#sayapakaisayajual Instagram Photos & Videos

sayapakaisayajual - 555.9k posts

Top Posts

  • 💃*JOM KURUS SEBELUM RAYA* !!💃 💖*BIZZI BODDY* rasa dia *TEH HIJAU* yang *TAK MEMUAKKAN* dan membantu menurunkan *BERAT* , bantu *KURANGKAN* selera *MAKAN MELAMPAU* 💞*BB FLUSH* rasanya masam2 Buah Gituu membantu mengurangkan *PERUT BOROI* , *KEMPISKAN* perut dan *LAWASKAN PEMBUANGAN* 💗*Satu set BB BODY( RM79.90 ) + ( BB FLUSH RM75 ) =RM154.90* 🎁 gift untuk anda yang Beli Set Combo

Dah ready nak turunkan berat berkilo kilo ?

READY STOCK.... 🛵🚗 Cod available
📦📦 Postage seluruh negeri
💰💰💰 AGENT DIPERLUKAN

Jom whatsapp sis ⬇️ 📱PM 0173709263
📱 www.wasap.my/60173709263/Bizziboddy
💻Klik links bio @nik_as.legacyselangor 
#agentwanted 
#aslegacy 
#aslegacyagentsah 
#aslegacyselangor 
#misikebayaraya2019 
#sayanakcantik 
#sayapakaisayajual 
#datoalifsyukri 
#jomkurus
#teamafviral0656
  • 💃*JOM KURUS SEBELUM RAYA* !!💃 💖*BIZZI BODDY* rasa dia *TEH HIJAU* yang *TAK MEMUAKKAN* dan membantu menurunkan *BERAT* , bantu *KURANGKAN* selera *MAKAN MELAMPAU* 💞*BB FLUSH* rasanya masam2 Buah Gituu membantu mengurangkan *PERUT BOROI* , *KEMPISKAN* perut dan *LAWASKAN PEMBUANGAN* 💗*Satu set BB BODY( RM79.90 ) + ( BB FLUSH RM75 ) =RM154.90* 🎁 gift untuk anda yang Beli Set Combo

    Dah ready nak turunkan berat berkilo kilo ?

    READY STOCK.... 🛵🚗 Cod available
    📦📦 Postage seluruh negeri
    💰💰💰 AGENT DIPERLUKAN

    Jom whatsapp sis ⬇️ 📱PM 0173709263
    📱 www.wasap.my/60173709263/Bizziboddy
    💻Klik links bio @nik_as.legacyselangor
    #agentwanted
    #aslegacy
    #aslegacyagentsah
    #aslegacyselangor
    #misikebayaraya2019
    #sayanakcantik
    #sayapakaisayajual
    #datoalifsyukri
    #jomkurus
    #teamafviral0656
  • 166 41 15 May, 2019
  • .
1 krim 5 penyelesaian
1 krim 5 sapuan berbeza
1 krim 5 fungsi
.
Krim apa tu🤔🤔🤔 .
MAYYABABYCREAM..
.
krim yang sgt 2 bagus utk si comel anda 😍 .
.
🍀 PRODUK NATURAL 
Lebih selamat pada bayi kerana tanpa steroid atau bahan kimia.Serta mendapat kelulusan KKM. .
🍀 MAIN DARI WATER BASE 
Bermaksud mudah meresap dan tidak melekit pada kulit bayi.Mostly produk di luar dari Oil base.Untuk baby 2 tahun ke bawah oil base ni tak sesuai ye..sbb blh bg keradangan pada kulit bayi , lebih2 lagi klo produk tu panas. .
.
🍀 KANDUNGAN LEBIH BESAR 50ml berbanding sesetgh produk hanya 30ml shj. Boleh tahan sehingga 1 ke 2 bulan bergantung pada pengunaan. .
🍀 LEBIH JIMAT 
sebab 5 fungsi dalam 1 tiub😍😍 .
🍀 TIDAK PANAS 
sesetengah produk bayi diluar panas dan tak sesuai pada kulit bayi yg nipis dan sensitif
.
Dah cuba?

Yang belom bila lagi? 🎁Free gift dengan setiap pembelian produk Mayyababy..
.
Grab combo set sis belanja kos postage + extra free gift 😍 woowwww sgtt‼️
.
for more info & order sila klik link d bio😊
.
.
.
#mayyababyhq #mayyababylovers #mayyababyjb #smilebaby #organic
#natural #ekzema #ruam #tidurlena #batukkahak #selsema #gigitnyamuk
#sayapakaisayajual #teamAFviral0622
  • .
    1 krim 5 penyelesaian
    1 krim 5 sapuan berbeza
    1 krim 5 fungsi
    .
    Krim apa tu🤔🤔🤔 .
    MAYYABABYCREAM..
    .
    krim yang sgt 2 bagus utk si comel anda 😍 .
    .
    🍀 PRODUK NATURAL
    Lebih selamat pada bayi kerana tanpa steroid atau bahan kimia.Serta mendapat kelulusan KKM. .
    🍀 MAIN DARI WATER BASE
    Bermaksud mudah meresap dan tidak melekit pada kulit bayi.Mostly produk di luar dari Oil base.Untuk baby 2 tahun ke bawah oil base ni tak sesuai ye..sbb blh bg keradangan pada kulit bayi , lebih2 lagi klo produk tu panas. .
    .
    🍀 KANDUNGAN LEBIH BESAR 50ml berbanding sesetgh produk hanya 30ml shj. Boleh tahan sehingga 1 ke 2 bulan bergantung pada pengunaan. .
    🍀 LEBIH JIMAT
    sebab 5 fungsi dalam 1 tiub😍😍 .
    🍀 TIDAK PANAS
    sesetengah produk bayi diluar panas dan tak sesuai pada kulit bayi yg nipis dan sensitif
    .
    Dah cuba?

    Yang belom bila lagi? 🎁Free gift dengan setiap pembelian produk Mayyababy..
    .
    Grab combo set sis belanja kos postage + extra free gift 😍 woowwww sgtt‼️
    .
    for more info & order sila klik link d bio😊
    .
    .
    .
    #mayyababyhq #mayyababylovers #mayyababyjb #smilebaby #organic
    #natural #ekzema #ruam #tidurlena #batukkahak #selsema #gigitnyamuk
    #sayapakaisayajual #teamAFviral0622
  • 165 47 1 May, 2019
  • Anak batuk selsema, sukar tidur, gatal-gatal ruam, kembung perut dan kena gigit serangga?
.
Jangan risau. Atasi masalah-masalah ni segera dengan Mayya Baby Krim 5 in 1. 🔴Kelebihan Mayya Baby Cream (NATURAL PRODUK)

MAYYA BABY CREAM di formulasikan dari 4 bahan natural yg baik utk kesihatan iaitu Coconut Oil, Lemon Oil, Garlic Oil, Aloe vera, Argan Oil dan Habbatussauda tau.

Paling best Mayya Baby Cream ade pelbagai fungsi yang dapat membantu merawat dan mengurangkan masalah bayi seperti: ✔Gatal dan ruam
✔Batuk & selsema
✔Kembung perut
✔Tidur Lebih lena ✔Kulit sensetif ✔Gigitan serangga 🎁Free gift dengan setiap pembelian produk Mayyababy..
.
Grab combo set sis belanja kos postage + extra free gift 😍 woowwww sgtt‼️
.
for more info & order sila klik link d bio😊
.
.
.
#mayyababyhq #mayyababylovers #mayyababyjb #smilebaby #organic
#natural #ekzema #ruam #tidurlena #batukkahak #selsema #gigitnyamuk
#sayapakaisayajual 
#teamAFviral0553
  • Anak batuk selsema, sukar tidur, gatal-gatal ruam, kembung perut dan kena gigit serangga?
    .
    Jangan risau. Atasi masalah-masalah ni segera dengan Mayya Baby Krim 5 in 1. 🔴Kelebihan Mayya Baby Cream (NATURAL PRODUK)

    MAYYA BABY CREAM di formulasikan dari 4 bahan natural yg baik utk kesihatan iaitu Coconut Oil, Lemon Oil, Garlic Oil, Aloe vera, Argan Oil dan Habbatussauda tau.

    Paling best Mayya Baby Cream ade pelbagai fungsi yang dapat membantu merawat dan mengurangkan masalah bayi seperti: ✔Gatal dan ruam
    ✔Batuk & selsema
    ✔Kembung perut
    ✔Tidur Lebih lena ✔Kulit sensetif ✔Gigitan serangga 🎁Free gift dengan setiap pembelian produk Mayyababy..
    .
    Grab combo set sis belanja kos postage + extra free gift 😍 woowwww sgtt‼️
    .
    for more info & order sila klik link d bio😊
    .
    .
    .
    #mayyababyhq #mayyababylovers #mayyababyjb #smilebaby #organic
    #natural #ekzema #ruam #tidurlena #batukkahak #selsema #gigitnyamuk
    #sayapakaisayajual
    #teamAFviral0553
  • 107 36 23 April, 2019

Latest Instagram Posts

  • Additional gift for the first 4 person who purchase Premium Starter Kit from 22-24 May 2019: .
🌹Night Face Serum
🌹YL Raya Packet .
DM / Whatsapp 019-4837879
  • Additional gift for the first 4 person who purchase Premium Starter Kit from 22-24 May 2019: .
    🌹Night Face Serum
    🌹YL Raya Packet .
    DM / Whatsapp 019-4837879
  • 0 1 6 hours ago
  • #SLEEPBALM
-
Balm ini sangat sesuai untuk
🌸Baby susah tidur
🌸Baby selalu terjaga tengah malam
🌸Mak susah tidur especially ibu mengandung dan berpantang
🌸Bapak susah tidur pun boleh!!
-
Eo di dalam ini sangat istimewa. Eo #Cedarwood yang mana membantu merembeskan hormon melatonin untuk membantu tidur
-
Manakala Eo #lavender membantu untuk dapat tidur yang berkualiti
-
Eo #ylangylang pula memberi aroma yang menyenangkan dan rasa relaks.
-
Walaupun balm ni di adun untuk baby tapi dewasa juga boleh guna jika proses untuk tidur agak susah..
-
Best kan seisi keluarga dapat manfaat balm.. Rm49 sahaja.. Berbaloi!! 😎😎
  • #SLEEPBALM
    -
    Balm ini sangat sesuai untuk
    🌸Baby susah tidur
    🌸Baby selalu terjaga tengah malam
    🌸Mak susah tidur especially ibu mengandung dan berpantang
    🌸Bapak susah tidur pun boleh!!
    -
    Eo di dalam ini sangat istimewa. Eo #Cedarwood yang mana membantu merembeskan hormon melatonin untuk membantu tidur
    -
    Manakala Eo #lavender membantu untuk dapat tidur yang berkualiti
    -
    Eo #ylangylang pula memberi aroma yang menyenangkan dan rasa relaks.
    -
    Walaupun balm ni di adun untuk baby tapi dewasa juga boleh guna jika proses untuk tidur agak susah..
    -
    Best kan seisi keluarga dapat manfaat balm.. Rm49 sahaja.. Berbaloi!! 😎😎
  • 8 1 6 hours ago
  • YL Desert Mist Diffuser..kacak juak di jadikan hiasan makey Gawai / Raya kan??
.
Boleh diffuse sampe 10 jam uols.
.
Diffuse eo yg menenangkan..rindok ati bila berkumpul dgn sanak saudara pdh musim perayaan.
.
Mun nak meli tok bgs ambik pakej PSK yg tgh promo sampe 24 May 2019.
.
DM / Whatsapp sis 019-4837879
  • YL Desert Mist Diffuser..kacak juak di jadikan hiasan makey Gawai / Raya kan??
    .
    Boleh diffuse sampe 10 jam uols.
    .
    Diffuse eo yg menenangkan..rindok ati bila berkumpul dgn sanak saudara pdh musim perayaan.
    .
    Mun nak meli tok bgs ambik pakej PSK yg tgh promo sampe 24 May 2019.
    .
    DM / Whatsapp sis 019-4837879
  • 0 1 7 hours ago
  • KENAPA WD PERLU SAPU DI NADI?

Apa kaitannya? ❤ Krim ini adalah krim bio-teknologi nano yang 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi-nadi) ❤ Krim ini menyerap melalui pembuluh darah anda. Dan mengalir ke seluruh tubuh badan dengan cepat. ❤ Bertindak untuk mencuci darah kotor dan toksin-toksin berlebihan di dalam tubuh badan.
Sebab itu kalau saluran darah banyak tersumbat jadi macam-macam penyakit termasuk masalah KEGEMUKAN sebab banyak toksin terkumpul dalam badan & tidak dinyahtoksin secara sihat. ❤ Kalau nak cuci saluran itu, WD adalah antara produk yang terbaik. InsyaALLAH. Confirm perjalanan darah anda lebih lancar. Bila dalam badan semua dah okey, dah bersih, dah cantik, tak ada tersumbat-sumbat.
Jadi badan pun akan ringan, perut pun kempis bila tiada lemak & toksin terkumpul dalam badan. 😊 ❤ Ok dah faham kenapa perlu buat sapuan di nadi? Jom cuba hari ini. Inbox Nadia sekarang. 
#Calitcalitcantik
#sayapakaisayajual #0179629001 
#DealerAdleesyaBeauty #womendesireeessentialcream
  • KENAPA WD PERLU SAPU DI NADI?

    Apa kaitannya? ❤ Krim ini adalah krim bio-teknologi nano yang 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi-nadi) ❤ Krim ini menyerap melalui pembuluh darah anda. Dan mengalir ke seluruh tubuh badan dengan cepat. ❤ Bertindak untuk mencuci darah kotor dan toksin-toksin berlebihan di dalam tubuh badan.
    Sebab itu kalau saluran darah banyak tersumbat jadi macam-macam penyakit termasuk masalah KEGEMUKAN sebab banyak toksin terkumpul dalam badan & tidak dinyahtoksin secara sihat. ❤ Kalau nak cuci saluran itu, WD adalah antara produk yang terbaik. InsyaALLAH. Confirm perjalanan darah anda lebih lancar. Bila dalam badan semua dah okey, dah bersih, dah cantik, tak ada tersumbat-sumbat.
    Jadi badan pun akan ringan, perut pun kempis bila tiada lemak & toksin terkumpul dalam badan. 😊 ❤ Ok dah faham kenapa perlu buat sapuan di nadi? Jom cuba hari ini. Inbox Nadia sekarang.
    #Calitcalitcantik
    #sayapakaisayajual #0179629001
    #DealerAdleesyaBeauty #womendesireeessentialcream
  • 0 0 7 hours ago
  • Road to Glass Skin before Raya ❤️❤️❤️❤️ SWIPE LEFT

NP RM158
PROMO RM129

STOCKS RUNNING OUT! 
FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE

WhatsApp link in bio ⭐️⭐️⭐️
  • Road to Glass Skin before Raya ❤️❤️❤️❤️ SWIPE LEFT

    NP RM158
    PROMO RM129

    STOCKS RUNNING OUT!
    FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE

    WhatsApp link in bio ⭐️⭐️⭐️
  • 9 1 8 hours ago
  • Warna-warna menarik warda..😍
.
Selain warna yang menarik, yang buatkan warda ni jadi rebutan sebab simple, kain yang sejuk dan selesa dan ada pilihan saiz dari S hingga L 😊.
.
Dengan hanya rm13 dah boleh miliki sepasang warda saiz S @ M. Memang sangat berbaloi 😊.
.
Beli waktu promosi sekarang lagi berbaloi. Sekurang-kurangnya 3 pasang dah boleh dapat FREE POSTAGE. Beli 5 pasang dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE. .
Promosi hingga last postage raya. Berminat klik link dibio @ pm ye 😘.
.
#handsockwarda
#handsockraya2019 
#handsocktakgatal
#agentnurbellataiping
#teamhilya
#muslimahsejati
#sayapakaisayajual
  • Warna-warna menarik warda..😍
    .
    Selain warna yang menarik, yang buatkan warda ni jadi rebutan sebab simple, kain yang sejuk dan selesa dan ada pilihan saiz dari S hingga L 😊.
    .
    Dengan hanya rm13 dah boleh miliki sepasang warda saiz S @ M. Memang sangat berbaloi 😊.
    .
    Beli waktu promosi sekarang lagi berbaloi. Sekurang-kurangnya 3 pasang dah boleh dapat FREE POSTAGE. Beli 5 pasang dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE. .
    Promosi hingga last postage raya. Berminat klik link dibio @ pm ye 😘.
    .
    #handsockwarda
    #handsockraya2019
    #handsocktakgatal
    #agentnurbellataiping
    #teamhilya
    #muslimahsejati
    #sayapakaisayajual
  • 8 0 9 hours ago
  • Hi sisssss, nk cuba lipmatte baru yg superbest??? SYEDEWA kata 💄Kaler dia CANTIK❗️ 💄 Tekstur lembut n RINGAN. Tak rasa mcm pakai lipstik ❗️ 💄SENANG nk sapu❗️ 💄 TAKDE BAU yg annoying❗️ Tapi tau tak sebenarnya, lipmatte ni boleh 💄 Merawat bibir yg kering n merekah sekali tau❗️ Harga pulak murah...Dah murah, HARGA RUNTUH lagi utk Raya!!! Berminat?? Wasap je k... READY STOCK AVAILABLE 👇👇👇 Wasap.my/+http://www.wasap.my/0145709477/

#cozuma #lipmatte 
#sayapakaisayajual
  • Hi sisssss, nk cuba lipmatte baru yg superbest??? SYEDEWA kata 💄Kaler dia CANTIK❗️ 💄 Tekstur lembut n RINGAN. Tak rasa mcm pakai lipstik ❗️ 💄SENANG nk sapu❗️ 💄 TAKDE BAU yg annoying❗️ Tapi tau tak sebenarnya, lipmatte ni boleh 💄 Merawat bibir yg kering n merekah sekali tau❗️ Harga pulak murah...Dah murah, HARGA RUNTUH lagi utk Raya!!! Berminat?? Wasap je k... READY STOCK AVAILABLE 👇👇👇 Wasap.my/+http://www.wasap.my/0145709477/

    #cozuma #lipmatte
    #sayapakaisayajual
  • 5 0 9 hours ago