#sematnatang Instagram Photos & Videos

sematnatang - 221.9k posts

Top Posts

  • Ehh malu2 pulak sis •
•
•
#ikutcarakita
•
•
  • Ehh malu2 pulak sis •


    #ikutcarakita

  • 122 5 22 March, 2019
  • 2019 apa cer?
  • 2019 apa cer?
  • 522 35 30 December, 2018
  • Baru nak post
  • Baru nak post
  • 225 4 13 March, 2019

Latest Instagram Posts

  • Awakkk ! Iyaa
awakk yg PENDEK, 
Awak yg NAK TINGGI ,
Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik !

Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 .
.
.
Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN 
Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat . 📱 Whatsap :+60108850974
.
.
Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍.
.
.
#igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig
  • Awakkk ! Iyaa
    awakk yg PENDEK,
    Awak yg NAK TINGGI ,
    Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik !

    Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 .
    .
    .
    Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN
    Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat . 📱 Whatsap :+60108850974
    .
    .
    Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍.
    .
    .
    #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig
  • 7 0 1 hour ago
  • Ehh malu2 pulak sis •
•
•
#ikutcarakita
•
•
  • Ehh malu2 pulak sis •


    #ikutcarakita

  • 122 5 22 March, 2019
  • You don't drown by falling into water. You only drown if you stay there. ~at Danau Toba, Samosir. Sumatra Utara.
  • You don't drown by falling into water. You only drown if you stay there. ~at Danau Toba, Samosir. Sumatra Utara.
  • 129 2 22 March, 2019
  • Yang kuning dah di reserve untuk tahun ini, merah masih for sale. Yang tak ditanda sudah sold out. Gambar dipapar mungkin berbeza apabila berdepan. Harga boleh kawtim punya! 
#theyatims
  • Yang kuning dah di reserve untuk tahun ini, merah masih for sale. Yang tak ditanda sudah sold out. Gambar dipapar mungkin berbeza apabila berdepan. Harga boleh kawtim punya!
    #theyatims
  • 837 56 21 March, 2019
  • Ok belanja photoshoot hasil air tangan sendiri selalu air kaki org jehh TIBEHHH •
•
•
#ikutcarakita •
•
  • Ok belanja photoshoot hasil air tangan sendiri selalu air kaki org jehh TIBEHHH •


    #ikutcarakita
  • 144 6 21 March, 2019
  • Row row row your boat. Life is but a dream. Jom naik bot.. ~Tiga Raja Harbour, Parapat.
  • Row row row your boat. Life is but a dream. Jom naik bot.. ~Tiga Raja Harbour, Parapat.
  • 137 2 21 March, 2019
  • KL Meroyan. Setiap Isnin hingga Jumaat, pukul 1.00 petang menerusi TV2.
  • KL Meroyan. Setiap Isnin hingga Jumaat, pukul 1.00 petang menerusi TV2.
  • 370 8 20 March, 2019