#sayajualmurah Instagram Photos & Videos

sayajualmurah - 15.3m posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • [ NEW ARRIVALS! ] -
.
KURUNG PAHANG IDAMAN KALBU, MENGGUNAKAN COTTON LAVENZI BERKUALITI TINGGI, REKAAN DAN JAHITAN SETANDING JENAMA TERKEMUKA!! .
Ingin mencari baju kurung pahang yg rekaannya simple dan elegant? Musim raya bakal muncul lagi.. nak ikut color  Tema emerald, navy, mint, cream, pastel? Semua kami ada.. .
Kami namakan design kalini *‘Kenangan Terindah’* sempena #Nostalgiaraya2019.. Ianya seindah nama yg diberi sentuhan penuh kasih syg dr kami. Koleksi ini menjadikan raya anda Paling Terindah dan tidak akan dilupakan. 😍😍
.
.
So uols dah sedia nak tau lebih lanjut ttg Kenangan Collection?
.
Nak tau apa KELEBIHAN KENANGAN TERINDAH yang uols tak patut dilepaskan ni?
.
🌷 Didatangkan dengan 7 saiz iaitu || SS || S || M || L || XL || XXL || 3XL ||
.
🌷Potongan kurung pahang yg menampak kan si pemakai lbh manis tanpa menyerlahkan susuk tubuh si pemakai. 🌷Top - Baju dihiasi beading yang memberi sentuhan klasik pasti menambat hati si pemakai. 🌷Skirt - Padanan kain batik dengan getah separuh pinggang dan potongan kain selisih tak belah (kain bole expand sehingga 1-2 inci)
🌷Diperbuat drpd cotton lavenzi berkualiti tinggi, sgt ringan dan very comfort.
🌷Ada 5 pilihan warna plain, flashy dan juga pastel
🌷Tak panas (Penyerap haba yg baik)
🌷Kain tidak mengecut walaupun setelah dicuci
🌷Kualiti jahitan bertaraf 5 bintang dan setanding jenama terkemuka
🌷Ready stock, postage daily
🌷Cara cucian: Untuk menjaga kualiti baju, disarankan hanya "hand wash" (TIDAK DIGALAKKAN BASUH MESIN). Cukup sekadar celup2 cuci dan jemur manja 😊😊
.
Dah berkenan, so macamana nak order?
.
Cepat grab tau...lom cuba pakai lom tahu kan😉😍
.
Tunggu apa lagi..?? Jom ORDER sekarang!!
.
Tak sabar kan nak BELI? Senang je!
.
WHATSAPP CEPAT- CEPAT !!
.
Nak ORDER?? Meh klik kt sini yer..👇 http://www.wasap.my/60175818634 😊😉
.
Jangan lupa LIKE,SHARE & TAG kawan uols ya! Barulah sama2 cantik &  bergaya 😍 😘😘
.
Happy Shopping Online With Us ! 
P/s:  Share & Like Page #izueilacouture

#sayajualbajukurung #sayajualmurah #bridesmaid #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bajukurungmini #bajukurungcantik #izueilacouture #trustedseller #letscantikwithus #meletop #bajuraya2019 #sedondon2019
  • [ NEW ARRIVALS! ] -
    .
    KURUNG PAHANG IDAMAN KALBU, MENGGUNAKAN COTTON LAVENZI BERKUALITI TINGGI, REKAAN DAN JAHITAN SETANDING JENAMA TERKEMUKA!! .
    Ingin mencari baju kurung pahang yg rekaannya simple dan elegant? Musim raya bakal muncul lagi.. nak ikut color Tema emerald, navy, mint, cream, pastel? Semua kami ada.. .
    Kami namakan design kalini *‘Kenangan Terindah’* sempena #Nostalgiaraya2019 .. Ianya seindah nama yg diberi sentuhan penuh kasih syg dr kami. Koleksi ini menjadikan raya anda Paling Terindah dan tidak akan dilupakan. 😍😍
    .
    .
    So uols dah sedia nak tau lebih lanjut ttg Kenangan Collection?
    .
    Nak tau apa KELEBIHAN KENANGAN TERINDAH yang uols tak patut dilepaskan ni?
    .
    🌷 Didatangkan dengan 7 saiz iaitu || SS || S || M || L || XL || XXL || 3XL ||
    .
    🌷Potongan kurung pahang yg menampak kan si pemakai lbh manis tanpa menyerlahkan susuk tubuh si pemakai. 🌷Top - Baju dihiasi beading yang memberi sentuhan klasik pasti menambat hati si pemakai. 🌷Skirt - Padanan kain batik dengan getah separuh pinggang dan potongan kain selisih tak belah (kain bole expand sehingga 1-2 inci)
    🌷Diperbuat drpd cotton lavenzi berkualiti tinggi, sgt ringan dan very comfort.
    🌷Ada 5 pilihan warna plain, flashy dan juga pastel
    🌷Tak panas (Penyerap haba yg baik)
    🌷Kain tidak mengecut walaupun setelah dicuci
    🌷Kualiti jahitan bertaraf 5 bintang dan setanding jenama terkemuka
    🌷Ready stock, postage daily
    🌷Cara cucian: Untuk menjaga kualiti baju, disarankan hanya "hand wash" (TIDAK DIGALAKKAN BASUH MESIN). Cukup sekadar celup2 cuci dan jemur manja 😊😊
    .
    Dah berkenan, so macamana nak order?
    .
    Cepat grab tau...lom cuba pakai lom tahu kan😉😍
    .
    Tunggu apa lagi..?? Jom ORDER sekarang!!
    .
    Tak sabar kan nak BELI? Senang je!
    .
    WHATSAPP CEPAT- CEPAT !!
    .
    Nak ORDER?? Meh klik kt sini yer..👇 http://www.wasap.my/60175818634 😊😉
    .
    Jangan lupa LIKE,SHARE & TAG kawan uols ya! Barulah sama2 cantik & bergaya 😍 😘😘
    .
    Happy Shopping Online With Us !
    P/s: Share & Like Page #izueilacouture

    #sayajualbajukurung #sayajualmurah #bridesmaid #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bajukurungmini #bajukurungcantik #izueilacouture #trustedseller #letscantikwithus #meletop #bajuraya2019 #sedondon2019
  • 1 0 1 minute ago
  • Can't wait to show you the surprise😍‼️
  • Can't wait to show you the surprise😍‼️
  • 0 1 3 minutes ago
  • Jom tengok Ig Story @miraclehaul_my ada banyak promo antaranya :
💧ALWAYS BE PURE💧⛄
🌲SOME BY MI 🌲
🌸1004 LABORATORY🌸
🌿SUPER VEGITOKS 🌿
🌻COSRX 🌻
🌷ACWELL 🌷
  • Jom tengok Ig Story @miraclehaul_my ada banyak promo antaranya :
    💧ALWAYS BE PURE💧⛄
    🌲SOME BY MI 🌲
    🌸1004 LABORATORY🌸
    🌿SUPER VEGITOKS 🌿
    🌻COSRX 🌻
    🌷ACWELL 🌷
  • 1 1 6 minutes ago
  • Ya Allah cantiknyaa! Dia make up guna argania. Mix with foundation. Tak berminyak tau jgn risau 😘😘
.
🎯 KEGUNAAN ARGANIA WONDER OIL SEBAGAI MAKE UP🎯
.
🚺 Sebagai make up base
🚺 Dicampurkan dengan foundation
🚺 pelembap bibir sebelum memakai lipstick (❌ini penting utk elakkan bibir hitam & kusam!❌)
🚺boleh dicampur dengan eye shadow 🚺 boleh dicampur dengan lipstick
🚺digunakan untuk meratakan bulu kening 🚺digunakan melembutkan bulu 🎯 KEGUNAAN ARGANIA WONDER OIL SEBAGAI MAKE UP🎯
.
🚺 Sebagai make up bayse
🚺 Dicampurkan dengan foundation
🚺 pelembap bibir sebelum memakai lipstick (❌ini penting utk elakkan bibir hitam & kusam!❌)
🚺boleh dicampur dengan eye shadow 🚺 boleh dicampur dengan lipstick
🚺digunakan untuk meratakan bulu kening 🚺digunakan melembutkan bulu mata
.
To order: 📝
✅✅Whatsapp/sms +6738294257
.
💸💸Harga 👇🏼👇🏼
#arganiawonderoil 🎀1 botol: $21
.
.
#arganiawonderoil #tsayajual #sayajualminyak #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualarganoil #sayajualmurah .
  • Ya Allah cantiknyaa! Dia make up guna argania. Mix with foundation. Tak berminyak tau jgn risau 😘😘
    .
    🎯 KEGUNAAN ARGANIA WONDER OIL SEBAGAI MAKE UP🎯
    .
    🚺 Sebagai make up base
    🚺 Dicampurkan dengan foundation
    🚺 pelembap bibir sebelum memakai lipstick (❌ini penting utk elakkan bibir hitam & kusam!❌)
    🚺boleh dicampur dengan eye shadow 🚺 boleh dicampur dengan lipstick
    🚺digunakan untuk meratakan bulu kening 🚺digunakan melembutkan bulu 🎯 KEGUNAAN ARGANIA WONDER OIL SEBAGAI MAKE UP🎯
    .
    🚺 Sebagai make up bayse
    🚺 Dicampurkan dengan foundation
    🚺 pelembap bibir sebelum memakai lipstick (❌ini penting utk elakkan bibir hitam & kusam!❌)
    🚺boleh dicampur dengan eye shadow 🚺 boleh dicampur dengan lipstick
    🚺digunakan untuk meratakan bulu kening 🚺digunakan melembutkan bulu mata
    .
    To order: 📝
    ✅✅Whatsapp/sms +6738294257
    .
    💸💸Harga 👇🏼👇🏼
    #arganiawonderoil 🎀1 botol: $21
    .
    .
    #arganiawonderoil #tsayajual #sayajualminyak #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualarganoil #sayajualmurah .
  • 1 0 9 minutes ago