#shqipe Instagram Photos & Videos

shqipe - 312.8k posts

Top Posts

 • AD❤️
 • AD❤️
 • 201 13 9 hours ago
 • 🤷🏻‍♀️
 • 🤷🏻‍♀️
 • 1,006 23 22 January, 2020

Latest Instagram Posts

 • #3 
Njerez erdh dita e pare e shkolles qikat jon shume te emocionume.. Alma ka vesh nje pal pantolla te zi maic shume te ngushte te bardhe patika te zeza nje framerke te gjerë larte floket i leshoi dhe dukej mrekulliii 💘
Vesa kishte veshur nje pal pantolla te kalter te lehte edhe kmishen e zezë patika te zeza shume mire 💓
Egzona ka vesh nje pal framerka te gjerë larte nje bluze ngjyre bezhë patika te bardha shume mire 😘
Edonita kishte veshur nje fustan te kalter dhe i rrinte shuume mire me nje pale patika ngjyre kafe ♥

#histori #ngjarje #shqipe #shqiperia #kosove #love #bymepoetry #showmesomelove #😘
 • #3
  Njerez erdh dita e pare e shkolles qikat jon shume te emocionume.. Alma ka vesh nje pal pantolla te zi maic shume te ngushte te bardhe patika te zeza nje framerke te gjerë larte floket i leshoi dhe dukej mrekulliii 💘
  Vesa kishte veshur nje pal pantolla te kalter te lehte edhe kmishen e zezë patika te zeza shume mire 💓
  Egzona ka vesh nje pal framerka te gjerë larte nje bluze ngjyre bezhë patika te bardha shume mire 😘
  Edonita kishte veshur nje fustan te kalter dhe i rrinte shuume mire me nje pale patika ngjyre kafe ♥

  #histori #ngjarje #shqipe #shqiperia #kosove #love #bymepoetry #showmesomelove #😘
 • 0 0 8 hours ago
 • 5. Por, njeriu dëshiron të vazhdojë edhe më tej në mëkate. 
6. "Andaj edhe pyet: "Kur është dita e kijametit?" 7. E, kur të merren sytë (të parët)? 8. E të zëhet hëna (errësohet), 9.Dhe të bashkohen dielli e hëna. 
10. Atë ditë njeriu do të thotë: "Nga të iket!" 11. Jo, nuk ka strehim! 
12. Atë ditë vetëm te Zoti yt është caku! 
13. Atë ditë njeriu do të njihet me atë që çoi para dhe me atë 
që la prapa. 
14. Po njeriu është dëshmitar i vetvetes. 
15. Edhe nëse i paraqet arsyetimet e veta.

Surja Kijame 📖 ( 75 : 5 - 15 )
 • 5. Por, njeriu dëshiron të vazhdojë edhe më tej në mëkate.
  6. "Andaj edhe pyet: "Kur është dita e kijametit?" 7. E, kur të merren sytë (të parët)? 8. E të zëhet hëna (errësohet), 9.Dhe të bashkohen dielli e hëna.
  10. Atë ditë njeriu do të thotë: "Nga të iket!" 11. Jo, nuk ka strehim!
  12. Atë ditë vetëm te Zoti yt është caku!
  13. Atë ditë njeriu do të njihet me atë që çoi para dhe me atë
  që la prapa.
  14. Po njeriu është dëshmitar i vetvetes.
  15. Edhe nëse i paraqet arsyetimet e veta.

  Surja Kijame 📖 ( 75 : 5 - 15 )
 • 60 2 9 hours ago
 • AD❤️
 • AD❤️
 • 201 13 9 hours ago
 • Brand New Mix 
Link In Bio for HD Stream
Like,Comment & Share
 • Brand New Mix
  Link In Bio for HD Stream
  Like,Comment & Share
 • 44 5 9 hours ago