dan Nadzma, winner 2nd place cabaran KOC 1 disember 2020. 
Malar plan jumpa dan mau bagi, malar adahal awal tahun. Haha. Alhamdulillah. Sudah setel. Tahniah sekali lagi! 
Next! Pemenang sesi 15 disember dan pendaftaran sesi 1 Feb 2020. Yuran kekal rm60.00 dan pemenang akan ada 2 kategori. 
Paling banyak turun berat dan paling banyak turun lemak. Pm for info! 
Good luck and tahniah all!

#weightlossjourney #kikislemakonline #koc #fatloss #challenge #kotakinabalu #sabah
  • Tahniah kepada Fatima dan Nadzma, winner 2nd place cabaran KOC 1 disember 2020.
    Malar plan jumpa dan mau bagi, malar adahal awal tahun. Haha. Alhamdulillah. Sudah setel. Tahniah sekali lagi!
    Next! Pemenang sesi 15 disember dan pendaftaran sesi 1 Feb 2020. Yuran kekal rm60.00 dan pemenang akan ada 2 kategori.
    Paling banyak turun berat dan paling banyak turun lemak. Pm for info!
    Good luck and tahniah all!

    #weightlossjourney #kikislemakonline #koc #fatloss #challenge #kotakinabalu #sabah
  • 4 2 7 minutes ago
  • Kita sebagai perempuan ni kan payah actually sebab mesti rasa lain kalau sudah start berpeluh, pigi tempat2 yg banyak habuk, atau bersukan gitu, panas lagi dan kalau boleh bila sudah sampai rumah itu toilet ko punya la saturang 😂
.
Perempuan lama2 di toilet bukan apa, cuma takut mandi nda bersih seja tu, so sini saya suggest kamurang belila Brigthening Body Scrub ni, jimat masa sebenarnya, selalu org scrub lps tu mau cuci baru pakai sabun lgi, nda ka kau berjam di toilet kalau gitu? Jadi gunala scrub dari @temyracle.hq , ndapayah pikir mau pakai sabun lgi sbb lps scrub trs kasi basah lgi sikit tu badan keluar sdh tu buih2.
.
Kita ndapayah ckp banyak harga RM30 seja untuk 400g, saya sendiri pakai body scrub belum habis2 lgi dari awal bulan Nov maksudnya masi packaging lama yg baru 350g, kamu rasa klau pakai 400g bila mau hbis? 
#temyraclesabah #temyraclescrub #temyracleshira #temyracletribe #temy #brighteningbodyscrubtemyracle #borneo #kotakinabalu #sabah #naturalingredients #naturalproduct
  • Kita sebagai perempuan ni kan payah actually sebab mesti rasa lain kalau sudah start berpeluh, pigi tempat2 yg banyak habuk, atau bersukan gitu, panas lagi dan kalau boleh bila sudah sampai rumah itu toilet ko punya la saturang 😂
    .
    Perempuan lama2 di toilet bukan apa, cuma takut mandi nda bersih seja tu, so sini saya suggest kamurang belila Brigthening Body Scrub ni, jimat masa sebenarnya, selalu org scrub lps tu mau cuci baru pakai sabun lgi, nda ka kau berjam di toilet kalau gitu? Jadi gunala scrub dari @temyracle.hq , ndapayah pikir mau pakai sabun lgi sbb lps scrub trs kasi basah lgi sikit tu badan keluar sdh tu buih2.
    .
    Kita ndapayah ckp banyak harga RM30 seja untuk 400g, saya sendiri pakai body scrub belum habis2 lgi dari awal bulan Nov maksudnya masi packaging lama yg baru 350g, kamu rasa klau pakai 400g bila mau hbis?
    #temyraclesabah #temyraclescrub #temyracleshira #temyracletribe #temy #brighteningbodyscrubtemyracle #borneo #kotakinabalu #sabah #naturalingredients #naturalproduct
  • 1 0 8 minutes ago
  • "5 TIPS KURANGKAN BAM-BAM/BERAT BADAN" .
.

Morning u'olls sis nak share 5 tips mudah untuk kurangkan bam-bam atau lemak degil yang terkumpul 😍🤭
. .
1.Kurangkan / Elakkan gula , garam , minyak , makanan bersodium tinggi , processed food (daging burger , nugget ,fried fries dll) , fast food (mcd , Burger King kfc dll)

2.Makan sumber-sumber semulajadi contoh ayam dan ikan. Makan dengan kerap tetapi dalam portion yang sedikit . Kurangkan pengambilan Karbohidrat . 
Pastikan nasi segenggam . Lebihkan sayur-sayuran .

3.Kalau rasa nak mengunyah , kekacang adalah sumber lemak yang baik . (cukup sekadar 10 hingga 12 biji)

4. Lupakan terus air bergas/berkarbonat . Banyakkan minum air kosong atau amalkan Rose Berry tea. (1 hari 1 sachet) 
5. Perlu tahu pengertian/maksud DIET yang sebenar . Kerana ada sesetengah persepsi beranggapan bahawa diet itu perlu berlapar . Amalkan Roseberry tea 🥰💕
.
.
Harga : 1 kotak RM65 (20 Uncang) Trial Set RM35 (10 Uncang)🤑
.
.
Untuk pertanyaan boleh dm ja di ig 🥰😍💕
#daunberry #shanghairoseberry #roseberrytea  #detoxteano1sabah #polikk #kotakinabalu #sabah #politeknikmalaysia #digitalentrepreneurship #beautythatredifinesthenewyou
  • "5 TIPS KURANGKAN BAM-BAM/BERAT BADAN" .
    .

    Morning u'olls sis nak share 5 tips mudah untuk kurangkan bam-bam atau lemak degil yang terkumpul 😍🤭
    . .
    1.Kurangkan / Elakkan gula , garam , minyak , makanan bersodium tinggi , processed food (daging burger , nugget ,fried fries dll) , fast food (mcd , Burger King kfc dll)

    2.Makan sumber-sumber semulajadi contoh ayam dan ikan. Makan dengan kerap tetapi dalam portion yang sedikit . Kurangkan pengambilan Karbohidrat .
    Pastikan nasi segenggam . Lebihkan sayur-sayuran .

    3.Kalau rasa nak mengunyah , kekacang adalah sumber lemak yang baik . (cukup sekadar 10 hingga 12 biji)

    4. Lupakan terus air bergas/berkarbonat . Banyakkan minum air kosong atau amalkan Rose Berry tea. (1 hari 1 sachet)
    5. Perlu tahu pengertian/maksud DIET yang sebenar . Kerana ada sesetengah persepsi beranggapan bahawa diet itu perlu berlapar . Amalkan Roseberry tea 🥰💕
    .
    .
    Harga : 1 kotak RM65 (20 Uncang) Trial Set RM35 (10 Uncang)🤑
    .
    .
    Untuk pertanyaan boleh dm ja di ig 🥰😍💕
    #daunberry #shanghairoseberry #roseberrytea #detoxteano1sabah #polikk #kotakinabalu #sabah #politeknikmalaysia #digitalentrepreneurship #beautythatredifinesthenewyou
  • 1 0 12 minutes ago
  • Why Korean Culture is so well known nowadays? 5 words. 
Language, Fashion, Culture, Etiquette, Technology and Exposure. 
Through media exposure such as k-pop music, k-drama and etc the korean 'fever' spread pretty quickly throughout the world. From that exposure, people became interested about their language, fashion, culture, etiquette and technology. 
To simplify it, its all begins with modern touch. 
How is this relatable with this images? 
Our own Sabahan designers has put a lot of efforts to show Sabah in the modern way which is through modern clothing. My shirts is original creation from Maxumax, Trusted Shark and PopOutInk. No, it is not an endorsement. I bought the shirts. 
My Maxumax shirt is a mixed Sabahan tribe pattern shirt, meanwhile my Trusted Shark and Pop Out Ink is inspired by the Bajau community back in my hometown of Kota Belud. 
This shirts is so comfy to wear everywhere and its a nice way to promote our culture. 
Sabah has started to improve in its culture industries just like how the Korean did. Promoting our diversity and culture in modern way without losing our sense of culture. 
#ibf
#ibfsabah
#ibfsarawak
#warisansarawaksabah
#borneostreetkl
#borneostreetlondon
#misterambassador
#GlobalUk
#sabah
#sarawak
#london
#amazingborneotolondon
#GreaterUKAsia
  • Why Korean Culture is so well known nowadays? 5 words.
    Language, Fashion, Culture, Etiquette, Technology and Exposure.
    Through media exposure such as k-pop music, k-drama and etc the korean 'fever' spread pretty quickly throughout the world. From that exposure, people became interested about their language, fashion, culture, etiquette and technology.
    To simplify it, its all begins with modern touch.
    How is this relatable with this images?
    Our own Sabahan designers has put a lot of efforts to show Sabah in the modern way which is through modern clothing. My shirts is original creation from Maxumax, Trusted Shark and PopOutInk. No, it is not an endorsement. I bought the shirts.
    My Maxumax shirt is a mixed Sabahan tribe pattern shirt, meanwhile my Trusted Shark and Pop Out Ink is inspired by the Bajau community back in my hometown of Kota Belud.
    This shirts is so comfy to wear everywhere and its a nice way to promote our culture.
    Sabah has started to improve in its culture industries just like how the Korean did. Promoting our diversity and culture in modern way without losing our sense of culture.
    #ibf
    #ibfsabah
    #ibfsarawak
    #warisansarawaksabah
    #borneostreetkl
    #borneostreetlondon
    #misterambassador
    #GlobalUk
    #sabah
    #sarawak
    #london
    #amazingborneotolondon
    #GreaterUKAsia
  • 5 1 16 minutes ago
  • << @nak.sihat >> Yess, solat subuh paling penting guys setiap hari sempurna solat subuh in shaa Allah solat2 lain akan sempurna juga dengan izin Allah SWT 🌹
.
Tag someone yang awak sayang 😍
.
--------
Kepada sesiapa yang ada masalah period tak teratur, berat badan, perut buncit, selera padu.. akak sangat cadangkan awak ikhtiar dengan jus deina. .
.
🌷🌷🌷RAHSIA KEKAL MUDA, CANTIK DAN SIHAT LUAR DAN DALAMAN, HANYA MINUM JUS BUAH DEINA 🌷🌷🌷
.
🍇🍒🍓 KHASIAT PENUH JUS DEINA ™
.
Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal. 🤗
.
FUNGSI JUS DEINA :
🌺NORMALKAN KITARAN HAID
🌺CUCI KOTORAN HAID LAMA
🌺HILANGKAN SENGGUGUT
🌺HILANGKAN KEPUTIHAN
🌺TURUNKAN BERAT BADAN
🌺RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL
🌺BUANG TOKSIN DALAM BADAN
🌺KESAN SEAWAL 7-10 HARI
🌺RASA JUS MANGGA YANG SEDAP
🌺MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT) .
.
Jom grab pakej promo Jus Deina.. 😘
Terus Dm atau klik link wasap akak sekarang kat bio ig.. Akak nak kasi best price ni tau untuk awak yang pertama masuk dengan cepat. 💪🏻👍🏻🤲🏻
. 
#instagram #nealofa #DeinaSlimaxJuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu
  • << @nak.sihat >> Yess, solat subuh paling penting guys setiap hari sempurna solat subuh in shaa Allah solat2 lain akan sempurna juga dengan izin Allah SWT 🌹
    .
    Tag someone yang awak sayang 😍
    .
    --------
    Kepada sesiapa yang ada masalah period tak teratur, berat badan, perut buncit, selera padu.. akak sangat cadangkan awak ikhtiar dengan jus deina. .
    .
    🌷🌷🌷RAHSIA KEKAL MUDA, CANTIK DAN SIHAT LUAR DAN DALAMAN, HANYA MINUM JUS BUAH DEINA 🌷🌷🌷
    .
    🍇🍒🍓 KHASIAT PENUH JUS DEINA ™
    .
    Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal. 🤗
    .
    FUNGSI JUS DEINA :
    🌺NORMALKAN KITARAN HAID
    🌺CUCI KOTORAN HAID LAMA
    🌺HILANGKAN SENGGUGUT
    🌺HILANGKAN KEPUTIHAN
    🌺TURUNKAN BERAT BADAN
    🌺RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL
    🌺BUANG TOKSIN DALAM BADAN
    🌺KESAN SEAWAL 7-10 HARI
    🌺RASA JUS MANGGA YANG SEDAP
    🌺MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT) .
    .
    Jom grab pakej promo Jus Deina.. 😘
    Terus Dm atau klik link wasap akak sekarang kat bio ig.. Akak nak kasi best price ni tau untuk awak yang pertama masuk dengan cepat. 💪🏻👍🏻🤲🏻
    .
    #instagram #nealofa #DeinaSlimaxJuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu
  • 9 0 17 minutes ago
  • "TIPS TIDUR UNTUK WANITA YANG MAU KURUS" .
.
Morning u'olls 😍 Pagi ni sis nak share  4 tips tidur untuk wanita yang nak kurus. 🥰
.
.
U'olls tau kan tidur ni penting tau untuk bantu kita cepat kurus. Tidur yang cukup dapat bantu sistem badan baikpulih dengan cepat. 🥰
.
.
Bah jadi jangan kasi lama, jum tengok 4 tips mau dapatkan tidur yang cukup untuk kuruskan badan. 🤭

1. Buat Jadual

Pastikan tidur pada waktu yang sama. Jangan konfiuskan badan kita dengan tidur pada waktu berlainan. Walaupun pada hari minggu.

2. Minuman Kafein

Kafein ni akan berada dalam badan u'olls selama 12 jam. Waktu terakhir kamurang boleh minum minuman berkafein adalah pukul 12 tengah hari.Kalau elakkn minuman yang berkafein lagi bagus. Sebab kafein ni akan ganggu waku tidur kita smua.

3. Senaman Waktu Malam

Elakkan bersenam waktu malam. Sebaiknya paling lewat, bersenam pada waktu petang. Lagi bagus masa pagi. Senaman berat sebelum tidur akan ganggu tidur yang lena.

4. Tidur dalam bilik yang gelap. 
Sebab cahaya akan ganggu tidur kamurang dari jadi lena. Jadi pastikan masa tidur tu, tutup lampu bilik u'olls. 😘
.
.
Harga : 1 kotak RM65 (20 Uncang)  Trial Set RM35 (10 Uncang) .
.
Untuk pertanyaan lebih lanjut boleh dm ja di ig 😍
#daunberry #shanghairoseberry
#roseberrytea #detoxteano1sabah #polikk #kotakinabalu #sabah #politeknikmalaysia #digitalentrepreneurship #beautythatredifinesthenewyou
  • "TIPS TIDUR UNTUK WANITA YANG MAU KURUS" .
    .
    Morning u'olls 😍 Pagi ni sis nak share 4 tips tidur untuk wanita yang nak kurus. 🥰
    .
    .
    U'olls tau kan tidur ni penting tau untuk bantu kita cepat kurus. Tidur yang cukup dapat bantu sistem badan baikpulih dengan cepat. 🥰
    .
    .
    Bah jadi jangan kasi lama, jum tengok 4 tips mau dapatkan tidur yang cukup untuk kuruskan badan. 🤭

    1. Buat Jadual

    Pastikan tidur pada waktu yang sama. Jangan konfiuskan badan kita dengan tidur pada waktu berlainan. Walaupun pada hari minggu.

    2. Minuman Kafein

    Kafein ni akan berada dalam badan u'olls selama 12 jam. Waktu terakhir kamurang boleh minum minuman berkafein adalah pukul 12 tengah hari.Kalau elakkn minuman yang berkafein lagi bagus. Sebab kafein ni akan ganggu waku tidur kita smua.

    3. Senaman Waktu Malam

    Elakkan bersenam waktu malam. Sebaiknya paling lewat, bersenam pada waktu petang. Lagi bagus masa pagi. Senaman berat sebelum tidur akan ganggu tidur yang lena.

    4. Tidur dalam bilik yang gelap.
    Sebab cahaya akan ganggu tidur kamurang dari jadi lena. Jadi pastikan masa tidur tu, tutup lampu bilik u'olls. 😘
    .
    .
    Harga : 1 kotak RM65 (20 Uncang) Trial Set RM35 (10 Uncang) .
    .
    Untuk pertanyaan lebih lanjut boleh dm ja di ig 😍
    #daunberry #shanghairoseberry
    #roseberrytea #detoxteano1sabah #polikk #kotakinabalu #sabah #politeknikmalaysia #digitalentrepreneurship #beautythatredifinesthenewyou
  • 0 0 18 minutes ago
  • ayu nye cik adik manis kita mengayakan tudung #bakse ni . Bagi korang kanan or kiri yang paling meletups ?
  • ayu nye cik adik manis kita mengayakan tudung #bakse ni . Bagi korang kanan or kiri yang paling meletups ?
  • 4 1 19 minutes ago
  • ANDA MENGHADAPI MASALAH INI ?

1. NVX tak ada pick-up ?
2. NVX tak ada power, top speed lembap?
3. Ambil masa panjang baru dpt top speed ?
4. Makan minyak kuat sangat
5. Enjin bising mcm lori?
6. Pagi-pagi susah start?
7. Performance semakin merosot?
8. Conrode dan piston bunyi?
9. Tayar cepat botak
10. Kerap kali kena tinggal apabila konvoi?
11. Rim berat?
12. Enjin Suda Modi tapi tetap juga xlaju?
13. Tukar cluth racing pun tetap xlaju?
14. Pump brek jem?
15. Piring disc rokel?
16. Kene tipu dgn pomen?

Jangan Risauu!!! Itu masalah anda... bukan masalah abang... 😂
Ok bye...👋 Kalau ada masalah tak tahu nak makan kat mana...boleh terus ke FoodDistrict JohorBahru

Sesungguhnya RACUN itu BENAR!!!🤣🤣🤣
MANTOL PAK ABU!!!😎😎😎 #FoodDistrict #JohorBahru #BBU #WilayahBBU #food #foodporn #jjcm #maqan #viral #share #Syukur #Alhamdulillah #Johor #Melaka #Pahang #NegeriSembilan #Selangor #KualaLumpur #Perak #Penang #Kedah #Perlis #Kelantan #Terengganu #Sabah #Sarawak #Malaysia #Singapore #nvx

Menu kami :
🔥ROTI BAKAR FAMOUS JB
🔥ROTI BAKAR FAMOUS JB SUPREME 🔥CHAR KUEY TEOW POWER
🔥MEE GORENG MAMAK POWER
🔥MEE GORENG BASAH POWER
🔥NASI LEMAK LOVE
🔥ASAM PEDAS PIJO
🔥SUP KAMBING PADU
🔥TOM YUM GONG NOODLES
🔥IKAN BAKAR SAMBAL PETAI
🔥SOTONG BAKAR SAMBAL PETAI
🔥KORN DAWG CHEESE
🔥PISANG GORENG CHEESE
🔥CIS POPCORN CHICKEN
🔥NACHOS CHEESE SUPREME
🔥SATAY LELEYH!!!
  • ANDA MENGHADAPI MASALAH INI ?

    1. NVX tak ada pick-up ?
    2. NVX tak ada power, top speed lembap?
    3. Ambil masa panjang baru dpt top speed ?
    4. Makan minyak kuat sangat
    5. Enjin bising mcm lori?
    6. Pagi-pagi susah start?
    7. Performance semakin merosot?
    8. Conrode dan piston bunyi?
    9. Tayar cepat botak
    10. Kerap kali kena tinggal apabila konvoi?
    11. Rim berat?
    12. Enjin Suda Modi tapi tetap juga xlaju?
    13. Tukar cluth racing pun tetap xlaju?
    14. Pump brek jem?
    15. Piring disc rokel?
    16. Kene tipu dgn pomen?

    Jangan Risauu!!! Itu masalah anda... bukan masalah abang... 😂
    Ok bye...👋 Kalau ada masalah tak tahu nak makan kat mana...boleh terus ke FoodDistrict JohorBahru

    Sesungguhnya RACUN itu BENAR!!!🤣🤣🤣
    MANTOL PAK ABU!!!😎😎😎 #FoodDistrict #JohorBahru #BBU #WilayahBBU #food #foodporn #jjcm #maqan #viral #share #Syukur #Alhamdulillah #Johor #Melaka #Pahang #NegeriSembilan #Selangor #KualaLumpur #Perak #Penang #Kedah #Perlis #Kelantan #Terengganu #Sabah #Sarawak #Malaysia #Singapore #nvx

    Menu kami :
    🔥ROTI BAKAR FAMOUS JB
    🔥ROTI BAKAR FAMOUS JB SUPREME 🔥CHAR KUEY TEOW POWER
    🔥MEE GORENG MAMAK POWER
    🔥MEE GORENG BASAH POWER
    🔥NASI LEMAK LOVE
    🔥ASAM PEDAS PIJO
    🔥SUP KAMBING PADU
    🔥TOM YUM GONG NOODLES
    🔥IKAN BAKAR SAMBAL PETAI
    🔥SOTONG BAKAR SAMBAL PETAI
    🔥KORN DAWG CHEESE
    🔥PISANG GORENG CHEESE
    🔥CIS POPCORN CHICKEN
    🔥NACHOS CHEESE SUPREME
    🔥SATAY LELEYH!!!
  • 8 3 21 minutes ago
  • Assalamualaikum Urang-urang Tawau. Jangan Lupa Temu Janji Kita Pada Ahad Ini 26 Januari 2020 Yang Bertempat Di Masjid Al-Mukaramah Tg. Batu Keramat, Tawau Sabah. Kami Akan Mengadakan Kursus Pemantapan Umrah. Kursus Ini Terbuka Kepada Semua Jemaah Dan Percuma. Anda Semua Dijemput Hadir 😊
.
🕋 Kursus Umrah Awana Idaman 🕋
📅 Pada : 26 Januari 2020 (Ahad)
⏳ Masa : 9 Pagi - 12 Tengahari
👨‍🏫 Penceramah : Ustaz Drs. Mohd Shakirul Naim Bin Mat Rasat
📍 Tempat : Masjid Al-Mukaramah, TG. Batu Keramat, Tawau, Sabah
✅ Kursus Adalah Percuma Dan Sarapan Pagi Disediakan.
😉Semua Dijemput Hadir😊
#umrah #kursusumrah #umrahawanaidaman #umrah1441h #kursusumrahawanaidaman #tamanraudah #tawau #sabah
  • Assalamualaikum Urang-urang Tawau. Jangan Lupa Temu Janji Kita Pada Ahad Ini 26 Januari 2020 Yang Bertempat Di Masjid Al-Mukaramah Tg. Batu Keramat, Tawau Sabah. Kami Akan Mengadakan Kursus Pemantapan Umrah. Kursus Ini Terbuka Kepada Semua Jemaah Dan Percuma. Anda Semua Dijemput Hadir 😊
    .
    🕋 Kursus Umrah Awana Idaman 🕋
    📅 Pada : 26 Januari 2020 (Ahad)
    ⏳ Masa : 9 Pagi - 12 Tengahari
    👨‍🏫 Penceramah : Ustaz Drs. Mohd Shakirul Naim Bin Mat Rasat
    📍 Tempat : Masjid Al-Mukaramah, TG. Batu Keramat, Tawau, Sabah
    ✅ Kursus Adalah Percuma Dan Sarapan Pagi Disediakan.
    😉Semua Dijemput Hadir😊
    #umrah #kursusumrah #umrahawanaidaman #umrah1441h #kursusumrahawanaidaman #tamanraudah #tawau #sabah
  • 0 0 22 minutes ago
  • << @deina.pantai.timur >> Yess, solat subuh paling penting guys setiap hari sempurna solat subuh in shaa Allah solat2 lain akan sempurna juga dengan izin Allah SWT 🌹
.
Tag someone yang awak sayang 😍
.
--------
Kepada sesiapa yang ada masalah period tak teratur, berat badan, perut buncit, selera padu.. akak sangat cadangkan awak ikhtiar dengan jus deina. .
.
🌷🌷🌷RAHSIA KEKAL MUDA, CANTIK DAN SIHAT LUAR DAN DALAMAN, HANYA MINUM JUS BUAH DEINA 🌷🌷🌷
.
🍇🍒🍓 KHASIAT PENUH JUS DEINA ™
.
Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal. 🤗
.
FUNGSI JUS DEINA :
🌺NORMALKAN KITARAN HAID
🌺CUCI KOTORAN HAID LAMA
🌺HILANGKAN SENGGUGUT
🌺HILANGKAN KEPUTIHAN
🌺TURUNKAN BERAT BADAN
🌺RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL
🌺BUANG TOKSIN DALAM BADAN
🌺KESAN SEAWAL 7-10 HARI
🌺RASA JUS MANGGA YANG SEDAP
🌺MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT) .
.
Jom grab pakej promo Jus Deina.. 😘
Terus Dm atau klik link wasap akak sekarang kat bio ig.. Akak nak kasi best price ni tau untuk awak yang pertama masuk dengan cepat. 💪🏻👍🏻🤲🏻
. 
#instagram #nealofa #DeinaSlimaxJuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu
  • << @deina.pantai.timur >> Yess, solat subuh paling penting guys setiap hari sempurna solat subuh in shaa Allah solat2 lain akan sempurna juga dengan izin Allah SWT 🌹
    .
    Tag someone yang awak sayang 😍
    .
    --------
    Kepada sesiapa yang ada masalah period tak teratur, berat badan, perut buncit, selera padu.. akak sangat cadangkan awak ikhtiar dengan jus deina. .
    .
    🌷🌷🌷RAHSIA KEKAL MUDA, CANTIK DAN SIHAT LUAR DAN DALAMAN, HANYA MINUM JUS BUAH DEINA 🌷🌷🌷
    .
    🍇🍒🍓 KHASIAT PENUH JUS DEINA ™
    .
    Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal. 🤗
    .
    FUNGSI JUS DEINA :
    🌺NORMALKAN KITARAN HAID
    🌺CUCI KOTORAN HAID LAMA
    🌺HILANGKAN SENGGUGUT
    🌺HILANGKAN KEPUTIHAN
    🌺TURUNKAN BERAT BADAN
    🌺RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL
    🌺BUANG TOKSIN DALAM BADAN
    🌺KESAN SEAWAL 7-10 HARI
    🌺RASA JUS MANGGA YANG SEDAP
    🌺MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT) .
    .
    Jom grab pakej promo Jus Deina.. 😘
    Terus Dm atau klik link wasap akak sekarang kat bio ig.. Akak nak kasi best price ni tau untuk awak yang pertama masuk dengan cepat. 💪🏻👍🏻🤲🏻
    .
    #instagram #nealofa #DeinaSlimaxJuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu
  • 8 0 29 minutes ago
  • [ DETOX & DIET ] 💃🏼💃🏼
============== Ramai yang cuba mcm2 supplement utk kurus, tapi x kurus2...kenapa ekkk??!😬😬 Ohhh...rupanya...detox failure..no wonder lah ambik produk slimming tak berkesan!!😖 ▶️Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. ▶️Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum. 🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏
ENERFIBER (minuman campuran epal, kiwi, jambu batu) sgt bagus utk detox. Kandungan seratnya sgt tinggi membantu proses detox.

BERTINDAK SEKARANG SEBELUM KEHABISAN STOK ‼️‼️😱😱 RM180 per box

Whatsapp +60175005707
#nakkurus
#kuruscantik
#detox
#minumandetox
#perutbuncit
#slimmingproduct
#slimming
#obesiti
#obes
#toksin
#toxin
#enerfiber
#enerfibermalaysia
#malaysia
#sabah
#sarawak
#brunei
#usa
#france
#belgium
#italy
#dubai
#qatar

Ship worldwide
Whatsapp +60175005707
  • [ DETOX & DIET ] 💃🏼💃🏼
    ============== Ramai yang cuba mcm2 supplement utk kurus, tapi x kurus2...kenapa ekkk??!😬😬 Ohhh...rupanya...detox failure..no wonder lah ambik produk slimming tak berkesan!!😖 ▶️Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. ▶️Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum. 🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏
    ENERFIBER (minuman campuran epal, kiwi, jambu batu) sgt bagus utk detox. Kandungan seratnya sgt tinggi membantu proses detox.

    BERTINDAK SEKARANG SEBELUM KEHABISAN STOK ‼️‼️😱😱 RM180 per box

    Whatsapp +60175005707
    #nakkurus
    #kuruscantik
    #detox
    #minumandetox
    #perutbuncit
    #slimmingproduct
    #slimming
    #obesiti
    #obes
    #toksin
    #toxin
    #enerfiber
    #enerfibermalaysia
    #malaysia
    #sabah
    #sarawak
    #brunei
    #usa
    #france
    #belgium
    #italy
    #dubai
    #qatar

    Ship worldwide
    Whatsapp +60175005707
  • 1 0 32 minutes ago
  • PROMO PULIHDARA SEMPENA MENYAMBUT MUSIM BONUS CHINESE NEW YEAR..
.
.
PADA YANG NAK BETUL-BETUL PULIHDARA...PM /DM KAK ZIE.
.
.
.
.
011-27866601
.
.
  • PROMO PULIHDARA SEMPENA MENYAMBUT MUSIM BONUS CHINESE NEW YEAR..
    .
    .
    PADA YANG NAK BETUL-BETUL PULIHDARA...PM /DM KAK ZIE.
    .
    .
    .
    .
    011-27866601
    .
    .
  • 2 2 34 minutes ago